-
ολοι βριζουν την αθηνα αλλα τωρα που κατι παει να γινει και να χαθει απ'τον χαρτη ολοι λυπουνται
ειμαι μπερδεμενος
τελικα μισουμε την αθηνα ή οχι;
(οι της θεσ/νικης να σκασουν, η γνωμη τους δε μετραει )@88888
βασικα τους μπαχαλακηδες (μιλαω για τις περιπτωσεις που δεν ειναι ασφαλιτες) δεν μπορει να τους διωξει ευκολα η οργανωμενη ειρηνικη πορεια για πολλους λογους... ετσι συνηθως γινεται συμφωνια με τους μπαχαλους, βγαινει πρωτα η ειρηνικη πορεια, κανει αλυσιδα, φωναζει συνθηματα κ μετα πανε οι μπαχαλακηδες και κανουν το δικο τους παιχνιδι με τις πλατες της πορειας ουσιαστικα αλλα χωρις τη θεληση των ατομων του μπλοκ ... το προβλημα δεν ειναι αυτο, αυτο γινεται σε καθε πορεια κ τα επεισοδια ειναι μικρης εκτασης..
τα μεγαλα προβληματα οπως τωρα δημιουργουνται οταν σκανε στις πορειες γηπεδακηδες μπαχαλοι και/ή αλλοι κινηματικοι τουριστες που πανε απλα για την καυλα.. κανουν ο,τι γουσταρουν κ κανεις δεν μπορει να πει τιποτα, ειναι λιγοι αλλα πολυ καλα οργανωμενοι κ κανουν κουμαντα ευκολα.
χθες στην πορεια 2 γνωστοι μου (ηταν μαζι μας στο μπλοκ οχι μπαχαλοι) πηγαν νοσοκομειο επειδη εφαγαν πετρες απο μπαχαλακηδες... του ενα σκιστηκε ολη η μουρη και δεν ξερω κ γω ποσα ραμματα εκανε ...
μην ειστε χαζοι, νομιζετε ο κοσμος στις πορειες θελει μπαχαλα; εμεις οι ιδιοι ειναι που τρωμε τα χημικα, το ξυλο, και την κριτικη του κοσμου και οχι οι μπαχαλοι...δεν ξερω πως αποφασισα να γραψω σοβαρα... πληζ μη με κανετε να το μετανιωσω
-
μαγκες ο στρατος ειναι προ των πυλων...
-
Για την ώρα στα προπύλαια η κατάσταση δεν είναι ακόμα υπό έλεγχο. Αστυνομία και Αναρχικοί παίζουν το παιγνίδι του πετροπόλεμου. Στο Κτήριο της Ακαδημίας δεν έχουν σημειωθεί ζημιές αν και ένα από τα περίπτερα επί της Ακαδημίας (που βρίσκεται στον πίσω περίβολο του Κήπου της Α.Α.) έχει καταστραφεί ολοσχερώς.
Κατά τα άλλα ο Κωστάκης με τον Γιωργάκη και τα άλλα τα παιδιά είχαν συνάντηση στου Μαξίμου.
Η λύση ΙΜΗΟ είναι μία. Η κατάσταση δεν ελέγχεται χωρίς επέμβαση της Αστυνομίας κατά τρόπο ώστε να καθαρίσει ο χώρος. Νισάφι πια. Εδώ δεν μιλάμε για διαμαρτυρία. Έχουν υπερβεί κάθε όριο αυτοί που θεωρούν χρέους τους να μας αφυπνίσουν καίγοντας μας.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
... μήπως θέλεις να πάω να σταματήσω εγώ τους 'αναρχικούς'-ασφαλίτες που καίνε?..
Υπάρχει εμότικον whatever που να το κάνει κ με τα δυο χέρια; Χρειάζομαι ένα τώρα.
Χ2
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
ερωτηση απάντηση σε όλα αυτά που συμβαίνουν:
ποσα χιλιομετρα απέχει το Μεγεάλο Πεύκο, ο Αυλώνας και η Θήβα απο το κέντρο της Αθήνας?ΥΣ. όταν δεν μπορεί να βάλει-δεν θέλει (?) τη τάξη η δημοκρατία με τα στρουμφάκια της τοτε μάλλον πρέπει να γίνει κάτι λιγάκιιι διαφορετιικό!!
Οχι ρε συ τέτοια..........στο όνομα της δημοκρατίας πρέπει να γίνουνε στάχτη τα πάντα.........
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Χ2Να δεις που όταν ηρεμήσεις θα ξαναγίνουμε φίλοι.
-
ρε βοδι καραμανλη, ξυπνα ΓΑΜΩ
Μπα, δεν κοιμάται... μια χαρά ξύπνιος είναι, κάθεται σε μια γωνιά και γελάει...
Όλα πάνε κατ' ευχήν.. όλοι βλέπουν καταστροφές και τίποτα άλλο, δεν υπάρχει ούτε κίνημα, ούτε απεργία, ούτε πορείες, ούτε σκάνδαλα ούτε τίποτα... ψιλά γράμματα.Συναδελφε, ποσο δικιο εχεις !
Θα καθεται μαζι με τον Εφραιμ ο Ρουσοπουλος και θα γλεντανε..
Και τους κανουν τη 'χαρη' και ολοι οι καναλαρχες βεβαια.. -
Ένας πιτσιρικάς όντως μπορεί να μην έχει μεγάλη εκτίμηση για τις συνέπειες των πράξεων του, θα συμφωνήσω απόλυτα.
Σαν πιτσιρικάς έβλεπα τέτοια σκηνικά, μεγάλες καταστροφές, κλπ, και μπορεί φυσικά να ήμουν ήρεμος(από μικρός ήμουν ήσυχος), αλλά δεν με πολυσκότιζαν κιόλας. Προβληματιζόμουν, παρατηρουσα, απλά τα έβλεπα 'αποστασιοποιημένα'.
Αυτή τη στιγμή στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου έχω και την αγωνία αν το πρωί που θα πάω να ανοίξω θα βρω το μαγαζί μου εντάξει. Πείτε το εγωϊστικό, πείτε το ατομιστικό, αλλά νομίζω είναι μια φυσιολογική αντίδραση....
-
Mπραβο στα μπερδεμενα που καινε την περιουσια του κοσμου!
-
το 1992 βγήκε ο στρατος στο λοσ αντζελες για να ηρεμήσουν τα πραγμάτα σε παρόμοιες σκηνες βίας απο σχεδόν παρόμοιο περιστατικο.
Δεν έπαψε να είναι 'δημοκρατική' χώρα η ΗΠΑ!
Αρα για τι φοβάστε ρε λαμογια? Μηπως την έχετε λερωμένη τη φωλιά σας και μόνο η ιδέα σας τρομάζει? -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Χ2
Να δεις που όταν ηρεμήσεις θα ξαναγίνουμε φίλοι.
Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα ρε συ.
Ούτε είμαι τσατισμένος τώρα πλέον, ούτε κρατάω ποτέ κακίες γενικά, πόσω μάλλον από ένα πληκτρολόγιο.
Διάβασε πάντως αυτό που λέει ο skye στην προηγούμενη σελίδα.
Οι περισσότεροι μπαχαλάκηδες είναι υποκινούμενοι και υπάρχουν ντοκουμέντα, δεν τα λέμε απ' το κεφάλι μας. Ο σκοπός τους είναι προφανής πιστεύω. -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
το 1992 βγήκε ο στρατος στο λοσ αντζελες για να ηρεμήσουν τα πραγμάτα σε παρόμοιες σκηνες βίας απο σχεδόν παρόμοιο περιστατικο.
Αρα για τι φοβάστε ρε λαμογια? Μηπως την έχετε λερωμένη τη φωλιά σας και μόνο η ιδέα σας τρομάζει?αν κυριχθεί η χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα κατεβάσουν τις ειδικές δυνάμεις όπως έκανε στην Γαλλία ο Σαρκοζί .......
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
Κυριαρχει ενας πανικος σε ολους, γιατι αραγε? Μπας και ξυπνησαν ΟΙ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙΣΥΧΗ πολίτες αυτης της χωρας? Ποιος πιστευει οτι δυο μερες τωρα ολοι την ιστορια της εκαναν μια δυο χιλιαδες κόσμου? Το κραμα των ανθρωπων που ηταν κατω στο κεντρο ηταν τετοιο που οι κυβερνωντες και οσοι απο του φιλισυχοι πολιτες με τη δουλειτσα τους και το μισθουλη τους δεν θα είθελαν ποτε να ζησουν σε αυτη τη χαμοζωεί. Δυστυχως για ολους μας αυτα τα Χριστουγεννα θα ειναι λιγο διαφορετικα, Νικο Κ. ξέρεις πολλυ καλα οτι αυτο που σε εχει κλειδωσει στο καναπέ σου ειναι τα σπλαχνα σου, τα παιδια σου, και αυτο γιατι δεν ξερεις ποτε και ποιος μακακας θα τραβηξει πιστολι απο απεναντι, ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΙΣΤΟΛΙ, μια πετρα στο κεφαλι η μια ροπαλια παει και ερχεται κανα ραμματακι και αυτο ειναι. Αλλα τη σφαιρα? Πως τη διαχειριζεσαι? Τεσπα. Πολλοι απο αυτους που εκαιγαν και εσπαγαν στο κεντρο της καθε πολης σε ολη την Ελλαδα δεν ειναι το κομπλεξικο ή το αναρχοκομμουνη ή οποιος θελει το μυαλο σας να βάζει. Ειναι ο φοιτητης που δεν εχει μέλλον γιατι αραγε? Ειναι ο νέος των 700 και κατω ευρω, Ειναι ο Οικοδομος που δεν εχει δουλεια και τα παιδια του ειναι στη γυρα να βρουνε το γαλα της ημερας.
Αυτη η σφαιρα που σκωτωσε το παλικαρακι πρεπει να ειναι η αρχη στο να ξυπνησει κατι μεσα μας και να ενεργεισουμε εναντια σε οτι σκωτωνει το μελλον τον παιδιων μας, για εμας σωτηρια δεν ειπαρχει μας πειρε η μπαλα, και οποιος δεν εχει παιδια ας σκεφτει τον διπλανο του.
Πλεον δεν ειναι ολα ισια αντιδραστε σε οτι σας πασαρουν, ξεγκαβοθειτε δειτε λιγο πισω απο τη κουρτινα, και στο φιναλε και τι εγεινε που σπασανε και καψανε, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, το κρατος δυλαδη εμεις κυριοι, εμεις μεταξυ μας τα κρυβαμε και λεγαμε ελα μωρε αφου ο γιος δεν καταιβενει εκει κατω. Τη φαγαμε τη φωλα και τωρα τρεχουμε κυριοι. και εις αλλα με υγεια.ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗ?
Ξυπνατε αν μει στρατος τοτε θα κλαψουμε πολλοι κόσμο, ας βαλουμε πισω τα μικροπολιτικα μας συμφεροντα και να δουμε το μελλον κατφατσα.
Οταν το κρατος τα δινει ολα στις τραπεζες και στο λαο τιποτα τοτε τη περιμενετε?
Μας κατηγυρσαν τη Θρησκεια βλεπε Βατοπεδια και αλλα,
Μας κατηγυρσαν την οικογένεια βλεπε Τηλο και αλλα,
Μας κατυγηρσαν σαν κρατος βλέπε τι γινετε απο το Σαββατο.
Για πειτε μια αξια που εμεινε γαι αυτα τα παιδια, για πειτε μου το μέλλον ολων αυτων των παιδιών με τα σημερηνα δεδομενα?
Εξεγερση ειναι αυτο, σιγα μην τα κανου ολα αυτα 150 γνωστοι αγνωστοι.Δημοκρατεια εχουν στην USA?
-
ρε βοδι καραμανλη, ξυπνα ΓΑΜΩ
Μπα, δεν κοιμάται... μια χαρά ξύπνιος είναι, κάθεται σε μια γωνιά και γελάει...
Όλα πάνε κατ' ευχήν.. όλοι βλέπουν καταστροφές και τίποτα άλλο, δεν υπάρχει ούτε κίνημα, ούτε απεργία, ούτε πορείες, ούτε σκάνδαλα ούτε τίποτα... ψιλά γράμματα.τρώει μακαρονάδες......
-
η 71η αερομεταφερομενη που ειναι παντα σσε επιφυλακή έχει εκπαιδευτει για τέτοια γεγονότα.
Μια διαταγή μονάχα... -
Η Αμερική δεν έχει περάσει από πραξικοπήματα και στρατό στους δρόμους να τσαλαπατά την δημοκρατία. Και μόνο η θέα ενός άρματος μάχης σε ένα Αθηναϊκό δρόμο είναι αρκετή για να ανατριχιάσει οποιονδήποτε.
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
η 71η αερομεταφερομενη που ειναι παντα σσε επιφυλακή έχει εκπαιδευτει για τέτοια γεγονότα.
Μια διαταγή μονάχα...το θέμα είναι να πουν ναι όλα τα κόμματα........
-
Να δείτε που στο τέλος όλοι αυτοί οι αλητάμπουρες και τα αποβράσματα της κοινωνίας θα βγουν ήρωες και επαναστάτες.
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Αρα για τι φοβάστε ρε λαμογια? Μηπως την έχετε λερωμένη τη φωλιά σας και μόνο η ιδέα σας τρομάζει?αν κυριχθεί η χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα κατεβάσουν τις ειδικές δυνάμεις όπως έκανε στην Γαλλία ο Σαρκοζί .......
ελπιζω να μην στειλουν τους 'ειδικους φρουρους'...
-
Αν είναι υποκινούμενοι οι μπαχαλάκηδες (όλοι μα όλοι; μου φαίνεται πολύ ανοργάνωτο το κρατος μας για κάτι τέτοιο :p), τότε γιατί επιχαίρουν μερικοί;
Δολοφονια του 16χρονου Αλεξανδρου