-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Καλα το δικο σου δεν πιγαινε και ποτε για να μην πηγαινει με τις ζεστες
πάντα σερνόταν το δικό μου άλλωστε και πριν και μετά και κατά τη διάρκεια.
Δες το θετικά όμως:Τουλάχιστον πάει τόσο αργά που προλαβαίνουν να το θαυμάσουν και οι άλλοι στο δρόμο και δε βλέπουν μόνο μία θομπάδα...κάβουρα, θύμισε μου, τι είναι το δικό σου?
προς όλους τους Α3/S3 άκηδες: η κατανάλωση έχει πέσει στα 11,3lt/100km επειδή βέβαια έχω μειώσει πολύ τις μετακινήσεις εντός city και αυξήσει τις εκτός!
-
Και εγω δεν μπορω να πω κατι γιατι τωρα τελευταια του κανω μερικα ανοιγματακια μιας
και ημουνα σε περιοδο στρωσιματος.Παντως δεν εχω παραπονο.Μια χαρα παει -
@ vellerefontis
εμενα τωρα το καλοκαιρι απο τα 14.5 πηγε στα 13.1 αλλα με μπολικη πολη, τωρα που το πηρε ο πατερας μου για βολτα θα πεσει ακομα περισσοτερο
ο καβουρας εχει ενα 1.8 tfsi το οποιο καταφερε να ειναι εξισου ακριβο με s3
σορρυ εχω πει να μην ξανασχολιασω αυτο το ζητημα αλλα δεν κρατηθηκα
ηθελες 5θυρο και δεν υπηρχε 5θυρο s3 τοτε.. κατανοητο..
-
Ο χρήστης dum έγραψε:
Και εγω δεν μπορω να πω κατι γιατι τωρα τελευταια του κανω μερικα ανοιγματακια μιας
και ημουνα σε περιοδο στρωσιματος.Παντως δεν εχω παραπονο.Μια χαρα παειποσα χλμ εχεις ? αν εχεις πιασει 4-5 χιλιαρικα αρχισε να το σκιζεις
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ο καβουρας εχει ενα 1.8 tfsi το οποιο καταφερε να ειναι εξισου ακριβο με s3
σορρυ εχω πει να μην ξανασχολιασω αυτο το ζητημα αλλα δεν κρατηθηκα
ηθελες 5θυρο και δεν υπηρχε 5θυρο s3 τοτε.. κατανοητο..
ρε...δε θα φέρεις το αμάξι για ρύθμιση?
Θα θυμηθώ τότε όλα τα καλά καρφάκια που μου έχεις πετάξει.
Ως τότε όμως θα το παίζω καλός και αγαθός. (το φωτοστέφανο πρόσεξε πως λάμπει )ένα χρεπο-κοινό Α3 1.8TFSI έχω.
ΥΓ:δεν ήθελα με τίποτα το 3θ όσο γαμάτο αμάξι κι αν είναι.Απίστευτα κακή εμπειρία με το αμάξι του αδερφού μου.επιπλέον αντί του 5θ 2.0Τ με λίγα έξτρα, το 1.8Τ με DSG και πολλά extra (τα γράφω και για τον βελερεφόντη που δεν έχει πιάσει την ιστορία από την αρχή και να τον βάλω κι αυτόν στο παιχνίδι! Για να μαζευόμαστε πολλοί να με δουλέψετε όλοι μαζί! ).
ΥΓ2:Βελερεφόντη, εσύ θα έρθεις για καφέ μέσα στο σ/κ (στο έχω γράψει και στο 'άλλο' topic) ή δε μένεις Αθήνα ή δεν μπορείς γενικότερα κάποιo απόγευμα μέσα σε αυτό το σ/κ? -
και ημουνα σε περιοδο στρωσιματος.Παντως δεν εχω παραπονο.Μια χαρα παειποσα χλμ εχεις ? αν εχεις πιασει 4-5 χιλιαρικα αρχισε να το σκιζεις
Μπα ακομα στα 2300 ειμαι οποτε το ψιλοφυλαω προς το παρων.Αλλα κατι μικρα ανοιγματακια του
εχω κανει. -
Ο χρήστης dum έγραψε:
Μπα ακομα στα 2300 ειμαι οποτε το ψιλοφυλαω προς το παρων.Αλλα κατι μικρα ανοιγματακια του
εχω κανει.έχεις φτάσει και περάσει τα 1500χλμ και δεν έχεις δει ακόμη τα 255 ηλεκτρονικά και 260+ κοντερίσια? στο καντράν!?!?
ντροπή! πααατττααααααττοοοοοοοοο ρεεεε!
καλά κάνεις και προσέχεις. πάντως εμένα μετά τα 20χιλιάρικα άρχησε να χαλαρώνει παρόλο που το κυνηγούσα εξ αρχής. Για μένα στρώσιμο είναι να περιμένω να τσιμπήσει ο δείκτεις θερμοκρασίας λαδιού τα 50 και το στροφόμετρο να πιάσει τιμές ρελαντί ενω στέκομαι, μετά για 15 ολόκληρα λεπτά υπομονετική οδήγηση και τέλος δυο τρία ανοίγματα προοδευτικά και μετά σκήσιμο ! αυτά για όλη την διάρκεια της ζωής του κάθε φορά που πέρνει μπρός...
καλές γρήγορες βόλτες σου εύχομαι λοιπόν, σύντομα!
-
τι εννοεις 'αρχισε να χαλαρωνει' ? σε εχασα
μηπως οτι ανοιξε το μοτερ?ζεσταμα παντως και γω περιπου οπως κι εσυ κανω. περιμενω να πεσει το ρελαντι στις κανονικες στροφες να κυκλοφορησει το λαδι, μεχρι να φτασει 70 με 90 βαθμους το νερο δεν περναω τις 2100 (μετα ανεβασω προοδευτικα μεχρι τις 2500+ με χαλαρο παντα γκαζι) και το σκιζω αφου το λαδι εχει κλεισει τουλαχιστον 3λεπτο κοντα στους 90
δηλαδη κανα 10λεπτο+
-
τι εννοεις 'αρχισε να χαλαρωνει' ? σε εχασα
μηπως οτι ανοιξε το μοτερ?εννοώ το αγγλικό loosen up δηλαδή ότι ο κινητηρας έχει γίνει πιο ομαλός κι συνάμα πιο εύστροφος και δυνατός...
Υ.Γ.: ελπίζω όταν συναντηθούμε να έχω ακόμη λίγο δίσκο για να σας πάω καμιά βόλτα... Ειδάλως θα συνεισφέρετε όλοι από 100 ευρουδάκια να βάλω το ανταλλακτικό σετ δίσκο πλατό από τη Sachs!
καλό σουκού
-
γυαλιστερο και ασημι το καλο μου... -
ωραιο αμαξι.... ... δεμ νου βγαζει κατι το τρελο στην σχεδιαση αλλα εχει τον σεβασμο μου...
ειναι το απολυτο ( σχεδον ) hatch gt -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
ωραιο αμαξι.... ... δεμ νου βγαζει κατι το τρελο στην σχεδιαση αλλα εχει τον σεβασμο μου...
ειναι το απολυτο ( σχεδον ) hatch gtσε ευχαριστω φιλε μου (και οι γονεις μου που μου το πηραν ) που αν και ξερω οτι δε συμπαθεις τα γερμανικα, προσπαθησες να εισαι ευγενικος
-
ρε...δε θα φέρεις το αμάξι για ρύθμιση?
Θα θυμηθώ τότε όλα τα καλά καρφάκια που μου έχεις πετάξει.
Ως τότε όμως θα το παίζω καλός και αγαθός. (το φωτοστέφανο πρόσεξε πως λάμπει ).....................
τωρα το ειδα αυτο
θα αρχισεις να πατας ο,τι να ναι μεχρι να βγουνε μπλε οθονες?
-
στο φυλάω για έκπληξη...
ΥΓ: δεν είδα ιδιαίτερη ανταπόκριση στο topic 'μου' στις ανακοινώσεις. Δεν το βλέπω να κανονίζεται σύντομα καφές...μάλλον προς Οκτώβρη το κόβω
-
στο φυλάω για έκπληξη...
ΥΓ: δεν είδα ιδιαίτερη ανταπόκριση στο topic 'μου' στις ανακοινώσεις. Δεν το βλέπω να κανονίζεται σύντομα καφές...μάλλον προς Οκτώβρη το κόβω
εγω μαλλον τοτε γιατι εχω πολλη δουλεια να κανω και καθομαι ολη μερα και χαζευω
-
γυαλιστερο και ασημι το καλο μου...Kαλά το θυμηθηκα οτι ειναι ασημι, χθες που ειδα εναν να βγαινει βουλιαγμενης απο γλυφαδα, και λεω βρε λες να ειναι ο σιχαμενος ο qsis? κοβω λιγο για να με φτασει και βλεπω εναν τυπο γυρω στα 30 με μυτη σαν λαγανα (πλακουτσωτη και φαρδια) δεν του μιλησα γιατι εισαι μικροτερος και δευτερον γιατι θα γυρνουσα να με κοιταξει και φοβηθηκα μην με χτυπησει η μυτη του
Για τον καφε που κανονιζετε...ανοιξτε μια ολοι μαζι και μετα θα ερθω να σς περασω μια σουβλακι
-
οχι δεν ημουν εγω , απλα εχει γιομισει ο τοπος απο δαυτα εδω τριγυρω
εγω ειμαι ομορφοπαιδο
-
σημερα αποφασισα να το παιξω ευθειακιας
πηγα γλυφαδα μεχρι βουλιαγμενη ανοιγοντας (ειχα κανα μηνα να πιασω πολλα χλμ ετσι δεν το παρακανα , εχω ξεχασει να οδηγω ) και πραγματικα το ευχαριστηθηκα
ηθελα να παω και πιο περα , αλλα δεν ειχα βενζινη
το λαδακι μου παρα τη σχετικη ζεστη δεν ξεπερασε τους 101 και μολις επεσα ρεζερβα και αρχισα να οδηγω σαν αδερφη για να μη μεινω στο δρομο προς το σπιτι αμεσα σχεδον επεσε στους 95-96
ακομα δε μπορω να καταλαβω γιατι εχω τοσο χαμηλες θερμοκρασιες σε σχεση με τα 200αρια
-
σημερα αποφασισα να το παιξω ευθειακιαςπηγα γλυφαδα μεχρι βουλιαγμενη ανοιγοντας (ειχα κανα μηνα να πιασω πολλα χλμ ετσι δεν το παρακανα , εχω ξεχασει να οδηγω ) και πραγματικα το ευχαριστηθηκα
ηθελα να παω και πιο περα , αλλα δεν ειχα βενζινη
το λαδακι μου παρα τη σχετικη ζεστη δεν ξεπερασε τους 101 και μολις επεσα ρεζερβα και αρχισα να οδηγω σαν αδερφη για να μη μεινω στο δρομο προς το σπιτι αμεσα σχεδον επεσε στους 95-96
ακομα δε μπορω να καταλαβω γιατι εχω τοσο χαμηλες θερμοκρασιες σε σχεση με τα 200αρια
Ε ρε κόφτη στα 140 που χρειάζεσαι εσύ...
-
ε δεν αντεξα!! ειπα να ξεσπασω μετα απο αυτη τη φοβερη κουβεντα για τους κοφτες
ειμαι πολυ ντεφορμε ομως , εχω χασει τη γρηγορη αντιδραση μου και μαλιστα αγχωθηκα καποια στιγμη που πηγαινα με καμποσα χλμ
τι μου συμβαινει?
AUDI S3