-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το να μην σε εκφράζει δηλαδή κανένα κόμμα είναι ταυτόσημο με την αναρχία;
Mπορεί κανένα κόμμα να μη μας εκφράζει αλλά η χώρα χρειάζεται κυβερνήτη, εαν τα απορρίψουμε όλα αναγκαστικά θα υπάρχει ακυβερνησία, αναρχία !
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Mπορεί κανένα κόμμα να μη μας εκφράζει αλλά η χώρα χρειάζεται κυβερνήτη, εαν τα απορρίψουμε όλα αναγκαστικά θα υπάρχει ακυβερνησία, αναρχία !
Γιατι τωρα τι υπαρχει?
Οταν ο καθε πολιτικος κανει οτι γουσταρει , δεν ειναι αναρχια?Οταν ο καθε παπας κανει τα ιδια τι ειναι?Οταν σπανε βιτρινες και μπατσοι σκοτωνουν παιδια τι ειναι? -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ερώτηση, γιατί έχω σκαλώσει.
Οι άλλοι δύο που δεν χτυπήθηκαν, δεν έπρεπε να τους καταδιώξουν?Έπρεπε απ το πρωτόκολλο να μείνουν με τον τραυματισμένο?
Υποθέτω πως ό,τι και να λέει το πρωτόκολλο, αν έχεις το συνάδελφο σου τραυματισμένο (και ενδεχομένως βαριά) δεν τον παρατάς.
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Γιατι τωρα τι υπαρχει?
Οταν ο καθε πολιτικος κανει οτι γουσταρει , δεν ειναι αναρχια?Οταν ο καθε παπας κανει τα ιδια τι ειναι?Οταν σπανε βιτρινες και μπατσοι σκοτωνουν παιδια τι ειναι?Προεδρευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία
-
Αυτό είναι το κακό κράτος που όλοι μας, άλλοι λιγότερο κι άλλοι περισσότερο, έχουμε στήσει για να εξυπηρετήσουμε τα μικροσυμφέροντά μας. Καμία σχέση με αναρχία (που κανείς δεν τη θέλει πραγματικά, άλλο τι λέει από αντίδραση).
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Γιατι τωρα τι υπαρχει?
Οταν ο καθε πολιτικος κανει οτι γουσταρει , δεν ειναι αναρχια?Οταν ο καθε παπας κανει τα ιδια τι ειναι?Οταν σπανε βιτρινες και μπατσοι σκοτωνουν παιδια τι ειναι?Aρα συμφωνούμε απόλυτα!
Αποδεχόμαστε την αναρχία!!!!!! -
Οι άλλοι δύο που δεν χτυπήθηκαν, δεν έπρεπε να τους καταδιώξουν?Έπρεπε απ το πρωτόκολλο να μείνουν με τον τραυματισμένο?
Ποιο πρωτοκολλο?
Βαση του 'φονικου οπλου' (Μελ Γκιπσον) επρεπε ο ενας να μεινει κοντα του και ο αλλος να καταδιωξει ,η αν του πει ο τραυματισμενος,,,,,,,i'm ok ,go on ! να τρεξουν και οι δυο.Απλα πραγματα! -
Oι άλλοι που δεν χτυπήθηκαν έπρεπε να τους καταδιώξουν , αν βέβαια γύριζαν κινηματογραφική ταινία, και έπαιζε και ο Σταλόνε ή ο Αρνολντ!!!!!
-
Ξέρεις γιατί ρωτάω, γιατί οι άλλοι στα εξάρχεια, γύρισαν για να τα βάλουν με 30 άτομα οπλισμένα με μολότωφ,λοστούς και δε συμμαζεύεται
-
ωπ coupeas το ίδιο είπαμε!!!!!
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Γιατι τωρα τι υπαρχει?
Οταν ο καθε πολιτικος κανει οτι γουσταρει , δεν ειναι αναρχια?Οταν ο καθε παπας κανει τα ιδια τι ειναι?Οταν σπανε βιτρινες και μπατσοι σκοτωνουν παιδια τι ειναι?Aρα συμφωνούμε απόλυτα!
Αποδεχόμαστε την αναρχία!!!!!!Οπως σου ειπα δεν την αποδεχομαι καθολου.Δεν υπαρχει ομως και καποιος τροπος να την σταματησεις με αυτα τα κομματα που υπαρχουν στη βουλη και με την ολη κατασταση της διαφθορας και του ''βολεματος'' στην Ελλαδα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
δηλαδή μια όσο γίνεται σφαιρική ενημέρωση. Ούτε Ίντι, ούτε ΤΗΛΕΑΣΤΥ μόνο. Να με διαβάζετε για να μαθαίνετε και την άλλη μεριά.
Εγώ σε διαβάζω ανελλειπώς, είμαι φαν σου . Απο σένα έμαθα (δεν βρίσκω το ποστ σου γμτ, αν γίνεται βάλε ένα λίνκ) πως οι γονείς του 16χρονου δεν ήταν σωστοί γονείς, δεν το μεγάλωναν σωστά το παιδί , τόχες πει ωραία γμτ
-
το ότι έχουν αρχίσει να βγαίνουν εντάλματα για κατ' οίκον έρευνα και σύλληψη πως σας φαίνεται;
Λογικό, γιατί είναι οι γνωστοί-άγνωστοι που τους ξέρουν τόσα χρόνια και θα βρουν στα σπίτια καφάσια με μολότωφ, μπιτόνια βενζίνης, τα καλάσνικωφ και την πρέσσα για τις προκυρήξεις;
Ποιους λέτε -έτσι μια υπόθεση- ότι 'χτυπάνε' με αυτό τον τρόπο; Ποιος να είναι ο στόχος τέτοιων ενεργειών;
-
Αν υποθεσουμε οτι δεν υπηρχαν ματ σε καμμια διαμαρτυρια η διαδηλωση ,τι πιστευετε θα γινοταν?
Επισης τι θα γινοταν αν τα ματ εβγαιναν με θωρακισμενα οχηματα και μανικες υψηλης πιεσης και κλουβες και πανω απο 1000 σε αριθμο και χρησιμοποιουσαν οπλα καταστολης ασφιξιογονα και ειχαν εντολη για συλληψεις σε περιπτωση πτωσης πετρας η πετραδακιου? -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Αν υποθεσουμε οτι δεν υπηρχαν ματ σε καμμια διαμαρτυρια η διαδηλωση ,τι πιστευετε θα γινοταν?Λίγο βοήθεια ακόμη.
Μαζί με τα ματ, θα απέσυραν και τους προβοκάτορες-μπαχαλάκηδες ; Γιατι ξέρεις αυτά πάνε σετάκι.
Αν ναι δεν θα άνοιγε ρουθούνι. Στο υπογράφω -
Αν υποθεσουμε οτι δεν υπηρχαν ματ σε καμμια διαμαρτυρια η διαδηλωση ,τι πιστευετε θα γινοταν?Δεν θα γίνονταν διαδηλώσεις ρε φίλε με ποιούς θα πλακώνονταν;;; αναμεταξύ τους;;;;
-
Αν υποθεσουμε οτι δεν υπηρχαν ματ σε καμμια διαμαρτυρια η διαδηλωση ,τι πιστευετε θα γινοταν?
Επισης τι θα γινοταν αν τα ματ εβγαιναν με θωρακισμενα οχηματα και μανικες υψηλης πιεσης και κλουβες και πανω απο 1000 σε αριθμο και χρησιμοποιουσαν οπλα καταστολης ασφιξιογονα και ειχαν εντολη για συλληψεις σε περιπτωση πτωσης πετρας η πετραδακιου?Για το πρώτο δεν χρειάζεται να υποθέσουμε τι 'θα' γινόταν. Ξέρουμε. ΠΟλλές φορές. Τϊποτα.
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
δηλαδή μια όσο γίνεται σφαιρική ενημέρωση. Ούτε Ίντι, ούτε ΤΗΛΕΑΣΤΥ μόνο. Να με διαβάζετε για να μαθαίνετε και την άλλη μεριά.
Εγώ σε διαβάζω ανελλειπώς, είμαι φαν σου . Απο σένα έμαθα (δεν βρίσκω το ποστ σου γμτ, αν γίνεται βάλε ένα λίνκ) πως οι γονείς του 16χρονου δεν ήταν σωστοί γονείς, δεν το μεγάλωναν σωστά το παιδί , τόχες πει ωραία γμτ
Μμμμμ; Βρες το (περιμένω, ε; ) γιατί δεν το θυμάμαι.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μμμμμ; Βρες το (περιμένω, ε; ) γιατί δεν το θυμάμαι.
έλα είχες βάλει και ένα πολύ καλό λινκ με μια σφαιρική άποψη ενημέρωσης (δεν ξέρω αν είναι αυτό στο οποίο αναφέρεται ο Τάσος)... remeber; Σε ένα υπέροχο μπλογκ...
-
Στο Μεγάλο Κανάλι η Κανέλλη μαρσάρει:
- Ο παραλίγο φονευθείς αστυνομικός είναι γιος (ή στενός συγγενής) αστυνομικού πεσόντος εν τη υπηρεσία το 1976!
- Τα ΜΜΕ έβγαλαν φωτογραφίες με κουκουλοφόρους με ρομαντικές λεζάντες του τύπου 'αυτό είναι το μέλλον της χώρας'.
- Δύο φορές σ' ένα μήνα δημοσιεύτηκε συνέντευξη του ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ σε μεγάλα έντυπα (Νέα νομίζω).
[Άμα σκοτώνεις και καις, δεν 'φιμώνεσαι', έτσι Τάσο; ]
Πυροβολισμός Αστυνομικού