-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
καρεντα βουλιαγμενης..δεν ειναι κρυφοπαντα μου εβαζαν σωστα το λαδι εκει περα, την τελευταια φορα εγινε αυτο τις αλλες φορες μου τα εβαζαν σωστα..
στο φιλοσιδη που εχω βαλει 2 φορες λαδια και τις 2 φορες μου εβαλαν και τα 5 λιτρα και παλι εκαψα αμεσως το επιπλεον
απλα μου εκανε εντυπωση να μην μου επιστρεψουν τιποτα πισω , οπως εντυπωση μου εκαναν και αλλα πραγματα...
(και φυσικα χειριστη εντυπωση να μου λενε οτι αλλαξε το φιλτρο και τραβαει επιπλεον λαδι, 300 ml ή οτι γινεται λογω τουρμπινας)επισης να σημιωσω κατι που εμαθα προσφατα, οτι στη καρεντα στο mall εχουν βαρελι και σου βαζουν ακριβως το λαδι που πρεπει, ετσι δε μπορουν να σου βουτηξουν υπολοιπα ή να κανουν λοιπες λαμογιες..
Εννοεις οτι αλλαξε ο τυπος του φιλτρου και θελει 300γρμ επιπλεον;
-
ναι ετσι μου ειπε οτι το νεο φιλτρο τραβαει πιο πολυ λαδι..
(300ml πιο πολυ )οταν πηγα και του ειπα οτι τελικα δεν τραβαει πολυ λαδι, αλλα περασε το max (τη μερα που εμεινα απο πολλαπλασιαστη) μου ειπε οτι βαζουν παραπανω λογω τουρμπο
δηλαδη νομιζε οτι μιλουσε σε καθυστερημενο
τελικα απλα το εκαψε οπως εκανε και τις αλλες 2 φορες, αλλα δε θα επιτρεψω να ξαναγινει κατι τετοιο
-
Και σπαστηρι δλδ το σ3 και φριτεζα... καλοπουλητο να ειναι.. Πανω απο 10000 εβραιοπουλα αμα το πουλησεις θα ειναι εγκλημα.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Και σπαστηρι δλδ το σ3 και φριτεζα... καλοπουλητο να ειναι.. Πανω απο 10000 εβραιοπουλα αμα το πουλησεις θα ειναι εγκλημα.για πηγαινε παρε ενα με 10Κ
τελικα κοροιδευεις και κανεις οτι δεν καταλαβαινεις? το αυτοκινητο μια χαρα ειναι το service πασχει (απο το πασχος )
-
Που κανετε τα σερβις σας..? Μη μου πειτε στη γνωστη καρεντα... Ακομα θυμαμαι για το vw που ειχαμε τι γινοταν για να μας αλλαξουν λαστιχακι στον υαλοκαθαριστηρα...
Για audi δεν εχει σερβις κ ο παζαροπουλος? Τον εχετε δοκιμασει?
-
καρεντα βουλιαγμενης..δεν ειναι κρυφοπαντα μου εβαζαν σωστα το λαδι εκει περα, την τελευταια φορα εγινε αυτο τις αλλες φορες μου τα εβαζαν σωστα..
στο φιλοσιδη που εχω βαλει 2 φορες λαδια και τις 2 φορες μου εβαλαν και τα 5 λιτρα και παλι εκαψα αμεσως το επιπλεον
απλα μου εκανε εντυπωση να μην μου επιστρεψουν τιποτα πισω , οπως εντυπωση μου εκαναν και αλλα πραγματα...
(και φυσικα χειριστη εντυπωση να μου λενε οτι αλλαξε το φιλτρο και τραβαει επιπλεον λαδι, 300 ml ή οτι γινεται λογω τουρμπινας)επισης να σημιωσω κατι που εμαθα προσφατα, οτι στη καρεντα στο mall εχουν βαρελι και σου βαζουν ακριβως το λαδι που πρεπει, ετσι δε μπορουν να σου βουτηξουν υπολοιπα ή να κανουν λοιπες λαμογιες..
Δεν ξερω αν οντως ισχυει, αλλα εχω ακουσει οτι αν μπει αρκετα παραπανω λαδι απο το
απαιτουμενο, παρατηρειται φθορα-κακη λειτουργια(?) στα μπουζι, (οτι περναει λαδι στις ακιδες...? κατι τετοιο νομιζω), οποτε καλο ειναι να μην βαζεις παραπανω.
Αναλογως τωρα τον τυπο αυτοκινητου-λαδιου που παιρνει και χρησης αυτου -πολη, ταξιδια-
δικαιολογειται μια εξτρα καταναλωση λαδιου, πχ εμενα στο vectra μου ειχαν πει
μεχρι 1λιτρο παραπανω στα 5κ χλμ ειναι αποδεκτο, απο εκει και περα, 'το ψαχνουμε το θεμα', και οντως καποιες φορες που ειχα κανει μεσα σε 2 μηνες απανωτα 5 μικρα ταξιδια( ) τσιμπαγε γυρω στο 1λιτρο. Οταν κοπηκαν τα ταξιδια επεσε περιπου στα 500ml, και οχι παντα.
To φιλτρο παντως παιζει να τραβαει οσο σου λενε, αλλα αυτο με την τουρμπινα αν
σου το ειπανε ειναι για...
Οταν γυρνας απο καλη βολτα, φανταζομαι το αφηνεις κανα-δυο λεπτα ρελαντι να φυγουν οι αναθυμιασεις απο τα καμμενα λαδια στην τουρμπινα... -
Ο χρήστης Leon_G έγραψε:
Που κανετε τα σερβις σας..? Μη μου πειτε στη γνωστη καρεντα... Ακομα θυμαμαι για το vw που ειχαμε τι γινοταν για να μας αλλαξουν λαστιχακι στον υαλοκαθαριστηρα...Για audi δεν εχει σερβις κ ο παζαροπουλος? Τον εχετε δοκιμασει?
Γνωρισα ενα παιδι που δουλευει στο Service του, μου φανηκε ενημερωμενος και
σωστος γενικα, θα τον εμπιστευομουν. Ο ιδιος επισης οταν τον ρωτησα, ποιο αλλο
service της VAG θα μου προτεινε, μου ειπε οτι ο Gratsias ειναι καλος...
Οποιος ενδιαφερεται, μπορω να του δωσω το ονομα του τεχνικου, με πμ. -
το vectra Γρηγορη επειδη το ειχαμε κι εμεις (1.6) οντως τσιμπαγε το λαδακι του.
το s3 δε θα ελεγα οτι καιει πολυ λαδι ωστε να το κανουμε θεμα, απλα τονισα το τι γινεται με το λαδι οταν περαστει το max.δεν ξερω τι το κανει το καιει, το φτυνει παντως πολυ γρηγορα το επιπλεον λαδι παιρνει ποδι απο το αυτοκινητο
οσο για συνεργειο το ψαχνω ηδη το θεμα και αν μπορεσω θα προσπαθω να πηγαινω καπου συστημενος..
αλλα και στη καρεντα ακομα μετα το θεμα που εγινε και επειδη μιλησαμε με συγκεκριμενα σωστα και εξυπηρετικα ατομα , δε νομιζω να ξαναεχω προβληματην επομενη φορα οπου και να παω απλα θα πω βαλε μου 4.5 οπως λεει το βιβλιαρακι και το υπολοιπο δωστο μου να το συμπληρωσω εγω εφοσον χρειαστει..
δεν ειμαι ατομο που παραμελω το αυτοκινητο μου , ουτε εχω βρεθει ποτε με αναμμενο φωτακι για λαδι.
καθε 2 βδομαδες ελεγχω και αερα στα λαστιχα και λαδιακαι κρυωμα , ειδικα μετα απο γρηγορη βολτα , κανω ευλαβικο
-
καρεντα βουλιαγμενης...ρε φίλε...σοβαρά εκεί το πας?έχω τις χειρότερες εντυπώσεις από άποψη αντιμετώπισης και κυρίως από άποψη εξυπηρέτησης.
Για να στραβοκλάσεις, πρέπει να κλείσεις ραντεβού με τον Χ τεχνικό...ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ και για οποίοδήποτε λόγο να σου ρίξουν μία πρόχειρη ματιά πχ να βάλουν απλώς το vag com να κάνει έλεγχο μέσω του εγκεφάλου (εννοείται να πληρώσεις).
Αρνούνται τα πάντα και για οποιοδήποτε λόγο χωρίς ραντεβού, ό,τι κι αν ζητήσεις (ακόμα και υπόθεση των 5 λεπτών )...και το οποίο ραντεβού θα είναι τουλάχιστον 3-4 μέρες μετά.Εντύπωση μου έκανε την τελευταία φορά που πήγα και ενώ μου είχαν πει από το τηλέφωνο ότι δε χρειάζεται ραντεβού για να κοιτάξουν αυτό με το DSG (που έχω αναφέρει ότι έχω πρόβλημα στο Audi Forum) και το οποίο τελικά δεν ίσχυε και τσάμπα ξύπνησα από τις 7 , όταν ζήτησα έστω να περιμένω ένα μικρό κενό του ηλεκτρολόγου κάποια στιγμή μέσα στη μέρα (είχα πάει από τις 8 το πρωί εκεί) για να δούμε αν έστω έχει καταγραφεί κάτι στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου, μόνο που δε με βρίσανε.
Απαράδεκτη εξυπηρέτηση για το οτιδήποτε.Απρόθυμοι και στεγνοί.Μου έδωσαν την εντύπωση ότι είμαι λεφτά με πόδια...
Από μένα θα δουν μόνο τη φωτογραφία μου...
Στα ανταλλακτικά στην αποθήκη πάντως που έχω πάει 2-3 φορές (όταν είχα το Golf ακόμα - 2 χρόνια πριν), ο άνθρωπος εκεί μόνο μου δε σκίστηκε να με εξυπηρετήσει.
Οπότε δεν είναι θέμα πολιτικής του 'καταστήματος', αλλά κάποιος εκ των προϊσταμένων πρέπει να κάνει τη 'ζημιά'.Επίσης αρνητικό για μένα είναι που δεν μπορώ να έχω καμία οπτική επαφή με το αμάξι μου (δε με νοιάζει τόσο το να βρίσκομαι ακριβώς δίπλα), όπου και αυτός ήταν ο αρχικός λόγος για τον οποίο είχα (εξαρχής) απορρίψει την Karenta όσο αναφορά το service.
ΥΓ:γενικά όταν σου αλλάζουν φίλτρο λαδιού, πάντα χρειάζεσαι περισσότερο λάδι από ό,τι αν δεν το άλλαζες.Αυτό με το επιπλέον λάδι λόγω turbo (πάνω από το max δηλαδή), θα ήθελα πραγματικά να μου πει που το είδε...που το διάβασε... Το service manual μάλιστα αν θυμάμαι καλά λέει η στάθμη του λαδιού να βρίσκεται ανάμεσα στο min και max και σε καμία περίπτωση ουτε κάτω από το min ούτε πάνω από το max.
-
μαζι με λαδι αλλαζω παντα φιλτρο(χωρις φιλτρο παιρνει πολυ λιγοτερο το ξερω ) και οι τυποι στα ανταλλακτικα αν και ειναι πολυ αργοι ειναι αστερια
εχω δει αλλους που εξυπηρετουν και δε τους γραφουν καθολου , οσο παραλογα και ακατανοητα πραγματα να ζητανε
παντως εχεις δικιο ειναι γενικα απαραδεκτοι ειδικα αν σκεφτεις τα λεφτα που χρεωνουν και τα λεφτα που κανουν πολλα απο τα αυτοκινητα τους..
-
εχω δει αλλους που εξυπηρετουν και δε τους γραφουν καθολου , οσο παραλογα και ακατανοητα πραγματα να ζητανε
επειδή δεν είχα ξαναπατήσει σε αποθήκη ανταλλακτικών σε άλλες αντιπροσωπείες, είχα την αίσθηση ότι αυτό είναι το νορμάλ.
Όταν ζήτησα σε άλλη αποθήκη ανταλλακτικών να μου δώσουν το κόκκινο Τ από το 2.0Τ (που γράφει στο αντίστοιχο Α3 από πίσω), με κοιτούσε σα χάνος ενώ όταν κατάλαβε τι ζητούσα μου άρχισε τα 'πω ρε φίλε...που θα το βρούμε αυτό τώρα σαν κωδικό να δω αν το έχω' ή 'δώσε μου αριθμό πλαισίου από 2.0T' και άλλα τέτοια...ενώ για το χρώμα του αυτοκινήτο μου (ζήτησα ΚΑΙ ένα στικεράκι χρώματος) μου είπε ότι πρέπει να το παραγγείλω, θα έρθει σε 2-3 μέρες και να πληρώσω (από πριν) όλο το ποσό.(που σιγά το ποσό ~10€ ).
Τότε κατάλαβα την αξία του τύπου τότε...Ερώτηση για το haldex (γενικότερα):
Λέει το βιβλιαράκι service-αλλαγή λαδιών στα 60.000km.Πόσο πάει το μαλλί γι'αυτό?
(έτσι όπως το γράφει ακούγεται πανάκριβο - 100€ πχ) -
για χαλντεξ..δεν ξερω μια φορα που επιχειρισα να ρωτησω μου πεταξαν 200αρα
αλλα ειχα ακουσει οτι δεν ειναι και τοσα..
εγω θα περιμενω να παω 60Κ ο βελλερεφοντης θα αλλαξει οπου να ναι (στα 30Κ) και θα μας πεικαλο ειναι να πηγαινεις στα ανταλλακτικα με τον αριθμο πλαισιου σου γιατι για το στικακι πχ μη σου δωσουν κανα αλλο χρωμα και απο facelift σε facelift ακομα και στα διακοσμητικα μπορει να υπαρχουν διαφορες
-
καλο ειναι να πηγαινεις στα ανταλλακτικα με τον αριθμο πλαισιου σου γιατι για το στικακι πχ μη σου δωσουν κανα αλλο χρωμα και απο facelift σε facelift ακομα και στα διακοσμητικα μπορει να υπαρχουν διαφορες
με τον αριθμό πλαισίου μου πήγα (συγκεκριμένα με το βιβλιαράκι του service που είναι λεπτομερέστατο στο τι ακριβώς έχει πάνω το αμάξι ως extar) και μου άρχισαν τα δύσκολα...
ΥΓ:Το κόκκινο Τ από το '2.0Τ' προφανώς ακόμα το ψάχνουν γιατί ξέρεις τι μου είπαν...θα το ψάξουμε και θα σας καλέσουμε εμείς σε 1-2 μέρες Όσο πήραν εσένα, πήραν και εμένα.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Όσο πήραν εσένα, πήραν και εμένα.
-
κατα το ζεσταμα μπορει να καψει..τι λαδια βαζεις , ποσα χλμ εχεις? το λιτρο στα 10.000 χλμ μπορει να γινει και γω αν το αφηνα παραπανω απο τα 7500 που το αλλαζω μπορει να χτυπαγα λιτρο
castrol 5-30 -58000χιλιόμετρα.....
αλλάζω κάθε 15.000 αλλά ηδη μέχρι τα 10.000 θα εχω συμπληρώσει ένα λίτρο...το παράξενο είναι οτι δεν μου καίει ομαλά πχ έχω δει μέσα σε 2000χιλιόμετρα μετά το service να εχει φτάσει στο min και μου άναψε το λαμπάκι στα 10.000, δηλαδή έφαγα 900ml σε 2000 χιλιόμετρα και άλλα 100ml σε 8000χιλιόμετρα-δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη ανάλογη περίπτωση σαν την δική μου-..γενικά μπορώ να πώ με βεβαιότητα ότι όσο περισσότερο λάδι έχει μέσα τόσο περισσότερο καίει...αυτήν την στιγμή έχω 57.900 η στάθμη έχει γλύψει το min αλλά δεν συμπληρώνω γιατί μέχρι το service θα φάει το περισσότερο αν οχι όλο..-τζάμπα το μπουκάλι-
-
Ο χρήστης sofoklis_A3TFSI έγραψε:
κατα το ζεσταμα μπορει να καψει..
τι λαδια βαζεις , ποσα χλμ εχεις? το λιτρο στα 10.000 χλμ μπορει να γινει και γω αν το αφηνα παραπανω απο τα 7500 που το αλλαζω μπορει να χτυπαγα λιτρο
αλλάζω κάθε 15.000 αλλά ηδη μέχρι τα 10.000 θα εχω συμπληρώσει ένα λίτρο...το παράξενο είναι οτι δεν μου καίει ομαλά πχ έχω δει μέσα σε 2000χιλιόμετρα μετά το service να εχει φτάσει στο min και μου άναψε το λαμπάκι στα 10.000, δηλαδή έφαγα 900ml σε 2000 χιλιόμετρα και άλλα 100ml σε 8000χιλιόμετρα-δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη ανάλογη περίπτωση σαν την δική μου-..γενικά μπορώ να πώ με βεβαιότητα ότι όσο περισσότερο λάδι έχει μέσα τόσο περισσότερο καίει...αυτήν την στιγμή έχω 57.900 η στάθμη έχει γλύψει το min αλλά δεν συμπληρώνω γιατί μέχρι το service θα φάει το περισσότερο αν οχι όλο..-τζάμπα το μπουκάλι-
Tζαμπα το μπουκαλι ή η ζημια που θα κανεις στον κινητήρα;
Δεν κανει καλο να εχει παραπανω απο το κανονικο λαδι ο κινητηρας.Αυξανονται οι πιεσεις(ζοριζονται οι φλατζες/τσιμουχες) αφριζει το λαδι και δεν λιπαινει σωστα γιατι μεταφερει αερα η τρομπα.
-
Ο χρήστης sofoklis_A3TFSI έγραψε:
τι λαδια βαζεις , ποσα χλμ εχεις? το λιτρο στα 10.000 χλμ μπορει να γινει και γω αν το αφηνα παραπανω απο τα 7500 που το αλλαζω μπορει να χτυπαγα λιτρο
δεν ξέρω αλλά δεν την βλέπω και πολύ φυσιολογική αυτή την κατάποση λαδιού.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Tζαμπα το μπουκαλι ή η ζημια που θα κανεις στον κινητήρα;
Δεν κανει καλο να εχει παραπανω απο το κανονικο λαδι ο κινητηρας.Αυξανονται οι πιεσεις(ζοριζονται οι φλατζες/τσιμουχες) αφριζει το λαδι και δεν λιπαινει σωστα γιατι μεταφερει αερα η τρομπα.
αυτην την στιγμη η ενδειξη ειναι στο min...γιατι να κανω ζημια αν συμπληρωσω και φτασω την ενδειξη στην μεση??
-
Αφου λες οτι δεν θα συμπληρωσεις.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αφου λες οτι δεν θα συμπληρωσεις.εγω ειπα μεν δεν συπληρωνω ..... αλλα εσυ εβγαλες κινδυνο ζημιας απο το παραπανω λαδι....
AUDI S3