-
Δεν ξέρω αν έπρεπε να ανοίξω καινούργιο θέμα αλλά τα έχω πάρει (για άλλη μια φορά) με το γ@μώ-κράτος μας συμπεριλαμβανομένων και όλων εμάς που το έχουμε φέρει σε αυτό το σημείο. Αφορμή αποτελεί ο διάλογός μου με τους αστυνομικούς που συμμετείχαν (μπορεί να είναι ακόμα εκεί) σε μπλόκο στη Νέα Σμύρνη, γωνία Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και Βυζαντίου. Περνώντας από εκεί κατά τις 20:20 τους είδα να κόβουν κλήσεις σε μηχανάκια/αυτοκίνητα για κράνη/ζώνες/κτλ (αν κατάλαβα καλά). Στο συγκεκριμένο σημείο κλασικά τα αυτοκίνητα παρκάρουν κάθετα ολόκληρα πάνω στο 4+ μέτρων πεζοδρόμιο κλείνωντάς το ολόκληρο. Σκέφτηκα να τους ρωτήσω γιατί δεν κόβουν κλήση σε αυτά αλλά επειδή με περίμεναν, έφυγα. Κανά δίωρο αργότερα που ξαναπέρασα ήταν ακόμα εκεί και αυτήν την φορά αποφάσισα να τους ρωτήσω. Αφού περίμενα 2-3 λεπτά να τελειώσουν με τις κλήσεις που έκοβαν (3 αστυνομικοί, ο καθένας έκοβε σε άλλον κλήση), ρώτησα έναν από τους αστυνομικούς. Αφού με κοίταξε σαστισμένος, του έδειξα τα αυτοκίνητα που έκλειναν όλο τον χώρο από το δρόμο μέχρι το φρεσκοσκαμμένο οικόπεδο και του τόνισα ότι κλείνουν όλο το πεζοδρόμιο. Η απάντησή του ήταν ότι το πεζοδρόμιο δεν είναι μέχρι το σκαμμένο οικόπεδο αλλά τελειώνει πιο πριν (δηλ. το υπόλοιπο είναι μέρους του οικοπέδου που δεν μπορεί να ανοικοδομηθεί). Του λέω εντάξει, έστω ότι είναι από το δρόμο μέχρι εκεί, και δείχνω ένα σημείο στα 2-3 μέτρα. Όχι μου απαντάει, είναι από το δρόμο μέχρι εκεί, και δείχνει ένα σημείο στο 1 μέτρο Μάλλον δεν κατάλαβε ότι έτσι εξέθετε και τους ίδιους που είχαν ανεβάσει το περιπολικό 2 μέτρα στο πεζοδρόμιο. Τέσπα, εκείνη τη στιγμή πετάχτηκε ένας άλλος, νεαρός κι αυτός αλλά υποθέτω ο επικεφαλής, και με ρώτησε τι συμβαίνει. Ο διάλογος που ακολούθησε - και είναι όλα τα λεφτά - έχει ως εξής:
(Ε): Ρωτάω αν, αφού είστε εδώ πέρα, μπορείτε να κόψετε μια κλήση σε αυτούς που έχουν κλείσει το πεζοδρόμιο και δεν μπορούμε να περάσουμε. Γιατί πρέπει να κατέβω στο δρόμο ή να μπω στα χώματα*;
(Α2): Καλά τα λέτε κύριέ μου αλλά εμείς έχουμε διαταχθεί τη σήμερον ημέρα να βεβαιώσουμε τροχονομικές παραβάσεις.
(Ε): Δε διαφωνώ
(Α2) Καταλάβατε;
(Α2): Δηλαδή εγώ αν βεβαιώσω μια στάθμευση τώρα θα έχω πρόβλημα με την υπηρεσία μου. Θα μου πουν 'ποιος σου είπε να κόψεις την κλήση;'
(Ε): Θα έχετε πρόβλημα με την υπηρεσία σας επειδή κάποιος σας είπε ότι κάποιος έχει παρκάρει παράνομα κι ενοχλεί;
(Α2): Μ' ακούτε τι σας λέω;
(Ε): Ναι
(Α2): Πάρτε ένα τηλέφωνο στο 100, καταλάβατε, και δώστε ....**
(Ε): Μα είστε εδώ, γιατί πρέπει να πάρω στο 100;
(Α2): Μα έτσι λειτουργεί το σύστημα, εγώ τι να κάνω; Αν ήμουν ταξίαρχος ή αρχηγός θα είχα αλλάξει μερικά πράγματα. Καταλάβατε; Καλά τα λέτε. Αλλά πως λειτουργεί το σύστημα σας λέω. ...***. Καταλάβατε; Τροχαίο γίνεται αυτή τη στιγμή εδώ μπροστά μου και πρέπει να ανοίξει κάρτα στο 100. Καταλάβατε;
(Ε): Τι να πω
(Α2): Εντάξει;
(Ε): Δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο, συμφωνώ. Δεν μπορώ να σας υποχρεώσω. Αν αυτό λέτε. Καληνύχτα
(Α2): Γεια
(Ε): ΓειαΑφού έφυγα βράζοντας (μέσα μου, ήμουν ευγενικός προς αυτούς), πήγα λίγο πιο κάτω, σημείωσα την πινακίδα του περιπολικού τους και τηλεφώνησα στο 100. Όταν ρώτησα την τηλεφωνήτρια αν πρέπει να κάνω καταγγελία σε αυτήν για παράνομο παρκάρισμα ή μπορούν να βεβαιώσουν οι παρόντες αστυνομικοί την παράβαση, σάστισε. Αρχικά με ρώτησε από ποια υπηρεσία ήταν. Της είπα ότι δεν γνωρίζω αλλά ότι έχω τον αριθμό του περιπολικού. Μού είπε να περιμένω λίγο. Μετά από μισό λεπτό με εμένα στην αναμονή, επέστρεψε και με ρώτησε τι ακριβώς θέλω από αυτήν. Αφού κατάλαβα ότι δε θα βγάλω άκρη, της είπα ότι θέλω να τους ζητηθεί να βεβαιώσουν τις παραβάσεις και κάπου εκεί τελείωσα η συζήτηση και με αυτήν.
Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω. Κάθε φορά που μου συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό απογοητεύομαι ακόμα περισσότερο.
*: Σκαμμένο οικόπεδο
**, ***: Δε θυμάμαι τι ακριβώς είπε μετάΥ.Γ.: Να σημειώσω ότι και οι δύο αστυνομικοί ήταν ήρεμοι και σχετικά ευγενικοί.
-
Δεν ξέρω αν έπρεπε να ανοίξω καινούργιο θέμα αλλά τα έχω πάρει (για άλλη μια φορά) με το γ@μώ-κράτος μας συμπεριλαμβανομένων και όλων εμάς που το έχουμε φέρει σε αυτό το σημείο. Αφορμή αποτελεί ο διάλογός μου με τους αστυνομικούς που συμμετείχαν (μπορεί να είναι ακόμα εκεί) σε μπλόκο στη Νέα Σμύρνη, γωνία Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και Βυζαντίου. Περνώντας από εκεί κατά τις 20:20 τους είδα να κόβουν κλήσεις σε μηχανάκια/αυτοκίνητα για κράνη/ζώνες/κτλ (αν κατάλαβα καλά). Στο συγκεκριμένο σημείο κλασικά τα αυτοκίνητα παρκάρουν κάθετα ολόκληρα πάνω στο 4+ μέτρων πεζοδρόμιο κλείνωντάς το ολόκληρο. Σκέφτηκα να τους ρωτήσω γιατί δεν κόβουν κλήση σε αυτά αλλά επειδή με περίμεναν, έφυγα. Κανά δίωρο αργότερα που ξαναπέρασα ήταν ακόμα εκεί και αυτήν την φορά αποφάσισα να τους ρωτήσω. Αφού περίμενα 2-3 λεπτά να τελειώσουν με τις κλήσεις που έκοβαν (3 αστυνομικοί, ο καθένας έκοβε σε άλλον κλήση), ρώτησα έναν από τους αστυνομικούς. Αφού με κοίταξε σαστισμένος, του έδειξα τα αυτοκίνητα που έκλειναν όλο τον χώρο από το δρόμο μέχρι το φρεσκοσκαμμένο οικόπεδο και του τόνισα ότι κλείνουν όλο το πεζοδρόμιο. Η απάντησή του ήταν ότι το πεζοδρόμιο δεν είναι μέχρι το σκαμμένο οικόπεδο αλλά τελειώνει πιο πριν (δηλ. το υπόλοιπο είναι μέρους του οικοπέδου που δεν μπορεί να ανοικοδομηθεί). Του λέω εντάξει, έστω ότι είναι από το δρόμο μέχρι εκεί, και δείχνω ένα σημείο στα 2-3 μέτρα. Όχι μου απαντάει, είναι από το δρόμο μέχρι εκεί, και δείχνει ένα σημείο στο 1 μέτρο Μάλλον δεν κατάλαβε ότι έτσι εξέθετε και τους ίδιους που είχαν ανεβάσει το περιπολικό 2 μέτρα στο πεζοδρόμιο. Τέσπα, εκείνη τη στιγμή πετάχτηκε ένας άλλος, νεαρός κι αυτός αλλά υποθέτω ο επικεφαλής, και με ρώτησε τι συμβαίνει. Ο διάλογος που ακολούθησε - και είναι όλα τα λεφτά - έχει ως εξής:
(Ε): Ρωτάω αν, αφού είστε εδώ πέρα, μπορείτε να κόψετε μια κλήση σε αυτούς που έχουν κλείσει το πεζοδρόμιο και δεν μπορούμε να περάσουμε. Γιατί πρέπει να κατέβω στο δρόμο ή να μπω στα χώματα*;
(Α2): Καλά τα λέτε κύριέ μου αλλά εμείς έχουμε διαταχθεί τη σήμερον ημέρα να βεβαιώσουμε τροχονομικές παραβάσεις.
(Α2) Καταλάβατε;
(Α2): Δηλαδή εγώ αν βεβαιώσω μια στάθμευση τώρα θα έχω πρόβλημα με την υπηρεσία μου. Θα μου πουν 'ποιος σου είπε να κόψεις την κλήση;'
(Ε): Θα έχετε πρόβλημα με την υπηρεσία σας επειδή κάποιος σας είπε ότι κάποιος έχει παρκάρει παράνομα κι ενοχλεί;
(Α2): Μα έτσι λειτουργεί το σύστημα, εγώ τι να κάνω; Αν ήμουν ταξίαρχος ή αρχηγός θα είχα αλλάξει μερικά πράγματα. Καταλάβατε; Καλά τα λέτε. Αλλά πως λειτουργεί το σύστημα σας λέω. ...***. Καταλάβατε; Τροχαίο γίνεται αυτή τη στιγμή εδώ μπροστά μου και πρέπει να ανοίξει κάρτα στο 100. Καταλάβατε;
(Ε): Δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο, συμφωνώ. Δεν μπορώ να σας υποχρεώσω. Αν αυτό λέτε. Καληνύχτα
(Ε): ΓειαΑφού έφυγα βράζοντας (μέσα μου, ήμουν ευγενικός προς αυτούς), πήγα λίγο πιο κάτω, σημείωσα την πινακίδα του περιπολικού τους και τηλεφώνησα στο 100. Όταν ρώτησα την τηλεφωνήτρια αν πρέπει να κάνω καταγγελία σε αυτήν για παράνομο παρκάρισμα ή μπορούν να βεβαιώσουν οι παρόντες αστυνομικοί την παράβαση, σάστισε. Αρχικά με ρώτησε από ποια υπηρεσία ήταν. Της είπα ότι δεν γνωρίζω αλλά ότι έχω τον αριθμό του περιπολικού. Μού είπε να περιμένω λίγο. Μετά από μισό λεπτό με εμένα στην αναμονή, επέστρεψε και με ρώτησε τι ακριβώς θέλω από αυτήν. Αφού κατάλαβα ότι δε θα βγάλω άκρη, της είπα ότι θέλω να τους ζητηθεί να βεβαιώσουν τις παραβάσεις και κάπου εκεί τελείωσα η συζήτηση και με αυτήν.
Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω. Κάθε φορά που μου συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό απογοητεύομαι ακόμα περισσότερο.
**, ***: Δε θυμάμαι τι ακριβώς είπε μετάΥ.Γ.: Να σημειώσω ότι και οι δύο αστυνομικοί ήταν ήρεμοι και σχετικά ευγενικοί.
-
(Α2) Καταλάβατε;
-
Περίμενα και γω να δω κάνα κείμενο-κόλαφο-καταγγελία σε στυλ Καβαθά για τη νεολαία που δεν ξέρει που παν τα τέσσερα.
Δεν σου κρύβω ότι μ' απογοήτευσες οικτρά.
-
Φίλε λοκατζή, δεν κατάλαβες?
Σου είπε σε απλά ελληνικά ο άνθρωπος 'εμείς κύριε, είμαστε για τροχαία. ΤΡΟΧΑΙΑ, γιου νόου? Σήμερα, και από ώρα 19:00 έως 22:00 παίζουμε ΤΡΟΧΑΙΑ. Για στάθμευση, περιμένετε τη σειρά σας, κάθε δεύτερη Τρίτη και ώρες 17:00-19:00, εκτός επίσημων αργιών. Ανθρωποκτονίες καθ' εκάστην, 08:00-08:30, πλημμελήματα Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο, ώρες καταστημάτων. Αμαν πια, πόσο πιο λιανά να το κάνουμε?... και αν αυτό είναι εκνευριστικό τί να πω για περίπτωση προ ετών, στην πύλη της Πανεπιστημιούπολης, στην Ουλοφ Πάλμε. Εκεί παλιά έκαναν στάση ασθενοφόρα. Ένα μεσημέρι γίνεται ένα τροχαίο στη διασταύρωση μπροστά από την πύλη: αυτοκίνητο κόβει απότομα αριστερά και παίρνει παραμάζωμα μια μηχανή. Πιο πέρα, σταθμευμένα τρία ασθενοφόρα. Τρέχουμε, μαζεύουμε τον αναβάτη, δεν ήταν σοβαρά, αλλά είχε κατατσαλακωθεί. Τον πάμε πιο πάνω, εκεί που ήταν τα ασθενοφόρα. Τους ζητήσαμε να τον μεταφέρουν στον Ευαγγελισμό, σκάρτο ένα χιλιόμετρο πιο πέρα. Αμ δε. Χωρίς κλήση δε γίνεται τίποτα, μας απαντούν. Γραφειοκρατικώς ορθόν. 'Καλέστε το ΕΚΑΒ', μας είπαν...
-
Ας βάλει τουλάχιστον η ΕΛΑΣ στην ιστοσελίδα της το ημερήσιο πρόγραμμα ελέγχων, ώστε να ξέρουμε εμείς οι μικροί κι αφελείς πότε και τι μπορούμε να ζητήσουμε από αστυνομικό.
-
Και αυτοί εντολές εκτελούν. Όταν τους λέει ο ανώτερός τους φέρτε χ μπλοκάκια γεμάτα με συγκεκριμένες παραβάσεις-ελέγχους , δεν μπορούν εκείνοι να τα επιστρέψουν με κλήσεις για παρκάρισμα. Τόσο απλό.
Ωστόσο θεωρώ πως άδικα χάνεις το χρόνο σου και χαλάς την ζαχαρένια σου. Το ζώο που παρκάρει όπως να 'ναι, και κλήση να φάει, μπορεί να σιχτιρίσει την τύχη του ή να αναθεματίσει την αστυνομία για τα εισπρακτικά μέτρα , αλλά να είσαι σίγουρος πως δεν θα τα βάλει με τον εαυτό του και πάλι όταν θα ψάχνει να παρκάρει δεν θα διστάσει να επαναλάβει το κατόρθωμα.
Όσο δεν υπάρχει παιδεία και επικρατεί αυτή η ηλίθια συνήθεια να θέλουν να το αφήσουν όλοι ακριβώς απ'έξω από εκεί που θέλουν να πάνε, χωρίς να σκέφτονται το εαν εμποδίζουν άλλους, αυτό δεν πρόκειται να διορθωθεί.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Δεν ξέρω αν έπρεπε να ανοίξω καινούργιο θέμα ...Για μένα, όχι. Έχει δυο - τρία στον Αντίλογο κι άλλα τόσα στην Αυτοκίνηση που μπορούσες να χρησιμοποιήσεις...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Περίμενα και γω να δω κάνα κείμενο-κόλαφο-καταγγελία σε στυλ Καβαθά για τη νεολαία που δεν ξέρει που παν τα τέσσερα.Δεν σου κρύβω ότι μ' απογοήτευσες οικτρά.
20ρηδες-30ρηδες είναι κι αυτοί οι αστυνομικοί.
Πού πάει η νεολαία ρε γμτ;
-
Μια μέρα γυρνώντας σπίτι απ την δουλειά, και παρκάροντας το αυτοκίνητο, βλέπω τον αδελφό μου να κυνηγάει στο δρόμο δυό τύπους. Αυτοί ήταν διαρήκτες και τους είχε πιάσει να προσπαθουν να παραβιάσουν την εξώπορτα(κλειδωμένη ήταν). Αυτοι του πετάγαν πέτρες( ), μπαίνουν σε ένα άσπρο κορσάκι που το είχαν παρκαρισμένο πιο κάτω, παίρνουμε τον αριθμό, και καλούμε την αστυνομία. Τους λέμε άσπρο κόρσα με τάδε αριθμό βρίσκεται στον τάδε δρόμο, και τι απαντάνε; Δεν μπορούμε να κάνουμε τπτ γιατί αυτός ο αριθμός κυκλοφορίας ....δεν είναι καταχωρημένος
Μετά απο κάνα μισάωρο διαπραγματεύσεων, έστειλαν κάτι καρούμπαλα που κάναν τέτοιον σαματά ώστε και στη λαμία να ήταν οι τύποι θαχαν ακούσει και θαχαν λάβει τα μέτρα τους.
Αυτά
Α, αυτή ήταν η δεύτερη προσπάθεια, την πρώτη μας είχαν αδειάσει το σπίτι -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
(Α2): Μα έτσι λειτουργεί το σύστημα, εγώ τι να κάνω; Αν ήμουν ταξίαρχος ή αρχηγός θα είχα αλλάξει μερικά πράγματα. Καταλάβατε; Καλά τα λέτε. Αλλά πως λειτουργεί το σύστημα σας λέω. ...***. Καταλάβατε; Τροχαίο γίνεται αυτή τη στιγμή εδώ μπροστά μου και πρέπει να ανοίξει κάρτα στο 100. Καταλάβατε;Ωραία. Αρχίζουμε να παίρνουμε κάθε λεπτό στο 100, για κάθε παρανομία που βλέπουμε.
Για 3 παράνομα παρκαρισμένα που ενοχλούν, θέλουν τρία τηλεφωνήματα ή μπορούμε να τα πούμε όλα μαζί σε ένα τηλεφώνημα;
Τουλάχιστον στα τρία έχει δώρο ένα ακόμα;
Παράνοια...
-
Αυτό το ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ 'καταλάβατε' τους το μαθαίνουν στη σχολή; Είναι κάτι σαν υποχρέωσή τους να πιστοποιούν ότι ο συνομιλητής πολίτης δεν είναι καθυστερημένος;
Είχα πάρει προ μηνών τλφ στην αστυνομία γιατί έξω από ένα νέο εμπορικό κέντρο παρκάριζαν στη λεωφόρο και δημιουργούσαν μποτιλιάρισμα στα καλά καθούμενα.
- Καλημέρα σας, το και το.
- Θα στείλουμε περιπολικό. Αλλά αυτό μπορεί μόνο να κόψει κλήση σε όσους έχουν παρκάρει εκείνη την ώρα. Καταλάβατε;
- Ναι, κατάλαβα, αυτό ζητάω.
- Δηλαδή δεν μπορεί να κρατήσει τον δρόμο ανοιχτό αν κάποιος ξαναπαρκάρει ή να σηκώσει τα αυτοκίνητα, μόνο να τους κόψει κλήση ή να τους πάρει τις πινακίδες, καταλάβατε;
- Ναι, κατάλαβα, τι σας λέω τόση ώρα, να στείλετε κάποιον δεν σας λέω;
- Εντάξει, το προωθώ.
- Ευχαριστώ.........
-
Κατά την ταπεινή μου άποψη η αστυνομία [και η αστυνόμευση γενικότερα] μπορεί να θεωρηθεί άνετα ο #1 λόγος που οι δρόμοι μας είναι πηγμένοι στα ΖΩΑ. Ούτε η 'έλειψη οδηγικής παιδείας και συνείδησης', ούτε το λάδωμα στις εξετάσεις για το δίπλωμα, ούτε τίποτα. Αν υπήρχε σωστή και συνεπής αστυνόμευση τα ζώα ή θα είχαν μάθει ότι δε μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν όποτε γουστάρουν ή θα ήταν σπίτια τους.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Κατά την ταπεινή μου άποψη η αστυνομία [και η αστυνόμευση γενικότερα] μπορεί να θεωρηθεί άνετα ο #1 λόγος που οι δρόμοι μας είναι πηγμένοι στα ΖΩΑ. Ούτε η 'έλειψη οδηγικής παιδείας και συνείδησης', ούτε το λάδωμα στις εξετάσεις για το δίπλωμα, ούτε τίποτα. Αν υπήρχε σωστή και συνεπής αστυνόμευση τα ζώα ή θα είχαν μάθει ότι δε μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν όποτε γουστάρουν ή θα ήταν σπίτια τους.Εμεις φταιμε που δεν εχουμε μαζι μερικα γιαουρτια φαγε χωρις πετσα
Η τροχαια δεν θα μπορουσε να ειναι αλλιως, οπως δεν θα μπορουσε τιποτα να ειναι αλλιως. Ετσι κ αλλιως ποιο το νοημα; Οι μισες κλησεις σβηνονται....... δεν ειναι μονο θεμα τροχαιας λοιπον.
Και οχι, δεν εχω κανενα λογο να υπερασπιστω την τροχαια αλλα το σωστο να λεγεται... -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Κατά την ταπεινή μου άποψη η αστυνομία [και η αστυνόμευση γενικότερα] μπορεί να θεωρηθεί άνετα ο #1 λόγος που οι δρόμοι μας είναι πηγμένοι στα ΖΩΑ. Ούτε η 'έλειψη οδηγικής παιδείας και συνείδησης', ούτε το λάδωμα στις εξετάσεις για το δίπλωμα, ούτε τίποτα. Αν υπήρχε σωστή και συνεπής αστυνόμευση τα ζώα ή θα είχαν μάθει ότι δε μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν όποτε γουστάρουν ή θα ήταν σπίτια τους.
Εμεις φταιμε που δεν εχουμε μαζι μερικα γιαουρτια φαγε χωρις πετσα
Η τροχαια δεν θα μπορουσε να ειναι αλλιως, οπως δεν θα μπορουσε τιποτα να ειναι αλλιως. Ετσι κ αλλιως ποιο το νοημα; Οι μισες κλησεις σβηνονται....... δεν ειναι μονο θεμα τροχαιας λοιπον.
Και οχι, δεν εχω κανενα λογο να υπερασπιστω την τροχαια αλλα το σωστο να λεγεται...Το ότι οι μισές (?) κλήσεις σβήνονται δεν είναι, λες, [και] θέμα τροχαίας?
Τέσπα, ας κοβόντουσαν όσες κλήσεις θα έπρεπε, κι ας σβηνόντουσαν και οι μισές από αυτές. Το πρόβλημα είναι ότι η τροχαία λάμπει δια της απουσίας της από τους δρόμους και οι πιθανότητες να σε πιάσουν για κάποια μαλ@κία συγκρίνονται με τις πιθανότητες που έχεις να κερδίσεις το Λόττο.
-
Η γραφειοκρατία έχει παραμερίσει την κοινή λογική.
Και κάτω από το σπίτι μας ήταν ένα κλεμμένο (μάλλον, αφού ήταν άσχετο με τη γειτονιά, πολύ καιρό παρατημένο, κλπ), στα 50μ περιπολικό έγραφε παπάκια. Πάω πεζός, τους είπα να το κοιτάξουν έστω και πήρα την ίδια απάντηση: 'Πάρτε τηλέφωνο το 100'. Πήρα! Και? Δεν ήρθαν ποτέ! Μετά από λίγες μέρες το πήραν. Ποιοι? Οι ιδιοκτήτες? Οι κλέφτες? Κανένας δεν γνωρίζει...
-
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ιστορία, διαβάστε την.
http://www.moto.gr/forums/showthread.ph ... adid=73841
Ταιριάζει και στη μπατσολογική... συγγνώμη, στα 'λάθη και σωστά', ήθελα να γράψω..
-
-
-
Βασικά για νέο μας το λέτε οτι είναι συγκεκριμένες παραβάσεις που πιστοποιούνται κάθε φορά από ένα μπλόκο?
Πρέπει να δειτε τα δελτια τυπου της αστυνομίας που μας έρχονται στο γραφειο, μια και είμαστε και ειδησεογραφικό site, που γράφουν ακόμα και την παράβαση της εβδομάδας.
Σύγχρονη Ελλάδα, πού πάμε;