-
ΟΚ, αλλά επί του θέματος;
-
Θεωρητικά θα το καταλάβεις μόνο αν σου έρθει ειδοποιήση απο την αστυνομία να παρουσιαστείς στο τμήμα για προσωπική υπόθεσην. Λιγάκι δύσκολο γιατί φρόντισαν οι πολιτικοι μας να βάλουν ταρίφα 100 ευρώ την μύνηση.....
-
Προκειται για μηνυση κατα αριθμου πινακιδας για εξυβριση.(Εκτος φυσικα αν υπαρχουν σωματικες βλαβες.)
Ακομα και αν υπαρχει τροπος,στο αστυνομικο τμημα θα προτιμησουν να τους κοπει ο πουτσος παρα να ασχοληθουν σοβαρα με το θεμα.Αν παλι ασχοληθουν,θα φροντισει ο εισαγγελεας να την βαλει στον καλαθο των αχρηστων.
Δεν υπαρχει τροπος να ξερεις,εκτος αν εισαι στην ΚΥΠ -
Έχεις τέτοια πληροφόρηση αν είσαι στην Κτηματική Υπηρεσία Πειραιά ;
-
'Και οταν ερθει ο χειμωνας,πεφτει κατω και ψοφααααααα'
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δεν υπαρχει τροπος να ξερεις,εκτος αν εισαι στην ΚΥΠ
Δεν υπαρχει τροπος, ενας δικηγορος (σου) να μαθει αν εκρεμμει μια μηνυση εναντιον σου, πριν αυτη φτασει σπιτι σου? Τι λετε ρε παιδια?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δεν υπαρχει τροπος, ενας δικηγορος (σου) να μαθει αν εκρεμμει μια μηνυση εναντιον σου, πριν αυτη φτασει σπιτι σου? Τι λετε ρε παιδια?
Αν δεν φτάσει σπίτι σου, ο δικηγόρος σε ποιο αστυνομικό τμήμα/εισαγγελία θα ρωτήσει; Θα τα πάρει σβάρνα 1-1 όλα της περιοχής; Εκτός κι αν υπάρχει κάποιας μορφής εθνικό μητρώο μηνύσεων, αλλά δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι.
-
Φαντάζομαι ότι μόνο αν υπάρχει ενταλμα σύλληψης ή καταδικαστική απόφαση μπορει να το μάθει ο δικηγόρος.... Εκτός και αν σε σταματήσουν σε κάνα μπλόκο για έλεγχο , και απο εκει μπορεις να το μάθεις. Στην τελική αμα δεις κανένα σταμάτα μόνος και πες να ελένξουν τις πινακίδες σου για τιποτα εκκρεμη υποθέσεις.....
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Αν δεν φτάσει σπίτι σου, ο δικηγόρος σε ποιο αστυνομικό τμήμα/εισαγγελία θα ρωτήσει; Θα τα πάρει σβάρνα 1-1 όλα της περιοχής; Εκτός κι αν υπάρχει κάποιας μορφής εθνικό μητρώο μηνύσεων, αλλά δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι.
Απ' ό,τι βρήκα ψάχνοντας, είτε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου έγινε το συμβάν είτε εδώ http://www.eispa.gr/opencms/opencms/epa_site/epa/deps/tmima_a_poinikis_dioxis.html. Φαίνεται να έχουν μηχανογραφημένο σύστημα.
Το ερώτημα είναι αν μπορώ να μάθω μόνος μου και αν διακινδυνεύω κάτι (π.χ. 'α εσύ οδηγούσες το τάδε, έλα εδώ που σε ψάχναμε' ή να μην μπορώ μετά να αρνηθώ ότι συμμετείχα στο συμβάν). -
Ο δικηγορος μου μου εχει πει οτι με το τα στοιχεια μου ή ακομα καλυτερα με το ΑΦΜ μου μπορει με ενα search σε καποιο δικο τους site (ή των δικαστηριων, υπαρχει καποιου ειδους database) μπορει να μαθει οτιδηποτε εκρεμμει.
-
Σε διαφορά μου με την εφορία ο Συνήγορος του Πολίτη απέστειλε επιστολή στην εφορία με την οποία συστήνει τη δικαίωσή μου. Παρόλα αυτά (όχι ότι περίμενα κάτι καλύτερο) ουδεμία απάντηση υπήρξε από την εφορία. Υπάρχει κάποιο επόμενη ενέργεια στην οποία μπορώ να προβώ προς δικαίωσή μου που να μην απαιτεί την εμπλοκή δικηγόρου, κτλ;
Νομική ερωτηση