-
Σήμερα στην αντιπροσωπεια της Citroen, μεταχειρισμένο C1 του '08 μοντέλο 7.500€ >Ο χρήστης xenos έγραψε:
Σε τι τιμή λέτε μπορώ να βρω ένα yaris 1.3 2-3τίας με νορμάλ χλμ?
Aπό 7.500 ως 11.500. Όσο για τα χλμ, αν είναι από εταιρία ενοικιάσεων δύσκολο να είναι πραγματικά.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Πήγα να τσεκάρω την μπαταρία στο Α4 και είχε ένα Touareg του 08 3.6 με 8,000χλμ test drive και ήθελε 55κΑς τσεκάρς λέω αξία για την ασφαλιστική
Αφήνω το Α4 και πόσο cash?
Μετά από μισή ώρα μου απαντάει.
Θέλω 30κ!
53κ το Touareg και 23 παίρνω το Α4 (του 2007 με 39,000χλμ αγορασμένο από τον ίδιο 55κ = -60% της αρχικής)Καλησπέρα και τα ξαναλέμε! Δεν το αλλάζω μάλλον για την επόμενη δεκαετία
Και σε 30 χρονια να το αλλαξεις, η τιμη δε θα ανεβει
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
Aπό 7.500 ως 11.500. Όσο για τα χλμ, αν είναι από εταιρία ενοικιάσεων δύσκολο να είναι πραγματικά.
Aπό ιδιώτη θα το ψάξω.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οι τραπεζες απειλουν οτι θα στησουν online δημοπρασιες για αυτοκινητα κατασχεμενα.
Αυτο βεβαια το λενε εδω και 1 χρονο τουλαχιστον ενω υπαρχουν και νομικα θεματα.Ενώ ο ΟΔΔΥ έχει ήδη ξεκινήσει τις online δημοπρασίες..
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Πήγα να τσεκάρω την μπαταρία στο Α4 και είχε ένα Touareg του 08 3.6 με 8,000χλμ test drive και ήθελε 55κΑς τσεκάρς λέω αξία για την ασφαλιστική
Αφήνω το Α4 και πόσο cash?
Μετά από μισή ώρα μου απαντάει.
Θέλω 30κ!
53κ το Touareg και 23 παίρνω το Α4 (του 2007 με 39,000χλμ αγορασμένο από τον ίδιο 55κ = -60% της αρχικής)Καλησπέρα και τα ξαναλέμε! Δεν το αλλάζω μάλλον για την επόμενη δεκαετία
ενας μαντρας πουλαει ενα τετοιο που λες (08 με 45.000 χλμ f/l) με 31500.Καλη περιπτωση
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Σε τι τιμή λέτε μπορώ να βρω ένα yaris 1.3 2-3τίας με νορμάλ χλμ?Aπό 7.500 ως 11.500. ....
Οποιος ζητάει για κάτι τέτοιο, πάνω απο 10.000€, να τον δει γιατρός.
2ετίας, με max 30.000 χλμ =>9-10.000€
3-4ετίας, με max 40.000χλμ => 7-8.000€
Και αυτά, εφόσον ειναι full προσεγμένο μέσα - έξω και πάντα απο ιδιώτη, μετά το σχετικό έλεγχο.
Άσχετο: Γιατί δεν μου αρέσουν καθόλου (οπτικά εννοώ) Micra και Yaris ? ... -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Άσχετο: Γιατί δεν μου αρέσουν καθόλου (οπτικά εννοώ) Micra και Yaris ? ...
Γιατί δεν είσαι γυναίκα.
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Aπό 7.500 ως 11.500. ....
Οποιος ζητάει για κάτι τέτοιο, πάνω απο 10.000€, να τον δει γιατρός.
2ετίας, με max 30.000 χλμ =>9-10.000€
3-4ετίας, με max 40.000χλμ => 7-8.000€
Και αυτά, εφόσον ειναι full προσεγμένο μέσα - έξω και πάντα απο ιδιώτη, μετά το σχετικό έλεγχο.
Άσχετο: Γιατί δεν μου αρέσουν καθόλου (οπτικά εννοώ) Micra και Yaris ? ...Γούστα είναι αυτά. Πολλές φπρές δεν παίρνουμε ότι μας αρέσει 100%, αλλά ότι μπορούμε να πληρώσουμε, ότι μας βολεύει κλπ.
-
Ισως να μην είναι το καταλληλότερο topic, αλλά τι θέλει να πει στην αγγελία τιμή 1Ε συζητήσιμη: κατάλαβα κάτι λάθος; Η συντόμευση για την αγγελία BMW e39, 530 diesel combi: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/703189/
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Ισως να μην είναι το καταλληλότερο topic, αλλά τι θέλει να πει στην αγγελία τιμή 1Ε συζητήσιμη: κατάλαβα κάτι λάθος; Η συντόμευση για την αγγελία BMW e39, 530 diesel combi: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/703189/Να σε κάνει να πάρεις τηλ
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Ισως να μην είναι το καταλληλότερο topic, αλλά τι θέλει να πει στην αγγελία τιμή 1Ε συζητήσιμη: κατάλαβα κάτι λάθος; Η συντόμευση για την αγγελία BMW e39, 530 diesel combi: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/703189/Αμα τους δωσεις 2€ την αγορασες
πλακα κανω,απλα θελει να σε κανει να τον παρεις τηλεφωνο
-
Πόσο πιστεύετε ότι κοστίζει μεταχειρισμένο Cooper s r56 με chilli πακέτο; Με λίγο ψάξιμο στο car.gr είδα ότι υπάρχουν χαώδης διαφορες.. Από 17500 μέχρι 25000 είδα.. Αξίζει η αγορά του αυτή την περίοδο ως μεταχειρισμένο;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ισως να μην είναι το καταλληλότερο topic, αλλά τι θέλει να πει στην αγγελία τιμή 1Ε συζητήσιμη: κατάλαβα κάτι λάθος; Η συντόμευση για την αγγελία BMW e39, 530 diesel combi: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/703189/
Αμα τους δωσεις 2€ την αγορασες
Συγνώμη βρε bill, αλλά αυτή τους τη λογική δεν την καταλαβαίνω. Δηλαδή έχει ανάγκη από επικοινωνία;
(Δεν είμαι πρωτόπειρος, έχω πουλήσει 11 αυτοκίνητα).
Έπειτα βλέπω μια αγγελία εδώ από τον Μάιο και έχει πάει Αύγουστος. Το αμάξι του έχει κάπου 40,000 χλμ και το δίνει 280 ευρώ φθηνότερα από το καινούργιο. Με 5% βραχυπρόθεσμο επιτόκιο είναι περίπου όσα δίνει η τράπεζα. Δηλαδή αυτός πιστεύει ότι αγοράζοντας τουτού έκανε τραπεζική κατάθεση... -
Ο χρήστης imago έγραψε:
Αμα τους δωσεις 2€ την αγορασες
Συγνώμη βρε bill, αλλά αυτή τους τη λογική δεν την καταλαβαίνω. Δηλαδή έχει ανάγκη από επικοινωνία;
(Δεν είμαι πρωτόπειρος, έχω πουλήσει 11 αυτοκίνητα).
Έπειτα βλέπω μια αγγελία εδώ από τον Μάιο και έχει πάει Αύγουστος. Το αμάξι του έχει κάπου 40,000 χλμ και το δίνει 280 ευρώ φθηνότερα από το καινούργιο. Με 5% βραχυπρόθεσμο επιτόκιο είναι περίπου όσα δίνει η τράπεζα. Δηλαδή αυτός πιστεύει ότι αγοράζοντας τουτού έκανε τραπεζική κατάθεση...Μάιο ή Απρίλιο;
Το συγκεκριμένο, στην τιμή που ζητάει, μπορείς να το αγοράσεις καινούριο σε ανεξάρτητο εισαγωγέα στην Καβάλας (αν θυμάμαι σωστά...).
Γενικώς, υπάρχουν ιδιοκτήτες που δεν έχουν καταλάβει σε τι κατάσταση είναι η αγορά και τα οικονομικά του κόσμου...
-
Εσύ ακόμα να φύγεις για Νάξο;
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Εσύ ακόμα να φύγεις για Νάξο;Αργώ ακόμη ευτυχώς (γιατί δεν έχω συνέλθει εντελώς! ).
Στις 19 φεύγω.
Δεν έχω πάει και την Lancia για να φτιάξω το παράθυρο, ελπίζω την εβδομάδα που έρχεται να είναι ανοικτός ο φίλος μας, αλλιώς θα πρέπει να ψάξω αλλού!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εσύ ακόμα να φύγεις για Νάξο;
Αργώ ακόμη ευτυχώς (γιατί δεν έχω συνέλθει εντελώς! ).
Στις 19 φεύγω.
Δεν έχω πάει και την Lancia για να φτιάξω το παράθυρο, ελπίζω την εβδομάδα που έρχεται να είναι ανοικτός ο φίλος μας, αλλιώς θα πρέπει να ψάξω αλλού!
To ξεχνάς
Φεύγει σήμερα.
Πες στην Καγιά μωρέ και εσύ να φέρει τα εργαλεία της να το φτιάξετε -
@HF: έχεις δίκιο. Απρίλη.
Εσύ βγάζεις άκρη με την εν λόγω αγγελία; Δηλαδή αν πάει κάποιος και του πει: 'Φιλαράκι, ρίξε τρία χιλιάρικα κάτω' τι πιστεύεις ότι θα εισπράξει; -
Eδώ πέτυχα άτομο που ζητούσε για Αudi A3 1.6 FSI του 2005 (το 3πορτο) ... πόσα λέτε ;
17.000 ευρώ...!!!
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
@HF: έχεις δίκιο. Απρίλη.
Εσύ βγάζεις άκρη με την εν λόγω αγγελία; Δηλαδή αν πάει κάποιος και του πει: 'Φιλαράκι, ρίξε τρία χιλιάρικα κάτω' τι πιστεύεις ότι θα εισπράξει;Δεν πρόκειται ν' ασχοληθώ καν με μια τέτοια αγγελία.
Όταν βλέπεις πόσο παράλογη είναι η τιμή, όταν από τον Απρίλιο, έχει φτάσει Αύγουστος κι αυτός ακόμη επιμένει, να πας να του πεις τι;
Θα σε αρχίσει στις @@ριες...Τον γειώνεις και πας παρακάτω... Συνάδελφος, αγόρασε Smart με 85 άλογα με αντίστοιχα χιλιόμετρα στα 9Κ. Εντάξει, αυτό μάλλον είναι σαφώς κάτω από την μέση τιμή τους, αλλά δείχνει και το παράλογο του πράγματος...
Και δεν είναι ο μόνος παράλογος... Κάποιος άλλος θέλει να πουλήσει το ΤΤ δεκαετίας σχεδόν 20Κ και απορεί που δεν τα καταφέρνει!
Τιμες μεταχειρισμενων