-
Από NiMh που πήγαν σε (η)Λιθίου;
-
Ναι σε (η)λιθίου πήγαν διότι είναι σε αφθονία...
Παράδειγμα:
-
Δεν ξέρω αν είναι σε αφθονία, σίγουρα όμως είναι ανώτερες από NiMh.
-
Οι τιμές των μπαταριών έχουν πέσει πολύ, απλά οι εταιρείες αυτοκινήτων αυξάνουν το περιθώριο κέρδους τους. Λέει 100$ η kwh κόστος για τις LFP, που σημαίνει μια μπαταρία 60kwh κοστίζει 6k€. Οι ncm ακόμα πιο κάτω. Πριν από λίγα χρόνια ήταν τα διπλά και βάλε.
Να πως στην Κίνα τα ηλεκτρικα κοστίζουν ξεφτιλα (χωρίς φόρους, μεταφορικά κλπ ευρωπαϊκά καπελα). -
Το έχουμε γράψει και εδω, γίνεται τεράστια πρόοδος. Χαμός
-
Γι αυτό έχουν φθηνύνει τόσο πολύ τα ηλεκτρικά και τα βασικά μοντέλα πωλούνται μόνο 40 χιλιάρικα, με τεράστιες αυτονομίες, που φτάνουν τα 250 ή ακόμη και 300χλμ ;
Έλεγα κι εγώ, πως εξηγείται... -
Ρε συ πριν δέκα έτη η αυτονομία ήταν 100 χιλιόμετρα με κόστος τα 60Κ
Πριν πεις κάτι δες την εξέλιξη. Μην λαϊκιζεις.
Πλέον με 12Κ η byd προσφέρει αυτοκίνητο μεταξύ a-b segment στην ασιατική αγορά, με 250-300 χλμ αυτονομίας, με μπαταρία νατρίου και μοτέρ με 75hp
Η Tata προσφέρει στα 19Κ B suv με 350 χλμ αυτονομιας.
Αυτό πριν 5 έτη ήταν όνειρα θερινής νυκτός.
Η Tesla προσφέρει λιμουζίνα, hi tech με 300 άλογα στα 35+Κ
Οι Ευρωπαίοι κατασκευαστές κοιμούνται όρθιοι.
-
@piliourits said in Περί Ηλεκτροκίνησης:
Γι αυτό έχουν φθηνύνει τόσο πολύ τα ηλεκτρικά και τα βασικά μοντέλα πωλούνται μόνο 40 χιλιάρικα, με τεράστιες αυτονομίες, που φτάνουν τα 250 ή ακόμη και 300χλμ ;
Έλεγα κι εγώ, πως εξηγείται...Προστατεύουν τις ευρωπαϊκές και αμερικανικές αυτοκινητοβιομηχανίες, βλέπε δηλώσεις Φον Ντερ Λαιεν πριν μια εβδομαδα για έρευνα για τα κινέζικα αυτοκίνητα από την ΕΕ. Οι Κινέζοι είναι 10 χρόνια μπροστά μέσω κρατικών επιδοτήσεων σε κάποιους τομείς, και μπορούν να παράγουν μαζικά τόσο πολυ ώστε να στο κλείσουν το μαγαζί π.χ. κινητήρες, μπαταρίες, φωτοβολταϊκά. Αν τους αφήσουν να πάρουν την αγορά πουλώντας στο κοστος, game over για τους υπόλοιπους.
Btw οι τιμές φωτοβολταϊκών στην Ελλάδα λόγω και του προγράμματος που βγήκε και του απαράδεκτου 24% ΦΠΑ (είδος πολυτελείας είναι το φτβ προφανώς!) είναι φουσκωμένες. Έκανα παραγγελία από Γερμανία, για μια επεκτασουλα που θέλω, εκεί μας φτάσανε... -
Αφού έχουν μειωθεί τόσο οι τιμές, δεν υπάρχει κάποια επιτροπή (από τις χιλιάδες που υπάρχουν στην Ευρώπη) να ελέγξει τις αυτοκινητοβιομηχανίες για αισχροκέρδεια;
Τι λέω τώρα ε;
Περί Ηλεκτροκίνησης