-
@ drdino
βοηθεια. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αλλο γραφω και αλλο βγαζει τιεχει παθει.
ασε τα ψοφια...
οι αληθειες να λεγονται -
να δω κι εγω :
αλατια ! -
Ο χρήστης sofia78 έγραψε:
να δω κι εγω :
το bravo μου καίει λάδιαα !Eσύ δεν έχεις 206;
-
Επαναφέρω το θέμα,γιατί τελικά μετά απο ψάξιμο κατέληξε στην Mito 120hp με Sport Pack πάνω.
Η παραγγελία θα γίνει σύντομα.Thnx για τις απαντήσεις και τις συμβουλές.
Το θέμα είναι το εξής.
--Η τιμή που του είπανε είναι κοντά στα 20 παρα κάτι.Απο 17000 (+τέλη+χρώμα+Sport Pack) είναι δυνατόν?
--Βλέπω και στο Mitothread, τα σχόλια περι κοπανήματος κλπα.Τι προτείνετε τελικά? -
Βλέπω και στο Mitothread, τα σχόλια περι κοπανήματος κλπα.Τι προτείνετε τελικά?
Navara
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Βλέπω και στο Mitothread, τα σχόλια περι κοπανήματος κλπα.Τι προτείνετε τελικά?
Navara
thnx man,θα του το πω.
ΥΓ ΟΧΙ ΡΕ ΓΜΤΟ.ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ.
(το μόνο που ρωτώ είναι αν θα ήταν καλό να μπουν 16 αντί για 17άρες.Και οι 16άρες έχουν ωραίο σχέδιο
που είδα στο alfaromeo.it. ) -
Πολύ μικρές για τους τεράστιους θόλους της Mito.
-
Εκτος απο την αισθητικη πλευρα, νομιζεις οτι εχει ουσια να φορεσει 17αρες?
-
Δεν ξέρω για τα άλλα όμως όταν έρθει η ώρα να αλλάξεις λάστιχα αρχίζει το κλάμα...
-
Ο χρήστης akrovatis1979 έγραψε:
Δεν ξέρω για τα άλλα όμως όταν έρθει η ώρα να αλλάξεις λάστιχα αρχίζει το κλάμα...υπαρχει και η αλλη λυση.δεν τα αλλαζεις και εισαι πρωτος και με τα λεφτα στην τσεπη.
-
Ο χρήστης γιωργος2 έγραψε:
Δεν ξέρω για τα άλλα όμως όταν έρθει η ώρα να αλλάξεις λάστιχα αρχίζει το κλάμα...
υπαρχει και η αλλη λυση.δεν τα αλλαζεις και εισαι πρωτος και με τα λεφτα στην τσεπη.
ηξερα εναν με ενα RX8 που πηγαινε για 75.000 χλμ με τα ιδια λαστιχα..
οταν του σκιστηκε το λαστιχο στην εθνικη και του στραβωσε η ζαντα κατεληξε να χρυσοπληρωσει καινουρια λαστιχα στον πρωτο λαστιχα που βρηκε μπροστα του και να ισιωνει ζαντες..
δε μιλαω για πιθανες στουκες κτλ...επισης το να γλιστρανε τα λαστιχα απο τη φθορα ή να εχουν περτωσει με τον καιρο φανταζομαι οτι δεν ειναι και πολυ ευχαριστο,ουτε σε κανει να νιωθεις ασφαλεια..
για τρεξιμο δε συζηταω καν
-
Τι λέμε ρε παιδιά? Να μην αλλάξεις λάστιχα?
Είχα φίλο που δεν άλλαζε λάστιχα με την καμία για να πετάει μπάντες με το γκολφ του.
Όταν πήγαμε να τον δούμε στο νοσοκομείο ξέρετε τι μας είπε?Αλλάξτε λάστιχα!!!
-
εννοηται οτι πρεπει να πηγαινεις προσεκτικα μετα.
-
Ο χρήστης akrovatis1979 έγραψε:
Δεν ξέρω για τα άλλα όμως όταν έρθει η ώρα να αλλάξεις λάστιχα αρχίζει το κλάμα...+1
ΑΛΛΑ οι 17' με το φαρδύτερο πέλμα (215 έναντι 195) είναι ιδανική επιλογή για πιο σπορ ανησυχίες. Μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για τουρμπάτο μοτέρ με αρκετή ροπή. Νομίζω ότι αξίζουν τα παραπάνω χρήματα.εννοηται οτι πρεπει να πηγαινεις προσεκτικα μετα
Αυτό απλά δεν υπάρχει. Είχα τη φαντασίωση ότι θα έβγαζα ακόμα ένα εξάμηνο με τα 4ετίας Goodyear που είχα. Όταν ο λαστιχάς μου έδειξε την εντελώς λεία ( ) εσωτερική πλευρά των εμπρός ελαστικών συνεμορφώθην επιτόπου... Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα. Με 450 βάνεις μια τετράδα Avon σε 215/45/17 και είσαι μια χαρά.
-
εννοηται οτι πρεπει να πηγαινεις προσεκτικα μετα.Μετα απο τι;Αφου δεν αλλαζεις λαστιχα
Μετα απο την εξοδο απο τον δρομο;Μετα απο την στουκα επειδη δεν φρεναρει το αμαξι; -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μετα απο τι;Αφου δεν αλλαζεις λαστιχα
Μετα απο την εξοδο απο τον δρομο;Μετα απο την στουκα επειδη δεν φρεναρει το αμαξι;αν πηγαινεις αργα μια χαρα φρεναρει.
-
Μετα απο την εξοδο απο τον δρομο;Μετα απο την στουκα επειδη δεν φρεναρει το αμαξι;αν πηγαινεις αργα μια χαρα φρεναρει.
Αν το εχεις παρκαρισμενο φρεναρει ακομα καλυτερα.Ή στον φαρνατζη.
-
Αμα πας πολυ αργα φρεναρεις και α λα Flintstones.
-
να προτεινω κατι και γω...
φοιτητης και πρωτο αυτοκινητο αρα νεος και απειρος οδηγος, δε θελει πολλα κυβικα και αλογα... το χανεις πολυ ευκολα σε τετοια ηλικια που βραζει το αιμα και δεν εχεις εμπειρια, λογικα δε χρειαζεται ουτε 5πορτο, προσθεσε και τη λεξη μουρατο για τα δεδομενα των συνολικα 17Κ, σκεφτηκα την alfa romeo mito 1,4 progression με 95 αλογα !!!
15.900€ συν 400€ μεταλλικο συν κανα 500αρι€ τα λοιπα, παμε στα 16.800€ και με 200€ εξτρα βαζει και προβολακια και εχει οτι χρειαζεται ενας κυριλε φοιτητης για πρωτο αυτοκινητο με τα 17Κ του μπαμπα...
Προτάσεις στα 17000