-
Ο χρήστης pad έγραψε:
RX8 χωρίς δεύτερη σκέψη!
Είναι απίστευτο τό πόσα σου δίνει σε σχέση με την τιμή του.-
Μπλοκέ-φρένα-στημένο-τετραθέσιο κ.ο.κ!!
Καίει αρκετά αλλά, μην ξεχνάμε τέλη κυκλοφορίας και ασφάλιστρα!Σκέψου ότι στη ίδια τιμή αγοράζεις μόνο ένα πισωκίνητο καινούργιο.....την 316i
Προχώρα και δεν θα το μετανιώσεις.
Άντε κι έναν ποστ χωρίς κόμπλεξ.
Τί σκαλώματα τρώνε ορισμένοι
Το πόσο σου στοιχίζει το βλέπεις ανάλογα με το πόσο θα το κρατήσεις και πόσα χλμ κάνεις.
Τα βάζεις κάτω, κι αν δεν έχουν τραγικές διαφορές μετά αποφασίζεις τί σε καλύπτει. -
Eξαρταται γτ το θες ..Αν θες παιχνιδια κ πολυ καλυτερη οδικη συμπεριφορα με μειον την καταναλωση rx-8 , απο την αλλη το ΤΤ ειναι πιο νορμαλ σαν αυτοκινητο απλα μην ξεχναμε πως προκειται για το παλιο golf με αλλα ρουχα...Για μενα rx-8 ,
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
... απλα μην ξεχναμε πως προκειται για το παλιο golf με αλλα ρουχα...αυτο ειναι λαθος!
-
Ποσο σιγουρος εισαι ?? http://en.wikipedia.org/wiki/Audi_tt
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Ποσο σιγουρος εισαι ?? http://en.wikipedia.org/wiki/Audi_ttMα ειναι γνωστο οτι ηταν στο πατωμα του γκολφ αλλα με αυτη τη λογικη ειναι ενα Octavia με αλλα ρουχα
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Ποσο σιγουρος εισαι ?? http://en.wikipedia.org/wiki/Audi_ttβασιζεται στο πλαισιο του golf αλλα ειναι κυριως κατασκευασμενο απο αλουμινιο,πραγμα που το κανει διαφορετικο
μονο το πισω μερος του πλαισιου που παραμενει ατσαλινο μπορεις να πεις οτι ειναι ιδιο με του γκολφ.το συγκεκριμενο αυτοκινητο ειναι πολυ πιο ελαφρυ και εχει καλυτερη κατανομη βαρους.
θες να το ονομασουμε βελτιωση του πλαισιου του golf για να σου ακουγεται καλυτερα?
δεν εχω προβλημα,παντως ιδιο ΔΕΝ ειναι.. -
Οκ αν θελετε να παιξουμε με τις λεξεις , no problem , αλλα για μενα κ για πολυ κοσμο ειναι ουσιαστικα το ιδιο αυτοκινητο ειτε το θες ειτε οχι...
-
το θεμα δεν ειναι πως το βλεπει ο κοσμος,αλλα τι πραγματικα συμβαινει.
αν μου μιλουσες για το προηγουμενο ΤΤ θα συμφωνουσα απολυτα μαζι σου,ομως στη νεα γενια εγινε πολλη δουλεια(και επεσε πολυ χρημα) για να μην ειναι παλι μια απλη μεταφορα του πλαισιου του γκολφ.πιστευω οτι αυτη η δουλεια πρεπει να αναγνωριζεται και οχι να μηδενιζεται με το ετσι θελω.
ριξε μια ματια ποσοι και κυριως ποιοι στην παγκοσμια αυτοκινητοβιομηχανια βαζουν αλουμινενια πλαισια στα αυτοκινητα τους και ποσο αυτα συνηθως κοστιζουν... -
Μα για το προηγουμενο ΤΤ μιλαμε απο οτι εχω καταλαβει , δεν υπαρχει ΤΤ με 225 αλογα στην νεα γενια αν δεν κανω λαθος. Κ γι αυτο μιλησε κ καποιος προηγουμενως για αυτοκινητο που δεν παραγεται πια.
-
ναι δικο μου λαθος!
-
Αυτό πάντως που λες με το αλουμινένιο πλαίσιο (στο καινούριο ΤΤ μιας και ανοίξαμε λίγο τη συζήτηση), το έχω ακόμη απορία! Στο Α2 και στο Α8 είχε τρελαθεί στη διαφήμιση και στις φωτογραφίες η Audi. Με το αλουμινένιο του ΤΤ δεν έχω και πολλές πληροφορίες. Μήπως απλά εννοεί ότι έχει κάποια αλουμινένια μέρη (π.χ. στην ανάρτηση). Αν ήταν εντελώς αλουμίνιο λογικά θα έπρεπε να κοστίζει πάνω από 60 χιλιάρικα.
Υπάρχει κάποιο λινκ με φωτό και λεπτομέρειες για το αλουμινένιο πλαίσιο που 'δηλώνει' η Audi για το ΤΤ?
-
Ποια πιστευετε ειναι τα τμηματα εκεινα που περιλαμβανονται στον ορο πλαισιο?
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Αυτό πάντως που λες με το αλουμινένιο πλαίσιο (στο καινούριο ΤΤ μιας και ανοίξαμε λίγο τη συζήτηση), το έχω ακόμη απορία! Στο Α2 και στο Α8 είχε τρελαθεί στη διαφήμιση και στις φωτογραφίες η Audi. Με το αλουμινένιο του ΤΤ δεν έχω και πολλές πληροφορίες. Μήπως απλά εννοεί ότι έχει κάποια αλουμινένια μέρη (π.χ. στην ανάρτηση). Αν ήταν εντελώς αλουμίνιο λογικά θα έπρεπε να κοστίζει πάνω από 60 χιλιάρικα.Υπάρχει κάποιο λινκ με φωτό και λεπτομέρειες για το αλουμινένιο πλαίσιο που 'δηλώνει' η Audi για το ΤΤ?
ASF-Steel hybrid chassis
The chassis consists of (by weight):* Red: cast aluminum (22%) * Blue: extruded aluminum (16%) * Green: stamped aluminum (31%) * Grey: stamped steel (31%)
-
μπραβο ρε συ jntaras εψαχνα τοση ωρα φωτο.μονο το πισω (γκρι) μερος παραμενει ατσαλινο και αυτο για την καλυτερη κατανομη βαρους, συνεπως μονο αυτο μπορουμε οτι συγγενευει με golf.
αλουμινενια μερη στην αναρτηση εχει πχ το s3,αλλα αυτα δε τα θεωρουμε μερος του πλαισιου,εχουν ως μονο στοχο τη μειωση της μη αναρτωμενης μαζας
-
Nα σημειωσω πως αυτο ειναι για το ΤΤ δευτερης γενιας...και το link http://www.autozine.org/html/Audi/TT.html
-
Μπράβο 'μαγκιές' η Audi !
70% περίπου αλουμίνιο. Δεν έχει το τρομερό κέρδος στο βάρος (περίπου 100 κιλά μείον από ένα αντίστοιχο Γκόλφ, το οποίο ένα μέρος προέρχεται και από το μικρότερο αμάξωμα) αλλά σίγουρα δείχνει μια κάποια 'πρωτοπορία'. Απορώ γιατί δεν το πολυδιαφημίζει όπως σε αυτά που είπα πριν (Α2, Α8).
Ευχαριστώ jntaras για τη φωτό και εγώ.
-
Δεν κανει τιποτα ρε παιδια ...απλα λεει το ΤΤ πλεον εχει ASF και οποιος καταλαβε,καταλαβε
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Μπράβο 'μαγκιές' η Audi !70% περίπου αλουμίνιο. Δεν έχει το τρομερό κέρδος στο βάρος (περίπου 100 κιλά μείον από ένα αντίστοιχο Γκόλφ, το οποίο ένα μέρος προέρχεται και από το μικρότερο αμάξωμα) αλλά σίγουρα δείχνει μια κάποια 'πρωτοπορία'. Απορώ γιατί δεν το πολυδιαφημίζει όπως σε αυτά που είπα πριν (Α2, Α8).
Ευχαριστώ jntaras για τη φωτό και εγώ.
κατσε ρε συ, 100 κιλα ΚΑΙ καλυτερη κατανομη βαρους ειναι μεγαλη υποθεση ειδικα στις στροφες.αλλα και σε ευθεια αν παρουμε το ΤΤS με το s3, το πρωτο ειναι σαφως πιο γρηγορο.
οταν το οδηγησα λιγο παντως ενιωσα αυτα τα λιγοτερα κιλα,μου φανηκε σαφως πιο 'αναλαφρο' απο το δικο μου το βαρυδι
οριστε και καποιοι χρονοι..
http://www.fastestlaps.com/index.php?pa ... 74cf1611ae -
Υπαρχει μια ''ψιλοαπατη'' στην χρηση αλουμινιου , μιας κ γινεται εκτεταμενη χρηση του στο πλαισιο του αυτοκινητου , οποτε ουσιαστικα μιλαμε για το ιδιο βαρος . Ενοοειται πως δεν το κανει μονο η audi , αλλα κ πολλες αλλες εταιρειες κ γιαυτο ισως να μην ανακοινωνουν κ πολλες λεπτομερειες.
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Υπαρχει μια ''ψιλοαπατη'' στην χρηση αλουμινιου , μιας κ γινεται εκτεταμενη χρηση του στο πλαισιο του αυτοκινητου , οποτε ουσιαστικα μιλαμε για το ιδιο βαρος . Ενοοειται πως δεν το κανει μονο η audi , αλλα κ πολλες αλλες εταιρειες κ γιαυτο ισως να μην ανακοινωνουν κ πολλες λεπτομερειες.Όχι, δεν μιλάμε για το ίδιο βάρος σε καμία περίπτωση. Απλώς πιθανόν αν κάπου αφαιρέσεις μια ατσάλινη δοκό διαμέτρου 5cm να βάλεις 7cm σε αλουμίνιο, αλλά και πάλι, το ελαφρύτερο αλουμίνιο βγαίνει κερδισμένο.
Βέβαια, η σύνηθης πρακτική λέει πως ΔΕΝ θα βάλεις πιο παχείς δοκούς, ουσιαστικά, το αλουμινένιο πλαίσιο θα είναι ΙΔΙΟ σε διαστάσεις με το ατσάλινο, απλώς ελαφρύτερο. Ένα παράδειγμα ίδιου πλαισίου ουσιαστικά, είναι η Corvette Z06 σε σχέση με την απλή. Πανομοιότυπα πλαίσια και ίδια αμαξώματα. Απλώς το αλουμινένιο ΠΟΛΥ ελαφρύτερο.
Audi TT 225 vs Mazda RX-8 Cosmo