-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Αφού θέλετε να ευθυμήσουμε πάλι....ας μην σας χαλάσω το χατήρι
http://www.whatcar.com/car-reviews/alfa-romeo/brera-coupe/readers-reviews/25536-4?resultPage=1&resultPageCount=4Ειδικά η τελευταία παράγραφος στο 2ο review ιδιοκτήτη...
'To sum up - looks amazing, but really is a poor (and expensive) car. Get an Audi TT.'Για να μην μιλήσουμε για το 4ο review
Οσο περναει ο καιρος αλλο τοσο μεγαλωνει κι η βλακεια σου μαλλον... Δε χρειαζεται αγορινα μου να πας πολυ κατω στα σχολια,ουτε στο 3ο ουτε στο 4ο ουτε στο 24ο. ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ θα πας ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ :
I almost bought a TT....happy to have bought the Alfa. Its great to stand out from the crowd! Recommeded
Μα τι μπακαλιαρος που εισαι ρε γμτ, IQ 10 παναθεμα σε..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Eβαλες τελικα τα Exalto που σου ειχα προτεινει?
οχι ρε συ, εβαλα την πιο πανω κατηγορια (αφου και καλα ειναι γληγορο )
τα pilot sport 2
http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp ... +Sport+PS2Ακομα καλυτερα...Εβαλες δηλαδη βαθια το χερι στην τσεπη.
Τα ιδια φοραει η 997S και η Μ3.
Απλα νομιζω οτι θελουνε λιγο παραπανω ζεσταμα απο τα conti, ειδικα αν ειναι κατηγορια W. -
ειναι κατηγορια Υ οπως ηταν και τα conti και παραδοξως (οπως και τα exalto στο c2 που απο το εργοστασιο ειχαν W ) ειναι πολυ γρηγοροτερα ετοιμοπολεμα απο τα conti
φυσικα και θελουν και αυτα το ζεσταμα τους, ομως επηρεαζονται πολυ λιγοτερο απο διαφορες θερμοκρασιας σε σχεση με τα conti τα οποια οταν κανει κρυο θελουν καλο ζεσταμα και οταν εχει πολλη ζεστη υπερθερμαινονταιθυμαμαι που μου ειχες πει οτι τα sport contact ειναι στην ιδια κατηγορια με τα exalto και οτι στα 18αρια καλο ειναι να κοιταμε πιο υψηλες κατηγοριες.
με επηρεασε και το συγκριτικο μου μου ειχες στειλει απο το παραπανω site στο οποιο συγκριναν στα 225 40 18 τα pirelli, eagle F1 , pilot sport και sc3 .σε αυτη τη διασταση καλυτερα ηταν τα pirelli και λιγο πιο πισω τα pilot sport.
τα αλλα 2 ηταν αρκετα πιο πισω και ετσι επειδη παντα γουσταρα τα michelin τα επελεξα (ειχα και πολυ καλη προιστορια με τα exalto ) και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενοςη τιμη τους ηταν 800 ευρω (στη καλυτερη να τα βρεις 760 εδω τριγυρω) και δεν ειμαι βεβαιος κατα ποσο ειναι ακριβοτερα σε σχεση με τα ιδιων διαστασεων και δεικτη ταχυητητας exalto.
σε ενα site που ειχε βαλει ο drdino με ελαστικα , εκαναν ακριβως τα ιδια αλλα αυτο μπορει να εχει εχει να κανει με τη ζητηση που εχει το καθε λαστιχο
το δικο μου λαστιχο σε καποια μοντελα μπαινει (σε συγκεκριμενη διασταση) κατοπιν παραγγελιας των εταιρειων.
δεν ξερω αν εχουν και συγκεκριμενα χαρακτηριστικαοπως ειπες η νεα Μ3 και το TTRS θα προσθεσω εγω, εχουν λαστιχα στη γκαμα των pilot sport που προοριζονται για τα συγκεκριμενα αυτοκινητα (φυσικα αν ταιριαζουν και σε καποιο αλλο μπαινουν κι εκει)
στο καταλογη της Michelin αλλα και αλλων εταιρειων εχει διπλα κωδικους που υπονοουν σε ποιες εταιρειες καποια λαστιχα ειναι πρωτης τοποθετησης -
Πως και δεν δοκίμασες PZero Nero?? Δεν πρέπει να έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμή.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πως και δεν δοκίμασες PZero Nero?? Δεν πρέπει να έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμή.το σκεφτηκα, αλλα δεν εφερνε ο λαστιχας μου και ενας αλλος εκει κοντα μου ζητουσε 940
δε το πολυεψαξα να σου πω την αληθεια την επομενη φορα θα το σκεφτω , αλλα γενικα τη βρισκω με τη michelin και μεχρι στιγμης ολα φαινονται πολυ καλα
-
Πως και δεν δοκίμασες PZero Nero?? Δεν πρέπει να έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμή.
το σκεφτηκα, αλλα δεν εφερνε ο λαστιχας μου και ενας αλλος εκει κοντα μου ζητουσε 940
δε το πολυεψαξα να σου πω την αληθεια την επομενη φορα θα το σκεφτω , αλλα γενικα τη βρισκω με τη michelin και μεχρι στιγμης ολα φαινονται πολυ καλα
Ποσοοοοοοο????
Ε για τέτοια διαφορά όντως δεν άξιζε. Κορυφή το Pirelli για αυτοκίνητα με τη δύναμη του δικού σου αλλά παράλογα ακριβά! Εγώ σε 205/55/16 τα χα πληρώσει 600€ ( ) για να ανακαλύψω ότι η καημένη η Alfa δεν μπορεί να τα ζεστάνει με τίποτα..παρά μόνο σε κάτι καταβάσεις δίχως αύριο. Και φυσικά δεν τα ξανάβαλα...μια χαρά είναι τα P7 και έχουν και 450€!! Λογικά τα PZero θα τα φοράει by default η Brera οπότε θα δούμε τι ψάρια πιάνουν με λίγη παραπάνω δύναμη. -
θα μπορουσα να τα βρω και πιο κατω , απλα ο συγκεκριμενος που ρωτησα τα εδινε ολα ακριβα
και τα michelin τοσο τα δινει..
την εχει δει μπουτικ το γιδι
(και το παραξενο ειναι οτι εχει και κοσμο )απλα οι πιο 'νορμαλ' σε τιμες δε τα εφερναν. αμα το εβαζα σκοπο της ζωης μου να τα βρω σε τιμη γυρω στα 750-800 λογικα καπου θα τα εβρισκα
υπαρχουν και πιο φθηνοι λαστιχαδες στην αθηνα απο κει που πηγα εγω και υπαρχουν και πολλοι που σου πιανουν κανονικα τον κωλο
δε νομιζω παντως οτι γενικα τα Pirelli ειναι πιο ακριβα, πανω κατω τα ιδια θα κανουν.
το θεμα ειναι σε ποιο μαγαζι θα πας -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Λογικά τα PZero θα τα φοράει by default η Brera οπότε θα δούμε τι ψάρια πιάνουν με λίγη παραπάνω δύναμη.Δεν εχει λογικα και ξελογικα ρε.. Ο,τι βρουν μπροστα τους απο στοκ θα σου βαλουν. Η 159 ενω και καλα στους καταλογους λεει οτι δινεται με πζερονερο, ηρθε με re050 γεφυροπετρα.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Λογικά τα PZero θα τα φοράει by default η Brera οπότε θα δούμε τι ψάρια πιάνουν με λίγη παραπάνω δύναμη.
Δεν εχει λογικα και ξελογικα ρε.. Ο,τι βρουν μπροστα τους απο στοκ θα σου βαλουν. Η 159 ενω και καλα στους καταλογους λεει οτι δινεται με πζερονερο, ηρθε με re050 γεφυροπετρα.
ναι οντως ο,τι βρουν σου βαζουν και αυτο ισχυει για ολους εκτος απο συγκεκριμενα μοντελα που φορανε συγκεκριμενο λαστιχο
αν η διασταση ομως ειναι δημοφιλης πχ 225 40 18 που εχω εγω μπορει να δεις επανω ο,τι να ναι.
επισης αμα εχουν στοk οπως πχ η audi με τα sport contact 2 σου βαζουν αυτο που εχει ξεμεινει κι ας εχουν βγει τα 3
-
Τα 19αρια Ti που είναι 235/40/19 υποτίθεται έρχονται με PZero. Γι' αυτό είπα λογικά γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Στα 18αρια σαν του Πάσχου παίζουν και τα Continental SC3 και τα Bridgestone RE050 και τα Pirelli άρα είναι καθαρά θέμα τύχης. Όλα αυτά πάντως είναι πολύ καλά λάστιχα και είναι default επιλογές για κορυφαία αυτοκίνητα οπότε δεν παίζει θέμα απόδοσης!
-
υπαρχουν και πιο φθηνοι λαστιχαδες στην αθηνα απο κει που πηγα εγω και υπαρχουν και πολλοι που σου πιανουν κανονικα τον κωλο
δε νομιζω παντως οτι γενικα τα Pirelli ειναι πιο ακριβα, πανω κατω τα ιδια θα κανουν.
το θεμα ειναι σε ποιο μαγαζι θα παςΑυτό ξαναπέστο. Τεράστιες διαφορές παίζουν από μαγαζί σε μαγαζί για το ίδιο κομμάτι - ο άλλος που του έρχονται όλες οι κυρίες με τα Γκράν Τσερόκι και τα Καγιέν από την Εκάλη που ό,τι τους πει θα πληρώσουν χέστηκε κι αν είναι ο φθηνότερος. Σιγά μην κατέβει Περιστέρι (π.χ.) η άλλη για να αλλάξει λάστιχα.
-
καμια φορα δεν εχει να κανει ουτε με την περιοχη, αλλα με το μαγαζατορα και τι αυτος θελει να το παιξει πχ οι διαφορες που βρηκα εγω εδω τριγυρω (γιατι δε το ειχα σκοπο να ξενιτευτω) ειχαν να κανουν με μαγαζια που ειχαν αποσταση λιγοτερη του χλμ
στη γλυφαδα ηταν πιο φθηνα απο ελληνικο/αργυρουπολη δε θυμαμαι τι ειναι αυτο το σημειο
και αυτο γιατι το fit and go που τελικα πηγα ειναι αλυσιδα και πουλαει παντου το ιδιοκαι επειδη εμεινα τρομερα ευχαριστημενος απο την εξυπηρετηση/αντιμετωπιση τους, τη καλη ζυγοσταθμιση(μου εβγαλαν το ενα λαστιχο να μου το ξαναβαλουν σε αλλη θεση για να μη μου βαλουν πολυ βαρυδι) και το οτι πρωτη φορα στη ζωη μου ειδα ανθρωπο να χρησιμοποιει ροποκλειδο θα ξαναπηγαινα και ας εδινα κατι παραπανω
ενω πιο κατω εκτος του οτι σου πιανουν το κωλο, σου κοβουν το μπουλονι επειδη χρησιμοποιουν αεροκλειδο και αντι να σου ζητησουν συγγνωμη και να στο βγαλουν σε αφηνουν με 3 μπουλονια και σου λενε και τη θεικη ατακα...
κλασικη ζημια ιταλικων αυτοκινητων(αυτο εχει γινει σε φιλο μου με αλφα 33 )
-
Και μετα ερχεστε εσεις να μας πειτε οτι οντως τα ιταλικα χαλανε.. Οσοι ειναι ασχετοι αυτα λενε. (λετε.. ) Ενω εδω μεσα υπαρχουν αποδειξεις για το ποια χαλανε,οπως και στα τεχνικα με τις ανακλησεις του γκολφ..
-
ουστ ρε
τελικα το παραπανω λαδι που μου εβαλαν τα ζωα (300 ml) καηκε με χαρακτηριστικη ταχυτητα οπως ειχα πει οτι θα γινει
σε λιγοτερο απο 1000χλμ ειμαι λιγο κατω απο το maxτην επομενη φορα θα απαιτησω να μου βαλουν 4.5 λιτρα ουτε καν 4.7 που ειναι το max και τα υπολοιπα θα τα συμπληρωσω εγω.
οτιδηποτε ειναι πανω απο το max καιγεται αμεσως και καλο δεν κανει στον κινητηρακαι θα δουμε αν θα μου ξαναπουν οτι μου βαζουν παραπανω λαδι λογω τουρμπο και επειδη αλλαξε το φιλτρο
-
Α καις και λαδια τωρα; νταξει αστο μην αγορασεις καν βενζινη.Μολοτοφ και αλατι.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Α καις και λαδια τωρα; νταξει αστο μην αγορασεις καν βενζινη.Μολοτοφ και αλατι.οχι ρε συ καιω αμεσως οτιδηποτε ειναι πανω απο το max
κανονικα αντε να καψω μισο λιτρο το πολυ στα 7500 χλμ το οποιο δεν ειναι τιποτα
τελευταια φορα εκαψα 300ml
αλλα οι παπαρες μου εβαλαν πολυ παραπανω λαδι απο οσο ελεγε ο κατασκευαστης και ηθελαν να με πεισουν οτι ετσι επρεπε να γινει
τελικα το εκαψα σε 2 βδομαδες και απλα επιβεβαιωθηκα οτι κανουν μαλακιες..
η αλλαγη συνεργειου ειναι μαλλον επιβεβλημενη
-
η αλλαγη συνεργειου ειναι μαλλον επιβεβλημενηΠου κάνεις service?
(δέχομαι και pm )Προσωπικά ούτε τα 500ml μου φαίνονται λογικά, αλλά δεν ξέρω και πόσο το σκίζεις το αμάξι.
Εμένα μέσα σε 10.000km (και δεν είναι S3 βέβαια ) δεν έκαψε τόσο που να μπορώ να το δω στην βέργα.
Στο max την άφησα τη στάθμη πριν 10.000km και στο max τη βρήκα πάλι. (τα μετράω τα λάδια πάντα στο παρκινγκ που είναι το επίπεδο ίσιο και πάντα ενώ το αμάξι είναι κρύο ) -
καρεντα βουλιαγμενης..δεν ειναι κρυφο
παντα μου εβαζαν σωστα το λαδι εκει περα, την τελευταια φορα εγινε αυτο τις αλλες φορες μου τα εβαζαν σωστα..
στο φιλοσιδη που εχω βαλει 2 φορες λαδια και τις 2 φορες μου εβαλαν και τα 5 λιτρα και παλι εκαψα αμεσως το επιπλεον
απλα μου εκανε εντυπωση να μην μου επιστρεψουν τιποτα πισω , οπως εντυπωση μου εκαναν και αλλα πραγματα...
(και φυσικα χειριστη εντυπωση να μου λενε οτι αλλαξε το φιλτρο και τραβαει επιπλεον λαδι, 300 ml ή οτι γινεται λογω τουρμπινας)επισης να σημιωσω κατι που εμαθα προσφατα, οτι στη καρεντα στο mall εχουν βαρελι και σου βαζουν ακριβως το λαδι που πρεπει, ετσι δε μπορουν να σου βουτηξουν υπολοιπα ή να κανουν λοιπες λαμογιες..
-
το δικό μου 2Τφσι καίει 1 λίτρο σίγουρα κάθε 10.000...και το σκίζω ελάχιστα...αλλά κάνω πολλές και σύντομες διαδρομές καθημερινά...δεν ξέρω αν φταίει αυτό...
-
κατα το ζεσταμα μπορει να καψει..
τι λαδια βαζεις , ποσα χλμ εχεις? το λιτρο στα 10.000 χλμ μπορει να γινει και γω αν το αφηνα παραπανω απο τα 7500 που το αλλαζω μπορει να χτυπαγα λιτρο
AUDI S3