-
Αν μάλιστα έχεις καμπίνα και εισαι ξαπλωμένος, το κούνημα σε νανουρίζει απιστευτα καλά
-
Και εγώ ομολογώ ότι την βρίσκω με τα μποφόρ... Μέχρι να γίνει τπτ that is.
-
Ετσι...
Έχουν τη γλύκα τους τα Μποφόρ,αν και στα νεα πλοία δεν καταλαβαίνω και πολλά.... -
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Καθελκύστηκε το τερατάκι...
http://www.youtube.com/watch?v=8IOq7JvfIZQ
http://www.youtube.com/watch?v=65WZQTWZ9OU
http://www.youtube.com/watch?v=MJTFoOIwXqo
Youtube VideoΚαλά δεν σήκωσε παλιριακό κύμα αυτό το πράγμα να πνίξει τις απέναντι περιοχές?
-
Για να μην σας κοροιδεύουν αν φθάνει το καράβι ή οχι
www.marinetraffic.com -
Θεικό link!!! Να το έχουμε στα υπ όψην.
Στα νότια του νομού Ηρακλείου δείχνει 2-3 cargo μαζεμένα. Δεν είναι τίποτα το περίεργο απλά είναι οι εγκαταστάσεις - βενζινάδικο του Βαρδινογιάννη. Δικό του νησί με δεξαμενές καυσήμων, όποιο βαπόρι βρίσκεται στην περιοχή πάει και βάζει 20-30 ευρώ και συνεχίζει το ταξίδι του. -
Με μία γρήγορη αναζήτηση δεν βρήκα κάποιο θέμα που να ασχολείται με την ναυτιλία, τη ναυπηγική τέχνη και το επάγγελμα του ναυτικού γενικότερα.
Βάζω μερικές φωτογραφίες για αρχή:
Πλοίο που μεταφέρει χημικά
(λίνκ http://img.nauticexpo.com/images_ne/pho ... fIK9avM9tQ )Το μεγαλύτερο πλοίο του κόσμου με έκτόπισμα πάνω από 500.000 τόνους!
(λίνκ http://www.hut.fi/Yksikot/Laiva/Kuvat/jahrevik.jpg )Άμα είσαι εκεί βέβαια τα πράγματα θα είναι δύσκολα...
-
Να βαλουμε και το λινκ ..χαρτης πλοιων ειναι ωραιο οποιος εχει συγγενεις σε πλοια να βλεπει που ειναι
-
-
Τα σχετικά με ακτοπλοϊα, ποντοπόρο ναυτιλία, καραβολατρικές εμπειρίες, κλπ συγχωνευτηκαν εδώ.
Αν κάποιος σκέφτεται ενδιαφέροντα τίτλο ας μας το πει
-
Υπέροχο θέμα πραγματικά.
Το τελευταίο πλοίο που παρέλαβε στην καριέρα του ο πατέρας μου ως πλοίαρχος, ήταν το Olympic Loyalty.
Χτισμένο το 1993, στα ναυπηγεία Sumitomo HI, Oppama Shipyard, στην πόλη Yokosuka στην Ιαπωνία.Τρία χρόνια αργότερα στα ίδια ναυπηγεία, χτίστηκε το δίδυμο αδελφάκι του το Olympic Legacy, με το οποίο έκανε το τελευταίο του ταξίδι πριν συνταξιοδοτηθεί το 2005. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του ήταν καραβάρες και τα δύο.
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Υπέροχο θέμα πραγματικά.
Το τελευταίο πλοίο που παρέλαβε στην καριέρα του ο πατέρας μου ως πλοίαρχος, ήταν το Olympic Loyalty.
Χτισμένο το 1993, στα ναυπηγεία Sumitomo HI, Oppama Shipyard, στην πόλη Yokosuka στην Ιαπωνία.Τρία χρόνια αργότερα στα ίδια ναυπηγεία, χτίστηκε το δίδυμο αδελφάκι του το Olympic Legacy, με το οποίο έκανε το τελευταίο του ταξίδι πριν συνταξιοδοτηθεί το 2005. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του ήταν καραβάρες και τα δύο.
Ειχα μεινει ενα 3ημερο το 2000! Springfield (Ωνασης) Αν θυμαμαι καλα το Loyalty ειναι 300.000 τονων Σπεσιαλ να φανταστειται οτι μεσα οι καμπινες ειναι σαν 5στερου ξενοδοχειου!
-
Είμαστε κοντά στίς οικογένειες των 3 ελλήνων ναυτικών μας που αγνοούνται στο φορτηγό Aegean Wind ανοικτά της Βενεζουέλας.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Υπέροχο θέμα πραγματικά.
Το Loyalty ειχε παει να το παραλαβει ο πατερας μου τοτε! Και εμεινα ενα 3ημερο το 2000! Springfield (Ωνασης) Αν θυμαμαι καλα το Loyalty ειναι 300000 τονων Σπεσιαλ να φανταστειται οτι μεσα οι καμπινες ειναι σαν 5στερου ξενοδοχειου!
Το εχω πετύχει 2 φορές στήν Σιγκαπόυρη.
-
Ο χρήστης 1986 έγραψε:
Είμαστε κοντά στίς οικογένειες των 3 ελλήνων ναυτικών μας που αγνοούνται στο φορτηγό Aegean Wind ανοικτά της Βενεζουέλας.Χρονιαρα μερα! Ας ελπισουμε να βρεθουν οι ανθρωποι σωοι! μου κοπηκαν τα ποδια μολις τ'ακουσα το μεσημερι
-
Είμαστε κοντά στίς οικογένειες των 3 ελλήνων ναυτικών μας που αγνοούνται στο φορτηγό Aegean Wind ανοικτά της Βενεζουέλας.
Χρονιαρα μερα! Ας ελπισουμε να βρεθουν οι ανθρωποι σωοι! μου κοπηκαν τα ποδια μολις τ'ακουσα το μεσημερι
Γα............τα μακάρι η άνθρωποι να βρεθούν σόοι το πλοίο που έχεις το εχω πετύχει πολλές φορές έχει κάνει και ένας φίλος σε αυτό δόκιμος 1ετής.
-
Ο χρήστης 1986 έγραψε:
Χρονιαρα μερα! Ας ελπισουμε να βρεθουν οι ανθρωποι σωοι! μου κοπηκαν τα ποδια μολις τ'ακουσα το μεσημερι
Γα............τα μακάρι η άνθρωποι να βρεθούν σόοι το πλοίο που έχεις το εχω πετύχει πολλές φορές έχει κάνει και ένας φίλος σε αυτό δόκιμος 1ετής.
Αν επιτρεπεται ναυτικος εισαι?
-
Ναι 4ετός ειμαί του χρόνου μπαίνω στα βαθία.
-
Ο χρήστης 1986 έγραψε:
Ναι 4ετός ειμαί του χρόνου μπαίνω στα βαθία.
Μια χαρουλα καλοταξιδος να εισαι! Για μηχανικος ή πλοιαρχος?
Καραβολατρικό θέμα (συγχώνευση)