-
Έτσι όπως βλέπω τα πράγματα θα είναι θαύμα να μην πληρώσει κάποιος μπάτσμαν με το ίδιο νόμισμα. Μακάρι να βγω ψεύτης. Προς το παρόν τη νύφη πληρώνει ο κοσμάκης.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
AΪ σιχτίρ πια με όλα αυτά τα τσογλάνια.
Ας βγει η αστυνομία να τα καθαρίσει να τελειώνουμε επιτέλους.
200-300 αποβράσματα λίγοτερα στην κοινωνία.-
fascist alert...
Δουλεύεις κέντρο Αθήνας ή κάνω λάθος;
Αν αύριο μεθαύριο έχουν κάψει το κτίριο που δούλευες και βρεθείς χωρίς δουλειά έλα να με ξαναποκαλέσεις έτσι...
Από το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτι...
-
Να προτείνω, μαζί με τα τανκς, και μία απαγόρευση κυκλοφορίας. Να ισχύει μετά τις 5 το απόγευμα καλύτερα, έχει χειμωνιάσει και νυχτώνει γρήγορα...
-
η κοπελιά μου ηταν στην δουλεια της στους αμπελόκηπους, τους διώξανε απο κει καθως αρχισαν να πέφτουν πέτρες στις τζαμαρίες γύρω, αναγκάστηκε να πάει στο σπίτι της στον κολωνο με τα πόδια.. έφυγε 6 και έφτασε 8.. βρέθηκε ανάμεσα σε πέτρες,φωτιές καδρόνια κτλ κτλ.. άκουγε συνέχεια με τα hands free ραδιόφωνο προσπαθώντας να βρεί απο που να πάει ωστε να αποφύγει τα επεισόδια.. στο πόδι της έχει τραύμα απο καρφί οπως προσπαθούσε να αποφύγει τον χαμό.
συγχαρητήρια σε ΟΛΟΥΣ μας για την κοινωνία μας.. μια κοινωνία που ασφυχτιά πια τόσο πολύ απο το μπουρδέλο που έχουμε γίνει που χτυπάει τυφλά προς όλων.μια κοινωνία που πυροβολεί παιδιά.μια κοινωνία που καίει και καταστρέφει.μια κοινωνία που η εντιμότητα είναι εξαίρεση.. κρίμας και πάλι κρίμας για την χώρα που ανέδειξε την δημοκρατία.. πραγματικά θλιβερό.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Και νόμιζα ότι ο Μάνος, για σήμερα, θα αποτελούσε τη μοναδική μου πηγή ψυχαγωγίας
Εσύ να δεις πως με διασκεδάζεις. Χωρίς εσένα θα είχα λιγότερη από μισή ικανοποίηση διαβάζοντας το φόρουμ. Διότι δεν υπάρχει τίποτα πιο απολαυστικό από την κωλοτούμπα (από την παιδική ηλικία μάλιστα ) αναλόγως της περίστασης . Αν έγραφες και στο θέμα με το Champions League ως γαύρος ή βάζελος, η απόλαυση θα ήταν πολλαπλάσια.
-
ΚΟΦΤΕ ΤΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΕΞΩ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ........ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ............ ΤΩΡΑ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ..........!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑ............ΤΕΛΟΣ !!!!!!!!!!!Φιλε Magik δεν επικροτω επ'ουδενι αυτο που γινεται τις 3 τελευταιες ημερες,ισα ισα ειμαι οπως και οι περισσοτεροι εξοργισμενος με το θεατρο του παραλογου που βιωνουμε,αλλα ακουτε τι λετε μερικοι ? Διαβαζετε τι γραφετε ? ?
ΤΑΝΚΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ? ?
Η βια γενναει βια δυστυχως και ξαναλεω,ο ΘΕΟΣ να βαλει το χερι του.
Δυστυχως δεν παμε καθολου καλα....
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΕΞΩ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ........ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ............ ΤΩΡΑ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ..........!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑ............ΤΕΛΟΣ !!!!!!!!!!!Ούτε για πλάκα, Γιώργο.
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
η κοπελιά μου ηταν στην δουλεια της στους αμπελόκηπους, τους διώξανε απο κει καθως αρχισαν να πέφτουν πέτρες στις τζαμαρίες γύρω, αναγκάστηκε να πάει στο σπίτι της στον κολωνο με τα πόδια.. έφυγε 6 και έφτασε 8.. βρέθηκε ανάμεσα σε πέτρες,φωτιές καδρόνια κτλ κτλ.. άκουγε συνέχεια με τα hands free ραδιόφωνο προσπαθώντας να βρεί απο που να πάει ωστε να αποφύγει τα επεισόδια.. στο πόδι της έχει τραύμα απο καρφί οπως προσπαθούσε να αποφύγει τον χαμό.συγχαρητήρια σε ΟΛΟΥΣ μας για την κοινωνία μας.. μια κοινωνία που ασφυχτιά πια τόσο πολύ απο το μπουρδέλο που έχουμε γίνει που χτυπάει τυφλά προς όλων.μια κοινωνία που πυροβολεί παιδιά.μια κοινωνία που καίει και καταστρέφει.μια κοινωνία που η εντιμότητα είναι εξαίρεση.. κρίμας και πάλι κρίμας για την χώρα που ανέδειξε την δημοκρατία.. πραγματικά θλιβερό.
Με συγχωρείς αλλά αυτό είναι εγκληματική αμέλεια του παπαρα που κρατούσε τους εργαζόμενους μέχρι τις 6 το απόγευμα!
Ειδικά μετά τα χτεσινά γεγονότα και τις προαναγγελλόμενες σημερινές συγκεντρώσεις, έπρεπε όλες οι υπηρεσίες και επιχειρήσεις να έχουν αδειάσει από νωρίς το μεσημέρι.- -
Άκρη δεν πρόκειται να βγει εδώ μέσα και δεν υπάρχει λόγος άλλωστε. Ας καταθέτει ο καθένας την άποψή του οποιαδήποτε και να είναι αυτή και ας μην ειρωνεύεται ο ένας τον άλλο αλλιώς θα βλέπουμε ένα φαύλο κύκλο αντεγκλήσεων και ύβρεων μέχρι να το κλειδώσει ο Κουκοκράτορας
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Και νόμιζα ότι ο Μάνος, για σήμερα, θα αποτελούσε τη μοναδική μου πηγή ψυχαγωγίας
Αν θέλεις να ψυχαγωγηθείς ακόμα περισσότερο μπορείς να κάνεις και μια βόλτα μέχρι το κέντρο της Αθήνας.......θα αισθανθεις και λίγο Νέρωνας..........αλλά άν χαθεί και άλλος σήμερα τότε ξανασκεφτείτε το......και θα ήταν εξίσου διασκεδαστικό να το πείς και σε αυτούς τους κακομοίρηδες που σήμερα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΧΑΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!
Καλά, ότι είναι άδικο να καίγονται τα μαγαζιά, είναι αλλά κανείς δεν έχασε τα πάντα, υπάρχουν και ασφαλειες.
Για τις παραπάνω δηλωσεις, προφανώς δεν έχεις παιδί/αδέρφι/ξαδέρφι (εγω έχω εδελφό στην ηλικία αυτή, και με το ίδιο όνομα) και προφανώς τα αισθήματα δημοκρατίας λείπουν από την καρδούλα σου, που δείχνει περισσότερη στοργή στις βιτρίνες από τον χαμό ενός μωρού από έναν νταή, καθότι ποστ οργής (κεφαλαία και bold) μόνο γι'αυτό είδα (και κάτι περί τανξ δάβασα αλλά είχα συγκινηθεί με τον χαμό του παγκακίου στο Σύνταγμα και δεν έδωσα βάση).
-
Καταληψη του προξενειου στο Λονδινο(ηρθαν σε συμβιβασμο με την αστυνομια κ εφυγαν) και στο Βερολινο λεει ο αλφα τωρα! ! !
-
To δίπλωμα Β κατηγορίας κάνει για τανκ?
Αγανακτισμένοι πολίτες σπεύσατε να τα επανδρώσετε -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Καταληψη του προξενειου στο Λονδινο(ηρθαν σε συμβιβασμο με την αστυνομια κ εφυγαν) και στο Βερολινο λεει ο αλφα τωρα! ! !Eδώ και ώρα.
Στο λονδίνο, με επιφύλαξη έγιναν συλλήψεις, και η αστυνομία μπήκε μέσα στο χώρο του προξενίου.Θα έχω νεώτερα το βράδυ γι αυτό μάλλον
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αλλά είναι μεγάλη η διαφορά όταν κάποιος που υποτίθεται ότι έχει αναλάβει την ασφάλειά σου, σε σκοτώνει, από τον κοινό εγκληματία.
Εγώ δεν βλέπω διαφορά, βλέπω μόνο τον σκοτωμένο. Και όλοι προσπερνούν αδιάφορα αυτούς που δολοφονήθηκαν από κοινούς εγκληματίες, εκεί δεν πειράζει ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΩΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Φυσικά και πειράζει. Να σου θυμίσω την μοίρα του καθικιού από το Άργος που βίαζε τα παιδιά του?
Eκεί Δικαιοσύνη δεν απένειμε η δικαιοσύνη, θυμάσαι;
Η Διακιοσύνη απένειμε δικαιοσύνη. Αλλά οι άνθρωποι πήραν τον Νόμο στα χέρια τους.
Και δεν καταλαβαίνω, τότε, ποιά είναι η αντίρρησή σου? Βαρύτερες ποινές?Η αντίρρησή μου είναι ότι αν δεν είχε αποδοθεί Δικαιοσύνη, ο εγκληματίας θα είχε βγει από τη φυλακή τώρα (ή θα κόντευε).
Οπότε, μην επικαλείσαι τη μοίρα του. -
Αυτό που γίνεται, σε όλη την Ελλάδα, ΔΕΝ είναι θέμα μερικών κουκουλοφόρων.
Είναι πολύ πιο βαθια τα αίτια. Όλα όσα ανέχονταν οι μαθητές, βγαίνουν στην επιφάνεια.Εγώ λέω ότι ξεπεράσαμε τις ανοχές μας.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΚΟΦΤΕ ΤΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!Πολύ θα ήθελα να κοπεί, αλλά κάστανα δεν χαρίζω.
Εν τω μεταξύ, οι βλακείες επιπέδου Αυριανής των 80s που γράφονται έχουν ξεπεράσει τα όρια προ πολλού.
Ένα έγκλημα ενός ατόμου έχει αναχθεί σε πολιτειακό ζήτημα ή αλλιώς: ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται - το ίδιο κι η σουπιά. -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
η κοπελιά μου ηταν στην δουλεια της στους αμπελόκηπους, τους διώξανε απο κει καθως αρχισαν να πέφτουν πέτρες στις τζαμαρίες γύρω, αναγκάστηκε να πάει στο σπίτι της στον κολωνο με τα πόδια.. έφυγε 6 και έφτασε 8.. βρέθηκε ανάμεσα σε πέτρες,φωτιές καδρόνια κτλ κτλ.. άκουγε συνέχεια με τα hands free ραδιόφωνο προσπαθώντας να βρεί απο που να πάει ωστε να αποφύγει τα επεισόδια.. στο πόδι της έχει τραύμα απο καρφί οπως προσπαθούσε να αποφύγει τον χαμό.
συγχαρητήρια σε ΟΛΟΥΣ μας για την κοινωνία μας.. μια κοινωνία που ασφυχτιά πια τόσο πολύ απο το μπουρδέλο που έχουμε γίνει που χτυπάει τυφλά προς όλων.μια κοινωνία που πυροβολεί παιδιά.μια κοινωνία που καίει και καταστρέφει.μια κοινωνία που η εντιμότητα είναι εξαίρεση.. κρίμας και πάλι κρίμας για την χώρα που ανέδειξε την δημοκρατία.. πραγματικά θλιβερό.
Με συγχωρείς αλλά αυτό είναι εγκληματική αμέλεια του παπαρα που κρατούσε τους εργαζόμενους μέχρι τις 6 το απόγευμα!
Ειδικά μετά τα χτεσινά γεγονότα και τις προαναγγελλόμενες σημερινές συγκεντρώσεις, έπρεπε όλες οι υπηρεσίες και επιχειρήσεις να έχουν αδειάσει από νωρίς το μεσημέρι.-δεν την κρατούσε κανείς παπάρας.. δυστηχώς σε ορισμένες δουλειές σε πιέζουν τόσο οι ημερομηνίες που αν κάτι πάει στραβά κάθεσαι μέχρι αργά και προσπαθείς να το διορθώσεις.
όπως και να'χει δεν είναι θλιβερό να φοβάσαι να κυκλοφορήσεις? γιατί? όλοι μαζί δεν είμαστε? αυτοί που πραγματικά φταίνε δεν τους αγγίζουν αυτά.. είναι βολεμένοι στις βίλες και στα κοτερά τους.
-
To sum up:
Ένας ένστολος (ηλίθιος, τρελός, ανίκανος;) σκοτώνει ένα ανήλικο.
Σε αντίποινα για αυτό που κάποιοι βαφτίζουν 'κρατική καταστολή/κρατική βία/φασισμό των κυβερνώντων', κουκουλοφόροι, καταστρέφουν, λεηλατούν και τρομοκρατούν ολόκληρες πόλεις.
Κάποια μέλη του forum βλέπουν τα γεγονότα ως δίκαιη αντίδραση στην δολοφονία και προτρέπουν και τους υπόλοιπους να ξυπνήσουν από το λήθαργο και να κατέβουν και αυτοί στους δρόμους ( για να κάνουν ΤΙ ακριβώς; ).
Κάποιοι άλλοι, στο άλλο άκρο, έχουν αρχίσει να ζητούν την συνδρομή του στρατού.
Η αστυνομία δείχνει να τα έχει χαμένα. Ξέρει ότι ό,τι και να κάνει θα βγει χαμένη. Είτε βγει στους δρόμους προσπαθώντας να επαναφέρει κάποια 'τάξη' (αδύνατο, υπό αυτές τις συνθήκες), είτε παραμένωντας ταμπουρωμένη στα τμήματα (που είναι οι μπάτσοι; είναι δυνατόν να αφήνουν το σύμπαν να καίγεται; ) Την ιδεολογική μάχη την έχασε πολλά χρόνια πριν, τώρα χάνει και την κυριαρχία της στην επιβολή της τάξης.
Ασφαλώς πολλά μέλη του forum χαίρονται γιαυτό. Δεν είμαι όμως καθόλου σίγουρος ότι εκφράζουν την πλειοψηφία της λαϊκής βούλησης.
Αυτά που βλέπω απόψε με στεναχωρούν και με προβληματίζουν. Και περισσότερο από όλα με προβληματίζει το ότι κάποιοι δεν μπορούν να κρύψουν την χαρά τους για αυτά που συμβαίνουν. Το 'στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται' θα μπορούσε κάλλιστα να είχε γραφτεί για την περίπτωση μας. Για αυτούς ο θάνατος του πιτσιρικά ήταν ο καλύτερος χριστουγεννιάτικος μποναμάς.
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΕΞΩ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ........ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ............ ΤΩΡΑ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ..........!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑ............ΤΕΛΟΣ !!!!!!!!!!!γι φαντασου... και ομως εφτασε μου φαινεται η στιγμη που θα παρακαλαμε στο τελος να βγει ο στρατος για να μας σωσει... για να κανει αυτο που θα επρεπε η ευνομουμενη πολιτεια. Δηθεν Δημοκρατια εχουμε... ΔΗΘΕΝ! Το χειροτερο ειδος χουντας βιωνουμε την στιγμη τουτη...
Οπως επισης ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ειστε εσεις κυριοι Kovathe και johnkyr που πετατε χαρακτηρισμους και προσπαθειτε να δημιουργησετε εντυπωσεις για αγανακτισμενους συμπολιτες σας επειδη ζητανε μια λυση και μια τιμωρια γι τα καθικια που τα σπανε. Αλλα ετσι ειναι... μιλατε εκ του ασφαλους. Σκεφτειτε ξανα ποιος ειναι ο fascist της υπόθεσης... κοιταξτε τον καθρεφτη και σιγουρα θα δειτε εναν μπροστα σας με την τραγιασκα του δημοκρατη.
Θα θελα να μαθω για ποσο ακομα θα αντεξει αυτη η κυβερνηση που εχει αφησει τους πολιτες της ερμαιο 300 τσογλανιων και διασυρετε διεθνως επι 3 μέρες.... Ελεος ποια...
Δολοφονια του 16χρονου Αλεξανδρου