-
Ρ* παίδια σόρυ αλλά να πω την (αρνητική) άποψη μου και ας σας κακοφανεί!
-
Αυτή η κονσόλα μπορεί να δρέπει δάφνες σχεδιασμού αλλά τη βαρέθηκα σε ένα μήνα μέσα. Συν τοις άλλοις μου φαίνεται σαν να μπήκε μετά. Λιτή ξελιτή δεν με ενθουσιάζει ιδιαίτερα. Και όταν το βάζεις σε τόσα μοντέλα καταντάει και μη-πρωτότυπο.
-
Η μούρη των Βόλβο σε όλα τα μοντέλα είναι σχεδόν ίδια. Υπάρχει σε όλες τις μάρκες η 'Ταυτότητα' της μάρκας αλλά εδώ νομίζω το παρακάνουν.
-
Η μάρκα βρίσκεται σε διαδιακασία πώλησης από τη Φορντ. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι κακά αυτοκίνητα αλλά μου φαίνεται ότι υπάρχει 'κίνδυνος' για επαναπροσδιορισμό αντιπροσωπειών αλλά και ένα μικρό ενδεχόμενο για πολύ δυνατές ανακατατάξεις. Δεν ξέρω αν αξίζει να δώσει κάποιος 20 παρά εκατομμύρια με τέτοια ανασφάλεια γύρω μας σε μια τέτοια περίοδο για τη μάρκα.
Παλιότερα συμπαθούσα πολύ τα Βόλβο αλλά μετά τη Φορντ σαν να έχασαν 'κάτι' που είχαν παλιά...
(Γενικά φυσικά ΔΕΝ συμπαθώ και τα suv ως γνωστόν αλλά άσχετο αυτό ! )
-
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Ρ* παίδια σόρυ αλλά να πω την (αρνητική) άποψη μου και ας σας κακοφανεί!- Αυτή η κονσόλα μπορεί να δρέπει δάφνες σχεδιασμού αλλά τη βαρέθηκα σε ένα μήνα μέσα. Συν τοις άλλοις μου φαίνεται σαν να μπήκε μετά. Λιτή ξελιτή δεν με ενθουσιάζει ιδιαίτερα. Και όταν το βάζεις σε τόσα μοντέλα καταντάει και μη-πρωτότυπο.
Η κονσολα δεν υπαρχει σε κανενα αλλο μοντελο. Ειναι η σχεδιαστικη εξελιξη της κονσολας που πρωτοεμφανιστικε στο S40/V50. Η αλλη μορφη που συνανταται στο S80/V70/XC70 εχει επισης διαφορετικο layout και δεν ειναι τοσο οδηγοκεντρικη.
- Η μούρη των Βόλβο σε όλα τα μοντέλα είναι σχεδόν ίδια. Υπάρχει σε όλες τις μάρκες η 'Ταυτότητα' της μάρκας αλλά εδώ νομίζω το παρακάνουν.
Αν αυτο ισχυει στη Volvo τι να πει η Audi η η BMW! Ελεος!
- Η μάρκα βρίσκεται σε διαδιακασία πώλησης από τη Φορντ. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι κακά αυτοκίνητα αλλά μου φαίνεται ότι υπάρχει 'κίνδυνος' για επαναπροσδιορισμό αντιπροσωπειών αλλά και ένα μικρό ενδεχόμενο για πολύ δυνατές ανακατατάξεις. Δεν ξέρω αν αξίζει να δώσει κάποιος 20 παρά εκατομμύρια με τέτοια ανασφάλεια γύρω μας σε μια τέτοια περίοδο για τη μάρκα.
Οπως εχω ξαναγραψει στο αναλογο thread ολα αυτα ειναι σεναρια για να χαιδευουν τα αυτια του κονγκρεσου. Δεν συμφερει κανεναν η πωληση της και κατι τετοιο δεν προκειται να συμβει!
Παλιότερα συμπαθούσα πολύ τα Βόλβο αλλά μετά τη Φορντ σαν να έχασαν 'κάτι' που είχαν παλιά....
Απο τη στιγμη που διατηρησαν την δυνατοτητα των στρατηγικων επιλογων και βρηκαν πιο πολλα χρηματα για εξελιξη, μονο ευνοημενοι ειναι απο το deal. Αρχικα πιστεψε με ημουν πιο σκεπτικος απο εσενα και εχω λαβει μερος σε παρα πολλες συζητησεις σε αναλογα forum οπου μετα απο 9 χρονια συμβιωσης με την Ford ακομα και οι πιο σκληροπυρηνικοι αναγνωριζουν την καλη δουλεια που εχει γινει!
(Γενικά φυσικά ΔΕΝ συμπαθώ και τα suv ως γνωστόν αλλά άσχετο αυτό ! )
Ουτε εγω αλλα αυτο εχει κατι το διαφορετικο που με τραβαει
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Εδω κοντευω να παω να το κλεισω εγω που ειμαι και πολεμιος των SUV και γενικα δεν μου χρειαζονται οι χωροι!! Εχω και την κοπελα μου καθε φορα που πετυχαινουμε κανενα στο δρομο να με ψηνει.....μην ακους τις κοπελες στο θεμα αυτοκινητων
εγω ειχα φαει πρηξιμο για Χ3 και ακομα ακουω ποσο καλυτερη επιλογη θα ηταν -
οπως το θετεις Prof δεν εχεις αδικο.....λογω ανασφαλειας επομενως παμε σε κατι πιο σιγουρο σωστα;
ετσι ομως θα κλεισουν ολες αυτες οι εταιριες και ειναι κριμα ...
η αληθεια ειναι οτι αυτο το αμαξι θελει κινητηρα ντιζελ μικρο και τιμη μεχρι 45 για να κανει κατι...
αλλα δεν παυει να ειναι πανεμορφο! -
Και για του λογου του αληθες
Και εξωτερικες
-
ένα S80 sum με τον νέο diesel D5 παρακαλώ ......
-
Tελικά το XC60 είναι εξαιρετικό, όχι απλά καλό....Μ'αρέ...
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Tελικά το XC60 είναι εξαιρετικό, όχι απλά καλό....Μ'αρέ...Θα το βάλω υπογραφή πρόσεχε τι λές
-
..... και λίγα λές
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
ένα S80 sum με τον νέο diesel D5 παρακαλώ ......Εγω παλι θα προτιμουσα ενα V8 awd Ειδικα τωρα με την κριση θα επρεπε να τους χαριζουν τους 4.4
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Εγω παλι θα προτιμουσα ενα V8 awd Ειδικα τωρα με την κριση θα επρεπε να τους χαριζουν τους 4.4
Ο V8 που λες,μπαίνει κανονικά στο S80? Είναι ο κλασικός 4.4 της Yamaha?
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Εγω παλι θα προτιμουσα ενα V8 awd Ειδικα τωρα με την κριση θα επρεπε να τους χαριζουν τους 4.4
Ο V8 που λες,μπαίνει κανονικά στο S80? Είναι ο κλασικός 4.4 της Yamaha?
Nαι http://www.volvocars.com/intl/All-Cars/ ... hSpec.aspx
Ειναι ο πιο compact V8 που υπαρχει και ειναι τοποθετημενος εγκαρσια. -
Μετά και απο τα πρόφατα μέτρα και όλα τα όσα έχουν συμβεί στον πλανήτη η επιλογή των 40.000 ήρθε να μεταλαχτεί και να πάρει οικολογικό χαρακτήρα.
Ο κύβος ερρίφθη ...... **Lexus RX 400 h **.
Εν αναμονή της πώλησης του εξαιρετικού υπάρχοντος Mondeo .... που οδηγικά θα μου λήψει .
Οπως θα έχετε δεί ξεθαψα και το αντίστοιχο Thread για το υβριδικό.
Οποιος έχει να προσθέσεις πληροφορίες - εμπειρίες - γνώσεις στο θέμα ....... plz do .'Υπάρχει έλλειμμα γνώσης για το συγκεκριμένο αυτ/το'
-
Aυτό δεν έχει 50+?
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Aυτό δεν έχει 50+?έτσι ακριβώς.
από 56 μέχρι 70 ανάλογα με το τι θα πάρεις.
Προσωπικά σε αυτά τα χρήματα η επιλογή μου θα ήταν το Infiniti FX 37 GT με ... eyes wide shut.
Eκτός και αν λαμβάνεται υπόψη η οικολογική διάσταση του πράγματος , οπότε πάσο.
Επιλογή στα 40.000 euro.