-
οτι αφορα λακουβες κτλ ναι ειναι αρκετα καλω για την κατηγορια του, αλλα οτι μηχανικα ψιλοπασχει ειναι πραγματικοτητα, και δεν μηλαω να ειναι γκαζιαρης οικογενειαρχης , αλλα οταν κανεις μια προσπερασει να λες οτι ναι .δεν ειμαι στη μεση μιας νταλικας και διαβαζω σιγα σιγα την διαφημηση που εχει κολημενη πανω της ... προσπερνας και συνεχιζεις... αλλα φυσικα μπορεις να πεις κανω υπομονη και οταν μπορω κανω προσπεραση .. σε γενικες γραμες το αυτοκινητο ειναι αρκετα καλο και καλα εκανες που πηρες το 1.6Τ σημερα εμαθα οτι το πηρε ενας γνωστος μου και ειναι ξετρελαμενος .. απλα αν δεν οδηγησεις ενα αυτοκινητο ειναι δισκολο νακαταλαβεις την διαφορα που σου λεω [ κανε ενα τεστ δριβε το Α4 να δεις διαφορα]μεχρι και το Α4 με 120ps ειναι φανταστικο , [ ενημερωτικα οδηγησα και την BMW 316 me 122 ειναι τελειως για κλαματα το αυτοκινητο ] μονο με 320 μπορεις να πεις οτι καταλαβαινεις απο οδηγηση . οτι αφορα το Α4 ενω εχει 120 ps [134ps πραγματικα] εχει ροπη 230 που αρχιζει στα 1500στροφες εως 3650 !!! αστο μονο αν το οδηγησεις καταλαβαινεις .. εγω οδηγησα το 160ps και δεν το πιστευα οτι ενα 1.8 μπορει να κανει τετια πραγματα...
-
Ο χρήστης mperdema έγραψε:
.. απλα αν δεν οδηγησεις ενα αυτοκινητο ειναι δισκολο νακαταλαβεις την διαφορα που σου λεω... -
Να πω την γνωμη μου, μιας και οδηγησα και το Οπελ 1,8 και το Αουντι 1,8 (122) αλλα και το Opel Insignia 2.0T.
a)Insignia1.8: αυστηρα...οικογενειακο. Μου εκανε (λογω... ηλικιας) δεν μου κανει (λογω ιδιοσυγκρασιας!!!). Το καλυτερο στα λεφτα του (δεν ξερω για το Αβενσις, δεν με ενδιεφερε ποτε).
β) Αουντι (122): πολυ καλο αλλα στα ιδια λεφτα υπαρχει το...
γ)Opel Insignia 2.0T: σε ολες τις εκδοσεις του ειναι το καλυτερο αυτη τη στιγμη αυτ/το μεχρι τα 30000€ (+4000€ για να παρεις ενα Αουντι 122 με τον αντιστοιχο εξοπλισμο).
Ειτε μας αρεσει ειτε οχι η Οπελ με το Ινσινια παει να κανει 'ματ' στην αγορα - και προτασεις τυπου Superb απλα γινονται για να...γινονται...
Ως γνωστον (;) παρηγγειλα το 1,6Τ/180 cosmo+navi500+flexribe+δερμα μπεζ+panacota χρωμα+πισω αεροσακκοι και καλο...Μαη! -
Audi A4 1.8 120ps [ 28100€ ] + ABT [1850 € με εγκατασταση ] + MP3 + TripComputer + Servotronic + Xenon Led πλιστικο + Ηλιοροφη [ 3470 € ] = 33420 € [ - 2000 € εκπτωση ] 31420 [ χρωμα λευκο IBIS ] και εχεις ενα οικογενιακο-Spor αυτοκινητο με 210ps και ροπη 330nm !!! και ιδικα στο 120ps που εχει μικροτερο σαζμαν και το οδηγεις σαν να εχεις Formula
-
Ο χρήστης lakiss51 έγραψε:
Να πω την γνωμη μου, μιας και οδηγησα και το Οπελ 1,8 και το Αουντι 1,8 (122) αλλα και το Opel Insignia 2.0T.
a)Insignia1.8: αυστηρα...οικογενειακο. Μου εκανε (λογω... ηλικιας) δεν μου κανει (λογω ιδιοσυγκρασιας!!!). Το καλυτερο στα λεφτα του (δεν ξερω για το Αβενσις, δεν με ενδιεφερε ποτε).
β) Αουντι (122): πολυ καλο αλλα στα ιδια λεφτα υπαρχει το...
γ)Opel Insignia 2.0T: σε ολες τις εκδοσεις του ειναι το καλυτερο αυτη τη στιγμη αυτ/το μεχρι τα 30000€ (+4000€ για να παρεις ενα Αουντι 122 με τον αντιστοιχο εξοπλισμο).
Ειτε μας αρεσει ειτε οχι η Οπελ με το Ινσινια παει να κανει 'ματ' στην αγορα - και προτασεις τυπου Superb απλα γινονται για να...γινονται...
Ως γνωστον (;) παρηγγειλα το 1,6Τ/180 cosmo+navi500+flexribe+δερμα μπεζ+panacota χρωμα+πισω αεροσακκοι και καλο...Μαη!Γίνε περισσότερο αναλυτικός αν μπορείς σχετικά με τον κινητήρα του 2.0
Soch
-
Audi A4 1.8 120ps [ 28100€ ] + ABT [1850 € με εγκατασταση ] + MP3 + TripComputer + Servotronic + Xenon Led πλιστικο + Ηλιοροφη [ 3470 € ] = 33420 € [ - 2000 € εκπτωση ] 31420 [ χρωμα λευκο IBIS ] και εχεις ενα οικογενιακο-Spor αυτοκινητο με 210ps και ροπη 330nm !!! και ιδικα στο 120ps που εχει μικροτερο σαζμαν και το οδηγεις σαν να εχεις FormulaΜήπως όμως το σασμάν δεν σηκώνει τόσα άλογα αφού σχεδιάστηκε για 120ps;
Δεν ξέρω ίσως και να κάνω λάθος. -
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Audi A4 1.8 120ps [ 28100€ ] + ABT [1850 € με εγκατασταση ] + MP3 + TripComputer + Servotronic + Xenon Led πλιστικο + Ηλιοροφη [ 3470 € ] = 33420 € [ - 2000 € εκπτωση ] 31420 [ χρωμα λευκο IBIS ] και εχεις ενα οικογενιακο-Spor αυτοκινητο με 210ps και ροπη 330nm !!! και ιδικα στο 120ps που εχει μικροτερο σαζμαν και το οδηγεις σαν να εχεις Formula
Μήπως όμως το σασμάν δεν σηκώνει τόσα άλογα αφού σχεδιάστηκε για 120ps;
Δεν ξέρω ίσως και να κάνω λάθος.σουττττ..... μη χαλάς το όνειρο....
Soch
-
Soch, οδηγησα για λιγο το 2,0Τ του εδω δ/ντη της Οπελ - οποτε μαλλον απλη γνωριμια ηταν! Ναι, ο κινητηρας του τραβαει φοβερα (ροπαρα εχει) και δεν υπαρχει κανενα προβλημα προσπελασεων κλπ. Για πιο...σκληρη χρηση, δεν επιχειρησα (ξενο αυτ/το μου εμπιστευτηκαν) επιφυλασσομαι για το δικο μου!
Αγγελε, ποια αντιπροσωπεια σου δινει 2000 εκπτωση; απο αυτους; με τιποτα
-
Τελος !! πηγα σημερα και ειδα απο κοντα το Opc pack πανω σε ασπρο Insignia 1.6T 5θυρο[φανταστικο] ξεχασα το Audi διο το αυτοκινητο ηταν κουκλι καλα για μεσα δεν μηλαμε ειναι το Sport με δερματινα καθησματα σκετο κουκλι . ε και φησικα το εκλεισα απλα δεν κατεληξα σε ζαντα διοτι αυτο φορουσε 20'' αρα αν την φοβαμε λιγο αλλα ο αυτο που το ειχε παρει με 20'' μου ειπε οτι δεν καταλαβε την διαφορα διοτι ειχε δυνατο 'μοτερ' το μονο θεμα ειναι η λακουβες!! αλλα παει πολυ η 20αρα σε αυτο το αυτοκινητο .
-
Για 20 ίντσες ζάντα μιλάμε πάντα, ή για τπτ άλλο;
-
Βρές και ένα καλό μαγάζι για να τις ισιώνεις και είσαι ζάχαρη. Τέλος
-
το αμάξι είναι 1.5 τόνο με 180 ίππους 16άρι και τολμάνε να του φοράνε 20'' ζάντα και να ονομάζουν το πακέτο Opc pack? και υπάρχουν αγοραστές που θα αγοράσουν opel σαλούν με 20''??
ψυχραιμία ούτε σε DTM να έτρεχε το insignia... κάντε το πρώτα 500ps και τη φοράτε την τρακτερόζαντα..
άντε πούλα μετά από 4-5 χρόνια insignia με 20'', οι κάγκουρες δεν αγοράζουν σαλούνΟ χρήστης mperdema έγραψε:
αλλα ο αυτο που το ειχε παρει με 20'' μου ειπε οτι δεν καταλαβε την διαφορα διοτι ειχε δυνατο 'μοτερ' το μονο θεμα ειναι η λακουβες!!πες του ότι το viper με άλλα 300+ άλογα φοράει 19άρα πίσω...
-
ok, ξερω ειναι 2much ..
τα αρνιτικα ειναι , περισσοτεροι κραδασμοι στο αμαξομα , θορυβος , καταναλωση , κοστος ζαντας-ελαστικου κτλ
εχεις ομως και καποια θετικα ειτε μας αρεσουν ειτε οχι για να τα λεμε οπως ειναι , το αυτοκινητο σε ταξιδια αυτοκινητοδρομο ειναι τρενο πανω στο δρομο το , με θερινα λαστιχα το καλοκαιρι που στην ελλαδα ειναι 7μηνες απο τους 12 ειναι βεντουζα στο δρομο οπως και στο φρεναρισμα ? + οτι οταν μηλας για εμφανιση σε ενα αμαξι βαζεισ και το ππουτσι[ζαντα] ειδικα οταν εχεις μεγαλο θολο και θελεις να το γεμισεις ! κανω καπου λαθος ? -
Kι αμα βρέχει? Βεντούζα πάλι?
-
Τι φάρδος ελαστικού έχει με 17,18,19 και (θου κυριε) 20 ίντσες;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Kι αμα βρέχει? Βεντούζα πάλι?με το 'κι αμα' μπορισ να ξερεις τι θα γινει και με 15'' ??
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι φάρδος ελαστικού έχει με 17,18,19 και (θου κυριε) 20 ίντσες;225-45/18''
245-35/20''δεν ξερο μπορεις να βαλεις στην 20'αρα λαστιχο που να ειναι 45προφιλ ? η πρεπει να το εχει σαν προδιαγραφεσ η ζαντα ?
-
αν έχεις μεγάλο θόλο και σε ενοχλεί οπτικά (γιατί άλλο πρόβλημα δε νομίζω να υπάρχει), μπορείς να το χαμηλώσεις λίγο και να γλιτώσεις τη μεγαλύτερη διάσταση...
πάντως από τη στιγμή που η opel πρόσφερε έξτρα ζάντα στο Sport pack ενός Corsa 1.2 80ps 215/45/17 (!!!!), ε τότε η 20'' ήταν λογικό επακόλουθο για το insignia...
ελπίζω το νέο omega (αν και όταν...) να φοράει 22΄΄... -
Βάλε τις 18αρες, ακόμα και αυτές είναι υπερβολή. Σκέψου μόνο ότι με την διαφορά στην τιμή των ελαστικών θα μπορείς να έχεις πιο φρέσκα ελαστικά πιο συχνά.
-
Τι φάρδος ελαστικού έχει με 17,18,19 και (θου κυριε) 20 ίντσες;
225-45/18''
245-35/20''δεν ξερο μπορεις να βαλεις στην 20'αρα λαστιχο που να ειναι 45προφιλ ? η πρεπει να το εχει σαν προδιαγραφεσ η ζαντα ?
Ξέρω οτι με 245 πέλμα, 20αρα ζάντα, ανάρτηση κούτσουρο έχει όλες τις προϋποθέσεις για πολλοί περισσότερες υδρολισθήσεις από ότι με 15αρα ζάντα...
Επίσης ξέρω οτι με το αμάξι να χοροπηδά μόνο βεντούζα δεν θα είναι ΚΑΙ στο στεγνό στους Ελληνικούς καρόδρομους ειδικά στις στροφές.
Ο πωλητής βέβαια ξέρει καλύτερα από μενα.
Opel Insignia 1.6T vs Audi A4 120ps(134ps) i 160ps(173ps)