-
Ανετα πισω!! Πολυ καλο μου φανηκε το εγραψα και μια σελιδα πισω.
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Γι αυτους τελικα ειναι η ζωη!
Η ζωη ξεκινα στα 60 με ενα φρεσκο φρεσκο εφαπαξ!Παίζει να 'ταν και παραπάνω... Στο μισό λεπτό που μιλήσαμε, μου είπε πως το μεγάλο του παιδί είναι 40 χρονών ...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
τα λέντ μπροστά ανάβουν μόνο την ημέρα αυτόματα, τη νύχτα σβήνουν μόνα τους...
δες αν μπορεις να απενεργοποιησεις τον αισθητηρα για το φως , ωστε να δεις αν υπαρχει χειροκινητη λειτουργια
στα περισσοτερα psa που ξερω ειναι το κουμπι τερμα ακρη στον αριστερο μοχλο που ειναι για τα φωτα
το κρατας πατημενο εχοντας δωσει μονο ρευμα στο αυτοκινητο (οχι να δουλευει η μηχανη, αλλα ουτε και στη 2η σκαλα της μιζας που αναβουν τα λαμπακια) και περιμενεις να ακουσεις το μπιππολυ χρησιμο οταν μπαινεις στα συνεργεια , οπου οι μαστοροι πετουν παναγιες επειδη δε ξερουν να σβησουν τα φωτα
-
υπαρχει περιπτωση να βγει με οροφη?
αν και τα αντιπαθω τα ψιτροεν...το συγκεκριμενο σχεδιαστικα ειναι αριστο!! πολυ ωραια σχεδιαση και αρκετα επιβλητικο..και ομορφο αμαξι
-
Ο χρήστης gbak έγραψε:
υπαρχει περιπτωση να βγει με οροφη?Μέχρι στιγμής δεν το παρουσίασαν με κανένα είδος ηλιοροφής.
-
ναι αλλα ψιλοδιαβασα οτι και καλα κοντραρει το κουπερ σε ιματζ..
και διχως οροφη και πανοραμα...βλεπω να χανει υποψηφιους αγοραστες
-
Ο χρήστης gbak έγραψε:
υπαρχει περιπτωση να βγει με οροφη?αν και τα αντιπαθω τα ψιτροεν...το συγκεκριμενο σχεδιαστικα ειναι αριστο!! πολυ ωραια σχεδιαση και αρκετα επιβλητικο..και ομορφο αμαξι
παντως εδω βλεπουμε σαν πειραμα...ανθρωπους που δεν συμπαθούσαν την citroen να τους αρεσει το ds3 και κλασικους γαλλους να εχουν αμφιβολιες για το ds3...
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
υπαρχει περιπτωση να βγει με οροφη?
αν και τα αντιπαθω τα ψιτροεν...το συγκεκριμενο σχεδιαστικα ειναι αριστο!! πολυ ωραια σχεδιαση και αρκετα επιβλητικο..και ομορφο αμαξι
παντως εδω βλεπουμε σαν πειραμα...ανθρωπους που δεν συμπαθούσαν την citroen να τους αρεσει το ds3 και κλασικους γαλλους να εχουν αμφιβολιες για το ds3...
όσο ήμουν στην αντιπροσωπεια το είδαν 3 διαφορετικά άτομα , και οι 3 με γερμανικά αυτοκίνητα...
ήρθε και ένας μλκς να ρωτήσει για την κόκκινη αλφα ρομέο στην είσοδο του παρκινγκ -
βρε μινι κουπερ λεω..τι κουπε? οντως θα ταν ατοπο το ποστ
*πιστεψε με απο κλειστοφοβικο ρχ8 σε σμαρτ πανοραμα....ειναι αλλη αισθηση
και γω σου λεω οτι θα χασει πελατακια..βαζω και στοιχημα
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
ναι αλλα ψιλοδιαβασα οτι και καλα κοντραρει το κουπερ σε ιματζ..
και διχως οροφη και πανοραμα...βλεπω να χανει υποψηφιους αγοραστες
Ποια κουπε βρε ανθρωπε μου?
Δεν ειναι κατηγορια RX8, Celica κτλ κτλ...
Σιγα μη χαλασουν οι γαλλοι αυτα τα υπεροχα σχεδια στην οροφη για να βαλουν μια 'ψυχρη' ηλιοροφη!
Το οτι οι ηλιοροφες και τα πανοραμικα παρμπριζ ανακαλυφθηκαν με σκοπο να παρουν λιγη χαρα χωρες οπως η Σουηδια που κανει αιτηση για να δει ηλιο, ειναι πασιγνωστο!άλλο κούπερ και άλλο κουπέ...
η ηλιοροφή και τα ξένον είναι μεγάλο φάουλ...
-
Πανέμορφο αυτοκίνητο το είδα φορτομένο σε αυτοκινητάμαξα το λευκό είναι υπέροχο Δευτέρα πάω για test drive.
edit : κάποιος με κατάλογο εκδόσεων και εξοπλισμού;
-
Εκδοση με πανοραμικη πιστευω να βγαλουν αλλωστε σχεδιαστικα με αυτα με τη μαυρη οροφη δε θα εχει κιαπ ολυ διαφορα..Τωρα τα xenon ειναι φαουλ οντως αλλα οπως συζηταγα και με τον κικιζα παραπανω δεν ειναι για μενα λογος να παω σε αλλο αυτοκινητο αν ειναι ο μονος μου ενδοιασμος.
Αλλωστε εχει τιγκα εξοπλισμο η κουκλα..Μετακινησε το ποστ στο citroen topic βασιλη γιατι δεν εχει σχεση με ds3 αλλα γενικοτερα με τη citroen.
-
εγω νομιζω το αμαξι θελει μπλακ ματ χρωμα και διχως νικελακια και π@παρακια και ζωγραφιες στην οροφη ..
και ενα ψιλο σκουρο προς τιτανιο ζαντακι..και θα ναι θεμα..γιατι σχεδιαστικα οπως ειπα και πιο πανω..απλα τα σπαει!*για την παρτη μου ε!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εκδοση με πανοραμικη πιστευω να βγαλουν αλλωστε σχεδιαστικα με αυτα με τη μαυρη οροφη δε θα εχει κιαπ ολυ διαφορα..Τωρα τα xenon ειναι φαουλ οντως αλλα οπως συζηταγα και με τον κικιζα παραπανω δεν ειναι για μενα λογος να παω σε αλλο αυτοκινητο αν ειναι ο μονος μου ενδοιασμος.
Αλλωστε εχει τιγκα εξοπλισμο η κουκλα..\
αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει στο προσπέκτους επιλογή για ηλιοροφή...
μπορεί για εσένα να μην είναι σοβαρός λόγος ,αλλά για το 30% τουλάχιστον των αγοραστών είναι...
το καινούργιο c3 (που επίσης οδήγησα ) έχει τεράστειο τζάμι μπροστά (αυτό που ο κεντρικός καθρ φαίνεται να αιωρείται... ) -
Ο χρήστης gbak έγραψε:
εγω νομιζω το αμαξι θελει μπλακ ματ χρωμα και διχως νικελακια και π@παρακια και ζωγραφιες στην οροφη ..
και ενα ψιλο σκουρο προς τιτανιο ζαντακι..και θα ναι θεμα..γιατι σχεδιαστικα οπως ειπα και πιο πανω..απλα τα σπαει!*για την παρτη μου ε!
αν είναι όλο μαύρο χάνεις το πτερύγιο της πίσω κολώνας που είναι σχεδιαστική τσαχπινία...
-
αν είναι όλο μαύρο χάνεις το πτερύγιο της πίσω κολώνας που είναι σχεδιαστική τσαχπινία...
οντως..αλλα δεν με χαλαει και ετσι...ασπρο δεν παιρνω με τιποτα..εχει πολυφορεθει γενικοτερα..
παιζει ενα ασημι ωραιο που δα στο νετ..*τα χενον τα φορας ..βρισκεις ενα 'καλο' σετακι και εισαι ετοιμος...
ηλιοροφη ομως και πανοραμα δεν! -
δεν ειναι μονο σχεδιασιτκη τσαχπινια αλλα επιβαλεται λογω των εσωτερικων μεγάλων χειρολαβων (πίσω ης) για να κανουν την εξοδο των πισω επιβατων ευκολοτερη. αρκετά έξυπνο και χρηστικο.
-
@blanc
Ναι αλλα αφορα τη citroen γενικοτερα και το psa ακομα περισσοτερο αφου θα φορεθει και σε αλλα αυτοκινητα...Κοκκινο τερας για μελλοντικα αναφερομουν σχετικα με την ηλιοροφη.
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
δεν ειναι μονο σχεδιασιτκη τσαχπινια αλλα επιβαλεται λογω των εσωτερικων μεγάλων χειρολαβων (πίσω ης) για να κανουν την εξοδο των πισω επιβατων ευκολοτερη. αρκετά έξυπνο και χρηστικο.
αναφερόμουν μονο στο σχεδιαστικό κομμάτι...
προφανώς ότι χρώμα και να το βάψεις τα πτερύγια θα συνεχίσουν να υπάρχουν... δεν θα φαίνονται όμως... -
^θελω να το δω απο κοντα...μεγαλο μειον η οροφη..
αν ειχε οροφη θα το σκεφτομουν αρκετα εντονα για αγορα..εντωμεταξυ 'παει' καθολου αυτο ? καμια μετρηση εχει βγει?
*σαν 'βαρυ' το κοβω
Citroen DS3