-
Ο χρήστης mperdema έγραψε:
Καλητερα να μη μου εστελνες τις φωτογραφιες μου αλλαξεις την γνωμη εκει που ειμουν 90 % Insignia τωρα ειμαι 50% Insignia kai 50% Audi A4 . Αληθεια εχει βαλει κανει το kit tης ABT σε Audi ? kai τι γνωμη εχει γιαυτο ? απο 120 ps ? sta 211ps δεν ειναι πολυ ?>?Δεν κατάλαβα...
Οι φωτογραφίες δείχνουν το OPC Line Pack στο Insignia. Το είδες και πήγες από 90% Insignia σε 50% ?Soch
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Υγ. Σε βελτίωση τέτοιου βαθμού από 120 σε 200+ στο Α4 χωρίς Quattro? με τί φρένα? με τι αναρτήσεις?
Δεν είναι μόνο ο κινητήρας!tτα αυτοκινητα φορανε τα ιδια φρενα και της ιδιες αναρτησεις το μονο που αλλαζει ειναι το διαφορικο λιγο πιο μικρο στο 120αρι . Αντιθετος το Quattro χανει πολλυ σε αυτο το κοματι διοτι χανει στην γρηγοραδα και δεν νιωθεισ διαφορα στα αλογα HP[ps] διοτι κανει κατανομη ροπης και στα 4 ατιθετος στο μπροσθιοκινητο που την μοιραζει στα δυο. το θεμα τελικα εναι οτι μπορω να βαλω ΜΑΧ 36Κ αλλα με αυτα περνεις η το 120ps με καποιοα εχτρα που θελω να βαλω[ ηλιοροφη, ζαντα 5ακτινες 18'' , tripCompiuter Color 7'' , Adaptive Cruise Control , Xenon me LED , ISOFIX για το Bebe] η αλλιως περνεις το 160ps με τα μισα απο αυτα η το 160 Quattro χωρις τιποτα απο αυτα !! και λεω τελικα τι αξιζει τελικα ? ι μιπως πας Insignia και εισαι ΟΚ ? εχω ζητησει να μου στειλουν φωτγραφιες απο το OPC Pack gia Insignia και εχω μαζεψει 10 διαφορετικες φωτο με το ιδιο αυτοκινητο και το θεμα ειναι ουτε στην αντι/πεια δεν ξερουν οι ανθροποι ακομα διοτι δεν εχει γινει η επισιμη μερα παρουσιασης του .
-
...
εχω ζητησει να μου στειλουν φωτγραφιες απο το **OPC Pack gia Insignia **και εχω μαζεψει 10 διαφορετικες φωτο με το ιδιο αυτοκινητο και το θεμα ειναι ουτε στην αντι/πεια δεν ξερουν οι ανθροποι ακομα διοτι δεν εχει γινει η επισιμη μερα παρουσιασης του .mperdema τα γράφεις λίγο.... μπερδεμένα.
Το OPC Line Pack έχει παρουσιαστεί (ως έξτρα) και κυκλοφορήσει (στο forum της Opel έχουν κάνει test drive σε Insignia με OPC Line Pack και έχουν γράψει οτι είναι πολύ ομορφότερο από τις φωτογραφίες) εδώ και καιρό.
Αυτό που δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα είναι το Insignia OPC.
Οπότε, έχουμε και λέμε:
OPC Line Pack: αεροδυναμικά βοηθήματα και πακέτο αισθητικής βελτίωσης για τα απλά Insignia
Insignia OPC: η κορυφαία έκδοση με κωδικό μοτερ Α28ΝΕR, 325ps, 400Nm και διαθεσιμο απο τα τελη 2009 (δηλαδη με τα μοντελα 2010).
Ελπίζω να βοήθησαEdit: έψαχνες για χρώμα.
Πανέμορφο σε κόκκινο (ανάμεσα σε αυτό και το μαύρο θα διάλεγα)...Sport, με μαύρο ύφασμα, flexride, 20αρες, DVD800, ηλ.χειρόφρενο...
Soch
-
Κοιτα εγω ειμαι μεταξι Ασπρου η μαυρου [ για χρωμα λεω] πηγα σημερα να το κλεισω και γυρισα παλι πισω γιατι δεν μπορεσα να καταλυξω σε χρωμα και κατι παραξενα με το Navi που μου ειπαν οτι δεν εχει στο μπρατσο μπροστα το χειριστηριο το Navi 500 και το εχει μονο το 800[1600€] αλλα το 800 εχει μονο χαρτες για μονο για 4 πολεις και το 500 που εχει μονο 590€ εχει σχεδον για ολη την ελλαδα . το αλλο ειναι οτι δεν εχει Hot Shot . δεν με θελει αυτο το αμαξι.... οτι αφορα το χρωμα σε Insignia Sport Ασπρο με ΟPC pack ???
-
-
Κοιτα εγω ειμαι μεταξι Ασπρου η μαυρου [ για χρωμα λεω] πηγα σημερα να το κλεισω και γυρισα παλι πισω γιατι δεν μπορεσα να καταλυξω σε χρωμα και κατι παραξενα με το Navi που μου ειπαν οτι δεν εχει στο μπρατσο μπροστα το χειριστηριο το Navi 500 και το εχει μονο το 800[1600€] αλλα το 800 εχει μονο χαρτες για μονο για 4 πολεις και το 500 που εχει μονο 590€ εχει σχεδον για ολη την ελλαδα . το αλλο ειναι οτι δεν εχει Hot Shot . δεν με θελει αυτο το αμαξι.... οτι αφορα το χρωμα σε Insignia Sport Ασπρο με ΟPC pack ???Το άσπρο είναι μόδα στο πικ της. Αν σου αρέσει καλώς, την άποψή μου τη διάβασες.
Για το CD500 Navi αυτά είναι γνωστα, για μένα τα χρήματα του DVD800 είναι πολλά και ας μην έχω το χειριστήριο στο μπράτσο (έχω και στην κονσόλα και στο τιμόνι, αρκούν). Δώσε 590 για το CD500 και με τα υπόλοιπα βάλε ηλιοροφή, που με το λευκό θα κάνει μαύρο ουρανό εξωτερικά και θαναι πανέμορφο (δες 2χρωμία C Class).
Το hot shot δεν υπάρχει στα Insignia, τα έσπασε η Opel με τον προμηθευτή. Σιγά τα ωα...
Πάρε λίγο λευκό...Soch
-
Ναι οντος ειναι αρκετα εμφανισιμο αλλα 20αρα ζαντα ειναι πολυ για τους δρομους μας αν τελικα καταλιξω σε αυτο θα αφισω την μανησια που εχει 18αρα 5ακτινες διπλες stin Sport εκδοση . τωρα εκανα μια συγριση στα μοδελα αυτης της κατηγοριας κι βλεπω πολυ να παιζει και το Passat CC [ και απο πλευρας εξοπλησμου που τα εχει ολα δηλαδη και τα 160ps=ονομαστικη δεν ειναι καθολου ασχιμα ] +οτι στα test του δεινουν μεγαλητερο προβαδισμα σε σχεση με το Insignia Sport 1.6T . Ισχυει αυτο ? [ οτι ειναι καλητερο στα περισσοτερα σημεια ?
-
Ναι οντος ειναι αρκετα εμφανισιμο αλλα 20αρα ζαντα ειναι πολυ για τους δρομους μας αν τελικα καταλιξω σε αυτο θα αφισω την μανησια που εχει 18αρα 5ακτινες διπλες stin Sport εκδοση . τωρα εκανα μια συγριση στα μοδελα αυτης της κατηγοριας κι βλεπω πολυ να παιζει και το Passat CC [ και απο πλευρας εξοπλησμου που τα εχει ολα δηλαδη και τα 160ps=ονομαστικη δεν ειναι καθολου ασχιμα ] +οτι στα test του δεινουν μεγαλητερο προβαδισμα σε σχεση με το Insignia Sport 1.6T . Ισχυει αυτο ? [ οτι ειναι καλητερο στα περισσοτερα σημεια ?Θα συμφωνήσω απόλυτα στο θέμα 'μέγεθος ζάντας'. Το 20 είναι υπερβολικό για τους ελληνικούς δρόμους, για να μην αναφερθώ στο κόστος των ελαστικών που λόγω πολύ χαμηλού προφίλ θα καταστρέφονται πανεύκολα στη παραμικρή επαφή με πεζοδρόμια κλπ.
Το 1.6Τ δεν έχει καν δοκιμαστεί (απ' όσο ξέρω). Πώς λοιπόν το συγκρίνουν με άλλα ; Απ' τους πίνακες των χαρακτηριστικών και μόνο ;
-
Ναι οντος ειναι αρκετα εμφανισιμο αλλα 20αρα ζαντα ειναι πολυ για τους δρομους μας αν τελικα καταλιξω σε αυτο θα αφισω την μανησια που εχει 18αρα 5ακτινες διπλες stin Sport εκδοση . τωρα εκανα μια συγριση στα μοδελα αυτης της κατηγοριας κι βλεπω πολυ να παιζει και το Passat CC [ και απο πλευρας εξοπλησμου που τα εχει ολα δηλαδη και τα 160ps=ονομαστικη δεν ειναι καθολου ασχιμα ] +οτι στα test του δεινουν μεγαλητερο προβαδισμα σε σχεση με το Insignia Sport 1.6T . Ισχυει αυτο ? [ οτι ειναι καλητερο στα περισσοτερα σημεια ?Για ρίξε κανα post να διαβάσουμε, είμαι περίεργος...
Το CC το ξέρω, το έχω κανει test drive 2 φορές. Είναι πανέμορφο αλλά 3 πράγματα με άφησαν σε σκέψεις:- Είναι 4θέσιο
- Το 2.0/200 έχει υψηλή αρχική τιμή (35,5Κ γυμνό με το κλειδί στο χέρι) και το 1.8/160 (29,3Κ γυμνό με το κλειδί στο χέρι) είναι σχετικά αργό (αυτό εξαρτάται από το τι ζητάς, εγώ και το Α4 1.8/160 το είχα βρει σχετικά αργό). Υπάρχει πάντα η εκ των υστέρων επιλογή προγράμματος που ανεβάζει τα άλογα αλλά έχει πάνω από 1.000, οπότε ξεπερνάς τις τιμές του Insignia 2.0/220 οπότε ποιος ο λόγος να πας CC πειραγμένο από άλλους?
- 'Η βασική έκδοση είναι γυμνή και έχει ακριβό έξτρα εξοπλισμό, π.χ στανταρ στο Insignia Sport που είναι έξτρα στο CC:
--> Cruise control 415 €
--> πολυλειτουργικό τιμόνι 200 €
--> Εσωτερικός φωτισμός 180 €
--> DCC 1.020 € (δυναμική ανάρτηση, κατώτερη του flexride καθώς μεταβάλλει μόνο τις αναρτήσεις)
--> Ζάντες 18 510 €
δηλ. θέλεις άλλα 2,5Κ (και ακόμα δεν είσαι κομπλέ) για να τα κάνεις ισοδύναμα, οπότε αν φτάσει μόνο με αυτά το CC 1.8 στα 31,8Κ, ξέρεις τι βάζεις στο Insignia 1.6T (26,3Κ τελική) με τα ίδια χρήματα?
Τες παν, είναι και γούστο και τραβάει πολύ το οπτικό, το CC είναι πολύ όμορφο. Εγώ θα το έπαιρνα με τα καφε/πορτοκαλί δέρματα που έχει, έλα που χρεώνουν το δέρμα 2,3Κ (& 500 το ξύλο)...
Γράψου στο φορουμ τους http://www.vwclub.gr/ και μίλα με τα παιδιά εκεί, στο είχα πει και παλαιότερα, ψάξου όσο περισσότερο μπορείς.
Soch
-
διαβαζω για 20αρα ζαντα και μου ερχεται να βαλω τα γελια... 18αρα και πολυ του ειναι...
-
Είναι ευτράπελο, όντως... Και μετά κοροϊδεύαμε τους Αμερικάνους bling bling...
-
soch , απο ολη την συζητηση τελικα το μονο που εχω αποκλεισει ειναι το Α4 για λογους[ 1.κοστος , και αυτα που σου προσφερει στον βασ.εξοπλησμο , οπως και το κοστος Service-Antalaktika] και εχω κατασταλαξει στο Insignia[ το οποιο ομως δεν το εχω καθολου εμπιστοσινη λογο Opel διοτι δεν εχω και ακουσει γενικα τα καλητερα ασχετος αν ειναι πολυ ομορφο εσωτερικα και εξωτερικα[οχι οσο μεσα] = γουστα ειναι αυτα . το CC ειναι το αντιστοιχο Α4 με αλλη μορφη και σχεδον ιδια τεχνολογια[ αν και δετερησ κατηγοριας σε σχεση με το Α4 ] , παρεχει ομως μεγαλητερη ασφαλεια και την τεχνολογια που χρησιμοποιει π.χ Adaptive Cruise Control με αυτοματη προσαρμογη ταχυτητας [+/-] προπορευομενου οχηματος . αλλα εχει ενα μεγαλο μειον για μενα τουλαχιστον ειναι το τετραθεσιο αν και δεν ξερω αν μπορω να βαλω το παιδικο καθησμα στην μεση και να γινει 4+ISOFIX [bebe] που την ασφαλεια την θελω για εκει. θα μου πεις παρε SUV [ διστοιχος αυτα που ζηταω τα μονα SUV ειναι το Q5 kai X3] αλλα ξεφευγουν και δεν θελω να γινω η χαρα του Αλογοσκουφη με τα τεκμειρια . Οτι αφορα την γρηγοραδα που αναφερεις δεν ψαχνω ουτε Μ.Evolution , ουτε ΤΤ με ενδιαφερει οταν κανω μια προσπεραση μα μην χρειαστει να αναψω τσιγαρο . οποτε σε γενικες γραμες δεν εχω κατασταλαξει αλλα ειμαι μεταξι CC kai Insignia . που μπορωνα βρω προερετικο εξοπλησμο για το CC ? κανενα link ?
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Σε βελτίωση τέτοιου βαθμού από 120 σε 200+ στο Α4 χωρίς Quattro? με τί φρένα? με τι αναρτήσεις?
Δεν είναι μόνο ο κινητήρας!Η ΒΜW 320 εχει ακριβως τις ίδιες αναρτήσεις με την 335 , οπότε αν και η Audi ακολουθεί την ίδια πολιτική , δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
-
ρε
-
... και εχω κατασταλαξει στο Insignia[ το οποιο ομως δεν το εχω καθολου εμπιστοσινη λογο Opel διοτι δεν εχω και ακουσει γενικα τα καλητερα ασχετος αν ειναι πολυ ομορφο εσωτερικα και εξωτερικα[οχι οσο μεσα] = γουστα ειναι αυτα...
Δεν ξέρω τι έχεις ακούσει, εγώ, με Opel 7 χρόνια τώρα (56Κ χλμ.) έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, δεν έχω κιχ μέσα, δέρματα-ξύλο-πλαστικά είναι σε άριστη κατάσταση, σέρβις οικονομικά και από έξτρα αλλαγές μόνο μπαταρία (πέρσι).
...παρεχει ομως μεγαλητερη ασφαλεια και την τεχνολογια που χρησιμοποιει π.χ Adaptive Cruise Control με αυτοματη προσαρμογη ταχυτητας [+/-] προπορευομενου οχηματος . ..
Το CC δεν έχει την τεχνολογία του Insignia ούτε κατά διάνοια (τεχνολογία Passat το ένα, ολοκαίνουριο το άλλο).
Παράδειγμα, οι δυναμικές αναρτήσεις του ρυθμίζουν μόνο τα αμορτισέρ σε σχέση με του Insignia που ρυθμίζει σκληρότητα αποσβεστήρων, απόκριση πεντάλ γκαζιού, σύστημα διεύθυνσης μεταβλητής υποβοήθησης - Variable Effort Steering, παρέμβαση ESP και χρόνο αντίδρασης φωτισμού στροφών AFL. Να μην αναφέρω ότι δεν έχει 4χ4 (που λόγος για το πίσω ηλεκτρονικό διαφορικό του Insignia Sport) ή ρυθμιζόμενα bi-xenon με 9 προγράμματα λειτουργίας. Άστα θέλω σελίδες για τις διαφορές τεχνολογίας......Οτι αφορα την γρηγοραδα που αναφερεις δεν ψαχνω ουτε Μ.Evolution , ουτε ΤΤ με ενδιαφερει οταν κανω μια προσπεραση μα μην χρειαστει να αναψω τσιγαρο . οποτε σε γενικες γραμες δεν εχω κατασταλαξει αλλα ειμαι μεταξι CC kai Insignia . που μπορωνα βρω προερετικο εξοπλησμο για το CC ? κανενα link ?
Η ταχύτητα είναι δικό μου κριτήριο, ο καθένας έχει τα δικά του, όπως και συ.
Πάρε τα έξτρα του CC (1.8/160 αρχική τιμή 28.150):
Cruise control 415 € (μαμά) 300 € (εδώ)
DCC 1.020 €
media in 165 €
Park Pilot (parktronic) 550 € (μαμά) 250 € (εδώ)
RCD 510 355 €
RCD 510 + Dynaudio 1.525 €
Xenon 1.340 €
αναδιπλούμενοι καθρέφτες 175 €
Alcadara + θερμαινόμενα 1.635 €
Δέρμα + θερμαινόμενα 2.300 €
έλεγχος πίεσης ελαστικών 175 €
Εσωτερικός φωτισμός 180 €
Ζάντες 18 510 €
Ηλιοροφή 1.175 €
κλιματιζόμενα σε μαύρο 295 €
Ξύλο 475 €
πολυλειτουργικό τιμόνι 200 €
Συναγερμός 510 € (μαμά) 385 € (εδώ)Πάρε και ολόκληρο τον τιμοκατάλογο των έξτρα του CC:
http://f.imagehost.org/view/0634/1_4
Πάρε και το βασικό εξοπλισμό του CC:
http://f.imagehost.org/download/0655/2_6
Πάρε και αυτόν του Insignia (στάνταρ, έξτρα, μοντέλα κ.λπ.), ναχεις να κάνεις συγκρίσεις
http://f.imagehost.org/download/0403/IN ... ICES_09_01Τι άλλο θες, όλα στα έδωσα...
Soch
-
ναι οντος και σε ευχαριστω, τελικα η βοηθεια ειναι πολυ συμαντικη. εχω αποκλειση το CC διοτι πηγα και το ειδα απο κοντα. αλλα ειδα εκει το Α4 και το λατρεψα. και ποτε ειμαι παλι στην αρχη Α4 VS insignia [ αλλα στο θεμα ασφαλειας αυτη τη φορα διοτι τα αλλα τα αναλυσαμε αρκετα καλα ] ξερω οτι το Νεο A4 εχει μεγαλη βελτιωση στο θεμα ασφαλειας και δεν λεω για τους αεροσακους αν ειναι 6,8, η 48 κτλ μιλαω για αμαξωμα και πλευρικα . απο πλευρας ηχομονοσης απο μεσα ξερω το Α4 το αλλο δεν το ξερω, εσυ οταν λες οτι δεν ακους κιχ για τι ταχυτητες λες και με τι λαστιχα ? οπως και απο θεμα ασφαλειας δεν εχω στοιχεα για το Insignia .
-
ναι οντος και σε ευχαριστω, τελικα η βοηθεια ειναι πολυ συμαντικη. εχω αποκλειση το CC διοτι πηγα και το ειδα απο κοντα. αλλα ειδα εκει το Α4 και το λατρεψα. και ποτε ειμαι παλι στην αρχη Α4 VS insignia [ αλλα στο θεμα ασφαλειας αυτη τη φορα διοτι τα αλλα τα αναλυσαμε αρκετα καλα ] ξερω οτι το Νεο A4 εχει μεγαλη βελτιωση στο θεμα ασφαλειας και δεν λεω για τους αεροσακους αν ειναι 6,8, η 48 κτλ μιλαω για αμαξωμα και πλευρικα . απο πλευρας ηχομονοσης απο μεσα ξερω το Α4 το αλλο δεν το ξερω, εσυ οταν λες οτι δεν ακους κιχ για τι ταχυτητες λες και με τι λαστιχα ? οπως και απο θεμα ασφαλειας δεν εχω στοιχεα για το Insignia .1. Θέμα ασφάλειας, αναζήτησε τον κορυφαίο οργανισμό EuroNCAP και τα αποτελέσματά του:
Insignia
Τη μέγιστη αξιολόγηση των πέντε αστέρων απέσπασε το Opel Insignia στις δοκιμές πρόσκρουσης για την προστασία των ενήλικων επιβατών, από τον ανεξάρτητο ευρωπαϊκό οργανισμό, EuroNCAP. Η σημαντική αυτή επιτυχία συνοδεύτηκε και από την υψηλή βαθμολογία, καθώς το νέο μοντέλο της Opel συγκέντρωσε 35 βαθμούς, με άριστα το 37. Παράλληλα, το Insignia βαθμολογήθηκε με 4 αστέρια για την προστασία των παιδιών και με δύο αστέρια για την προστασία των πεζών – τα καλύτερα αποτελέσματα που έχουν δοθεί μέχρι τώρα στην κατηγορία μεγάλων οικογενειακών αυτοκινήτων.
http://www.automotopress.gr/showarticle.asp?ID=17652
Οπτικά τα τεστ:
http://www.youtube.com/results?search_t ... ignia&aq=f
A4
O ανεξάρτητος οργανισμός Euro NCAP δημοσίευσε σήμερα τα αποτελέσματα των δοκιμών πρόσκρουσης για επτά νέα μοντέλα της ευρωπαϊκής αγοράς: Audi A4, Ford Kuga, Seat Ibiza, Skoda Superb, Hyundai i10, Citroen Berlingo, VW Caravelle T5. Τέσσερα από τα μοντέλα αυτά (Audi A4, Ford Kuga, Seat Ibiza και Skoda Superb) απέσπασαν την μέγιστη βαθμολογία στην προστασία επιβατών, δηλαδή πέντε αστέρια, ενώ τα υπόλοιπα τρία (Hyundai i10, Citroen Berlingo, VW Caravelle T5) βαθμολογήθηκαν με τέσσερα στα πέντε αστέρια. Στην προστασία παιδιών, όλα τα μοντέλα απέσπασαν τέσσερα στα πέντε αστέρια, ενώ σε ότι αφορά την προστασία πεζών, τρία κατάφεραν να πάρουν τρία στα τέσσερα αστέρια (Hyundai i10, Seat Ibiza και Ford Kuga), τρία βαθμολογήθηκαν με μόλις δυο αστέρια (Audi A4, Skoda Superb και Citroen Berlingo) ενώ το Volkswagen Caravelle T5 απέσπασε μόλις ένα αστέρι.
http://www.drive.gr/index.php?option=co ... &Itemid=61
Οπτικά τα τεστ:
http://www.youtube.com/results?search_t ... ap+A4&aq=f2. Ηχομόνωση, πιστεύω ότι το Α4 είναι 1 σκαλί παραπάνω από το Insignia. To 'δεν ακούω κιχ' είχε να κάνει με την καλή ποιότητα και (κυρίως) την συναρμογή που έχει το αυτοκίνητο - πράγμα που φαίνεται με το πέρασμα του χρόνου.
3. Επιλογή: Στο έχω αναφέρει και παλαιότερα. Για μένα είναι καθαρά θέμα budget. To A4 1.8/160 (ambition ή ambiente είναι επιλογή σου, όχι όμως το γυμνό) έχει 36,6Κ, βάλε χρώμα, ΤΤ, σήμα και τα ρέστα, πες 38Κ. Βάλε cruise control, MP3, συναγερμό και τα υπόλοιπα, βγάλε 1,5-2Κ έκπτωση (θα την απαιτήσεις, η αγορά στενάζει) πες 39-40Κ. Αν τα διαθέτεις μην το πολυψιρίζεις. Είναι ότι καλύτερο κατά την άποψή μου (μαζί με το Saab 2.0 4x4 & την C180 blue).
Από την άλλη, αν διαθέτεις μέχρι 36Κ (ούτε λεπτό παραπάνω), το Insignia είναι μονόδρομος, ειδικά με τα έξτρα που θα βάλεις (έχεις 5,2Κ να διαθέσεις και καταπληκτικές επιλογές που προσφέρει).
Π.χ. αν επέλεγα εγώ: Insignia 2.0/220 sport (std: piano black μαύρο εσωτερικό, sport τιμόνι & καθίσματα, flexride, ζάντες 18, αλουμινένια πετάλ, χαμηλωμένο σασί, Cruise control, Εσωτ. φωτισμός) + έξτρα:
2ζωνικο clima 250 €
αναδιπλούμενοι καθρέφτες 300 €
Navi pack 1 (AFL + CD500 Navi) 1.500 €
πλευρικοί πίσω Abs 300 €
Park Pilot 500 € (μόνο μαμά)
Συναγερμός 400 € (μόνο μαμά)
AWD (4χ4) 2.000 €
OPC 1.400 €
Πίεση ελαστικών 210 €
Το όλο 37,7Κ, βάλε 36 με την έκπτωση.Αυτά...
Soch
-
Καλησπέρα σας, για να βοηθήσω λίγο και εγώ τη συζήτηση, ήμουν ανάμεσα στα τρία αυτά μοντέλα, με αρκετά test drive σε Audi και Passat CC βέβαια, αφού το 1.6Τ Insignia δεν υπάρχει για test drive. Τελικά αφού απέρριψα το VW (σχεδόν 5 μέτρα αυτοκίνητο αποκλειστικά τετραθέσιο!!!) και το Audi γιατί με τα extra που ήθελα έφτανε σχεδόν στα 45000€, κατέληξα στο Insignia 1.6T Sport με τον εξής εξοπλισμό:
(9M2) Μεταλλικό χρώμα
(TSQ) Πακέτο ορατότητας (αισθητήρες φώτων, βροχής, ηλεκτροχρωματικός καθρέπτης)
(CJ2) Ηλεκτρονικός κλιματισμός 2 ζωνών Premium ECC (με αεραγωγούς για τους πίσω επιβάτες, αισθητήρα υγρασίας & θερμοανακλαστικό – μόνο με TSQ)
(CF5) Γυάλινη ηλεκτρική οροφή
(WBR) OPC Line Pack (αεροτομή, μαρσπιέ, σπόιλερ εμπρός-πίσω, απόπληξη εξάτμισης)
(J71) Ηλεκτρικό χειρόφρενο με υποβοήθηση εκκίνησης
(UD5) Αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός – πίσω
(AG1) Κάθισμα οδηγού ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο σε 8 κατευθύνσεις με μνήμη (περιλαμβάνει κωδ.A6D Πακέτο καθισμάτων 2 & DWH Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέφτες – μόνο με TSQ)
(XGNR) Navi Pack 1 (CD500 Navi – 7ηχεία, έγχρωμη οθόνη 7’’, βοηθητικές είσοδοι Aux-in 3.5mm & USB, 1GB μνήμη Flash, MP3 & προσαρμοζόμενος φωτισμός AFL + λαμπτήρες Bi-Xenon, έξυπνη δέσμη με 9 λειτουργίες, σύστημα καθαρισμού – μόνο με TSQ)
(UAT) Συναγερμός εργοστασιακός
Συνολικά 32190€ - Ελπίζω να βοήθησα λίγο. -
Καλορίζικο bravisimo.
Μπορείς να γράψεις αναλυτικά τις τιμές (όχι των έξτρα αλλά τιμή μοντέλου, σήμα, μεταφορικά κ.λπ.) και τυχόν έκπτωση (ή δώρα) που σου έκαναν? Τι επιτόκοιο πέτυχες?Soch
-
Το αυτοκίνητο ξεκινάει από τα 25200€, με μεταφορικά 310€ και έξοδα ταξινόμησης 270€ και 202€ τέλη κυκλοφορίας. Επειδή δεν εμπιστευόμουν συναγερμό και αισθητήρες παρκαρίσματος γιατί τα ήθελα εργοστασιακά πάμε για έκπτωση γύρω στα 1000€.
Opel Insignia 1.6T vs Audi A4 120ps(134ps) i 160ps(173ps)