Ο χρήστης RXristos έγραψε:
παντως απο κοντα το ντι ες 3 το 156 με τα 20κ+ που ζηταει..δειχνει πολυ πιο λογικη αγορα..απο ενα κουπερ σ με το ακραιο ποσο των 26κ+..υπερτιμημενο μινι αμαξι διχως λογο και ουσια..εδω ελλαντα παντα
Αν έχει να δώσει κάτι παραπάνω, εκτός από design που ομολογουμένως είναι πολύ ωραίο, από Ibiza Cupra/FR, MITO 155hp, Corsa OPC κλπ... ναι είναι λογική τιμή του DS3 αυτής της έκδοσης...αλλα αν θεωρείς υπερτιμημένο το cooper s στα 26k πόσο μάλλον το DS3 στα 30.000 περίπου που θα έρθει στην Ελλάδα.
κατσε μισο καλυτερα να μιλαμε για κατι χειροπιαστο...και εκδοσεις που ηδη κυκλοφορουν..ωστε να χουμε σωστο μετρο συγκρισης..
και γω ειμαι φαν του μινι αλλα αυτο το +6000κ για φασιον δεν μπορω να το καταλαβω..
γνωμη μου το racing δσ3 θα φλερταρει στα 26κ+ και το works δεν ειναι στα 30κ...παει στα 32κ+ με το κανονικο πακετο με το φουλ work bodykit
το κουπερακι ειναι ιδαιτερα υπερτιμημενο..και κλασικα μας εχουν πιασει μλκες παλι τους ελληνες..και καλα bmw και status symbol ..φιλος μου αγγλος μου το φερνει επιτοπου αυριο το κουπερ ς φουλ πακετο στα 22.500ε καινουργιο απο αγγλια..