-
Ο pjathan μου ανέφερε χθες ΗΑΜ-4685 σε Κόρσα. Στη Θεσσαλονίκη είδα ΧΚΜ-9685, ΕΡΤ-192* και, σε δίκυκλο,
ΝΜΥ 2**. -
Εκδρομούλα στον Άγιο:
AEE 641σε μηχανή
ANK 408* Audi A3 αν είδα καλά.Στο Ηράκλειο ΗΚΤ 664* δε θυμάμαι ράτσα.
-
YNO-909* traffic
-
Καλημέρα παιδιά
ΕΗΤ 83 από χθες σε δίκυκλο (ήσυχα τα πράγματα καθώς οδεύουμε προς τις γιορτές )
Θα ρωτήσω κάτι σχετικό-άσχετο , ύστερα από αρκετό brainstorming δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Ημαθία δεν έδωσε ΗΜΡ :
Α) Δεν έχουν τυπωθεί
Β) Έχουν τυπωθεί και δεν τα έδωσαν
Γ) Εξαιρούνται
Δ) Τα έχουν δώσει και δεν έχω πετύχει κανένα στον δρόμο -
IOO 4910 σε Mazda CX7 facelift
-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
...Θα ρωτήσω κάτι σχετικό-άσχετο , ύστερα από αρκετό brainstorming δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Ημαθία δεν έδωσε ΗΜΡ :Α) Δεν έχουν τυπωθεί
Γ) Εξαιρούνται
Δ) Τα έχουν δώσει και δεν έχω πετύχει κανένα στον δρόμοΓ), οπότε και Α). Τι κερδίζω;
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
...Θα ρωτήσω κάτι σχετικό-άσχετο , ύστερα από αρκετό brainstorming δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Ημαθία δεν έδωσε ΗΜΡ :
Α) Δεν έχουν τυπωθεί
Γ) Εξαιρούνται
Δ) Τα έχουν δώσει και δεν έχω πετύχει κανένα στον δρόμοΓ), οπότε και Α). Τι κερδίζω;
σικε!! στημενο!!
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Ο pjathan μου ανέφερε χθες ΗΑΜ-4685 σε Κόρσα. Στη Θεσσαλονίκη είδα ΧΚΜ-9685, ΕΡΤ-192* και, σε δίκυκλο,
ΝΜΥ 2**.Μπα μπα μπα!!! Εδω ειμασταν;
ΝΙΝ 7809 ειδες; Δεν ειδες. -
Μου έκανε κάτι κόλπα η ΟΤΕΝΕΤ οπότε μαζεύτηκαν αρκετά:
Από το Σαββατοκύριακο:
ΡΡΑ 5743
ΥΝΟ 6977
ΙΜΙ 64** σε κάτι μικρό
ΙΚΧ 5501 σε i30 μαύρο
ΙΚΑ 5279 σε fiati stilo
ΚΗΑ 6052 (!) στους Αμπελόκηπους
και σχετικά πρόσφατο ΑΖΕ 4265
ΟΒΚ 352
ΟΙΒ 616
ΤΥΒ 162 στο αεροδρόμιο.Σημερινά: ΙΜΙ 6630 σε ασημί grande punto στην Αλεξάνδρας, ΙΟΟ 5198 σε golf V και ΟΙΒ 741 στη Νομική δίπλα
-
@thaliarque : Thanks αλλά και πάλι δεν μπροω να καταλάβω την λογική του υπουργείου δεν πρόκειται για ΗΜΜ,ΗΜΙ,ΗΜΧ,ΗΜΟ , anyway Ελλάδα
Όσο για το έπαθλο : Κοίτα χρήματα δεν περισσέυουν ούτε για δείγμα τι να πω
Ετοιμάζω ένα χρονολογικό πίνακα με καμμιά 20αριά ταξινομήσεις γνωστών και φίλων από το 1992 περίπου λογικά σε ενδιαφέρει ?EDIT : Κατανομές έχουμε για φέτος η γιοκ?
-
HAN 2235 Mitsubishi L200
-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
@thaliarque : Thanks αλλά και πάλι δεν μπροω να καταλάβω την λογική του υπουργείου δεν πρόκειται για ΗΜΜ,ΗΜΙ,ΗΜΧ,ΗΜΟ , anyway ΕλλάδαHMY εννοείς μάλλον αντί του ΗΜΧ, που ήρθε κανονικά στη σειρά του (και από όσο θυμάμαι το Χ δεν εξαιρείται πουθενά)
EDIT : Κατανομές έχουμε για φέτος η γιοκ?
Λογικά θα τις έφαγε και αυτές η κρίση . Έτσι και αλλιώς με τα λιγότερα αυτοκίνητα που ταξινομούνται, δεν υπάρχει πολύ άμεσος κίνδυνος για έλλειψη, πέρα της Κοζάνης!
-
ΑΜΕ-3494 clio fl
IKX-510* kia pride -
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
@thaliarque : Thanks αλλά και πάλι δεν μπροω να καταλάβω την λογική του υπουργείου δεν πρόκειται για ΗΜΜ,ΗΜΙ,ΗΜΧ,ΗΜΟ , anyway Ελλάδα
HMY εννοείς μάλλον αντί του ΗΜΧ, που ήρθε κανονικά στη σειρά του (και από όσο θυμάμαι το Χ δεν εξαιρείται πουθενά)
EDIT : Κατανομές έχουμε για φέτος η γιοκ?
Λογικά θα τις έφαγε και αυτές η κρίση . Έτσι και αλλιώς με τα λιγότερα αυτοκίνητα που ταξινομούνται, δεν υπάρχει πολύ άμεσος κίνδυνος για έλλειψη, πέρα της Κοζάνης!
... Σωστά ΗΜΥ , είδες το πολύ brainstorming
Όντως μάλλον η κρίση τα έφαγε , Λαμία την βλέπω να έχει πρόβλημα εφέτος αν δεν γίνει κάτι!
Μέχρι ΜΙΤ 4099 έχει και ήταν στο ΜΙΤ 2210 προ μηνός!EDIT : Φέτος εννοώ το 2010
Ξανά EDIT II : Για τι ποσό μιλάμε αν το δημόσιο προβεί σε διαγωνισμό για προμήθεια π.χ 550.000 ζευγών πινακίδων όπως πέρσι? -
ΧΑΙ 3310 σε Α4 πριν από λίγο!
-
ΖΧΚ-71** clio gt
μαλλον εχει πολύ καιρο να ανανεωθει η πρωτη σελίδα ε..?? μαλλον γραφω παρατηρησεις Νοεμβριου
-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Όντως μάλλον η κρίση τα έφαγε , Λαμία την βλέπω να έχει πρόβλημα εφέτος αν δεν γίνει κάτι!
Μέχρι ΜΙΤ 4099 έχει και ήταν στο ΜΙΤ 2210 προ μηνός!Φέτος (σσ 2010 ) η Λαμία (μαζί με Κοζάνη, Καλαμάτα, Ρόδο) θα έχουν πρόβλημα, αλλά αργότερα από ότι αρχικά προβλέπαμε
@rafi 16/12 ανανεώθηκε τελευταία φορά η πρώτη σελίδα, το είχα στο μυαλό μου να την ανανεώσω
ΙΚΧ 5536
-
ZXK-724* Focus.
-
ΖΧΚ 6873 σε Scenic III
IOO 4837 σε Scirocco
-
ΒΟΙ 4827 σε αγροτικό
και φρέσκο ΖΧΚ 7194 σε Prius μάλλονΈνα από τα καλά των γιορτών είναι ότι μετακινείται ο κόσμος οπότε έχεις την ευκαιρία να δείς αρκετές διαφορετικές πινακίδες λοιπόν :
Πολλά ΝΙΝ αυτέ τις μέρες
ΟΡΖ 2266 χθές το βράδυ ,
αρκετά ΡΡΑ 3**** , 4****
ένα ΕΜΚ 71** σε Alfa 159 Tbi μάλλον (είχε Brembo μπροστά)EDIT : ΧΑΙ 3312 σε κάποιο supermini δεν πρόλαβα δυστυχώς!
Πινακίδες κυκλοφορίας 2009