-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
Μπορει κανεις να μας πεις ποση αντοχη εχει το δισκο-πλατω και και τα αμορτισερια του S3
Δεδομενου οτι δε θα το επαιρνε κανεις για να το παει περικοπα περικοπα ,στα ποσα χλμ θες αλλαγη σε αυτα και ποσο παει το μαλλι?- το δίσκο πλατό κατά περίπτωση ζει από 45χιλ.χλμ εως και 65χιλ.χλμ με τα περισσότερα να εμφανίζουν σημαδία κόπωσης και ελαφρύ πατινάρισμα σε μεγάλες ταχύτητες κίνησης και κιβοτίου στα 50χιλ.χλμ...
- τα αμορτισέρ σχεδόν σε όλα τα S3 που γνώρισα παρέδιδαν πνεύμα από τα 35-40χιλ.χλμ και κατά κανόνα οι περισσότεροι έβαζαν aftermarket λύσεις με αμφίβολα αποτελέσματα. Μια απλή αντικατάσταση με γνήσια εργοστασιακά και νέα top mount εμπρος θα σε έκανε υπέρ-ευχαριστημένο...
μιλάμε για δεύτερης γενιάς S3, 2006-μετά...
για ότι άλλο εδώ είμαι...
-
Δλδ οτι βλεπω σε μτχ με 50-60κ θελει εκτος απο λαστιχα +1000-1200Ε σε αμορτισερια δισκο εε?
-
S3 σε ώρα υπηρεσίας
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ωραιες αγγαρειες...
-
Πες μου ότι δεν βγήκες στον έξω κόσμο με παραλλαγή?!
-
Δλδ οτι βλεπω σε μτχ με 50-60κ θελει εκτος απο λαστιχα +1000-1200Ε σε αμορτισερια δισκο εε?όχι, παραπάνω λεφτά θες....
αμορτισερ, γύρω στο 700άρι
δίσκο, πλατό, γύρω στο 1000αρικο, ή αν χρειαστείς και βολάν(αν το έκαιγε ο προηγούμενος μην αλλάζοντάς το ή ξεσκίζοντάς το) τότε θες κι άλλα 1600ααακόψε ένα διχίλιαρο απ΄τη τιμή που σου ζητάνε κι είσαι μέσα...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πες μου ότι δεν βγήκες στον έξω κόσμο με παραλλαγή?!Οχι ρε δουλειες για το αφεντικο μου στο ποστο μου μεσα στο στρατοπεδο εκανα , διαταγες εκτελουσα
Εχω κυκλοφορησει ομως εξω με στολη
-
Είναι της μόδας το military look.
-
Μόνο άτομο που δεν έχει παει ακόμα αντέχει να βλέπει παραλλαγή , μετά ούτε καν
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Δλδ οτι βλεπω σε μτχ με 50-60κ θελει εκτος απο λαστιχα +1000-1200Ε σε αμορτισερια δισκο εε?
όχι, παραπάνω λεφτά θες....
δίσκο, πλατό, γύρω στο 1000αρικο, ή αν χρειαστείς και βολάν(αν το έκαιγε ο προηγούμενος μην αλλάζοντάς το ή ξεσκίζοντάς το) τότε θες κι άλλα 1600ααακόψε ένα διχίλιαρο απ΄τη τιμή που σου ζητάνε κι είσαι μέσα...
Αυτο πονεσε...
δλδ απο οτι βλεπω θελω +3κ? (λαστιχα αναρτηση δισκο
οι τιμες που ειπες ειναι για με εξουσιοδοτημενα εε?σε αυτα τα χλμ θελει τπτ αλλο ή εισαι κομπλε?
-
Βάλε σημα βάλε ασφάλειες..
Το αυτοκίνητο αυτό δυστυχώς κοστίζει και δε λέει να το αφήσεις μπουρδέλοΕπίσης βάλε και τα απρόοπτα λόγω ηλικίας , πχ έμενα στα ιδια χλμ άρχισε να κάνει ήχους ένα ρουλεμάν στο λουρι , αρα θα πρέπει να φτιαχτεί μαζί με τα υπόλοιπα που ανέφερε ο vell
Δίσκο εγώ δεν έχω αλλάξει ακόμα , ούτε αμορτισέρ μόνο λάστιχα και 2 φορές τακάκια και ο,τι άλλο έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα (πολλαπλασιαστές , σκάστρα και Ν75) το κάλυψε η εγγύηση
-
όχι, παραπάνω λεφτά θες....
Αυτο πονεσε...
δλδ απο οτι βλεπω θελω +3κ? (λαστιχα αναρτηση δισκο
οι τιμες που ειπες ειναι για με εξουσιοδοτημενα εε?σε αυτα τα χλμ θελει τπτ αλλο ή εισαι κομπλε?
μερικοί αγοραστές έχουν μπερδευτεί με την κρίση και νομίζουν ότι επειδή έπεσε η τιμή πώλησης ενός προιόντος ότι μειώθηκε και στο τρέχον κόστος συντήρησης...
είναι ακριβό αυτοκίνητο και θα έχει κιάλλα όσο περνάει ο καιρός... φρόντισε να έχεις λεφτά στην άκρη, τουλάχιστον όσα είπες μη σου πω ένα πεντοχίλιαρο καλύτερα για παν ενδεχόμενο. Πάντως μπορείς να εκβιάσεις τους πωλητές και να πετύχεις τελικά καλύτερη τιμή αγοράς με το προαναφερθέν κόστος να καλύπτεται μελλοντικά...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Μόνο άτομο που δεν έχει παει ακόμα αντέχει να βλέπει παραλλαγή , μετά ούτε κανSent from my LG-P500 using Tapatalk
Εγώ από τώρα δεν αντέχω να τη βλέπω...
-
Τι δουλεια μπορει να κανει καποιος για να αγορασει αυτοκινητο με 60 χιλιαρικα ....? Τρελο ποσο ........!!!! Αχ πο#$#$να τυχη !
-
Zιγκολό.
-
-
Ο χρήστης thanos.k έγραψε:
Τι δουλεια μπορει να κανει καποιος για να αγορασει αυτοκινητο με 60 χιλιαρικα ....? Τρελο ποσο ........!!!! Αχ πο#$#$να τυχη !Δεν ειναι ολα τυχη
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Zιγκολό.και το'χω σκεφτεί να μην κρύβομαι...
-
Ο χρήστης alexomon έγραψε:
Τι δουλεια μπορει να κανει καποιος για να αγορασει αυτοκινητο με 60 χιλιαρικα ....? Τρελο ποσο ........!!!! Αχ πο#$#$να τυχη !
Δεν ειναι ολα τυχη
εκτος απ αυτο που επισημαινει ο φιλος να πω και γω με τη σειρα μου οτι μπορεις παντα να το παρεις μτχ γυρω στα 25.000€ ... και ασε τους αλλους να πληρωνουν 60+ χιλ
-
Btw η επομενη κινηση ειναι να δωσω το scirocco+ ~8.000€ για μτχ S3...
Φανταζομαι οτι δε σας πολυ ενδιαφερει τι κανει ο καθενας απλα ειμαστε αυτοκινητο-φορουμ και ηθελα καπου να το πω
AUDI S3