-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ανάποδα από ψηφοφορία.- Leon
- Bravo
- C4
H C4 ίσως να ήταν ψηλότερα στην δική μου προτίμηση, εάν είχε τις....περυσινές τιμές
το σίγουρο είναι ότι είναι η ομορφότερη ειδικά απέναντι στον κουασιμόδο λεόν.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ανάποδα από ψηφοφορία.
- Leon
- Bravo
- C4
H C4 ίσως να ήταν ψηλότερα στην δική μου προτίμηση, εάν είχε τις....περυσινές τιμές
Aν σου πώ ότι, κατ' εμέ,
τα 2 πιο όμορφα στη 'C' είναι **εδώ(!) **και είναι τα Leon, Βravo;; -
Έχοντας οδηγήσει το Λεόν που σε ενδιαφέρει και το Μπράβο των 120 ίππων, νομίζω οτι το Λεόν είναι πιο ολοκληρωμένη επιλογή, εφόσον σου αρέσει να στρίβεις και γενικά έισαι της πιο...επιθετικής οδήγησης!
Το Μπράβο απ τη μεριά του υστερεί ελάχιστα σε χώρους, αλλά κι εσείς μπήκατε 2 2μετροι πια!Προσωπικά θα κατέληγα μάλλον στο Μπράβο γιατί εν τέλει θέλεις να μπαίνεις στο αυτοκίνητο και..να σ αρέσει! Και το Λεόν εσωτερικά κατ εμέ δε βλέπεται!
Κοίτα ωστόσο και το 308 των 150 ίππων! Δεν είναι κακή επιλογή! και στα 22800 (φουλ έκδοση premium pack) είναι μες στο μπάτζετ σου...
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... on_id=4931 -
Ο χρήστης thymios έγραψε:
...
Το Μπράβο απ τη μεριά του υστερεί ελάχιστα σε χώρους, αλλά κι εσείς μπήκατε 2 2μετροι πια!Με εμένα στο 1,94μ, τον αδελφό μου στο 1,93μ και τον πατέρα μου στο 1,90μ οι χώροι είναι ολίγον αναγκαίοι
...Κοίτα ωστόσο και το 308 των 150 ίππων! Δεν είναι κακή επιλογή! και στα 22800 (φουλ έκδοση premium pack) είναι μες στο μπάτζετ σου...
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... on_id=4931' target='_blank' target='_blankΤο 308 γενικότερα με έχει αφήσει αδιάφορο όσο καιρό κυκλοφορεί. Ούτε το έχω προσέξει στο δρόμο, ούτε έχω ακούσει πολλά για αυτό. Βέβαια αυτό δεν είναι απαραίτητο κακό.
-
ρε συ λοκατζή, δε κοιτάς κανα MPV να χωράτε όλοι σας;;Σοβαρά τώρα, πιστεύεις οτι ένα οποιοδήποτε μικρομεσαίο μπορεί να αποδειχτει αρκούντως άνετο σε ένα ταξίδι για σας;;
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
ρε συ λοκατζή, δε κοιτάς κανα MPV να χωράτε όλοι σας;;Σοβαρά τώρα, πιστεύεις οτι ένα οποιοδήποτε μικρομεσαίο μπορεί να αποδειχτει αρκούντως άνετο σε ένα ταξίδι για σας;;Μην φτάσουμε στο άλλο άκρο
Έτσι κι αλλιώς είμαστε σχετικά εύκολοι σαν οικογένεια: έχουμε περάσει από Fiat Tipo (μεγάλοι χώροι), Toyota Corolla γενιάς έως 1999, Toyota Corolla του 2001, Toyota Corolla την προηγούμενη. Αρκεί να μπορούμε να χωρέσουμε χωρίς να βρίσκουν τα πόδια των πίσω στα καθίσματα.
-
Στο επικείμενο facelift του Leon που αναμενεται για την άνοιξη περίπου, λέγεται πως πρόκειται να αλλάξει όχι μόνο εξωτερικά μπρος-πίσω (φανάρια, κλπ) αλλά και στο εσωτερικό θα έχει διαφορετικά υλικά, αν και σχεδόν ίδια σχεδίαση...
Οπότε αφού βλέπω ότι ψήνεσαι για Leon γιατί να μην περιμένεις και λίγο;
Μερικούς μήνες δηλαδή... -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Με εμένα στο 1,94μ, τον αδελφό μου στο 1,93μ και τον πατέρα μου στο 1,90μ οι χώροι είναι ολίγον αναγκαίοι
...Ηummer χρειάζεστε...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ανάποδα από ψηφοφορία.
- Leon
- Bravo
- C4
http://www.chinacartimes.com/wp-content ... -coupe.jpg
Aν σου πώ ότι, κατ' εμέ,
τα 2 πιο όμορφα στη 'C' είναι **εδώ(!) **και είναι τα Leon, Βravo;;το σιγουρο ειναι οτι το λεον δεν ειναι κουασιμοδος...
-
τα citroen γενικα ειναι ζημιαρικα με μικρη εγγυηση και πανακριβα ανταλλακτικα.τα φιατ ειναι λιγοτερο εως πολυ λιγοτερο ζημιαρικα με καλυτερη εγγυηση και πολυ φθινοτερα ανταλλακτικα.τα σεατ θα ειναι παντα σεατ δηλ φτωχοσυγγενης απο την μια εταιρια στην αλλη.διαλεγεις και παιρνεις.
-
Και τα 3 έχουν 5 χρόνια εγγύηση ΜΟΝΟ με επέκταση εγγύησης επί πληρωμή. Άρα τα Citroen δεν έχουν μικρότερη εγγύηση από τα άλλα δύο.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
τα citroen γενικα ειναι ζημιαρικα με μικρη εγγυηση και πανακριβα ανταλλακτικα.τα φιατ ειναι λιγοτερο εως πολυ λιγοτερο ζημιαρικα με καλυτερη εγγυηση και πολυ φθινοτερα ανταλλακτικα.τα σεατ θα ειναι παντα σεατ δηλ φτωχοσυγγενης απο την μια εταιρια στην αλλη.διαλεγεις και παιρνεις. -
Βασικά είπα να πω τίποτα, αλλά το ποστ σου είναι τόσο γεμάτο με στερεότυπα που άδικα θα χάσω τον χρόνο μου και θα ταλαιπωρήσουμε τους αναγνώστες.
Don't feed the troll μάλλον θα πω στον εαυτό μου. -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το σιγουρο ειναι οτι το λεον δεν ειναι κουασιμοδος...
Εεετσι... το Leon ειναι λιγο ποιο ασχημο απο τον Κουασιμοδο!
-
Εξωτερικά το βρίσκω εξίσου ενδιαφέρον με το μπράβο. Εσωτερικά έχουμε πανολεθρία.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
τα citroen γενικα ειναι ζημιαρικα με μικρη εγγυηση και πανακριβα ανταλλακτικα.τα φιατ ειναι λιγοτερο εως πολυ λιγοτερο ζημιαρικα με καλυτερη εγγυηση και πολυ φθινοτερα ανταλλακτικα.τα σεατ θα ειναι παντα σεατ δηλ φτωχοσυγγενης απο την μια εταιρια στην αλλη.διαλεγεις και παιρνεις.Με λίγα λόγια του προτείνεις να ξαναπάρει Τουότα.
-
Civic 1.8
-
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί βάζουν ταμπέλες και έχουν αυτά τα στερεότυπα.
Λοιπόν από μόνο προσωπική εμπυρεία θα πώ ότι από 3 αυτοκίνητα που είχα VW, FIAT, CITROEN.
To πιό ζημιάρικο ήταν το VW άσε για τα πανάκριβα σερβις και ανταλλάκτικά
Δεύτερο το FIAT ένω το πιό αξιόπιστο αποδείχτηκε το citroen. Μάλλον κάποιοι κρίνουν από αυτά που άκουσαν ή από προσωπικές συμπάθειες -
Tα Peugeot εχουν επεκταση εγγυησης οπως τα Citroen?
-
Ο χρήστης evanpap333 έγραψε:
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί βάζουν ταμπέλες και έχουν αυτά τα στερεότυπα.
Λοιπόν από μόνο προσωπική εμπυρεία θα πώ ότι από 3 αυτοκίνητα που είχα VW, FIAT, CITROEN.
To πιό ζημιάρικο ήταν το VW άσε για τα πανάκριβα σερβις και ανταλλάκτικά
Δεύτερο το FIAT ένω το πιό αξιόπιστο αποδείχτηκε το citroen. Μάλλον κάποιοι κρίνουν από αυτά που άκουσαν ή από προσωπικές συμπάθειεςπρος θεού ....μην το λες αυτό! Αν δεν παινέψουν το σπίτι τους θα τους...
C4 1.6 THP ή BRAVO 1.4 T-JET 150HP ή LEON 1.8TSI