-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Οι τιμές των μεταχειρισμένων όχι μόνο δεν πέφτουν αλλά ξεπεράσανε και τις τιμές των καινούριων , συγκεκριμμένα:
Το GRAND VITARA το 3/πορτο το φουλ έξτρα καινούριο στην Auto Profil έχει 21.990!!!!!!
Και γνωστός που πουλάει μεταχειρισμένο , το αγόρασε τον 8/2008 με 800 χιλιόμετρα και τώρα το δίνει: 22.000!!!!!!!!Θα πω κάτι άσχετο με τις τιμές των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων αλλά σχετικό με τις τιμές των μεταχειρισμένων γενικότερα , εδώ στο φόρουμ πουλάει κάποιος υπολογιστή ακούστε τιμή : ''Τιμη χωρις οθονη: 1000ευρω (συζητησιμη)''
ΗΜΑΡΤΟΝΝΝΝΝΝΝ!!!!!!!!! ΡΕ Π....... ΜΟΥ....................
-
Ο χρήστης nteminio έγραψε:
τουλαχιστον απο αυτα που διαβαζω οι εγκρισεις των δανειων για τετοια εχουν πεσει στο ελαχιστο και με τη κριση που ακομα δεν την εχουν παρει χαμπαρι μερικοι σε αυτη τη χωρα θα χει πολυ χαβαλε σε λιγο καιρο...
μια χαρα εγκρινονται μην ακουτε την τιβι. αμα δεν εισαι μαυρισμενοσ και δεν εχεις ανοιγματα μεγαλα, μια χαρα.
Συμφωνω με τον nteminio.
Εχω λαβει ταχυδρομικως, απο μεγαλη τραπεζα στην οποια ηδη ειμαι πελατης, επιστολη με προεγκεκριμενο δανειο 6000€.
Δεν το αξιοποιησα, μετα απο λιγο καιρο ξαναηρθε επιστολη με μεγαλυτερο ποσο.
Αν εισαι τυπικος με τις υποχρεωσεις σου, οχι μονο εγκρινουν δανεια αλλα σχεδον σε παρακαλανε
Βεβαια μιλαμε για μικροποσα, οχι για κανα εκατομυριο... -
Ερώτηση, μιας και σας βρήκα !
Με τι ποσοστό κέρδους (χοντρικά) δουλεύουν οι μάντρες μεταχειρισμένων (οι κανονικές εννοώ, όχι τα πλυντήρια) ? Ας πούμε όταν ζητάνε 60.000 για ένα μεταχειρισμένο πόσο το αγοράσανε? 48-50 ή λέω λίγα?
Για την περιοχή των 30.000 πώληση μεταχειρισμένου πόσο περίπου αγοράσανε?Οι αντιπροσωπείες απ' ότι έχω καταλάβει στις ανταλλαγές είναι ικανοποιημένες αν στο αγοράσουν 2-3-4-5 χιλιάρικα κάτω από αυτό που θα το πουλούσες σε ιδιώτη ( από 6 έως 45 χιλιάρικα που έχω μια εικόνα) για να έχουν αυτά τα ποσά κέρδος τους . Οι μάντρες δουλεύουν μήπως με άλλα ποσοστά για κάποιους άλλους λόγους?
-
απο 500 ευρω σε ενα yaris μεχρι οσο παει και οσο βρισκουν απελπισμενους η' κοροιδα. Στα μεγαλα αυτοκινητα το κερδος των μαντραδων μεγαλωνει , οπως μεγαλωνει και το ρισκο τους οταν τα αγοραζουν.
-
Ο χρήστης nteminio έγραψε:
απο 500 ευρω σε ενα yaris μεχρι οσο παει και οσο βρισκουν απελπισμενους η' κοροιδα. Στα μεγαλα αυτοκινητα το κερδος των μαντραδων μεγαλωνει , οπως μεγαλωνει και το ρισκο τους οταν τα αγοραζουν.Ακριβώς έτσι...
Για να πούμε μερικά ενδεικτικά, το Hyundai Atos που θα το πάρει σήμερα 2.500€ , θα το πουλήσει σε 3-4 μέρες 3.000€ απλά για να υπάρχει το καθημερινό cash flow που λένε, το Golf μπορεί να το αγοράσει 13.000€ και να το σπρώξει 17.000€ και την SLK που θα την φέρει από Γερμανία θα του βγει 30.000€ και θα την ξεκινήσει από τα 38.000€. -
Από παράδειγμα γνωστού, ο μαντράς του έφερνε μια συγκεκριμένη CLK 2ετίας από γερμανία προς 36.000 ευρώ.
Ο γνωστός μου την έφερε τελικά μόνος του με κόστος 32.000Άρα ο μαντράς θα έτρωγε τουλάχιστον 4.000 ευρώ, μπορεί και περισσότερα αν είχε άκρες να την φέρει με σκόντο στο τελωνείο και τα μεταφορικά.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Από παράδειγμα γνωστού, ο μαντράς του έφερνε μια συγκεκριμένη CLK 2ετίας από γερμανία προς 36.000 ευρώ.
Ο γνωστός μου την έφερε τελικά μόνος του με κόστος 32.000Άρα ο μαντράς θα έτρωγε τουλάχιστον 4.000 ευρώ, μπορεί και περισσότερα αν είχε άκρες να την φέρει με σκόντο στο τελωνείο και τα μεταφορικά.
μα φυσικά ρε παιδιά, για την ψυχή της μάνας τους το κάνουν?
αυτός με ένα αμάξι το μήνα, μια χαρά ζει -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
αυτός με ένα αμάξι το μήνα, μια χαρά ζειΑν το αμάξι είναι καμία Veyron ίσως, γενικά όμως με ένα αμάξι τον μήνα, δεν ζούνε.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
τουλαχιστον απο αυτα που διαβαζω οι εγκρισεις των δανειων για τετοια εχουν πεσει στο ελαχιστο και με τη κριση που ακομα δεν την εχουν παρει χαμπαρι μερικοι σε αυτη τη χωρα θα χει πολυ χαβαλε σε λιγο καιρο...
μια χαρα εγκρινονται μην ακουτε την τιβι. αμα δεν εισαι μαυρισμενοσ και δεν εχεις ανοιγματα μεγαλα, μια χαρα.
Συμφωνω με τον nteminio.
Κι εγω συμφωνω. Μια χαρα εγκρινουν εκτος αν εισαι χωμενος ως το λαιμο, που δεν θα το ενεκριναν ετσι κι αλλιως. Ισα ισα απ'οτι ακουω προσπαθουν να εγκρινουν ακομα περισσοτερα
αυτός με ένα αμάξι το μήνα, μια χαρά ζει
Αν το αμάξι είναι καμία Veyron ίσως, γενικά όμως με ένα αμάξι τον μήνα, δεν ζούνε.
Εξαρταται, αυτοι που φερνουν απο γερμανια μπορει να ζουν και απο ενα αμαξι το μηνα. Χωρις το αμαξι να ειναι Veyron, απο απλες μπεμπες και μερσεντικα. Aν εχουν τα κονε, χαλαρα.
-
Καλησπέρα ,
Κάποιο αυτοκίνητο που αγοράστηκε πριν 10 μήνες περίπου στην τιμή των 23.000 περίπου(full extra ver)
σε τι τιμή μπορεί να πουληθεί σήμερα αν συνυπολογίσουμε και την μειώση των τελών ταξινόμησης ???
Ευχαριστώ.Υ.Γ)) Αναφέρομαι σε ενα Nissan Qashqai 1.6 , με περίπου 10.000 χλμ , στην πλούσια του έκδοση.
-
Πες μας και μοντέλο, χιλιόμετρα, κυβικά κλπ κλπ.
-
χμμ...έχεις δεί περίπου πόσο έχει τώρα το ίδιο ακριβώς καινούριο;
-
Περίπου χιλια με χιλια διακόσια ευρώ κάτω απο την τιμή που αναφέρω.
-
Εσύ ψάχνεις γιά μετρητά προφανώς . Εσύ πόσο θα τα αγόραζες από τον εαυτό σου μετρητά ? Αν έχεις τόσα μετρητά τι καινούργιο παίρνεις ? Στο καινούργιο μπορεί να παίζουν και άτοκες δόσεις . Γιά μένα κράτο το 1 χρόνο ακόμα γιατί θα χάσεις ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ .
-
Πράγματι...θα χάσεις πολλά... δύσκολα να βρείς κάποιον να δώσει μετρητά όσα θα ζητήσεις... Κάνε ένα τσεκάρισμα... βάλε αγγελία στην χρυσή ευκαιρία για παράδειγμα με μία Α τιμή, και δες αν έχεις ανταπόκριση...
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Εσύ ψάχνεις γιά μετρητά προφανώς . Εσύ πόσο θα τα αγόραζες από τον εαυτό σου μετρητά ? Αν έχεις τόσα μετρητά τι καινούργιο παίρνεις ? Στο καινούργιο μπορεί να παίζουν και άτοκες δόσεις . Γιά μένα κράτο το 1 χρόνο ακόμα γιατί θα χάσεις ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ .Δεν είμαι αυτός που το πουλάω αλλά κάποιος που ενδιαφέρεται να το αγοράσει...
Γι'αυτο και θέλω την γνώμη σας εαν αξίζει να δώσω τα χρήματα που ζητά το παιδί που το δίνει ή με τα
ίδια χρήματα περίπου να προβω στην αγορά καινούργιου ίδιας μάρκας αλλα στην φτωχή της έκδοση ???
(Action vs Techna S) -
-
Οικονομική Κρίση & Αγορά Μεταχειρισμένου Αυτοκινήτου
Πολύ ενδιαφέρον αρθράκι...Διαβάστε το , αξίζει ...http://crisisofeconomy.blogspot.com/200 ... st_07.html
-
Ο χρήστης g_kor06 έγραψε:
Πολύ ενδιαφέρον αρθράκι...Διαβάστε το , αξίζει ...http://crisisofeconomy.blogspot.com/200 ... st_07.html
Από την επόμενη εβδομάδα, ανοίγουν τις δημοπρασίες αυτοκινήτων, στους ιδιώτες. Σε απλούς ανθρώπους δηλαδή, όπως εσείς και εγώ
που το είδε αυτό ο συγγραφέας του άρθρου?
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Από την επόμενη εβδομάδα, ανοίγουν τις δημοπρασίες αυτοκινήτων, στους ιδιώτες. Σε απλούς ανθρώπους δηλαδή, όπως εσείς και εγώ
που το είδε αυτό ο συγγραφέας του άρθρου?
το είπανε και στις ειδήσεις. Εχει πολύ στοκ κ οι έμποροι δεν αγοράζουν. Με κάποιο τρόπο πρέπει να τα ξεφορτωθούν οι τράπεζες.
Τιμες μεταχειρισμενων