-
Αν σε παίρνει πήγαινε για την cabrio. Την είχα για λίγο καιρό και είναι απίστευτο αυτοκίνητο. Πας με 160 ανοιχτός και δεν καταλαβαίνεις τίποτα.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Μια χαρά είναι το αυτοκίνητο... γερμανικό είναι δεν παθαίνουν τίποτα αυτά... ένα τραβηγματάκι από εδώ, ένα από εκεί και θα γίνει τζιτζί! Και μετά πέρασμα με μια σπέσιαλ αλοιφή, σαν καινούργιο θα γίνει, με δυο τρία εκατοστάρικα θα έχεις λιμουζίνα!!ακριβως ΑΟΥΝΤΙ παιρνεις μεγαλε οχι αστεια!
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
Μια χαρά είναι το αυτοκίνητο... γερμανικό είναι δεν παθαίνουν τίποτα αυτά... ένα τραβηγματάκι από εδώ, ένα από εκεί και θα γίνει τζιτζί! Και μετά πέρασμα με μια σπέσιαλ αλοιφή, σαν καινούργιο θα γίνει, με δυο τρία εκατοστάρικα θα έχεις λιμουζίνα!!
ακριβως ΑΟΥΝΤΙ παιρνεις μεγαλε οχι αστεια!
ή μηπως ;;;
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Μπορει καποιος να αναφερει τα εξοδα πανω-κατω μιας 645 για σερβις(για καταναλωση δεν συζηταω-την φανταζομαι -γιατι ετσι και αλλιως στην πολη δεν κυκλοφορω με ΙΧ) ?.Οι τιμες της εχουν παει στον πατο και η τσεπη εχει αρχισει να γαργαλαει(τα θελει και ο κ@λος μου ).Αν και αρχικά σκέφτεσαι ε τι παραπάνω έχει, άντε μερικά μπουζί, λίγα υγρά παραπάνω και πιο ακριβά λάστιχα.... στην πράξη και έχει πολλά παραπάνω που το καθένα επίσης κοστίζει πολύ παραπάνω ή λόγω πολυπλοκότητας θέλει περισσότερες γνώσεις και χρόνο από το μηχανικό. Οι αρχικές εντυπώσεις δηλαδή ισχύουν αλλά μόνο αν όλα πάνε καλά και δεν χρειαστεί κάτι πέραν της τυπικής συντήρησης. Αν όμως θέλει πχ αισθητήριο (έχει πάρα πολλά) κανένα ψαλίδι ή κανένα καταλύτη.... Και δεν τολμώ να σκεφτώ φαναρτζοκατάσταση...
-
λάδια, μπουζί,φίλτρα κλπ όλα χ2 τουλάχιστον
εργασίες στο χώρο του κινητήρα τουλάχιστον διπλάσια εργατικά λόγω περιορισμένου χώρου απο ν8(βγάζεις ψυγεία-ιμάντες-φιλτροκούτια κλπ κλπ)
τα μαστόρια κάθονται πολλές φορές και την κοιτάνε γιατί δεν έχουν εμπειρία και πρέπει να πας σε διαβαστερό (που χαρατσώνει αντίστοιχα) ή να διαβάσεις μόνος σου(για ακριβά Γερμανικά τα αμερικανικά φορουμ είναι μεγάλη δεξαμενή γνώσεων και λύσεων αν αποφασίσεις να λερωθείς)
το σενάριο παίρνω μια 'αμαξάρα' με 20-30κ(για πολλά χρόνια) για τις καύλες μου και κυκλοφορώ με μικρό καθημερινό αντί να στριμώχνω τα 25κ καινούριου μικρομεσαίου στη κίνηση, εγώ το θεωρώ εξαιρετικό αλλά το ΥπΟικ έχει άλλη γνώμη με τέλη,τεκμήρια, ασφάλειες και ποιος ξέρει τι άλλο θα του φορτώσουν.χαρακτηριστικά να πω οτι 4χ 245/45/18 έχουν 1000 ευρώ και ευτυχώς φορoύσε το insignia OPC απο μαμά (τώρα νομίζω το δίνουν με 19!) και φέρνουν κανά λαστιχο εντός συνόρων. αλλιώς μόνο ιντερνετ ή ελληνική παραγγελία-παναγ'μου βοήθα.
-
Μου κανατε την καρδια περιβολι....
Γιαυτο μαλλον οι εμποροι κοιτανε να τα ξεφορτωθουν οσο-οσο.
-
-
οι τιμες στα Καγιεν εχουν ξεφτιλιστει καπως
-
απ την αλλη αυτο με σοκαρει λιγο
-
Μια ερώτηση προς όσους ασχολούνται με το σπορ. Τι ποσοστό πωλητών χονδρικά γυρνάνε τα χλμ πίσω πριν πουλήσουν το μεταχειρισμένο τους αμάξι?
Τυχαία χαζεύοντας έπεσε το μάτι μου στο εξής:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/962904/Δείτε πόσα χλμ αναφέρει στην αγγελία, και πόσα φαίνονται στις φώτος...
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Δείτε πόσα χλμ αναφέρει στην αγγελία, και πόσα φαίνονται στις φώτος... -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Δείτε πόσα χλμ αναφέρει στην αγγελία, και πόσα φαίνονται στις φώτος...
Ti μλκας
-
Βασικα αυτος δεν παιζει να τα εχει καν γυρισμενα, ισως να εβαλε το νουμερο γι'αυτους που ψαχνουν μεχρι 100Κ χλμ ισα για να δουν την αγγελια. Θα μπορουσε να χαρακτηριστει ως.... ο αφελης των 'απατεωνων'!!
Σοβαρα τωρα, φιλε απ'οτι εχω ακουσει οι περισσοτεροι εμποροι το κανουν, οχι ομως οτι απο ιδιωτη εισαι σιγουρος... αν ψαχτει λιγο, ή εχει κανενα 'φιλο' υπαρχουν πολλοι καλοθελητες να την κανουν τη δουλεια.
-
Μπορει να χει κανει ρεκτιφιε κ να τα μετραει απο τοτε
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Μια ερώτηση προς όσους ασχολούνται με το σπορ. Τι ποσοστό πωλητών χονδρικά γυρνάνε τα χλμ πίσω πριν πουλήσουν το μεταχειρισμένο τους αμάξι?απ οτι μου ειπε ενας μαντρας γνωστος καποτε...ΟΛΟΙ!
εγω παντως αγορασα ενα σαξο περσι του 2002 και εγραφε 75.000 χλμ δηλ λιγα. Οταν πηγα στην εφορια μου ειπαν οτι ειχε κανα δυο χρονιες απληρωτα τελη. Οποτε αν ειχε καταθεσει πινακιδες παιζει και να ναι πραγματικα -
Σήμερα βρήκα στο Car.gr το 207 μου σε άλλη μάντρα απο εκεί που το αντάλλαξα... με 4.000 παραπάνω χιλιόμετρα και ανεβασμένη τιμή (σε σχέση με την πρώτη)...
-
το μετάνιωσες θανάσ΄ σαν τον stormη ...?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το μετάνιωσες θανάσ΄ σαν τον stormη ...?Δεν το μετάνιωσα βρε συ...
Ένταξει, άλλο το ένα αμάξι, άλλο το άλλο...Μπορεί το 207 να είχε απλά Top ποιότητα για την κατηγορία του, αλλά αυτή την στιγμή οι χώροι του Berlingo είναι αυτο που χρειάζομαι
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
αλλά αυτή την στιγμή οι χώροι του Berlingo είναι αυτο που χρειάζομαι -
+
Did you say something ?
Τιμες μεταχειρισμενων