-
Μιας και επέστρεψα είπα να ανοίξω μια καινούρια ψηφοφορία!
Εδώ μπορείτε να ρίχνετε ελεύθερα
Εχετε δικαίωμα για 3 επιλογές
Εγώ ψηφίζω Πρετεντέρη, Κακαουνάκη, Παπαχελά...Το τονίζω.
Εχετε δικαίωμα για 3 επιλογές. -
Μιας και επέστρεψα είπα να ανοίξω μια καινούρια ψηφοφορία!
Εδώ μπορείτε να ρίχνετε ελεύθερα
Εχετε δικαίωμα για 3 επιλογές
Εγώ ψηφίζω Πρετεντέρη, Κακαουνάκη, Παπαχελά...Το τονίζω.
Εχετε δικαίωμα για 3 επιλογές. -
Παρακαλούνται οι κύριοι συντονιστές να παραδώσουν στους νικητές τα βραβεία τους!
-
Αυτιάς, μαινόμενος!.. Απαγόρεψε την είσοδο στο στούντιο του Γιώργου Βλάχου. Τα 'χασαν εικονολήπτες, τεχνικοί και δημοσιογράφοι.
Με φωνές και απαράδεκτη γενικά συμπεριφορά, ο Γιωργάκης έδιωξε από την εκπομπή το δημοσιογράφο...
Ο Αυτιάς, δε λειτούργησε σαν εκπομπάρχης, αλλά σαν καναλάρχης. Τα πήρε στο κρανίο ο Κοντομηνάς. Ήθελε να του ρίξει τις κλωτσιές του. Τον συγκράτησαν Παπουτσάνης - Μωραϊτης, που ανέλαβαν και να εξομαλύνουν την κατάσταση...
Κοίτα ρε, ένας μάγκας... Έδιωξε τον άνθρωπο, που...μαζί με το Βερύκιο, του έχουν δώσει νούμερα στην εκπομπή. Αν δεν ήταν αυτοί, η εκπομπή (με τις χαμηλές «πτήσεις» στο νεανικό κοινό) θα είχε βυθισθεί.
Το κοινό του Αυτιά οι συνταξιούχοι, δεν μπορούν να τον κρατήσουν στην επιφάνεια. Θα πνιγεί ο μακάκας. Δεν το καταλαβαίνει...
-
ο αυτιας ειναι μεγας υποκριτης δεν τον παω με τιποτα
-
Eίναι τόσο απύθμενα ηλιθιωδώς γλοιώδης παπάρας που σχεδόν τον πάω.
-
Τριανταφυλλόπουλος:
Για μένα μέγας υποκριτής!Ίσως ο μεγαλύτερος από όλους!'Φωνάζει' για την ανομία, αλλά όσο η ανομία (ή μη εφαρμογή του νόμου) τον βολεύει, δεν τα φέρνει στο φως.(Γιατί δεν έκανε ρεπορταζ για τις αναβολές ποτέ?Γιατί 'κανείς' δεν έμαθε ότι παρότι έχει Ι5 ψυχολογικό, του έχουν βγάλει 3 φορές άδεια γιατί έχασε το όπλο του?)
Προσωπικά πιστεύω ότι κάνει ρεπορτάζ για ό,τι παράνομο υπάρχει (με την προϋπόθεση να μην έχει κάνει όμως αυτός παρόμοια παρανομία).
'Φωνάζουμε τους άλλους καμπούρηδες, αλλά τη δικιά μας καμπούρα δεν τη βλέπουμε'Τράγκας:
Πολύ λαϊκιστής...με ενοχλεί το ύφος ότι καταλαβαίνει τα οικονιμικά βάσανα των οικονομικά ασθενών ανθρώπων.Αυτιάς:
Καλά τα λέει με τα οικονομικά, τα εξηγεί σωστά, αλλά κι αυτός πολύ λαϊκιστής.Φωνάζει πολύ, αλλά πιστεύω ότι το κάνει μόνο για τα νούμερα.Για μένα είναι το κλασσικό παράδειγμα Έλληνα: 'Γνωρίζω τα πάντα' , 'δεν έχει γεννηθεί ακόμα αυτός που θα με ξεγελάσει', 'όλοι οι πολιτικοί κλέβουν και τρώνε τα λεφτά μας' (και εκνευρίζομαι που δεν είμαι κι εγώ στην τάξη των επωφελημένων/ευνοούμενων) κτλ-κτλ.
Μου φαίνεται πολύ ψεύτικος με αποτέλεσμα να με εκνευρίζει και μόνο που περνάω (λόγω ζάπινγκ) από το κανάλι που προβάλει την εκπομπή του.Δεν ξέρω γιατί, αλλά τον Ευαγγελάτο δεν τον αντιπαθώ, παρότι στις εκπομπές του αφήνει τους άλλους να μιλάνε όσο τον βοηθούν στο να βγάλει το θέμα του σωστό και άδικο για το μέσο άνθρωπο. Άσχετα αν πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι μαύρα-άσπρα...
Έχει κάποια κακά, αλλά αν ακούγοντάς τον έχεις και τα αρνητικά του στο πίσω μέρος του μυαλού σου, μαθαίνεις κάποια πράγματα και γίνεται έστω λίγο πιο συνειδητοποιημένος πολίτης και αγοραστής.
Τουλάχιστον αυτή η εντύπωση που έχει δημιουργηθεί. -
Σε καποια μεσημεριανη εκπομπη λεγανε αποτελεσματα απο καποια γκαλοπ αναποδο απο το δικο μας.
Μακραν καλυτερος απο ολους ο Ηλιας ο Μαμαλακης.
Και δεν ειχαν αδικο.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Σε καποια μεσημεριανη εκπομπη λεγανε αποτελεσματα απο καποια γκαλοπ αναποδο απο το δικο μας.Μακραν καλυτερος απο ολους ο Ηλιας ο Μαμαλακης.
Και δεν ειχαν αδικο.
Δημοσιογράφος θεωρείται αυτός;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Σε καποια μεσημεριανη εκπομπη λεγανε αποτελεσματα απο καποια γκαλοπ αναποδο απο το δικο μας.
Μακραν καλυτερος απο ολους ο Ηλιας ο Μαμαλακης.
Και δεν ειχαν αδικο.
Εεε;
Μαλλον, με την ευρεια εννοια του ορου.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Θεωρουνται οι αλλοι ?
-
Psifisa Triantafylopoulo,Tremi kai Aftia alla 8a'8ela akoma na psifisw Kampouraki (to), Oikonomea, Tragka, Kakaounaki, Stai,Liagka kai pollous, pollous allous...
Dynati psifoforia pantws! -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Θεωρουνται οι αλλοι ?
κανένας δεν είναι σωστός......
όλοι παίζουν τα παιχνίδια τους......... -
Ο χρήστης fantomas3004 έγραψε:
αυτός ο τερενς κουίκ τι φρούτο είναι με τετοιο όνομα;
καλλιτεχνικό;
Δέν είναι φρούτο, βατραχάκι είναι
Φέρενς Κουάκ
tm Ψαροκωστούλα αγάπη μου -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
καλλιτεχνικό;
Φέρενς Κουάκ
tm Ψαροκωστούλα αγάπη μουΚαι Ξανά Φτούκα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
καλλιτεχνικό;
Φέρενς Κουάκ
tm Ψαροκωστούλα αγάπη μουΕκείνα τα τηλεοπτικά καρτούν προ δεκαπενταετίας περίπου όταν ήταν στις δόξες του, ήταν το βατραχάκι ο Κουάκ.
Τον μολοσσό Ψηλάκη τον θυμόσαστε? -
Ολοι οι παραπάνω μου τη δίνουν γενικώς αλλά νομίζω το βραβείο κατα την γνώμη μου το παίρνει ο Αυτιάς.
Είναι το ποιό γλιώδες 'σκουλήκι': που έχω δει στην ζωή μου.
Ακόμα θυμάμαι τότε τον όμορφο καιρό που ήταν παρέα με το παπαδάκη στο καλημέρα ελλάδα και προέτρεπε τον κοσμάκη να πάει να χτυπήσει κανα δανειάκι για σπιτάκι....
Τώρα βέβαια έχει γίνει τρισάθλιος.....
Εχει και εκείνο το όμορφο χαμογελάκι όταν γελάει που λέω ρε φίλε δεν γίνεται να βάλουμε μια συσκευούλα να βγαίνει το χεράκι μου απο την κάμερα και να του ρίξει ένα μπουνίδι μπας ηρεμήσει.... -
Ο χρήστης piii έγραψε:
Ολοι οι παραπάνω μου τη δίνουν γενικώς αλλά νομίζω το βραβείο κατα την γνώμη μου το παίρνει ο Αυτιάς.
Είναι το ποιό γλιώδες 'σκουλήκι': που έχω δει στην ζωή μου.
Ακόμα θυμάμαι τότε τον όμορφο καιρό που ήταν παρέα με το παπαδάκη στο καλημέρα ελλάδα και προέτρεπε τον κοσμάκη να πάει να χτυπήσει κανα δανειάκι για σπιτάκι....
Τώρα βέβαια έχει γίνει τρισάθλιος.....
Εχει και εκείνο το όμορφο χαμογελάκι όταν γελάει που λέω ρε φίλε δεν γίνεται να βάλουμε μια συσκευούλα να βγαίνει το χεράκι μου απο την κάμερα και να του ρίξει ένα μπουνίδι μπας ηρεμήσει.... -
γινεται να βαλω και τις τρεις ψηφους στον αυτια?
-
Επειδή μιλάτε πολύ για Αυτιά και εγώ τον παρακολουθώ πραγματικά μερικές φορές θέλει χοντρό κράξιμο. Έρχεται και επαναλαμβάνει συνέχεια για τα δικαιώματα των φτωχών, των αδυνάτων, των συνταξιούχων κατηγορεί ασταμάτητα την εγκληματική κυβέρνηση που τους πετσοκόβει μισθούς, συντάξεις υπεραυξάνει τους φόρους, φτάνει την ακρίβεια στα ύψη τους βάζει να πεθάνουν στην ψάθα κτλπ, κτλπ, κτλπ.
Μετά σε λίγο αρχίζει το άλλο τροπάριο : Καραμανλής, Αλογοσκούφης, Φώλιας, Πετραλιά, Αβραμόπουλος, Λιάπης, επίτιμος σπουδαίοι άνθρωποι με μεγάλες κοινωνικές ευαισθησίες.
Ρε φίλε αυτό το επιεικέστερο που θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω είναι δούλεμα.
Άν θέλεις να κάνεις μιά δουλειά δέν πάς ένα βήμα μπροστά, ένα βήμα πίσω αυτό είναι μιά τρύπα στο νερό χτύπα τους στα ίσια τουλάχιστον όπως κάνει ο Κακαουνάκης όσο γελοίος και άν φαίνεται τουλάχιστον είναι πολύ ξεκάθαρος στις θέσεις του.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΑΝΤΟΛΟΓΟΙ...