-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Σωστός ο moderator, όλες οι βλακείες στο ίδιο τόπικ
! ! ! !
Καλή Ανάσταση Κάλο Πάσχα
Α. -
-
Φοβερή Αντεπίθεσις
Είμαι περίεργος να μάθω πως βιοπορίζεται ένα τέτοιο άτομο για να έχει δαπανήσει τόσα λεφτά στον εξοπλισμό που φαίνεται στο βίντεο και ταυτόχρονα να ασχολείται με αυτό το θέμα.
-
Kορυφαια η μουσικη υποκρουση και ακομα πιο κορυφη η comic sans γραμματοσειρα και τα σχολια στο tube
-
'αιθερικό κενό'
'παραγωγή αρνητικής ενέργειας'
'αρνητική ενέργεια που παρέχεται από την συσκευή.'Σοβαρά;;;
Η αρχαιοελληνική φυσική είναι προφανώς καλύτερη από την κλασσική.
-
Ο χρήστης Vagnar έγραψε:
'παραγωγή αρνητικής ενέργειας'Εϊ. Να χαίρεσαι που δεν έβγαλαν συντελεστή απόδοσης μεγαλύτερο της μονάδας.
-
καλα, θεϊκο θεμα, το ξαναδιαβασα ολο απ την αρχη!
να 'στε καλα!
ακομα να δουμε το τζιπ το οποιο φτιαχτηκε καποια στιγμη τελη του '10 -
ολα τα αυτοκινητα στην Ελλαδα κινουνται με ενα μιγμα νερου-βενζινης-και ποιος ξερει τι αλλο, επομενως η τεχνολογια εχει μελλον
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ολα τα αυτοκινητα στην Ελλαδα κινουνται με ενα μιγμα νερου-βενζινης-και ποιος ξερει τι αλλο, επομενως η τεχνολογια εχει μελλον -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Εγώ πάντως θυμάμαι κάτι με water injection σε κινητήρες μαχητικών του β' παγκ.πολέμου .Water injection is also used in some jet turbine engines, when a momentary high-thrust setting is needed, and in some shaft turbine engines, to increase power and fuel efficiency and improve pollutant emissions.
Και όχι μόνον, και η DGW το χρησιμοποιούσε, και η Saab, και η lancia στο 4Χ4 για αγώνες ……σίγουρα και κάποιοι άλλοι μα παρουσία του ‘λέοντα’…… δεν θέλω να σας χαλάσω της κουβέντα…...
Το water injection, μέσο ανεξαρτήτου μπεκ στον κύλινδρο, μαζί με της βενζίνας τα μπεκ, έβγαζε περίσσια άλογα, μα είχε προβλήματα υπερθέρμανσης στην κεφαλή, καθώς και ηλεκτρολύσεις. Στην lancia του ---------, μπήκε και δεύτερο ψυγείο. Όταν σταματούσε η αγωνιστική χρήση, διακόπτονταν το σύστημα, για να στεγνώνει. Το ρεζερβουάρ, ήταν 15 λίτρα, έναντι 80 της βενζίνας. Αποδειγμένα, μια μικρή ποσότητα νερού, συντελεί σε ποιο ολοκληρωμένη καύση. Η παροχή στα Volvo της τροχαίας , με ατμό δημιουργούμενου, μέσο σπειρώματος σωλήνα νερού στην εξάτμιση, έφερε οικονομία και δύναμη, μα και πολλές βλάβες.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης avel έγραψε:
'παραγωγή αρνητικής ενέργειας'
Εϊ. Να χαίρεσαι που δεν έβγαλαν συντελεστή απόδοσης μεγαλύτερο της μονάδας.
…….και σίγουρα, άλλο συντελώ, και άλλο υποκαθιστώ.
Δεν ξέρω αν επετεύχθη το αεικίνητο, δεν το γνωρίζω…..
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Μελετώντας την παράθεση του Κωνσταντίνος, διαπίστωσα τα εξής:
- Το δοχείο που έβαλαν βενζίνα και νερό Λουτρακίου, ήταν μια απλή ιδροπαγίδα της FAG.
- Όταν τελείωσε σχεδόν η βενζίνη έσβησε το μοτέρ, που κατά την καύση, κροτάλιζε πολύ.
- Κατά την ταπεινή μου γνώμη, δεν ήταν ένας τροφοδότης νερού, μα βενζίνας που έστελνε και περίσσια υγρασία. Πολύ παλιό.
ΑΝΤΩΝΗΣ.
-
Μόλις διάβασα το Link του avel
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
ΑΝΤΩΝΗΣ.να σε διευκολυνω εγω λοιπον αφου δε γνωριζεις.
απο τη στιγμη που εισαι ζωντανος και μας γραφεις, σιγουρα ΟΧΙ
-
Οτι το water injection βοηθούσε τον κινητήρα είναι γνωστό από το 1945 από έρευνες της naca(πρόγονος της nasa).
Αλλά άλλο αυτό και άλλο το να καίς νερό για κίνηση που δείχνει το βίντεο....
Επίσης τα σχόλια από κάτω είναι τρομερά, τι φυσικές, τι θερμοδυναμικές και παπα****, ελληνικό πνεύμα χρειάζεται μόνο.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ΑΝΤΩΝΗΣ.να σε διευκολυνω εγω λοιπον αφου δε γνωριζεις.
απο τη στιγμη που εισαι ζωντανος και μας γραφεις, σιγουρα ΟΧΙ
Δεν ξέρω ποιανού το ψωμάκι τρώω.
Ποιος εκτός από εμένα πλήρωσε το τετραπλό μου Πάι πας.
Ποιος εκτός από εμένα πλήρωσε τα τετραπλά μπαλόνια.
Στα 66 χρόνια μου, και από δεκατεσσάρων ετών, δεν μου χαρίζουν μα με αμείβουν για την δουλειά που τους παρέχω. Να είναι καλά όλοι τους.
Εκτός εάν πιστεύεις σε εμένα, για μια τέτοια κολοσσιαία επίτευξη, σε ευχαριστώ.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
δεν καταλαβαινω τιποτα.
-
Το βιντεακι αυτο και τα σχολια απο κατω μου θυμιζει κατι αλλες παπαριες που κυκλοφορουν με τον γκιολβα και τα διαστημοπλοια του. Μου αρεσει που πολλοι την βρισκουν με τετοιου ειδους χαζομαρες
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δεν καταλαβαινω τιποτα.Ευτυχώς. Νόμιζα ότι ήμουν μόνος μου.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
δεν καταλαβαινω τιποτα.
Ευτυχώς. Νόμιζα ότι ήμουν μόνος μου.
Όλοι μας μόνοι είμαστε
Κίνηση με νερό..!!