-
Opel insignia. Η καλύτερη επιλογή. Πήγαινε για ένα test drive.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Αυτό πρότεινα και εγώ, το avensis avant.+1
Δεν φαίνεται να έχει σπορτίφ στοιχεία αλλά αξίζει το κόπο για άνεση,ποιότητα,χώρους και αξιοπιστία. -
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
Όχι ότι δε θέλω άνεση και ασφάλεια απλά δεν είναι στην 1η θέση των προτεραιοτήτωνΤα Ford, Renault κλπ αναξιόπιστα 'κόβονται' εξ΄ αρχής γιατί ένα αμάξι που αγοράζεται για 10 - 15 χρόνια πρέπει ν΄ αντέχει. Αντίθετα δε μ΄ ενδιαφέρει η μεταπώληση.
Ωραίο το SEAT, κοντά σ΄ αυτά που ψάχνω - για να δούμε τι θα πει από τιμές...
Αν φοβάσαι τα Ford μία (κακώς κατά την άποψή μου, σίγουρα δεν είναι Mazda ή Toyota αλλά δεν είναι και ζημιάρικα - το Focus μου έχει 116,000 χλμ χωρίς πρόβληματα) τα Group VAG να τα φοβάσαι πέντε...
Πάντως άνεση και ασφάλεια έχει και το 6. Απλά δεν είναι τόσο άνετο (και σε χώρους και σε ανάρτηση) όσο το Mondeo πχ. Όμως είναι σαγώς ανώτερο οδηγικά και είναι το αυτοκίνητο που θα διάλεγα εγώ.
-
εσενα δε σου εβγαλε το κλασικο προβλημα των focus II στη κρεμαγιερα??(να χανει υγρα επρεπε να αλλαξουν 2 σωληνακια )
το χει βγαλει σε πολυ κοσμο, κατα τα αλλα ειναι πολυ αξιοπιστο αυτοκινητο οπως ολα τα φορντ
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εσενα δε σου εβγαλε το κλασικο προβλημα των focus II στη κρεμαγιερα??(να χανει υγρα επρεπε να αλλαξουν 2 σωληνακια )το χει βγαλει σε πολυ κοσμο, κατα τα αλλα ειναι πολυ αξιοπιστο αυτοκινητο οπως ολα τα φορντ
Όχι δεν μου έβγαλε τίποτα στην κεμαγίερα... βέβαια ίσως πάιζει ρόλο ότι έχω το Mk1 F/L και όχι το Mk2. Πάντως έχεις δίκιο σε αυτό για τα πρώτα πρώτα Μk2, ήταν κλασικό πρόβλημα αλλά μέσα στην εγγύηση τουλάχιστον (5 χρόνια). Κολλητός μου ήταν τότε υπεύθυνος εγγυ'ησεων στην Ford και μου τα έλεγε. Τώρα στην Toyota που πήγε θα βαράει μύγες μάλλον...
-
ξερω 2 περιπτωσεις με το συγκεκριμενο θεμα το ενα ηταν 1.6 και το αλλο ST.αυτος μαλιστα με το ST εμεινε τελειως απο υδραυλικο καθως οδηγουσε
ο αλλος ενιωθε οτι εχανε υγρα και το αλλαξε εγκαιρωςδε καταλαβα οτι μιλουσες για mk1 το συγκεκριμενο μαλιστα αν θυμαμαι καλα ειναι απο τα πιο αξιοπιστα μοντελα ever!
-
Αναξιόπιστη ......
Οικογενειακό (κατά πρώτο), 5θυρο, σπορ (όσο γίνεται)..