-
Γρηγορη , ασε ησυχο το θεμα του s3 ..Mην ποσταρω γυρους παλι απο τα fastest laps , για νεροκουβαλητης μια χαρα ειναι το r8 , ειδικα με αυτο το gtr πεφτει πολυ ξυλο κ σεξ ...
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Γρηγορη , ασε ησυχο το θεμα του s3 ..Mην ποσταρω γυρους παλι απο τα fastest laps , για νεροκουβαλητης μια χαρα ειναι το r8 , ειδικα με αυτο το gtr πεφτει πολυ ξυλο κ σεξ ......απο εσενα ξεκινησε η κουβεντα, οχι απο εμενα...
Κανε καμμια βολτα με κανενα απο αυτα και μετα ελα να πεις με σιγουρια.
Μεχρι τοτε, ασε τα 'υπερατου' για τα μικροτερα παιδια... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Τυχαινει να εχω μικρη επαφη με 997S, F430, και R8 V10
Kι εγω , μου τον εχουν ''φορεσει'' αρκετες φορες τα ατιμα...
-
Η 997 s δεν ειναι τοσο τρομερη, εχεις δει turbo τι κανει?
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Η 997 s δεν ειναι τοσο τρομερη, εχεις δει turbo τι κανει?Sent from my LG-P500 using Tapatalk
Πως το εννοεις τωρα αυτο, με τι κριτηρια, για να καταλαβω?
Σαφως και η Turbo ειναι αρκετα ταχυτερη. Οι περισσοτερες ομως που βλεπεις στο δρομο, ΔΕΝ ειναι stock.
Eχετε ξεφυγει μου φαινεται, και σε λιγο οτιδηποτε κατω απο 500αλογα θα σας ειναι πασατεμπος...
Η 997S (τουλαχιστον η ΜΚΙ που εχω οδηγησει) βγαζει 355αλογα και ζυγιζει 1350κιλα. Σε καταλληλα χερια, και
οχι σε αυτα των 'ντιλερ' προαγωγων, και υποπτα νεοφτιαγμενων εφφετζηδων, που συνηθως τις βλεπουμε,
ραβουν κοστουμακια, σχεδον σε οτιδηποτε κινειται στον δρομο. -
Σαφως και η Turbo ειναι αρκετα ταχυτερη. Οι περισσοτερες ομως που βλεπεις στο δρομο, ΔΕΝ ειναι stock.
Eχετε ξεφυγει μου φαινεται, και σε λιγο οτιδηποτε κατω απο 500αλογα θα σας ειναι πασατεμπος...
Η 997S (τουλαχιστον η ΜΚΙ που εχω οδηγησει) βγαζει 355αλογα και ζυγιζει 1350κιλα. Σε καταλληλα χερια, και
οχι σε αυτα των 'ντιλερ' προαγωγων, και υποπτα νεοφτιαγμενων εφφετζηδων, που συνηθως τις βλεπουμε,
ραβουν κοστουμακια, σχεδον σε οτιδηποτε κινειται στον δρομο.Κοίτα ποιος μιλάει!!! Έχεις κάνει 1-2 βολτίτσες με μερικά γρήγορα αμαξάκια και μιλάς λες και ξημεροβραδιάζεσαι στο Ring με αυτά και εμείς είμαστε αυτοί που έχουν ξεφύγει!! No offence ε...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
ραβουν κοστουμακια, σχεδον σε οτιδηποτε κινειται στον δρομο.Κοίτα ποιος μιλάει!!! **Έχεις κάνει 1-2 βολτίτσες με μερικά γρήγορα αμαξάκια **και μιλάς λες και ξημεροβραδιάζεσαι στο Ring με αυτά και εμείς είμαστε αυτοί που έχουν ξεφύγει!! No offence ε...
Eπειδη εχω ΓΡΑΨΕΙ για μια δυο βολτιτσες, νομιζεις οτι εχω κανει τοσες?
Που ξερεις εσυ, τι εχω κανει, που τα εχω κανει, και για ποσα χρονια? Εδω μολις τελειωσες το στρατο και αντιμιλας, νεοπα...
Αν ειχα παει δηλαδη ΜΟΝΟ στο ring, (οπως καλη ωρα ενας γνωστος, νοικιασε ενα GTI edition 30, και εκανε συνεχως τον γυρο σε 15λεπτα , αλλα κατα τα αλλα 'πηγε στο Ring' ) θα πληρουσα τις 'προδιαγραφες' για εσενα?
Εδω γραφετε (οχι εσυ απαραιτητα στην συγκεκριμενη περιπτωση) δυο Link απο fastestlaps, τα συνδυαζετε με μπολικη σαλτσα για το τι σας αρεσει περισσοτερο, ή τι ειδατε στο δρομο, και βγαζετε συμπερασματα, πλακα μου κανεις?
Το περι 'Ring' ειναι δικες σου αντιληψεις, εγω αναφερθηκα επι τουτου, γιατι τυχαινει να εχω οδηγησει και τα τρια, αλλα περα απο αυτο, δεν ισχυουν ετσι κι αλλιως αυτα που γραφονται για το R8. -
μιλαω για επιταχυνση ρε Γρηγορη , δεν ακυρωνω ετσι απλα ενα τοσο σπουδαιο αυτοκινητο
απλα λεω το αυτονοητο , οτι η τουρμπο ειναι απο αλλο πλανητη , οπως και η scuderia (μιας και εχω δει και αυτη να ανοιγει )
η 997 s ειναι απλα γρηγορη συγκριτικα με τα τερατα, μιλαω παντα με βαση τα οσα εχω δει, δυστυχως δεν εχω δει veyron
αλλο το συναισθημα του να σε περναει απλα κατι γρηγορο οταν επιταγχυνει (οπως κανει με μενα μια s που ανοιγει σημαντικη διαφορα μετα τα 120) και αλλο να κοφτιαζεις και να εισαι μια μυγα μπροστα στα τερατα που σου ανοιγουν κατι κολωνες με το καλημερα, με βαση αυτο σχολιαζω
-
Eπειδη εχω ΓΡΑΨΕΙ για μια δυο βολτιτσες, νομιζεις οτι εχω κανει τοσες?
Που ξερεις εσυ, τι εχω κανει, που τα εχω κανει, και για ποσα χρονια? Εδω μολις τελειωσες το στρατο και αντιμιλας, νεοπα...
Αν ειχα παει δηλαδη ΜΟΝΟ στο ring, (οπως καλη ωρα ενας γνωστος, νοικιασε ενα GTI edition 30, και εκανε συνεχως τον γυρο σε 15λεπτα , αλλα κατα τα αλλα 'πηγε στο Ring' ) θα πληρουσα τις 'προδιαγραφες' για εσενα?
Εδω γραφετε (οχι εσυ απαραιτητα στην συγκεκριμενη περιπτωση) δυο Link απο fastestlaps, τα συνδυαζετε με μπολικη σαλτσα για το τι σας αρεσει περισσοτερο, ή τι ειδατε στο δρομο, και βγαζετε συμπερασματα, πλακα μου κανεις?
Το περι 'Ring' ειναι δικες σου αντιληψεις, εγω αναφερθηκα επι τουτου, γιατι τυχαινει να εχω οδηγησει και τα τρια, αλλα περα απο αυτο, δεν ισχυουν ετσι κι αλλιως αυτα που γραφονται για το R8.Θα με σκάσεις ρε άνθρωπε του θεού! Έχει δίκιο ο Πάσχος!!
Ότι και να χεις κάνει απλά δεν κατέχεις τέτοιου είδους αμάξια! Δεν τα ξέρεις! Πως να το κάνουμε? Κι εγώ έχω γράψει 200+χλμ με S8 όταν δούλευα στην Avis. Το πήγα μέχρι το Ναύπλιο! Ε και? Και 250 το πήγα στους Αγ. Θεοδώρους και επιχείρησα να το στρίψω στις ανοιχτές πριν το Ναύπλιο κτλ κτλ. Αυτό τι σημαίνει? Ότι το ξέρω το αμάξι? Σε καμία περίπτωση! Για να δικαιούσαι να έχεις άποψη (σοβαρή και όχι απλώς σχόλια) για ένα αμάξι θα πρεπει να συμβιώσεις μαζί του για κάποιο εύλογο διάστημα και σε ποικίλες συνθήκες! -
αλλο το συναισθημα του να σε περναει απλα κατι γρηγορο οταν επιταγχυνει (οπως κανει με μενα μια s που ανοιγει σημαντικη διαφορα μετα τα 120) **και αλλο να κοφτιαζεις και να εισαι μια μυγα μπροστα στα τερατα που σου ανοιγουν κατι κολωνες με το καλημερα, με βαση αυτο σχολιαζω **
Διευκρινισε το πρωτα ομως, γιατι σε λιγο θα τραβαμε τα βυζια μας με αυτα που ακουγονται...
Bugatti Veyron δυστυχως εχω δει μονο σε ρελαντι απο κοντα... (η 430 μπροστα της κανει σαν 'μυγουλα') -
Ότι και να χεις κάνει απλά δεν κατέχεις τέτοιου είδους αμάξια! Δεν τα ξέρεις! Πως να το κάνουμε? Κι εγώ έχω γράψει 200+χλμ με S8 όταν δούλευα στην Avis. Το πήγα μέχρι το Ναύπλιο! Ε και? Και 250 το πήγα στους Αγ. Θεοδώρους και επιχείρησα να το στρίψω στις ανοιχτές πριν το Ναύπλιο κτλ κτλ. Αυτό τι σημαίνει? Ότι το ξέρω το αμάξι? Σε καμία περίπτωση! Για να δικαιούσαι να έχεις άποψη (σοβαρή και όχι απλώς σχόλια) για ένα αμάξι θα πρεπει να συμβιώσεις μαζί του για κάποιο εύλογο διάστημα και σε ποικίλες συνθήκες!
Kαταρχας, ειπα οτι εχω μια επαφη οδηγικη, δεν ειπα οτι 'κατεχω' κατι.
Επιπλεον δεν ξερω τι εκανες εσυ, αλλα μην συγκρινεις με βαση αυτο που εκανες, ή που θα εκανες...
Τρεις μερες οδηγουσα την 997S καλου φιλου στην Ερμιονη, σε διαδρομες με αρκετες στροφες, τα
250km/h που αναφερεις, σαφως και δεν λενε σχεδον τιποτα σε μια ευθεια, παρα κυριως για την ποιοτητα κυλισης σταθεροτητα, ηχομονωση, ανεση κτλ, αλλα οχι για αυτα που συζηταμε. Οταν στριβεις ομως και το γλυστρας , πιεζεις ενα αυτοκινητο, επιταχυνεις τουλαχιστον τις τεσσερις πρωτες σχεσεις στο οριο περιστροφης, εχεις μια επαφη, καταλαβαινεις σε ενα βαθμο τις δυνατοτητες του.
Τα ιδια περιπου με το Audi. Oλοι σχεδον πηγαιναν 'κηδεια' με πρωτη σκασμενη αντε δευτερα, στην μικρη αυτοσχεδια πιστα,
βολταροντας. Ετυχε να εχω για καλη μου τυχη, επισης 'ανησυχο' συνοδηγο και στην συνεχεια ΚΑΙ πολυ καλο οδηγο (ιδιωτη, καθως πηγαιναμε δυο σε καθε αυτοκινητο, και καναμε μερικους γυρους εναλλαξ) εναν νεο αλλα ικανοτατο τυπακο, και με τις...ευλογιες του Instructor που ηταν στο πρωτο αυτοκινητο, οταν καποια στιγμη μας ειπαν 'πηγαινετε τα ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ' , οδηγωντας ενναλαξ ειμασταν οι μονοι, που καπως πιεζαμε το αυτοκινητο, με φρενα κυριολεκτικα πριν το καθε apex, και κουμπωμα 3ης λιγο πριν απο ενα μικρο εσακι (για οσους συμμετειχαν στο event, το μικρο με την αριστερη σε δεξια) , με ταχυτητες που φανταζουν 'απλα οκ' ομως για το μεγεθος του διαθεσιμου χωρου καταλαβαινες
τα πλευρικα g, το επιπεδο της επιταχυνσης, τις μεταφορες βαρους και γενικοτερα, σε ενα βαθμο τις δυνατοτητες του αυτοκινητου.
Δεν αναφερομαι σε οδηγικη επαφη, τυπου 'εχω βαλει μπροστα και εχω παει μια βολτα', ουτε 'προσπαθησα να στριψω με πολλα', οπως λες, για την περιπτωση του S8. To εχω κανει απλα, εχω στριψει με οσα μπορει το καθε ενα, πριν ξεκολλησει, χωρις να κοκορευομαι ουτε να το φωναζω, απλα δεν καταλαβαινω γιατι αυτο πρεπει να το αναφερω σε καθε περιπτωση, που εχει να κανει με τα συγκεκριμενα αυτοκινητα, 'για να εχω μια αποψη'. Εδω ακομα και εαν εχεις διαβασει 3-4 σοβαρα εντυπα, αντιλαμβανεσαι οτι ακομα και το μικρο R8 ειναι
ακρως ανταγωνιστικο με 997 και F430 αντιστοιχα, κατι για το οποιο ουσιαστικα ξεκινησαν οι ενστασεις μου... -
Ας επιστρέψουμε για λίγο στα προγράμματα.
Μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα το Car Performance το οποίο έχει παραπάνω μετρήσεις από το Speed View.
Πιο συγκεκριμένα έχει: 0-20, 0-60, 0-100, 0-120, 0-160, 0-200 και στην αγορασμένη έκδοση βάζεις ότι μέτρηση θες.
Επίσης η αγορασμένη έκδοση έχει και deceleration.Και μερικές μετρήσεις από το δικό μου:
0-20 : 1,5sec
0-60 : 5.513sec
0-100 : 12.579secΘα έγραφα και 0-160 αλλά μου τελείωσε ο δρόμος.
Αν σκεφτώ και τα λάστιχα που έχω μια χαρά τα πήγα. -
θα το δοκιμασω κι αυτο στο ψ2 μου , να πετυχω το 8.2
τι ελλεινοι ψευτες -
θα το δοκιμασω κι αυτο στο ψ2 μου , να πετυχω το 8.2
τι ελλεινοι ψευτεςΠοιος σου ειπε για 8,2sec? Ο κατασκευαστης? Καλα κρασια.
Oι 4τροχοι παντως κανουν το τυπικο 0-100km/h σε 9,7sec (παντα με δυο ατομα...)http://library.techlink.gr/4t/article.a ... icle=10488
(Το αρθρο εχει και αρκετα tip για ολοκληρωμενη αναβαθμιση...) -
speed view
Υπάρχει για πουλομηλόφωνο ή έστω symbian??
speed box...
-
Για μηλοφωνο τσεκαρε αυτο:
Το βαλά και το τέσταρα τώρα αλλά μαλακίστηκα γιατί το drivetrain loss το έβαλα 0 και μου βγαλε 350 άλογα την οχιά και ταχύτητα 210......
DAMN σας το λεγα ότι είναι γρήγορη
-
Η 997 s δεν ειναι τοσο τρομερη, εχεις δει turbo τι κανει?
ραβουν κοστουμακια, σχεδον σε οτιδηποτε κινειται στον δρομο.κι η απλή θα έλεγα εγώ... ιδανική για την χώρα μας.
και το S3 ακόμη...
γενικά πολλοί νομίζουν ότι είναι γρήγοροι και στην πράξη είναι πολύ αργοί με οτιδήποτε και να οδηγούν...
-
βεβαια εγω μιλουσα για επιταχυνση..
-
βεβαια εγω μιλουσα για επιταχυνση..η επιτάχυνση του αυτοκινήτου σου φίλε είναι υπέρ του δέοντος... άλλες εποχές μόνο Ferrari είχαν τέτοιες επιδόσεις... Αν μάθει κανείς να το πηγαίνει γρήγορα, είναι πολύ γρήγορο και με επιτάχυνση που δεν λυγίζει πριν τα 220... ένα νούμερο αρκετά καλό...
Η Carrera, η απλή, είναι πολύ γρήγορη και απίστευτα καλοστημμένη... η επιτάχυνσή της είναι ικανοποιητική για το μέγεθος και το βάρος της και συγκρίνεται άνετα με άλλα ομοειδή...
η Turbo είναι ακόμη και σήμερα απότομη και ιδιαίτερα απαιτητική από τον οδηγό της... μιλάμε για οδήγηση κι όχι βόλτα...
-
Μα δεν εχω κανενα παραπονο , το αυτοκινητο εχω πολλες φορες πει οτι παραειναι γρηγορο για μενα
Απλα τονισα οτι η τουρμπο απο αποψη γκαζιου ειναι σε αλλο γαλαξια
AUDI S3