-
Καλα τα βραβεια οντως δε λενε τιποτα αλλα το αυτοκινητο ειναι υποκειμενικα κουκλι..Το που παιζεται το παιχνιδι επισης δε μου λεει κατι..Ο καθενας αγοραζει με βαση δικα του κριτηρια..
Για εμενα το εσωτερικο της c4 δε το εχει κανενα αμαξι στη κατηγορια παρα μονο η delta τωρα αν ειναι ακριβως ιδιομε του Bravo δε το ξερω απλα της lancia μου φανηκεπιο προσεγμενο-πολυτελες οταν μπηκα μεσα,ισως και το 308 να ειναι απο τα καλυτερα στο εσωτερικο..Ακομα και το a3 το νεο που το εχει φιλος δε μου εκανε αισθηση ποιοτικα σε σχεση με αυτο..Το μονο 'κακο' στη c4 ειναι η συναρμογη του κουμπιου των alarm σε σχεση με το πλαισιο αλουμινιου που τα περιβαλει..Η αισθηση που σου δινει οταν ταξιδευεις νυχτα ειναι μοναδικη..Αυτο για εμενα ας πουμε εχει μεγαλη σημασια..Το leon προ facelift το εχω οδηγησει αλλα ηταν το cupra οποτε σε σχεση μετα αλλα 2 δε βγαινει συμπερασμα..To εσωτερικο του ομως ηταν απαραδεκτο..Και απο το συγκριτικο του τοπικ λογικο μου φαινεται ενας 1.8t να ειναι ο καλυτερος απο τους αλλους 2.. -
Καλημερα φιλε QsisVTS. Αν δεν κανω λαθος η διαφορα φαινεται κυριως στα ψηλα και εκει δεν μπορεσα να εχω αρκετο χρονο μεσα στο Leon για να το κρινω δυστυχως. Το Bravo που το πηρα για αρκετες ωρες και το εσκισα λιγο μπορω να πω οτι με αφησε πληρως ικανοποιημενο. Στα χαμηλα μου αρεσε που ενιωθα πιο πολυ το kick του κινητηρα απ'οτι με το Leon που ειναι εντελως μα εντελως αθορυβο η αληθεια ειναι. Του Bravo το ακους και λιγο και μαλλον μου αρεσει αυτο. Στα ψηλα το Bravo δινει ανετα. Δεν παρατηρησα καμια απωλεια ισχυος για να ειμαι ειλικρινης. Στις ευθειες της ΑΟ ακομα και με 6η ανεβαινε απο τα 140 στα 180 και μετα στα 200 πολυ γρηγορα. Στις στροφες σταθεροτατο. Γενικα απολυτα ικανοποιημενος. Θα προσπαθησω να βρω μια αντιπροσωπεια της Seat που να μου δωσει το Leon εστω για μια ωρα και μονος μου χωρις τον πωλητη μεσα. Αν καταφερω κατι θα μπορω μετα να συγκρινω. Τωρα ειναι ανιση η μαχη. Δυστυχως ή ευτυχως η Fiat ηταν πολυ πιο φιλικη προς τον πελατη.
-
το c4 μια χαρα αυτοκινητο ειναι κ εχει τεραστιους χωρους για 3πορτο μικρομεσαιο...το χει ενας φιλος μου το 1400αρι κ κινειται μια χαρα. Το μονο μειονεκτημα ειναι οι πισω αναρτησεις που ειναι πολυ ξερες και καθε φορα που περναει απο ανωμαλια ακουγεται πολυ θορυβος απ αυτη. Αραγε υπαρχει καποιος τροπος αντιμετωπισης αυτου του προβληματος?
-
υπαρχει,ναι.
-
οπως;
-
να μην περναει πανω απτις ανωμαλιες.
-
η να παρει golf
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
η να παρει golfδεν έχει μόνο το Golf πολλαπλούς πίσω.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
το c4 μια χαρα αυτοκινητο ειναι κ εχει τεραστιους χωρους για 3πορτο μικρομεσαιο...το χει ενας φιλος μου το 1400αρι κ κινειται μια χαρα. Το μονο μειονεκτημα ειναι οι πισω αναρτησεις που ειναι πολυ ξερες και καθε φορα που περναει απο ανωμαλια ακουγεται πολυ θορυβος απ αυτη. Αραγε υπαρχει καποιος τροπος αντιμετωπισης αυτου του προβληματος?To C4 δεν μου αρέσει στο δρόμο. ΔΕΝ έχω οδηγήσει Bravo και Leon, αλλά εκτός του ότι κινδύνεψα να σπάσω τον αντίχειρα μου σε κάποιες προσπάθειες πολύ γρήγορης οδήγησης, με ξενίζει πολύ η αίσθηση του τιμονιού και η λειτουργία της ανάρτησης, ειδικά της πίσω. Το μοτέρ/κιβώτιο βέβαια είναι πολύ καλά.
-
Θα διαφωνισω με αυτο που λες!
Το C4 ειχε ανεκαθεν πολυ σαφες τιμονι. Η πισω αναρτηση βαραει οπως λετε στις ανωμαλιες αλλα ο αξονας ακολουθει χωρις κανενα προβλημα την πορεια που δινεις. Επισης η αναρτηση ειναι αρκετα σφιχτη χωρις να χανει τιποτα σε ανεση, ειναι κατα την γνωμη μου κοντα στην χρυση τομη (οπως συζηταγα με τον vellerefonti το μονο που ειπαμε ηταν οτι για λιγο πιο σπορ οδηγηση χρειαζονται μια ψιλια πιο σκληρα ελατηρια!)
Εγω παντως αβιαστα και χωρις να μου δινει αισθηση φοβου χωρις λογο μπορω να το οδηγησω σχετικα καλα.
Πηγαινε στο θεμα της βολτας του Διονυσου που υπαρχει στις ανακοινωσεις και ρωτα τα παιδια πως ειδαν το C4 στα στροφιλικια κλπ
C4 1.6 THP ή BRAVO 1.4 T-JET 150HP ή LEON 1.8TSI