-
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, Νίκο...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, Νίκο...
πες μου εταιρεια και κλιμακα της καταπληκτικης αυτης 901 παρακαλω, την εχω σε 1:1 και την ψαχνω και σε 1:18
-
Ο χρήστης Geokat έγραψε:
πες μου εταιρεια και κλιμακα της καταπληκτικης αυτης 901 παρακαλω, την εχω σε 1:1 και την ψαχνω και σε 1:18Το μοντέλο είναι της CMC και υπολόγισε γύρω στα 230 ευρώ για την αγορά του.
Τι έχεις ακριβώς σε κανονικό, γιατί είναι λίγο δύσκολο να έχεις 901...; -
Ο χρήστης Geokat έγραψε:
πες μου εταιρεια και κλιμακα της καταπληκτικης αυτης 901 παρακαλω, την εχω σε 1:1 και την ψαχνω και σε 1:18Και σε λευκο που την θες! Απο τις καλυτερες μινιατουρες ever κατα τη γνωμη μου
http://www.legacydiecast.com/xq/asp/id. ... review.htm' target='_blank -
H σημερινή Ferrari μου άρεσε:
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
πες μου εταιρεια και κλιμακα της καταπληκτικης αυτης 901 παρακαλω, την εχω σε 1:1 και την ψαχνω και σε 1:18
Το μοντέλο είναι της CMC και υπολόγισε γύρω στα 230 ευρώ για την αγορά του.
Τι έχεις ακριβώς σε κανονικό, γιατί είναι λίγο δύσκολο να έχεις 901...;γιατι δυσκολο? ο εργοστασιακος κωδικος για ολες τις 911 912 ειναι 901, απ' οσο γνωριζω παρα εξω υπηρχε θεμα με την πεζω.
οριστε η μπουμπου μου 1964 1/2 912
-
Ο χρήστης 124 abarth stradale έγραψε:
Και σε λευκο που την θες! Απο τις καλυτερες μινιατουρες ever κατα τη γνωμη μου
http://www.legacydiecast.com/xq/asp/id. ... review.htm' target='_blank' target='_blankωραια τωρα ξερω τι θα ζητησω απο τη νονα μου να εχει πανω η λαμπαδα το πασχα
-
Ο χρήστης Geokat έγραψε:
Το μοντέλο είναι της CMC και υπολόγισε γύρω στα 230 ευρώ για την αγορά του.
Τι έχεις ακριβώς σε κανονικό, γιατί είναι λίγο δύσκολο να έχεις 901...;γιατι δυσκολο? ο εργοστασιακος κωδικος για ολες τις 911 912 ειναι 901, απ' οσο γνωριζω παρα εξω υπηρχε θεμα με την πεζω.
οριστε η μπουμπου μου 1964 1/2 912
telia!!!
-
Κουκλα η Porsche Geokat.
-
τα παιχνιδια μου τα εχω κρατησει ολα για να τα δωσω στα παιδια μου αλλα εντελει οταν αποφασισα να τα δωσω αρχισα να στεναχωριεμαι που μου τα χαλαει οποτε προτιμω να τα πουλησω (μερικα εχω ειδη δωσει μεσω ebay) λογω ελειψης χωρου και πολλων συλογων ακομα
μεινεται συντονισμενοι ειναι καμια 700αρια αυτοκινητακια τα οποια τα ειχα και σε θηκες matchbox δεν ξερω βεβαια ποσα εχουν μεινει παντως ειναι αρκεταdarda (εχει βαλει και ο niga νομιζω ενα)κανονικα ηταν με τον αυτοκινητοδρομο και το καταπληκτικο salto mortale
renault 5 (τα μπακετ τα εβγαλα μαλλον γιατι ειχαν ληξει
matchbox
-
Ο χρήστης Geokat έγραψε:
γιατι δυσκολο? ο εργοστασιακος κωδικος για ολες τις 911 912 ειναι 901, απ' οσο γνωριζω παρα εξω υπηρχε θεμα με την πεζω.
οριστε η μπουμπου μου 1964 1/2 912901 είναι τα πρώτα 82 αυτοκίνητα που βγήκαν στην παραγωγή (μαζί με τα 13 πρωτότυπα των 911 και τα 2 των 912 με τον κωδικό 902). Το πρώτο 901 για διάθεση στο κοινο (με πλαίσιο 300.007_ φως φανάρι οτι πολλά από τα πρωτότυπα 'ανακυκλώθηκαν' και πωλήθηκαν σαν καινούργια αργότερα, όπως το συνήθιζαν αυτή την εποχή) βγήκε στις 14 σεπτεμβρίου του 1964. Η πανέμορφη early 912 σου δεν μπορεί να βγήκε πριν από τον απρίλιο του 1965 που παρουσιάστηκε στο κοινο ως αντικαταστάτης της 356SC που μέχρι τότε πουλιόταν κανονικά στις εκθέσεις παράλληλα με τις 911. Έχε υπόψη σου τέλος, ότι κατά τα παραδοσιακά vw πρότυπα, το ΜΥ κάθε μοντέλου αλλάζει την 1η αυγούστου του προηγούμενου έτους, οπότε, θέλοντας και μη, δεν υπάρχει 912 ΜΥ 1964 παρά λίγες 1965 και οι πιο συνηθισμένες από τις παλιές είναι ΜΥ1966
Αν θέλεις στείλε μας φωτό με το ταμπλώ της, αν είναι από τις πρώτες κανονικά πρέπει να είναι γυμνό... -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
γιατι δυσκολο? ο εργοστασιακος κωδικος για ολες τις 911 912 ειναι 901, απ' οσο γνωριζω παρα εξω υπηρχε θεμα με την πεζω.
οριστε η μπουμπου μου 1964 1/2 912901 είναι τα πρώτα 82 αυτοκίνητα που βγήκαν στην παραγωγή (μαζί με τα 13 πρωτότυπα των 911 και τα 2 των 912 με τον κωδικό 902). Το πρώτο 901 για διάθεση στο κοινο (με πλαίσιο 300.007_ φως φανάρι οτι πολλά από τα πρωτότυπα 'ανακυκλώθηκαν' και πωλήθηκαν σαν καινούργια αργότερα, όπως το συνήθιζαν αυτή την εποχή) βγήκε στις 14 σεπτεμβρίου του 1964. Η πανέμορφη early 912 σου δεν μπορεί να βγήκε πριν από τον απρίλιο του 1965 που παρουσιάστηκε στο κοινο ως αντικαταστάτης της 356SC που μέχρι τότε πουλιόταν κανονικά στις εκθέσεις παράλληλα με τις 911. Έχε υπόψη σου τέλος, ότι κατά τα παραδοσιακά vw πρότυπα, το ΜΥ κάθε μοντέλου αλλάζει την 1η αυγούστου του προηγούμενου έτους, οπότε, θέλοντας και μη, δεν υπάρχει 912 ΜΥ 1964 παρά λίγες 1965 και οι πιο συνηθισμένες από τις παλιές είναι ΜΥ1966
Αν θέλεις στείλε μας φωτό με το ταμπλώ της, αν είναι από τις πρώτες κανονικά πρέπει να είναι γυμνό...Βγαινουμε εκτος θεματος τωρα αλλα ας μας επιτραπει απο τους υπολειπους φιλους αυτη η παρενθεση χαριν της γνωσης. Λοιπον μιας που εισαι διαβασμενος σου δινω και αριθμο πλαισιου '452 313' (απο μια ερευνα που ειχα κανει παλαιοτερα μου ειχαν πει οτι ειναι pre production πλαισιο ) για να μου πεις τι μοντελο τη βγαζεις. Και οριστε και το ταμπλο της με ενα γνησιο εξτρα που δεν το εχω βρει πουθενα ουτε σε βιβλιο ουτε στο νετ, το οργανο εξωτερικης θερμοκρασιας τερμα αριστερα.
-
Ο χρήστης Geokat έγραψε:
Βγαινουμε εκτος θεματος τωρα αλλα ας μας επιτραπει απο τους υπολειπους φιλους αυτη η παρενθεση χαριν της γνωσης. Λοιπον μιας που εισαι διαβασμενος σου δινω και αριθμο πλαισιου '452 313' (απο μια ερευνα που ειχα κανει παλαιοτερα μου ειχαν πει οτι ειναι pre production πλαισιο ) για να μου πεις τι μοντελο τη βγαζεις. Και οριστε και το ταμπλο της με ενα γνησιο εξτρα που δεν το εχω βρει πουθενα ουτε σε βιβλιο ουτε στο νετ, το οργανο εξωτερικης θερμοκρασιας τερμα αριστερα.Έχουμε και λέμε...
4=Karmann (τα αντίστοιχα που φτιάχνονταν στην Porsche ξεκινούν από 35)
5=65-αρχές 67... το 1965 τα πλαίσια αρχίζουν από 450001 και τελειώνουν σε 454470... η δική σου είναι κάπου στη μέση άρα, λογικά είναι ΜΥ65 ή (αν είναι μετά τον αύγουστο) 66.
Για το ταμπλώ της ίσως υπάρχει κάποια προσθήκη (εποχής). Κανονικά οι πρώτες (δεν είμαι σε θέση από εδώ να σου πω αν η δική σου θεωρείται από τις πρώτες-θα πρέπει να το ψάξω κάποια στιγμή στο σπίτι που θα έχω χρόνο-ίσως σου ζητήσω να βγάλεις κάποιες έξτρα φωτό) είχαν στάνταρ 3 ρολόγια (τα 5 έμπαιναν εξτρά) και το μεσαίο κομμάτι του ταμπλώ γυμνό στο χρώμα του αυτοκινήτου όπως τα 356. Το δικό σου φαίνεται ( ; ... βγάλε μου σε παρακαλώ το όργανάκι που λές μια κοντινή φωτό) να ήταν με τρία και να του έγινε κάποια στιγμή μια έξτρα προσθήκη (συνηθισμένο φαινόμενο... εξαιρετικά σπάνιο να βρεις 912 με 3 ρολόγια πλέον). Ίσως τότε να 'ντυθηκε και το ταμπλώ...
Περισσότερα αργότερα! -
πολυ χαιρομαι που με βοηθας να μαθω καλυτερα το αυτοκινητο μου. Ευχαριστω!!! Λοιπον ναι ειναι κατασκευη καρμανν εχει σχετικο ταμπελακι στο μεντεσε της πορτας του οδηγου. Αυτη ειναι η καλυτερη φωτο των οργανων που εχω, θα πρεπει να παω στο γκαραζ για να βγαλω καλυτερη αν δεν σου κανει αυτη.
-
Για να μην ξεχνιόμαστε λέω να καθιερώσουμε την μινιατούρα της ημέρας! Βάλτε μία μινιατούρα σας κάθε μέρα!
Αρχίζω με Audi φυσικά (100GL, 1/43, Minichamps) :
-
Δεν βλέπω ανταπόκριση. Τιμωρείστε λοιπόν με μία από τα ίδια σε άλλο χρώμα:
Κανονίστε την πορεία σας. 'Εχω όλα τα χρώματα της Minichamps!!!
-
-
Επειδή έβγαλες γλώσσα θα τιμωρηθείς με επίδειξη όλου του φάσματος
Α και που είσαι: νετάρισε λίγο περισσότερο σε παρακαλώ πολύ!
-
-
Πώς και ελληνικες οι πινακιδες τις alfa?? Απο ελληνικη εταιρια το μοντελο?
Θα ανεβασω κι εγω απο τη βιτρινα μου σε καποια φαση..26 κομματια 1/18 παρακαλω..και δεν ειναι και ολα
Μινιατουρες Κλασσικων Αυτοκινητων