-
Υπάρχουν τέτοια παρκινγκ στην ελλάδα; και αν ναι, πάλι απο τα αριστερά δεν είναι ;
Με τις τιμές που έχουν τα MX5, όσο καλό και αν είναι, δεν αξίζει να πας σε δεξιοτιμονο...
-
Ναι, υπάρχουν αρκετά τέτοια πάρκινγκ που μου έρχονται στο μυαλό.
Για το ΜΧ5 συγκεκριμένα δεν ξέρω, αλλά γενικά νομίζω πως εξαρτάται από τα οικονομικά, τη χρήση και την υπομονή του καθενός.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Indeed.
Πήγαινε μια βόλτα αττική οδό / Εθνική οδό χωρίς συνοδηγό και πλήρωσε διόδια.θα εχει φτυαρακι...υπαρχουν λυσεις. Αλλα ο ανθρωπος λεει οτι οδηγει 17χρονια δεξιοτιμονο στην ελλαδα, αυτα τα ξερει.
Εγω παντως που δεν εχω εμπειρια ουτε εδω ουτε ιαπωνια που ημουν (δεν ειχα ποτε δεξιοτιμονο αμαξι) δεν θα το επαιρνα.
Θα αισθανομουν κουλος ακομη και στις ταχυτητες. -
Λέει πως οδηγεί 19 χρόνια, όχι 17, και όχι δεξιοτίμονο. Γενικά οδηγεί 19 χρόνια.
-
Είναι ως και επικίνδυνο σε επαρχιακό δρόμο αν θες να βγεις για προσπέραση πίσω από φορτηγό. Δεν θα έπαιρνα δεξιοτίμονο σε χώρα που έχουν αριστεροτίμονα και τούμπαλιν.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Εξαρτάται κυρίως από τη χρήση.Αν πρέπει να πληρώνεις διόδια / χρησιμοποιείς πάρκινγκ με κάρτα και μπάρα / κυκλοφορείς σε επαρχιακό δίκτυο καθημερινά και για μεσαίες ή μεγάλες αποστάσεις, είναι προβληματικό, θα σου σπάσουν τα νεύρα. Αν είναι δεύτερο αμάξι, που βγαίνει για βόλτες τα ΣΚ δεν είναι και τόσο χάλια.
Συμφωνώ απόλυτα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Είναι ως και επικίνδυνο σε επαρχιακό δρόμο αν θες να βγεις για προσπέραση πίσω από φορτηγό.νταξει τα παρκιν-διοδια λυνονται, αυτο ομως ουτε να το σκεφτομαι δε θα ηθελα, μια στιγμη να ξεχασεις οτι εχεις 1,5 μετρο αμαξι αριστερα σου βρεθηκες στο αντιθετο
-
Εχει ενας κολλητος αριστεροτιμονο στην Αγγλια και δεν εχει ιδαιτερο προβλημα.Αλλα εκει δεν εχουν τοσα old school διοδια & δεν χρησιμοποιει πολυ τα parking.
-
Για τα διόδια υπάρχει λύση: e-pass
Sent from my SM-N9005
-
Και για το πάρκινγκ υπάρχει αυτό:
-
Κύριοι, μιλάμε για ένα ταπεινό mx5 που μπορείς να βρείς ακόμα και κάτω απο μία πέτρα...
Δεν μιλάμε για κανένα σπάνιο και αποκλειστικά δεξιοτίμονο αυτοκίνητο. -
και για την οπτική υπάρχει αυτός :
ΤΣΙΛΙΕΣ-ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
Αρίσταρχος
3ο σκυλόσπιτο δεξιά (οικισμός Πάολα)
Αθήνα
pantelidis@vkarras.com -
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Κύριοι, μιλάμε για ένα ταπεινό mx5 που μπορείς να βρείς ακόμα και κάτω απο μία πέτρα...
Δεν μιλάμε για κανένα σπάνιο και αποκλειστικά δεξιοτίμονο αυτοκίνητο.Για αυτό ρώτησα πόσο φτηνό το βρήκε.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν μιλάμε για κανένα σπάνιο και αποκλειστικά δεξιοτίμονο αυτοκίνητο.Για αυτό ρώτησα πόσο φτηνό το βρήκε.
Το ξέρω
Όταν μπορείς να βρεις με 3μιση χιλιάρικα mk2 (και πιο κάτω)... ποιος ο λόγος να πας σε δεξιοτίμονο όσο φθηνά και να το δείνει, όσα πράγματα και να φοράει επάνω;
Δεξιοτιμονο στην Ελλαδα???? Πληροφοριες πλς!!