-
παγκος εννοει μαλλον το κατω μερος του πισω καθισματος.
σηκωνεται και πεφτουν οιπλατες πισω. -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
...το corsa ομως απο την αλλη εκτος του οτι ειναι πιο δυνατο, δειχνει περισσοτερο τα λεφτα του σε απτη ποιοτητα...
Σιγά την ποιότητα που έχει μέσα...
Απο το 500 Abarth παντως πολυ καλυτερη.
Και με βαση την κατηγορια του, και τα λεφτα που κοστιζει παιζει να εχει και την καλυτερη...Η ποιότητα του 500 είτε απλής έκδοσης είτε Abarth είναι υπεράνω κριτικής. Ειδικά σε ορισμένα σημεία όπως το τιμόνι και τα κουμπία αυτού, το πλαστικό με το εκάστοτε χρώμα εξωτερικού αμαξώματος, τα πλαστικά του κεντρικού πάνελ με το radio-CD αλλά και οι γρίλιες του καλοριφέρ είναι άριστα. Σίγουρα καλύτερα από τα ψευτοπλαστικά της κεντρικής κονσόλας του Corsa σε μαύρο χρώμα που θυμίζει τηλεόραση ταιβανέζικης κατασκευής και ιαπωνικής προέλευσης. Το κλείσιμο της πόρτας ενός 500 το βρίσκεις σε αυτοκίνητα 2 κατηγοριών επάνω τουλάχιστον. Όσοι την έχουν ανοιγοκλείσει τους μένει στο νου το πως σφραγίζει.
Η τιμή ενός 500 Abarth δε είναι 18.400
Για το πλαστικό του κεντρικού πάνελ του 500 που γράφεις πως είναι άριστο, πως γίνεται ένα υπεράνω κριτικής ποιοτικό ταμπλό όταν απλά το αγγίξεις με το δάχτυλο να υποχωρεί και να παράγει τριγμούς;
Και για να μην λες πως το γράφω μόνο για εντυπώσεις, το καλοκαίρι οδηγώντας ένα 500 με λίγα χιλιόμετρα στο κοντερ, από το συγκεκριμένο σημείο ακουγόταν ένας ανεπαίσθητος τριγμός κατά την οδήγηση (ο οποίος όμως γινόταν αντιληπτός καθώς ήταν όλα κλειστά και το μόνο που ήταν ανοιχτό ήταν το a/c), δείγμα πως όταν το αυτοκίνητο γράψει αρκετά χιλιόμετρα, και με τους καρόδρομους που έχουμε, το συγκεκριμένο σημείο είναι επίφοβο να αρχίσει τους τριγμούς (όπως αντίστοιχα συμβαίνει με την κεντρική κονσόλα του GPunto).
-
Εδώ συμφωνώ κι εγώ με τον Βασίλη, πάντως η κεντρική κονσόλα, δεν ικανοποιεί κατ' εμέ ούτε σε μεγαλύτερα αυτοκίνητα, πχ στο Golf V ή ακόμη περισσότερο στο Leon II, όπου κι αν την πατήσεις με το δάκτυλο , τρίζει.
Γενικά, δεν έχω καταλάβει γιατί να μην δίνουν λίγο περισσότερη προσοχή στα πλαστικά αυτά...
Αν έβαζαν κάτι λίγο πιο ποιοτικό ή έστω ήταν καλύτερα στηριγμένο στο ταμπλό, θα ήταν απίθανο να βγάλει τριγμούς... Και γενικά, η κονσόλα, μαζί με τους αεραγωγούς, είναι τα πιο πιθανά σημεία να βγάλουν τριγμούς σε βάθος χρόνου.
-
Ας πουμε οτι η εκθεση (τρεις αλλαξα οχι μια!) δεν δειχνει αντικειμενικη εικονα αν και πιστευω το αντιθετο.
ο παγκος ομως πισω δεν ξεχνιεται με τιποτα...Ο πάγκος εξυπηρετεί και την πρακτικότητα στην διαμόρφωση του χώρου, καθώς σηκώνεται πισω στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων και πέφτουν οι πίσω πλατες.
Και δεν είναι καθόλου πάγκος, το αυτοκίνητο το έχω...Mιλαω συγκεκριμενα για το 500 abarth που εκατσα, οχι για το απλο...
Ειναι σαν να καθεσαι σε σανιδα... Ελεος 18.500ευρω πληρωνεις. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Ας πουμε οτι η εκθεση (τρεις αλλαξα οχι μια!) δεν δειχνει αντικειμενικη εικονα αν και πιστευω το αντιθετο.
ο παγκος ομως πισω δεν ξεχνιεται με τιποτα...Ο πάγκος εξυπηρετεί και την πρακτικότητα στην διαμόρφωση του χώρου, καθώς σηκώνεται πισω στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων και πέφτουν οι πίσω πλατες.
Και δεν είναι καθόλου πάγκος, το αυτοκίνητο το έχω...Mιλαω συγκεκριμενα για το 500 abarth που εκατσα, οχι για το απλο...
Ειναι σαν να καθεσαι σε σανιδα... Ελεος 18.500ευρω πληρωνεις.Ε πέστο εξ αρχής βρε άνθρωπε. Και στην έκδοση abarth και στις sport τα καθίσματα γενικά είναι πιο σκληρά. Και τα μπροστά. Το lounge είναι σαφέστατα πιο άνετο και εμπρός και πίσω. Αν τύχεις περατικός από καμιά έκθεση κάνε τον κόπο να μπεις ταυτόχρονα σε έκδοση sport & lounge και εμπρός και πίσω και θα δεις.
-
Ειναι σαν να καθεσαι σε σανιδα... Ελεος 18.500ευρω πληρωνεις.Ε πέστο εξ αρχής βρε άνθρωπε. Και στην έκδοση abarth και στις sport τα καθίσματα γενικά είναι πιο σκληρά. Και τα μπροστά. Το lounge είναι σαφέστατα πιο άνετο και εμπρός και πίσω. Αν τύχεις περατικός από καμιά έκθεση κάνε τον κόπο να μπεις ταυτόχρονα σε έκδοση sport & lounge και εμπρός και πίσω και θα δεις.
Μα για αυτο γκρινιαζω...Τα μπροστα στο abarth ειναι οκ.
Στο απλο πισω ειναι μια χαρα, εχω κατσει, στο abarth ομως πισω ειναι σανιδα.
Απαραδεκτο. -
με φιλικους χαιρετισμους προς οσους δε μπορουν ποτενα καταλαβουν απο ενα περιοδικο χωρις να εχουν οδηγησει ποτε τι ειναι και τι κανει το μπλοκε
το εν λογω παιδι εχει ενα 207gt με προγραμμα μετρημενο στα 190+ αλογα και 30κιλα ροπη
μαμα κατα τα αλλα που πηρε το quaife με το ζορι καθως ακουγε διαφορα και φοβοταν να κανει τετοια μετατροπη. γενικα δεν το κυνηγαγε πολυ. να πουμε οτι στα 207 ελεω ΒΕ σαζμαν το μπλοκε μπαινει βιδωτο (οπως και κορσα) και ειναι πολυ ευκολη διαδικασια.απλα κατεβαινει γεφυρα και τρωει χρονο (1 απογευμα)κοστος κατω απο 640ευρω αγορα απο αγγλια κομπλε με μεταφορικα κλπ μας βγηκε στο psclub....
Ο χρήστης Jim207GT έγραψε:
Θα μπορούσα να πώ οτι ο Αγ.Βασίλης για μένα ήρθε 41 μέρες αργότερα.Καταρχάς ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αργύρη και στον αδερφό του Δημήτρη που μου διαλύσαν το αμαξάκι μου για να μου το ξαναδέσουν με ένα τοσο δα μικρό πραγματάκι μέσα, το οποίο ακουσον άκουσον παράγει μεγάλες δώσεις αδρεναλίνης και ενδομορφινών και τις διοχετέυει στον κακόμοιρο οδηγό του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτός να οδηγεί με το πο...λι σηκωμένο και με ένα ηλίθιο χαμόγελο όλη την ώρα. Τόσο πολύ που μετά από 3χρόνια καθαρός μου ήρθε όρεξη για τσιγάρο. 8-O
Απο ότι καταλάβατε μερικοί, και για να μάθετε οι υπόλοιποι μόλις έβαλα το ΜΠΛΟΚΕ ΜΟΥ!!
Από πού να αρχήσω και τι να πώ. Καταρχάς όλοι μας που βάλαμε/ουν μπλοκέ πρέπει να κάνουν reset στον εγκέφαλο και format σε ότι ξέραν για τα μπροστοκίνητα αυτοκίνητα. ΤΕΛΟΣ
Το αυτοκίνητο δεν χάνει μούτρα σχεδόν με τίποτα. Σε χάλια προς μέτριο δρόμο σπινιάρει και στην χειρότερη κρατάει γραμμή ενώ σε μέτριο προς καλό ετοιμαστείτε να πάθετε ΤΟ ταράκουλο. Αν δεν μετριάσετε τις μοίρες στο τιμόνι(ελαφρός στο τραβάει προς το εσωτερικό κλείνωντας απίθανα προς το apex) στην έξοδο και σανιδώσετε το γκάζι θα ανταμοιφθήτε με ένα ωραίο ξεκόλημα του πίσω μέρους και όλοι οι γύρο σας θα αναρωτηθούν μαζί με σάς πότε έβγαλε πισοκούνα η Peugeot. Το αυτοκίνητο απλά έγινε υπέροχο, όταν οδηγείς χαλαρά απλά δεν καταλαβαίνεις τίποτα και όταν βυθίσεις το πόδι στο γκάζι.....μην το θυμάμαι γιατι θα ξαναπάω βόλτα.
Το μόνο μείον που παρατήρησα(τρίχες) στο κούμπωμα τις πρώτης από νεκρά νοιώθω ένα μικρό κραδασμο ακριβώς μπροστά μου μάλον από το μπλοκέ που το αισθάνομαι σα να ευθυγραμίζει τα ημιαξόνια. Αναλόγος πώς κάτσουν άλλοτε το κάνει άλλοτε όχι. Αν βάλεις πρώτη και το κάνει και στο καπάκι νεκρά και πρώτη δεν το κάνει που σημαίνει οτι τα έφερε εκεί που ήθελε.
Αυτό που θέλει εκμάθηση και δεν το βάζω στα μείον είναι το τράβηγμα του τιμονιού προς το εσωτερικό της στροφής που απλά για μένα είναι σκέτη κ@..λα όταν το κάνει.
Δεν ξέρω στα 2λιτρα πώς κλειδώνει αλλά στο GT μου κλειδώνει από τις 1800-2000 σε γλυστερό δρόμο και χαίρεσαι να καίς λάστιχο με κατευθηντικότητα
Θα μπορούσα να σας τα πρίζω όλο το βράδυ αλλά το αφήνω για την Πέμπτη από κοντά.
Η Quaife σας εύχετε ένα ύσηχο βράδυ γεμάτο ονειρώξεις.
Υ.Γ Προς κατόχους 207Τ το πλοκέ είναι απλά αναγκαίο και μάλιστα πρωτού βάλετε ανάρτηση απλά θα παραμιλάτε σα και μένα μέχρι και στον ύπνο σας.
Στρίβοντας με 25.000 ευρώ