-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Ότι να 'ναιΧ2.
-
Τρεις 15χρονους έπιασαν οι αστυνομικοί μέσα σε καταστήματα να κλέβουν στην Σταδίου...ενώ οι καταστηματάρχες ήταν μπροστά παρακαλώντας τους να μην τους κλέψουν.
Επαναστάτες και αυτοί και ιδεολόγοι. Τσ τσ τσ αθώα ηλικία τελικά.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Αυτους τους ανθρωπους... ποιος θα τους τα δωσει? Πιθανα να τους κλεισανε τα σπιτια! Εχουν και δανεια απο πισω να τρεχουν... Τι θα κανουν?
Το κρατος τι θα κανει? Θα αναλαβει επιτελους τις ευθυνες του? Γιατι το σπασιμο των μαγαζιων ειναι ευθυνη του κρατους. Ηταν δικη του ευθυνη να προστατεψει....Μην απαντησετε... οσα πηραν οι ανθρωποι που καηκαν περσυ το καλοκαιρι... αλλα τοσα θα παρουν και αυτοι....
Εδώ συμφωνούμε απόλυτα.
Όπως καταλάβατε με το χειρότερο τρόπο, ΔΕΝ υπάρχει κράτος.- -
Ήθελα να ξέρω πιο μυαλό έχει σκεφτεί να αφήσει τη κατάσταση αυτή να εξελίσσεται για να μη...θρυνήσουμε άλλα θύματα
ΑΙΣΧΟΣ!!!
100 ανάρχες καίνε την Αθήνα και κανείς δε κάνει τίποτα!!!
Πιο πολλούς δημοσιογράφους έχει στο κέντρο και καμεραμεν...παρά πυροσβέστες!!!
-
Αηδια...
Καπου πρεπει να τελειωσει αυτο το παραμυθι...
Τιποτα μα τιποτα δε δικαιολογει το πλιατσικο, την πυρποληση πυροσβεστικων οχηματων, την ολοσχερη καταλυση της ταξης, το απολυτο χαος....Αντε γαμηθειτε κι εσεις και η 'επανασταση' σας...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τρεις 15χρονους έπιασαν οι αστυνομικοί μέσα σε καταστήματα να κλέβουν στην Σταδίου...ενώ οι καταστηματάρχες ήταν μπροστά παρακαλώντας τους να μην τους κλέψουν.Επαναστάτες και αυτοί και ιδεολόγοι. Τσ τσ τσ αθώα ηλικία τελικά.
Απαλλοτρίωση λεγεται αυτο !!
-
@Kovathe: Εξακολουθείς να μην διαβάζεις αυτά που γράφουν οι άλλοι, αλλά και εσύ ο ίδιος. Ρώτησες αν είδαμε ποιοι τα σπάγανε και έκλεβαν. Κάποιος σου απάντησε ότι είδε κάτι διαφορετικό. Δεν αναρωτήθηκα ΚΑΝ το που βρήκες τις πληροφορίες σου, ούτε τις σχολιάζω, απλά σου εξηγώ που είδα εγώ τις δικές μου.
-
Εγώ κουρσάρε αναφέρομαι στους μαθητές,φοιτητές,εργαζομένους που βγαίνουν να διαδηλώσουν ειρηνικά (υπάρχουν και τέτοιοι ξέρεις). Την ισοπέδωση (πορεία,διαδήλωση=κακομαθημένα που σπάνε ) δεν την καταλαβαίνω, σόρυ.
Περί προβλημάτων οικονομικών των μαθητών,
ξαφνικά η οικονομική κρίση, η ακρίβεια, η φτώχεια, οι απολύσεις αφορούν τους λίγους και όχι τους πολλούς; Περίεργο από το σαββατόβραδο τέτοια αλλαγή. Προφανώς όλοι οι εργαζόμενοι των 700 ευρώ είναι στείροι κι άκληροι.Ατομική πρόοδο; Μην λες τέτοιες λέξεις γιατί σκανδαλίζομαι.
Κι ο Εφραίμ την ατομική του πρόοδο κοιτούσε.
Κι ο Ρουσόπουλος το ίδιο.
Κι η Πελέκη, κι η Πελέκη.
Αμ ο μακαριστός Χριστόδουλος όταν διάβαζε τα μαθήματά του, την στιγμή που στους δρόμους γινόταν της ορθοδοξίας το κάγκελο;...Αυτή την πουτάνα την ατομική πρόοδο πληρώνουμε μαι φρεντ, μην ανησυχείς.
ililias
Τόσες διαδηλώσεις που έχουν γίνει κατά καιρούς, μαθητικες-φοιτητικες, δεν έχουν αναφερθεί νομίζεις στο καυτό πρόβλημα που θίγεις ή σε άλλα; Επειδή το άλτερ και το άλφα δείχνουν πλάνα μόνο από τις καταστροφές των αγνώστων-γνωστών, θεωρείς οτί γίνονται μόνο για πετροπόλεμο;
Πρώτη φορά χθες και σήμερα βλέπεις πορεία και διαμαρτυρίες; Έχεις παρεξηγήσει. -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ήθελα να ξέρω πιο μυαλό έχει σκεφτεί να αφήσει τη κατάσταση αυτή να εξελίσσεται για να μη...θρυνήσουμε άλλα θύματαΑΙΣΧΟΣ!!!
**100 ανάρχες καίνε την Αθήνα και κανείς δε κάνει τίποτα!!! **
Ναι ρε συ!
Έχουν ακροβολιστεί 10 στη Σταδίου, 5 στην Ερμού, 15 στο Πολυτεχνείο κλπ, μερικοί παίζουν εκτός έδρας σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κρήτη κλπ.... μιλάμε για οργάνωση όχι μαλακίες! -
ηθελα να ξερα αυτην την νοοτροπια εμεις οι Ελληνες που την ψωνισαμε...
σταματω εδω δεν θα πω τιποτε αλλο...
κριμα κριμα κριμα...
kouk δεν εχεις παραπονο δεν ειπα κατι το προκλητικο σωστα;
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Ήθελα να ξέρω πιο μυαλό έχει σκεφτεί να αφήσει τη κατάσταση αυτή να εξελίσσεται για να μη...θρυνήσουμε άλλα θύματα
ΑΙΣΧΟΣ!!!
**100 ανάρχες καίνε την Αθήνα και κανείς δε κάνει τίποτα!!! **
Ναι ρε συ!
Έχουν ακροβολιστεί 10 στη Σταδίου, 5 στην Ερμού, 15 στο Πολυτεχνείο κλπ, μερικοί παίζουν εκτός έδρας σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κρήτη κλπ.... μιλάμε για οργάνωση όχι μαλακίες!Α μάλιστα...δηλαδή την Αθήνα την καίνε απλά παιδάκια, που αύριο θα πάνε στο γραφείο με το κουστουμάκι τους.
Δεν είναι ανάρχες όλοι αυτοί...είναι φίλοι του 15χρονου Αλέξη και έτσι μωρέ...εκφράζουν τη θλίψη τους.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ήθελα να ξέρω πιο μυαλό έχει σκεφτεί να αφήσει τη κατάσταση αυτή να εξελίσσεται για να μη...θρυνήσουμε άλλα θύματαμε τις κορυφαιες δηλωσεις περι παθητικης!!!! στασης.... βουτυρο στο ψωμι των αναρχικων...
ο ανυπαρκτος πρωθυπουργος... -
Κουκολουφόρος πριν από λίγο πήρε με το έτσι θέλω 10 πακέτα προφυλακτικά από κεντρικό περίπτερο της Σταδίου. Ο περιπτεράς τον παρακαλούσε να πάρει με επιβραδυντικό (που δεν έχουν τόση πέραση), οι ΜΑΤατζήδες διακριτικά του φώναζαν να επιλέξει με ραβδώσεις, αλλά αυτός επέλεξε τα πολύ λεπτά.
Ωραία επανάσταση. Ξενέρωσα με τον τύπο, σκέφτομαι να καταδικάσω τις πορείες των μαθητών και να συνταχθώ με τον ειδικό φρουρό, ο οποίος δήλωσε ότι το έκανε γιατί κουράστηκε να τον κοροιδεύουν σχολιαρόπαιδα. (mega)
-
Η Εθνική Βιβλιοθήκη στις φλόγες
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Η Εθνική Βιβλιοθήκη στις φλόγες -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Η Εθνική Βιβλιοθήκη στις φλόγες!!!!!!!!!!!!
-
Ε ρε προβοκάτσια
-
Καιγετε η Εθνικη Βιβλιοθηκη.... so much for the Civilisation...
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Η Εθνική Βιβλιοθήκη στις φλόγεςΤι λες ρε?
Δε παίζει!!! Ψέμματα!!! Στείλε λινκ!!!
-
Διασκεδαστικό, ε;
Μπράβο στα φασιστάκια.
Δολοφονια του 16χρονου Αλεξανδρου