-
παντως τα 'μαμα' εχουν καλυτερη πλευρικη στηριξη απο τα recaro του παλιου s3 συμφωνα με ιδιοκτητη του παλιου παντα
αληθεια μιας και τωρα το προσεξα το twingo που κολλαει στη ψηφοφορια??
ειναι τελειως ασχετο αυτοκινητο με τα προηγουμενα και πολυ πιο αργο..καλη η συνομοταξια των μικρων 1600αριων με τα 125-130 αλογα (swift,c2,twingo) αλλα καλυτερα να πας για κανα πιο μεγαλο αυτοκινητο ειδικα με τις τσιμπημενες τιμες που εχουν τα swift και λογικα το twingo.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
παντως τα 'μαμα' εχουν καλυτερη πλευρικη στηριξη απο τα recaro του παλιου s3 συμφωνα με ιδιοκτητη του παλιου πανταΝαι,πολυ πιθανο αφου ολοι εξελισσονται.Η audi στο δικο σου s3 εχει καλυτερη πλευρικη στηριξη απο το παλιο Recaro και αυτο επρεπε να γινει καθως ο ''ανταγωνισμος'' (astra opc)εχει Ρεκαρο.Δεν ξερω αν ειναι καλυτερα η χειροτερα απο του S3 σου μιας και δεν εχει τυχει να μπω σε S3.E,τα recaro που δινει η audi τωρα θα ειναι ακομα καλυτερα πιστευω...
-
Eν τω μεταξυ το θεμα επρεπε να ειχε κλεισει μιας και το παιδι αποφασισε να παρει το Corsa ...
-
δηλαδη αν δε λεει ρεκαρο δε ειναι καλο?
γιατι απο οτι θυμαμαι ολοι περιοδικα και εδω μεσα παιδια λενε οτι τα καλυτερα καθισματα σε αποδοση βολεμα αισθηση κλπ κλπ τα εχει το 207 και οχι ολα αυτα που αναφερουμε...
αλλα εκεινα δεν εχουν ταμπελακι...... -
Υπαρχουν πολλα καθισματα που παρεχουν την επιθυμητη 'αγωνιστικου'
τυπου θεση οδηγησης χωρις να ειναι η συγκεκριμενη μαρκα, καλη ωρα του 207 RC
του GP Αbarth κ.α.
Τυχαινει ομως η συγκεκριμενη εταιρεια να εξιδικευεται στην κατασκευη αγωνιστικων
και πολυ σπορ καθισματων, μεταξυ των οποιων και αυτα του corsa, για αυτο υπαρχουν
αναγκαστικα και οι 'τρυπες' (υποδοχες ουσιαστικα για χρηση ζωνων 4αρων και ανω σημειων).
Επιπλεον οι μηχανικοι της opel καταφεραν να προσαρμοσουν πλαινους αεροσακους
στα συγκεκριμενα καθισματα, κατι που γινεται για πρωτη φορα, και επιτευθηκε (για λογους περιορισμενου χωρου) μεσω χρησης αυτων της Lamborghini Gallardo!
Θα πρεπει λοιπον να ειμαστε λιγο πιο προσεκτικοι με τις επικριτικες τοποθετησεις μας
σε ενα εσωτερικο αυτοκινητου που παρεχει την ιδανικοτερη θεση οδηγησης στην κατηγορια χωρις επιπλεον επιβαρυνση, ξεκουραστη, και χωρις εκπτωσεις στην ασφαλεια μας. -
Γιατί 'πρέπει'; Είμαστε μέτοχοι και δεν το κατάλαβα;
-
Οχι αλλα το να θαβεις ενα εσωτερικο αυτοκινητου, την στιγμη που ειναι αντικειμενικα
το καλυτερο στην κατηγορια, και στα λεφτα του ειναι υποκρισια... -
Το αντικειμενικά που το είδες; Χρησιμοποίησες όργανο μέτρησης βύθισης του μαλακού πλαστικού; Αντικειμενικά το καλύτερο δεν είναι, από τα καλύτερα ναι.
Η υποκρισία πού έγκειται ακριβώς;
-
είναι γνωστό drdino ότι είσαι υποψήφιος για όσκαρ Β ανδρικού ρόλου (με το πραγματικο σου όνομα)
ασ τα ψόφια -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το αντικειμενικά που το είδες; Χρησιμοποίησες όργανο μέτρησης βύθισης του μαλακού πλαστικού; Αντικειμενικά το καλύτερο δεν είναι, από τα καλύτερα ναι.Η υποκρισία πού έγκειται ακριβώς;
Αντικειμενικα εχει καλυτερη και σωστοτερη θεση οδηγησης, και το κυριοτερο
ξεκουραστη μετα απο αρκετα χιλιομετρα.
Μπορει η γνωμη μου να μην 'μετραει' παρολο που εχω κατσει επανηλλειμενα
και λογω προσωπικου ενδιαφεροντος στο παρελθον περισσοτερες απο μια φορα
και σε αυτο και στο RC και στο Ibiza και στο cooper s και στο clio (με τα στανταρ καθισματα), αλλα οταν το διαβαζω και απο αλλα περιοδικα μεταξυ των οποιο και αυτο που μας φιλοξενει εδω, δεν χρειαζεται ουτε οργανο βυθισης μαλακου πλαστικου, ουτε
ντεσιμπελομετρο, ουτε κατι αλλο.
Η υποκρισια εγκειται στο οτι ενω ειναι το πλεον ποιοτικο και με την καλυτερη θεση οδηγησης, καποιοι με τα λεγομενα τους το κατακρινουν για το αντιθετο χωρις καμμια επεξηγηση ή αποδειξη, χρησιμοποιωντας και αρνητικες εκφρασεις τις οποιες στην ουσια τις εχουν κατοχυρωσει αλλες κατασκευες εδω και πολυ καιρο. -
Εδώ πολλά περιοδικά εξυμνούν την οδηγική συμπεριφορά του ceed/i30, τι πάει να πει αυτό; Το ίδιο και για τα Audi, με τα κουμπάκια από πληκτρολόγιο turbo-X. Από κει και πέρα, ειδικά το OPC, δίνει μια απίστευτα el-cheapo αίσθηση. Κάτι τα λακαρισμένα τμήματα, κάτι τα βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος, λίγο ακόμα ο ελεεινός διακόπτης του παράθυρου του συνοδηγού, το σύνολο δεν είναι τόσο καλό όσο θα μπορούσε.
Μιλάω πάντα για απτή ποιότητα/όψη.Τώρα γιατί κάποιος είναι υποκριτής ο οποίος λέει καθαρά και ξάστερα ότι δεν βρίσκει κάτι τόσο 'φοβερό' εξακολουθώ να μην μπορώ να το καταλάβω, αλλά δεν πειράζει.
-
Το ταμπλο η υφη του και η εργονομια του ειναι αριστα.
Η στεφανη των αεραγωγων μπορει να ειναι αντιστοιχα χρωμιομενη, που ειναι
και καλυτερη αισθητικα...
Το piano black υπαρχει σαν επιλογη και στο cooper s, ειναι ακριβως το ιδιο σε αφη και οψη, και το τελευταιο ειναι απο 4000+ ευρω ακριβοτερο συγκριτικα με το corsa. Τα κουμπια στα παραθυρα εμενα μου φανηκαν οκ αλλα ενταξει δεν ασχοληθηκα και πολυ. Μπορει να ειναι οπως τα λες.
Αλλο ομως αν αυτο που βλεπεις δειχνει λιγο κραυγαλεο για τα γουστα σου (και εμενα δεν με
ξετρελαινει που 'φωναζει' αγωνιστικο) και αλλο η απτη ποιοτητα που επαναλαμβανω
οτι συνολικα (και οχι μονο στα πληκτρα των παραθυρων) μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις, και οχι μονο εμενα αλλα και των περισσοτερων δοκιμαστων. -
To ότι υπάρχει στο cooper s δεν μου λέει τίποτα, ούτε αυτό είναι ιδιαίτερα ποιοτικό αν αναλογιστεί κανείς τα λεφτά που δίνει. Εκεί πληρώνεις άλλα πράγματα, πολλαπλούς, όνομα κτλ. Γυαλιστερό πλαστικό που γρατζουνιέται πανεύκολα είναι, τώρα αν σε μερικούς αρέσει αυτό τι να πω...
Τέσπα, εγώ διαφωνώ στον χαρακτήρα 'ό,τι καλύτερο' που ανέφερες. Είναι από τα 2-3 top της κατηγορίας του, συμφωνώ, αλλά τουλάχιστον στα δικά μου τα μάτια δεν έχει αυτό το κάτι που έχει πχ το 308/Golf VI σε σχέση με ένα leon ή ένα focus.
-
και ποιο εχει το καλυτερο εσωτερικο σε αυτη τη κατηγορια drdino??
-
Με διαφορά, κανένα, όλα έχουν τις βλακειούλες τους IMHO.
-
ναι αλλα καποιο ή καποια ειναι καλυτερα απο τα υπολοιπα.εννοειται πως δεν κλανουν μια μπροστα σε s-class ή bentley που μαλλον είναι στην κορυφη του κοσμου αλλα παντα μιλαμε για το τι κανουν σε σχεση με τη κατηγορια τους!!!
και το clio rs στριβει καλα για την κατηγορια του,δε στριβει ουτε οπως μια ferrari ουτε οπως ενα wrc,αλλα λεμε οτι στριβει!!
ετσι λοιπον και το corsa μπορουμε να πουμε οτι ειναι στην κορυφη της κατηγοριας του ή ενα απο τα κορυφαια
(και η audi δε βαζει κουμπακια turbox, εχει ειδικους gay τυπους που φροντιζουν ωστε οι διακοπτες να ειναι ευχαριστοι στην αφη και να μη σε απασχολουν την ωρα που οδηγεις πηγη:ενημερωτικο εντυπο της αντιπροσωπειας )
-
Eίπα εγώ το αντίθετο; Δέκα φορές έχω πει ότι διαφωνώ στο ότι είναι το καλύτερο by far.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eίπα εγώ το αντίθετο; Δέκα φορές έχω πει ότι διαφωνώ στο ότι είναι το καλύτερο by far.Εσυ ποιο θεωρεις το καλυτερο στην κατηγορια αυτη δηλαδη?
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Υπαρχουν πολλα καθισματα που παρεχουν την επιθυμητη 'αγωνιστικου'
τυπου θεση οδηγησης χωρις να ειναι η συγκεκριμενη μαρκα, καλη ωρα του GP Αbarth κ.α.Τα καθίσματα του GPA είναι Sabelt όπως επίσης και των Brera/Brera Spider MY08
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Eίπα εγώ το αντίθετο; Δέκα φορές έχω πει ότι διαφωνώ στο ότι είναι το καλύτερο by far.
Εσυ ποιο θεωρεις το καλυτερο στην κατηγορια αυτη δηλαδη?
Δεν πιο πάνω, έχω απαντήσει.
Στρίβοντας με 25.000 ευρώ