-
το είπανε και στις ειδήσεις....
i read on the internet it M UST be trueπέρα απο τη πλακα επειδή με ενδιαφέρει που θα μπορούσα να βρω καμία πληροφορία?
ΥΓ κάποιος να ειδοποιήσει και το φραγκοφονιά ΗiFi οτι μπορεί να μην πεθάνει με το Υ after all.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
ΥΓ κάποιος να ειδοποιήσει και το φραγκοφονιά ΗiFi οτι μπορεί να μην πεθάνει με το Υ after all.
Μπα, θα περιμένω πρώτα να δω τι θα γίνει με τα τέλη κυκλοφορίας και βλέπουμε;
Όχι και να μας τα παίρνει το κράτος!
(από το οποίο κράτος περιμένω μια επιστροφή φόρου, να δούμε πότε θα έρθει φέτος... )
-
Δια νομου απαγορευεται να εμπορευονται οι τραπεζες αυτοκινητα,για να γινει κατι τετοιο υποθετω θα πρεπει να κατατεθει και ψηφιστει σχετικο νομοσχεδιο.Εαν και οταν γινει αυτο θα δουμε πραματα και θαματα στις τιμες των μεταχειρισμενων.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
το είπανε και στις ειδήσεις....
i read on the internet it M UST be trueπέρα απο τη πλακα επειδή με ενδιαφέρει που θα μπορούσα να βρω καμία πληροφορία?
Δεν είπαμε ότι ισχύει ... χαλάρωσε και κατέβασε από 6η σε 3η.
-
όταν χαλαρώνεις ανεβάζεις βρε
-
Καλησπερα και απο μενα....
Σημερα, σε μια εφημεριδα που μοιραζεται στο κεντρο του Πειραια, διαβασα και εγω για τις δημοπρασιες που θα ανοιξουν για τους ιδιωτες..Γνωριζετε κατι παραπανω εσεις, που γινονται αυτες οι δημοπρασιες ή ποτε θα αρχισουν? Γιατι απ'οτι διαβασα σε προηγουμενα post, αξιζει ο κοπος να ριξουμε μια ματια και εκει...
-
Πέρα απο εκείνη την πληροφορία που έδωσαν τότε οι ειδήσεις στα κανάλια δεν ακούστηκε τίποτα άλλο. Στον Alpha πάντως ανέφεραν ότι πιθανόν, ίσως, το σκέφτονται ... αλλά κωλύονται λόγω νομοθεσίας.
-
Εχω διαβασει οτι πολλοι συνεργαζονται με τραπεζες και παιρνουν σε εξευτελιστικες τιμες αυτοκινητα που δεν μπορουσαν να πληρωσουν οι ιδιωτες και τους τα ειχε παρει η τραπεζα. Ισχυει κατι τετοιο?
Επισης σκεφτομαι να αγορασω ενα μεταχ. passat το οποιο κοστιζει 12.000 ευρο. Αν τα δωσω μετρητα θα μπορεσω να γλυτωσω 1000 ευρο? Ρωταω για τους μαντραδες ,γιατι δεν ξερω τι συμβαινει. Αν πας και τους πεις να σου κοψουν κατι ,θα σου πουν οτι και αυτοι εχουν 300 ευρο μονο περιθωριο κερδους κ.τ.λ
-
2-4 χιλιαρικα τα βγαζουν για ενα αυτοκινητο σαν αυτο που λες
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
...Επισης σκεφτομαι να αγορασω ενα μεταχ. passat το οποιο κοστιζει 12.000 ευρο. Αν τα δωσω μετρητα θα μπορεσω να γλυτωσω 1000 ευρο? Ρωταω για τους μαντραδες ,γιατι δεν ξερω τι συμβαινει. ...Χαλαρά σου κόβει και 1500euro...
Απλά δεν θα του πεις ότι έχεις 11000euro μετρητά. Θα του πεις 10.000euro ...υ.γ. εγώ θα τον ξεκίναγα από τα 9000...
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Εχω διαβασει οτι πολλοι συνεργαζονται με τραπεζες και παιρνουν σε εξευτελιστικες τιμες αυτοκινητα που δεν μπορουσαν να πληρωσουν οι ιδιωτες και τους τα ειχε παρει η τραπεζα. Ισχυει κατι τετοιο?Επισης σκεφτομαι να αγορασω ενα μεταχ. passat το οποιο κοστιζει 12.000 ευρο. Αν τα δωσω μετρητα θα μπορεσω να γλυτωσω 1000 ευρο? Ρωταω για τους μαντραδες ,γιατι δεν ξερω τι συμβαινει. Αν πας και τους πεις να σου κοψουν κατι ,θα σου πουν οτι και αυτοι εχουν 300 ευρο μονο περιθωριο κερδους κ.τ.λ
Οι εμποροι αγοραζουν σε δημοπρασιες αυτοκινητα απο τις τραπεζες,και ναι τα παιρνουν φτηνα.
Τα μεταχειρισμενα κινουνται συνηθως με μετρητα μονο,αλλα σχεδον παντα υπαρχει περιθωριο διαπραγμάτευσης απο την αρχικη τιμη.Για τι Passat μιλας;Αν πχ μιλας για Passat 1.600αρι του 2005 τοτε τα 12.000€ ειναι ληστεία.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εχω διαβασει οτι πολλοι συνεργαζονται με τραπεζες και παιρνουν σε εξευτελιστικες τιμες αυτοκινητα που δεν μπορουσαν να πληρωσουν οι ιδιωτες και τους τα ειχε παρει η τραπεζα. Ισχυει κατι τετοιο?
Επισης σκεφτομαι να αγορασω ενα μεταχ. passat το οποιο κοστιζει 12.000 ευρο. Αν τα δωσω μετρητα θα μπορεσω να γλυτωσω 1000 ευρο? Ρωταω για τους μαντραδες ,γιατι δεν ξερω τι συμβαινει. Αν πας και τους πεις να σου κοψουν κατι ,θα σου πουν οτι και αυτοι εχουν 300 ευρο μονο περιθωριο κερδους κ.τ.λ
Οι εμποροι αγοραζουν σε δημοπρασιες αυτοκινητα απο τις τραπεζες,και ναι τα παιρνουν φτηνα.
Τα μεταχειρισμενα κινουνται συνηθως με μετρητα μονο,αλλα σχεδον παντα υπαρχει περιθωριο διαπραγμάτευσης απο την αρχικη τιμη.Για τι Passat μιλας;Αν πχ μιλας για Passat 1.600αρι του 2005 τοτε τα 12.000€ ειναι ληστεία.
Nαι το fsi 1600. Απο 11.500 ξεκινουν ολα. Ποσο δηλαδη να κατεβουν? Εγω με 10.500 θα ημουν ευχαριστημενος αφου καινουργιο εκανε 20500
-
Τα 12.000 είναι πολλά όταν με 14.000 € βρίσκεις δίλιτρο και μάλιστα με λίγα σχετικά χλμ (γύρω στις 40.000km).
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Τα 12.000 είναι πολλά όταν με 14.000 € βρίσκεις δίλιτρο και μάλιστα με λίγα σχετικά χλμ (γύρω στις 40.000km).Πιό δύσκολα πωλείται ένα 2λιτρό από το 1.6.
-
Ναι μεν ισχύει αυτό που λες, αλλά εαν το θέλει κυρίως για ταξίδια και εφόσον δεν έχει πρόβλημα με τέλη, συντήρηση κτλ, ποιός ο λόγος να μην προτιμήσει το δίλιτρο; Είναι πολύ μικρή η διαφορά.
-
Αυτό που λέτε για τις τράπεζες ισχύει, αλλά οι έμποροι αγοράζουν μεγάλες ποσότητες.
Δηλαδή θα πάρει κάποιος ένα πακέτο 50 αυτοκίνητα και θα του βγει ας πούμε 500000. Το θέμα είναι οτι πλέον δεν υπάρχει τέτοια ρευστότητα στους εμπόρους και ούτε αυτοί μπορούν να αγοράσουν. Στην καλύτερη μπορούν να συνεργαστούν μεταξύ τους. -
Πλεον οι μαντραδες βλεπουν τα διλιτρα τους να μην φευγουν και προσπαθουν να αρπαξουν οτι μπορουν απο τα μικρου κυβισμου.Εχω δει τελειως ακυρες τιμες σε 1.2-1.4l
-
Πήγα να τσεκάρω την μπαταρία στο Α4 και είχε ένα Touareg του 08 3.6 με 8,000χλμ test drive και ήθελε 55κ
Ας τσεκάρς λέω αξία για την ασφαλιστική
Αφήνω το Α4 και πόσο cash?
Μετά από μισή ώρα μου απαντάει.
Θέλω 30κ!
53κ το Touareg και 23 παίρνω το Α4 (του 2007 με 39,000χλμ αγορασμένο από τον ίδιο 55κ = -60% της αρχικής)Καλησπέρα και τα ξαναλέμε! Δεν το αλλάζω μάλλον για την επόμενη δεκαετία
-
Σε τι τιμή λέτε μπορώ να βρω ένα yaris 1.3 2-3τίας με νορμάλ χλμ?
-
Οι τραπεζες απειλουν οτι θα στησουν online δημοπρασιες για αυτοκινητα κατασχεμενα.
Αυτο βεβαια το λενε εδω και 1 χρονο τουλαχιστον ενω υπαρχουν και νομικα θεματα.
Τιμες μεταχειρισμενων