-
Πάρτε και λιγο επικό ηχο απο ferrari f1 v12.
http://www.youtube.com/watch?v=aBXUOomynxw
Οχι τοσο εικόνα οσο ηχος. -
-
Aς μην είχε πρόβλημα το εργαλειο,δεν κανει να ζορίζεται...
Αλλιως,θα βλεπατε τι σημαίνει πραγματική επιτάχυνση,πατάς το γκάζι,φτιάχνεις έναν καφέ,ρίχνεις έναν υπνάκο,πας και λίγο τουαλέτα,και κάπου εκεί έχει πιάσει τα 100
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
...
α) Σε τέτοιες ταχύτητες ΙΜΟ η στατική κατανομή της μάζας είναι πλέον αδιάφορη, η θέση του αεροδυναμικού κέντρου πίεσης παίζει πολύ μεγαλύτερο ρόλο.
...Δεν το έχω σε πηγή αλλά κάπου είχα διαβάσει σε ανάλυση (όχι απόλυτα επιστημονική) ότι σαφώς παίζει ρόλο αυτό που λες αλλά ταυτόχρονα (και πέρα από τη στατική κατανομή της μάζας) στη 'σταθερότητα' βοηθάει επίσης πάρα πολύ και η μετάδοση της κίνησης που είναι μπροστά.
Πέρα από αυτό από προσωπική πείρα (σε τριάρες, πεντάρες bmw, παλιές μερσεντές και σε κάποια προσθιοκίνητα, στα τελευταία έπαιρνα μεγαλύτερη σιγουριά στα 200+-). Μπορεί να τύχαιναν τα αυτοκίνητα φυσικά ή απλά να ήταν η αίσθηση και μονο. Όπως και να έχει για μεγάλες ταχύτητες 'συμπαθώ' τα προσθιοκίνητα (άσε που δεν σπαταλάς και άλογα για μεταδόσεις κλπ Ότι έχει να δώσει ο κινητήρας στο δίνει! Και ως γνωστόν στις υψηλές ταχύτητες θέλουμε καλή αεροδυναμική και ΠΟΛΛΑ άλογα! ).
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Πάρτε και λιγο επικό ηχο απο ferrari f1 v12.
http://www.youtube.com/watch?v=aBXUOomynxw
Οχι τοσο εικόνα οσο ηχος.Το έχω ringtone στο κουνητό αυτό...
-
Οχι στο κουνητό,,,
-
Ο χρήστης Passatakias2010 έγραψε:
Aς μην είχε πρόβλημα το εργαλειο,δεν κανει να ζορίζεται...Αλλιως,θα βλεπατε τι σημαίνει πραγματική επιτάχυνση,πατάς το γκάζι,φτιάχνεις έναν καφέ,ρίχνεις έναν υπνάκο,πας και λίγο τουαλέτα,και κάπου εκεί έχει πιάσει τα 100
δηλαδή τώρα που είχε πρόβλημα επιτάχυνε καλύτερα χωρίς τις δικλείδες ασφαλείας του μοτέρ?
-
Έχω πιάσει κοντά 160 κοντερίσια με Lancia Y10 1.1 το οποίο ήταν near death experience. Είχε ψυχή!
Το ενδοοικογενειακό ρεκόρ ταχύτητας το κατέχει η αδερφή μου με 250km/h (audi V6 3.2 επί ολυμπιακών αγώνων, οδηγός του γερμανικού καναλιού ZDF)
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Έχω πιάσει κοντά 160 κοντερίσια με Lancia Y10 1.1 το οποίο ήταν near death experience. Είχε ψυχή!Το ενδοοικογενειακό ρεκόρ ταχύτητας το κατέχει η αδερφή μου με 250km/h (audi V6 3.2 επί ολυμπιακών αγώνων, οδηγός του γερμανικού καναλιού ZDF)
Αυτες ειναι γυναικες !
-
Όπα, όπα ! (ΔΕΝ πάει επί του προσωπικού προς το φίλο άνωθεν ) Από πότε ξεκινήσαμε να πιστεύουμε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ και αν πει μια κυρία και δεν με ενημερώσατε ρε παιδιά ?!?!?
Και 'Καλημέρα. Όμορφη μέρα έχει έξω' να ακούσετε για καλό και για κακό πάρτε ομπρέλα φεύγοντας. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να βρέχει ΗΔΗ !!!
-
Η συγκεκριμένη πρέπει να είναι φαν του γκαζιού Pico πες και τι οδηγεί τώρα
-
Τώρα έχει το abarth 500 που έχει μετατραπεί στην προσωπική κούρσα του bebi, πιπίλες μέσα, σαλιάρες χαμός, αλλά εντάξει είναι φρόνιμη.
Το audi τότε το είχε σκίσει με τον νυν άντρα της πλέον, καλοί και οι γερμανοί, audi a4 1.8 έγραφε πάνω ή κάτι παρεμφερές, αλλά normal εν πάσει περιπτώσει και κάτω από το καπό είχε V6 3.2
Δυστυχώς δεν είχα μπεί ούτε στο πίσω κάθισμα τότε, μεγάλη πίκρα, για ένα απόγευμα το είχε μόνο. -
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Έχω πιάσει κοντά 160 κοντερίσια με Lancia Y10 1.1 το οποίο ήταν near death experience. Είχε ψυχή!Το ενδοοικογενειακό ρεκόρ ταχύτητας το κατέχει η αδερφή μου με 250km/h (audi V6 3.2 επί ολυμπιακών αγώνων, οδηγός του γερμανικού καναλιού ZDF)
Φωτογραφια, αντιγραφο ταυτοτητας και Ληξ.Παραξ. Γενησεως στο ινμποξ και αυριο απογευμα ερχομαι με βερες, στεφανα, γονεις και τους κουμπαρους μου.....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Έχω πιάσει κοντά 160 κοντερίσια με Lancia Y10 1.1 το οποίο ήταν near death experience. Είχε ψυχή!
Το ενδοοικογενειακό ρεκόρ ταχύτητας το κατέχει η αδερφή μου με 250km/h (audi V6 3.2 επί ολυμπιακών αγώνων, οδηγός του γερμανικού καναλιού ZDF)
Φωτογραφια, αντιγραφο ταυτοτητας και Ληξ.Παραξ. Γενησεως στο ινμποξ και αυριο απογευμα ερχομαι με βερες, στεφανα, γονεις και τους κουμπαρους μου.....
Είναι παντρεμένη λαίμαι
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Είναι παντρεμένη λαίμαι
...το περιμενα!
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Είναι παντρεμένη λαίμαιΑυτό κανονίζεται εύκολα...
-
Ευθεία Α.Ο, 190. Παραπάνω δεν έχω πάει ποτέ.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ευθεία Α.Ο, 190. Παραπάνω δεν έχω πάει ποτέ.Πλακα μας κανεις? Αναφερεις οτι το οδηγεις στα κοκκινα το αμαξι
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Πλακα μας κανεις? Αναφερεις οτι το οδηγεις στα κοκκινα το αμαξι
1η-2α-3η σκίζει, μετά το πάει μαλακωσά με 2350.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Πλακα μας κανεις? Αναφερεις οτι το οδηγεις στα κοκκινα το αμαξι
Κόκκινα μπορεί να εννοεί της γραμμές στο στροφόμετρο όταν βαράει κόφτες η 2α
Μεγαλύτερη ταχύτητα που έχετε πιάσει σε δημόσιο δρόμο?