-
Aν δεν σου κάνει κόπο ανέβαζε μερικές από κάθε στάδιο (αλλά λίγο πιο 'μεγάλες' ).
Άντε με το καλό !
-
-
Λογικά γιατί θα 'γονάτιζε' ο σερβερ. Έχει συμβεί σε πολλά φόρουμ αυτό.
Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις το σαιτ αλλά στο http://www.imageshack.us είναι πολύ εύκολο να ανεβάσεις (παλιότερα ήταν λίγο 'ζαβό' το σαιτ αλλά τώρα το έχουν βελτιώσει πολύ. Μπορείς να ανεβάσεις και πολλές ταυτόχρονα και να σου κάνει κατευθείαν 'αλμπουμ' που παλιά ήταν όνειρο θερινής νυκτός) και απλά παραθέτεις εδώ το λινκ. Αν θέλεις να τις παραθέτεις κατευθείαν και να φαίνονται αμέσως όταν τις ανεβάζεις εκεί βάλε resize στα 640χ480 για να μη γίνεται εδώ η σελίδα 'λάστιχο' και μετά πάρε το direct link (πρώτο πρώτο το έχει όταν γίνει το upload) και στο ποστ σου γράψε :
και θα εμφανίζεται αμέσως. -
-
Δεν είχα πρόβλημα με αυτό που σου ανέφερα εδώ και χρόνια που το χρησιμοποιώ. Και το χρησιμοποιώ γιατί είναι από τα πιο γρήγορα, αν όχι το πιο γρήγορο. Σίγουρα φυσικά υπάρχουν και άλλες ανάλογες υπηρεσίες, απλά εγώ δεν τις έχω 'ψάξει' .
-
Ο χρήστης spyridon stathakis έγραψε:
παντως το site που ανεφερες το ειχε χαρατκτηρισει ενας admin στις 'οδηγιες' χρησης που διαβασα για να ανεβαζω photos ως υποπτο και επιρρεπη στους ιους..
σιγα σιγα θα τις ανεβασω..εχουμε πολυ ψωμι ακομη...και ο σεπτεμβρης αργει...
η εταιρεια που προμηθευτηκα το μοτερ μου εστειλε και video με το μοτερ σε λειτουργεια..και αυτο θελω να το αναρτησω..αντε να δουμε...ανεβασε το εδω: www.youtube.com
-
-
Ουαου!
-
-
-
ειναι απιστευτο να βλεπεις το αυτοκινητο των ονειρων σου κατα την διαδικασια της γεννησης του!!!!
να το χαρεις καθε μετρο που θα κανει και οχι μονο ,να το χαιρεσαι οταν θα το κοιτας στο γκαραζ και θα εισαι μονος μαζι με την cobra σου και οταν θα το δειχνεις ολο καμαρι στους φιλους σου!!!
μοναδικο κομματι!!!!!ετσι οπως το δειχνουν λιγο λιγο σε κανουν να δενεσαι περισσοτερο με το αυτοκινητο!!
-
Αυτα ειναι
Θελω βολτα καρνταση
-
-
Απίστευτο αμάξι
Βασιλική κόμπρα με το δυνατό της δηλητήριο αλλά με μυική δύναμη οχιάς! -
-
-
epic
-