-
Παιζουν πολλα πραγματα ρολο και το κακο με την προβολη στο ιντερνετ ειναι οτι παιζει αρκετοι απο τους 500τοσους που μπηκαν,να μην ενδιαφερονται ολοι αμεσα,αλλα να μπηκαν ειτε επειδη χαζευαν,ειτε για να ριξουν μια ματια να δουν που παιζουν οι τιμες.Επιπλεον πολλοι μπορει να ηταν απο αλλες πολεις που σημαινει δυσκολια στο να δουν απο κοντα το αυτοκινητο,αλλωστε ποιος θα πληρωσει 100 ευρω διοδια και βενζινες να ρθει απο θεσ/νικη π.χ απλα για να ριξει μια ματια σ ενα μπερλινγκο που τον ενδιαφερει κ ισως του βγει και πατατα(ο υποψηφιος αγοραστης,δε ξερει οτι το αυτοκινητο ειναι του θανου κ ειναι διαμαντι κλπ κλπ,το αντιμετωπιζει ως ενα ακομα μπερλινγκο των αγγελιων).Aρα δε μου φαινεται παραξενο αν απ αυτους τους 500 μας πει ο θανος οτι δε του τηλεφωνησε ακομα και κανενας.Παντως κατι λιγο ασχετο,θανο μπραβο για την αγγελια,θεωρω πως ετσι πρεπει να ειναι μια σωστη καταχωρηση μεταχειρισμενου κ οχι μια δυο φωτο και τελος
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Παντως κατι λιγο ασχετο,θανο μπραβο για την αγγελια,θεωρω πως ετσι πρεπει να ειναι μια σωστη καταχωρηση μεταχειρισμενου κ οχι μια δυο φωτο και τελοςαυτό που δεν έχετε καταλάβει είναι οτι αυτή δεν είναι αγγελία για το αυτοκίνητο αλλά΄μια ευκαιρία που είχε ο θάνος να δείξει μέρος απο το book του σε διαφορετικό κοινό.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Παντως κατι λιγο ασχετο,θανο μπραβο για την αγγελια,θεωρω πως ετσι πρεπει να ειναι μια σωστη καταχωρηση μεταχειρισμενου κ οχι μια δυο φωτο και τελος
αυτό που δεν έχετε καταλάβει είναι οτι αυτή δεν είναι αγγελία για το αυτοκίνητο αλλά΄μια ευκαιρία που είχε ο θάνος να δείξει μέρος απο το book του σε διαφορετικό κοινό.
οοοοοοοοοοοοοοοχι,το book του το εδειχνε την προηγουμενη φορα που ειχε βαλει την αγγελια,με φωτο με περιεργους φωτισμους,λιακαδες,θαλλασες κλπ
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Πορσάτο 911 996 CARRERA S του 2000 πόσο πιάνει άραγε?
Και επειδή το πουλάει η Τζούλια πόση η υπεραξία του?Είναι η ειδική έκδοση 911 GTP......
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
σοβαρα Θανο απο τους 509 που φαινεται οτι ειδαν την αγγελια ποσοι σε πηραν τηλεφωνο?
και που κολλανε? αφου τα παντα ειναι ξεκαθαρα, με απεριοριστες φωτο .
πραγματικα δεν καταλαβαινω , εχω βαλει ευρος τιμης και για να πατησω μετα επανω να το δω λεπτομερως σημαινει οτι
με ενδιαφερει, απο κει και περα το αυτοκινητο ειναι λουκουμι, που κολανε?
και γιατι δεν εχει πουληθει ακομα?Ένας...
Μόνο ένας.Του είπα τα πάντα για το αμάξι, του έδωσα το ελεύθερο να πάει οπου μα οπου θέλει να το τσεκάρει (σε δικό του μηχανικό, φαρνατζή, ηλεκτρολόγο, όπου γουστάρει και αγαπά).
Μου έιπε οτι τόσα δεν μπορεί να δώσει και του απάντησα οτι λογικό και για αυτό είμαι διαθετημένος να κάνουμε παζάρια.
Μου είπε μια τιμή και μου έδωσε καιρό να το σκεφτώ.
Χαρακτηριστικά είπε: Μα θα με παρεις σε 2 μέρες, σε 3 σε μια εβδομάδα, σε ένα μήνα, ακόμα και σε δυο μηνες το αμάξι εγώ το θελω.
Λοιπόν τον πήρα πίσω μετά απο 3 μέρες και είπα οκ φίλε μου, κλείνει στην τιμή που μου είπες.
Και απαντά, ναι και βρήκα άλλο φθηνότερο, καλύτερο, οοοχι καλύτερο αλλά δεν πάνε και οι δουλειά καλές και εχω το τηλεφωνο σου να σε πάρω...
Κουρουρούκου... σου δείνω ενα αμάξι που μπορείς να το ελεγξεις πραγματικά όπου θες και μου λες σαχλαμάρες...
Πριν 3 μέρες δεν πήγαιναν καλά οι δουλείες που με πήρες εσυ;Τεσπά...
Θα δω τι και πως θα κάνω με δαυτο. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Παντως κατι λιγο ασχετο,θανο μπραβο για την αγγελια,θεωρω πως ετσι πρεπει να ειναι μια σωστη καταχωρηση μεταχειρισμενου κ οχι μια δυο φωτο και τελος
αυτό που δεν έχετε καταλάβει είναι οτι αυτή δεν είναι αγγελία για το αυτοκίνητο αλλά΄μια ευκαιρία που είχε ο θάνος να δείξει μέρος απο το book του σε διαφορετικό κοινό.
Αν ήθελα να δειξω την δουλειά μου, θα έβαζα οτι πουλάω την bmw του Νικου, οχι ενα berlingo φωτογραφημένο απο κινητό
Όσο για την αγγελία, απο την στιγμή που δεν φοβάμαι τίποτα πάνω στο αμάξι, θελω αυτός που θα ενδιαφερθεί να ξέρει πως ειναι το αμάξι, πριν καν το δει απο κοντά.
Τα ίδια είχα κανει πανω κατω και με το peugeot. -
Δυστυχως ο Ελληνας κοιταζει παντα να παρει οτι ποιο φθηνο μπορει χωρις να υπολογισει οτι στο μελλον μπορει να το χρυσοπληρωσει.
-
Καλά να πάθουν... όταν θα θέλει ο κώλος τους...
Όταν κοίταζα για το Berlingo, αυτό που πήρα εν τέλη ηταν το 10ο (είχα ριξει άκυρο σε αλλα 9) και μακράαααν δεν ήταν το πιο φθηνό.
Ενα χρόνο το έχω και δεν έχει κανει κιχ πέρα απο μια λάμπα στο ρολόι -
θάνε, άμα είναι να πάρεις εσύ τηλ τον αγοραστή φέξε μου και γλίστρυσα.
εγώ σε όσες αγγελίες έχω βάλει, μικρής σχετικά αξίας βέβαια, κυρίως υπολογιστές κινητά κλπ, όποιος μου έστελνε μην/πμ 'πάρε με στο τάδε τλφ' δεν έμπαινα καν στο κόπο.
απούλητο δεν μου είχε μείνει τίποτα.
αυτά τα λέω για να μην έχεις ποτέ κανείς ελπίδα οτι θα πουλήσει σε τέτοιους 'αγοραστές', και να μην χάνει την ώρα του με αυτούς. -
Η αγορα ειναι σε συνεχη κινηση(κ ας μενει στασιμη τον τελευταιο καιρο) κ οταν ενα προιον ειναι σωστο και η τιμη του αναλογικα σωστη τοτε αργα ή γρηγορα θα πουληθει.Υπαρχει ενας αγοραστης για ολα τα προιοντα,απλα το berlingo αυτος που θα το κοιταξει θα το θελει για τη δουλεια του κ οχι για οικογενειακο και δε θα δωσει τοσο βαση στην κατασταση αλλα στην τιμη.Αυτο ειναι το μειονεκτημα
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πορσάτο 911 996 CARRERA S του 2000 πόσο πιάνει άραγε?
Και επειδή το πουλάει η Τζούλια πόση η υπεραξία του?Είναι η ειδική έκδοση 911 GTP......
Gia Ton P@uts@...!!! Δηλαδη...???
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1740566/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1156759/
καποια αποψη για αυτα???
-
Στο CFH εισαι γραμμενος μπες και ρωτα.
-
Το δεύτερο μου αρέσει περισσότερο, συν οτι έχει καλύτερο εξοπλισμό
-
-
Κάτσε να το βγάλουμε και ένα prtscr για να μείνει
edit: Έτοιμο
-
η πολύ
ΥΠΕΡΣΙΛΕΚΤΙΚΟ λέει το αναλφάβητο ζωον
θα θυμάται τα υπερατου που είχε μικρός -
μεγαλο κελεπουρι, εχει και λιγα χλμ...
-
Η τιμή του κάθε μήνα θ' ανεβαίνει όμως. ΜΟΝΟ για συλλέκτες.
-
σιγουρα καποιος κανει πλάκα...
Τιμες μεταχειρισμενων