-
Βγήκε και ο Καραμανλής...
-
Κρίμα για το παιδάκι, πραγματικά κρίμα επειδή (απ'ότι διαβάζω) δεν έφταιγε καν!
Στην Αμερική για να σε σκοτώσει αστυνομικός θα πρέπει να έχεις βγάλει όπλο εναντίον του!!!
Το πρόβλημα με την αστυνομία στην Ελλάδα ξεκινάει από το εξής: ελλιπής (ή καθόλου) εκπαίδευση για στοιχειώδη (ή μη) πράγματα και αντιδράσεις.
Έχει γίνει επανειλημμένως κάτι τέτοιο και όλο το κλίμα θυμίζει κάπως Πολυτεχνείο (όπως μου λένε αυτοί που έχουν ζήσει τέτοιες εποχές).
Ελπίζω να μη γίνει escalate όλο το θέμα θα έχουμε άλλα
Περιμένω επιτέλους κάποιος σε αυτή τη κυβέρνηση να πάρει κεφάλια και να τιμωρηθούν κάποιοι επιδεικτικά!!!
Με τον Κύπριο φοιτητή που η ζαρτινιέρα βρέθηκε στη μέση, τι έγινε? Τι έκαναν σε αυτούς?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Με τον Κύπριο φοιτητή που η ζαρτινιέρα βρέθηκε στη μέση, τι έγινε? Τι έκαναν σε αυτούς?
Νομίζω τιμωρήθηκαν παραδειγματικά! Τους υποχρέωσαν 1 φορά την εβδομάδα, να ποτίζουν την ζαρντινιέρα!
-
-
Μάρτυρας που μίλησε χθες στις ειδήσεις του ΑΝΤ1 ζωντανά με εμφανές το πρόσωπό του περιέγραψε ως στυγνό-ψυχρό δολοφόνο τον αστυνομικό. Είπε ότι, ενώ είχε αποχωρήσει με το συνάδελφό του από το σημείο, επέστρεψε πεζός, έβρισε τα παιδιά, σήκωσε το όπλο, πυροβόλησε και αποχώρησε σα να μη συνέβη τίποτα. Η περιγραφή του μάρτυρα ήταν συγκλονιστική και κατακεραύνωσε τον εν λόγω αστυνομικό. Για κάποιο λόγο, αν και ήμουν αρνητικά προκατειλλημένος προς τους διάφορους μάρτυρες που εμφανίστηκαν μετά το συμβάν, αυτόν τον πίστεψα.
Όμως, για να λεχθεί ολόκληρη η αλήθεια (βάσει του συγκεκριμένου μάρτυρα), η ομάδα των παιδιών στην οποία βρισκόταν και ο 15χρονος είχε εκτοξεύσει δυο μπουκάλια μπύρας κατά των αστυνομικών πριν αυτοί αποχωρήσουν για να επιστρέψουν και τον εκτελέσουν εν ψυχρώ. ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτό ΔΕΝ το αναφέρω για να δικαιολογήσω τον αστυνομικό αλλά μη λέμε ότι η παρέα του 15χρονου περνούσε τυχαία από εκεί. -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Όπως έγινε γνωστό από το κέντρο της Πυροσβεστικής, όλο το 24ωρο χθες, Κυριακή, πυρπολήθηκαν συνολικά:
- Στην Αθήνα: 24 τράπεζες (άντε ας πω και γω μπράβο γιαυτό, να μην πιάνει έμετος και τον Χάρη), 35 καταστήματα, 22 ΙΧ αυτοκίνητα, 12 κατοικίες, 63 κάδοι απορριμμάτων, 7 στάσεις λεωφορείων και ένα γραφείο τοπικής οργάνωσης της ΝΔ.
- Στην Πάτρα: μία τράπεζα, ένα περιπολικό, 4 ΙΧ αυτοκίνητα, ένα αυτοκίνητο της νομαρχίας Αχαΐας, 14 κάδοι απορριμμάτων και το πάρκινγκ της αστυνομικής διεύθυνσης.
- Στη Θεσσαλονίκη: 9 τράπεζες, το γραφείο Τύπου του υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης, 7 ΙΧ αυτοκίνητα, 40 κάδοι απορριμμάτων, το κυλικείο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, ένα γραφείο τοπικής οργάνωσης της ΝΔ, τρία εργοτάξια του μετρό, μία μοτοσικλέτα και ένα λυώμενο γραφείο ΚΕΠ.
- Στο Ηράκλειο: δύο τράπεζες και τέσσερις κάδοι απορριμμάτων.
- Στα Χανιά: ένα αυτοκίνητο της νομαρχίας και 8 κάδοι απορριμμάτων.
- Στην Καβάλα: ένα γραφείο της ΝΔ, ένας κάδος απορριμμάτων και το γραφείο εκδόσεως διαβατηρίων στο αστυνομικό μέγαρο, στη Χρυσούπολη ένα φυλάκιο συνοριοφυλάκων και στη Δράμα τρεις κάδοι απορριμμάτων.
- Στην Ελευσίνα: 16 κάδοι απορριμμάτων.
Newsroom ΔΟΛ
Μπράβο στα παιδιά. Έτσι, να δείξουμε την αντίσταση μας στο κράτος καταστολής καίγοντας εκτός από περιουσίες ΑΘΩΩΝ και υποδομές που χρειάζονται στον απλό πολίτη.
ειπαμε οι καημενες οι τραπεζες
ο απλος πολιτης που παιρνει 600 ευρω και δεν εχει ωραριο οντως εχει αγανακτησει πολυ που δεν μπορει να κανει μια αναληψουλα.....
στο κοσμο σου χιονανθρωπε τελειως.......http://papachatzis.tumblr.com/post/6358 ... ceviolence
-
Με τον Κύπριο φοιτητή που η ζαρτινιέρα βρέθηκε στη μέση, τι έγινε? Τι έκαναν σε αυτούς?Εδώ μπορείς να βρεις την απόφαση του δευτεροβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου της ΕΛΑΣ.
Ακόμα δε βρήκα τι έγινε στο ποινικό δικαστήριο. -
Ερώτηση προς όλους:
Σήμερα το απόγευμα σε επαρχιακή πόλη φημολογείται πορεία αναρχικών/αντιεξουσιαστών και εργάζομαι σε κατάστημα κεντρικό επί του δρόμου.
Πως με συμβουλεύετε να προετοιμαστώ; ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ (π.χ. να πάω να αγοράσω έξτρα πυροσβεστήρες για την ελάχιστη πιθανότητα να έχουμε επεισόδια;
Θα αναφέρω πάλι ότι δεν εξετάζω από που προέρχονται οι βάνδαλοι, εξετάζω το ότι δεν θέλω να έχω σοβαρό πρόβλημα ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ γίνουν βανδαλισμοί.
Μακάρι φυσικά να γίνει μία διαμαρτυρία χωρίς παρατράγουδα αλλά οφείλω να είμαι προετοιμασμένος για όλα.
Και, ναι μεν δεν είμαι πανικόβλητος, ωστόσο δεν είμαι ήσυχος...
_
-
Μπράβο στα παιδιά. Έτσι, να δείξουμε την αντίσταση μας στο κράτος καταστολής καίγοντας εκτός από περιουσίες** ΑΘΩΩΝ **και υποδομές που χρειάζονται στον απλό πολίτη.
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
Όπως έγινε γνωστό από το κέντρο της Πυροσβεστικής, όλο το 24ωρο χθες, Κυριακή, πυρπολήθηκαν συνολικά:
- Στην Αθήνα: 24 τράπεζες (άντε ας πω και γω μπράβο γιαυτό, να μην πιάνει έμετος και τον Χάρη), 35 καταστήματα, 22 ΙΧ αυτοκίνητα, 12 κατοικίες, 63 κάδοι απορριμμάτων, 7 στάσεις λεωφορείων και ένα γραφείο τοπικής οργάνωσης της ΝΔ.
- Στην Πάτρα: μία τράπεζα, ένα περιπολικό, 4 ΙΧ αυτοκίνητα, ένα αυτοκίνητο της νομαρχίας Αχαΐας, 14 κάδοι απορριμμάτων και το πάρκινγκ της αστυνομικής διεύθυνσης.
- Στη Θεσσαλονίκη: 9 τράπεζες, το γραφείο Τύπου του υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης, 7 ΙΧ αυτοκίνητα, 40 κάδοι απορριμμάτων, το κυλικείο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, ένα γραφείο τοπικής οργάνωσης της ΝΔ, τρία εργοτάξια του μετρό, μία μοτοσικλέτα και ένα λυώμενο γραφείο ΚΕΠ.
- Στην Καβάλα: ένα γραφείο της ΝΔ, ένας κάδος απορριμμάτων και το γραφείο εκδόσεως διαβατηρίων στο αστυνομικό μέγαρο, στη Χρυσούπολη ένα φυλάκιο συνοριοφυλάκων και στη Δράμα τρεις κάδοι απορριμμάτων.
Newsroom ΔΟΛ
Μπράβο στα παιδιά. Έτσι, να δείξουμε την αντίσταση μας στο κράτος καταστολής καίγοντας εκτός από περιουσίες ΑΘΩΩΝ και υποδομές που χρειάζονται στον απλό πολίτη.
ειπαμε οι καημενες οι τραπεζες
ο απλος πολιτης που παιρνει 600 ευρω και δεν εχει ωραριο οντως εχει αγανακτησει πολυ που δεν μπορει να κανει μια αναληψουλα.....
στο κοσμο σου χιονανθρωπε τελειως.......http://papachatzis.tumblr.com/post/6358 ... ceviolence' target='_blank' target='_blank
Εσύ αυτό κατάλαβες από την έκφραση 'υποδομές που χρειάζονται στον πολίτη'; Μήπως αναφερόταν στις στάσεις λεωφορείων, στο ΚΕΠ και στα εργοτάξια του μετρο; Τα έχει σημειώσει με κόκκινους χαρακτήρες ο χιονάνθρωπος.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Πως με συμβουλεύετε να προετοιμαστώ; ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ (π.χ. να πάω να αγοράσω έξτρα πυροσβεστήρες για την ελάχιστη πιθανότητα να έχουμε επεισόδια;Ποιους φοβάσαι; Αυτούς που τα σπάνε ('αντιεξουσιαστές' κ.λπ.) ή τους αστυνομικούς;
Για τούς πρώτους, προσωπικά δε θα φοβόμουν και δε θα με ένοιαζε ιδιαίτερα... Για τους δεύτερους, δε μπορείς να κάνεις τίποτα έτσι και σε βάλουν στο μάτι...
-
λοκατζης:οχι απλα συμπληρωσα εγω για τις τραπεζες γιατι ξεχασε να τις μαρκαρει
ειναι δυνατον να καιγονται οι τραπεζες που στηριζουν την οικονομια και εμεις να ασχολιομαστε με το κεπ και τις στασεις; -
Από την όλη συμπεριφορά των συγκεκριμένων παιδιών το πιο πιθανό (και μάλλον το πιο ενδεδειγμένο) στην περίπτωση τους ήταν να τα μαντρώσουν στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων (σκουζάτε με αλλά δεν μπορεί κάποιος να πετάει μπουκάλια σε οποιονδήποτε και να λέμε 'Ε παιδιά είναι και παίζουν...').
Αφού μιλάμε για ανήλικο παιδί θεωρώ ότι οι γονείς του θα έπρεπε να το προστατεύσουν από τέτοιες καταστάσεις ακριβώς για να μην βρεθεί σε οποιαδήποτε δυσάρεστη τέτοια στιγμή (τμήμα). Η συντριπτική πλειοψηφία των 16χρονων είναι σε καφετέριες, σινεμά κλπ. Δεν τριγυρίζει στα Εξάρχεια και κάνει τσαμπουκάδες σε αστυνομικούς. Εδώ υπάρχει ευθύνη των γονιών. -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Μπράβο στα παιδιά. Έτσι, να δείξουμε την αντίσταση μας στο κράτος καταστολής καίγοντας εκτός από περιουσίες** ΑΘΩΩΝ **και υποδομές που χρειάζονται στον απλό πολίτη.
Αθώοι;;!;;
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
...Αντε βγαλτε ακρη τελικα για το τι θελουμε και τι νομιζουμε οτι θελουμε
Με δυο λόγια, δεν μπορείς να αφήνεις, να ξανααφήνεις και να ξαναμανααφήνεις κ μετά να βγάζεις το όπλο και να ρίχνεις ψυχρά για να σκοτώσεις.
Χρειάζεται σχέδιο που αυτό το κράτος (πολίτες και πολιτικοί) αδυνατεί να εφαρμόσει γιατί, απλά, είναι ανίκανο να καταστρώσει.
Αντί να σχεδιάσει το αποτέλεσμα, αντιδρά σπασμωδικά βάσει των γεγονότων. Γελοίο;Nα κανω λιγο το δικηγορο του διαβολου..
Ησουνα μπροστα στο σκηνικο? Η παιρνεις τις μαρτυριες του καθενα που ηταν εκει?
Εισαι τοσο σιγουρος οτι ετσι του την βαρεσε του αστυνομικου και τραβηξε στα καλα του καθουμενου το οπλο του ετσι για να σκοτωσει ενα πολιτη για την πλακα του?
Εγω δεν το νομιζω παντωςΟύτε εγώ.
Αλλά ούτε μπορεί να μου περάσει από το μυαλό ότι πυροβόλησε για να σκοτώσει κάποιον από τον οποίο κινδύνευε, κι αυτός ο κάποιος ήταν ο συγκεκριμένος.
Θες η συνήθεια στην ατιμωρησία του θύματος, θες η πίεση του δράστη, θες ό, τι θες, αυτή δεν είναι η μόνη περίπτωση. Υπάρχει κι αυτή που περιγράφουν πιό πάνω με τον φοιτητή και την ζαρντινιέρα. Μεμονωμένα περιστατικά, για μένα, αλλά ρε φίλε κ τα δυο με παιδιά που σίγουρα δεν θέλαν να τους σκοτώσουν! Και τους 'άλλους', ούτε να τους αγγίξουν δεν μπορούν.
Άσε που αν κρατάς όπλο πρέπει να ξέρεις πως να το χρησιμοποιείς για να ΜΗΝ σκοτώσεις. Τι σκ@τά μπορεί να του είπε ή του έκανε ώστε να τον εξαγριώσει έτσι, εκπαιδευμένο άνθρωπο; Αν είναι αληθινό το βίντεο που κυκλοφορεί, φαίνονται κ να φεύγουν με το πάσο τους, δεν τους κυνηγάει κανείς!Τεσπα, το θέμα δεν είναι τι νομίζω εγώ, εσύ ή όποιος άλλος. Η αναμφισβήτητη αλήθεια είναι ότι ο ένας είχε όπλο και πυροβόλησε, ο άλλος όχι. Κι αν δεν το είχαμε ρίξει στις κοκορομαχίες, ίσως σήμερα γνωρίζαμε τα πραγματικά περιστατικά.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Από την όλη συμπεριφορά των συγκεκριμένων παιδιών το πιο πιθανό (και μάλλον το πιο ενδεδειγμένο) στην περίπτωση τους ήταν να τα μαντρώσουν στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων (σκουζάτε με αλλά δεν μπορεί κάποιος να πετάει μπουκάλια σε οποιονδήποτε και να λέμε 'Ε παιδιά είναι και παίζουν...').
Αφού μιλάμε για ανήλικο παιδί θεωρώ ότι οι γονείς του θα έπρεπε να το προστατεύσουν από τέτοιες καταστάσεις ακριβώς για να μην βρεθεί σε οποιαδήποτε δυσάρεστη τέτοια στιγμή (τμήμα). Η συντριπτική πλειοψηφία των 16χρονων είναι σε καφετέριες, σινεμά κλπ. Δεν τριγυρίζει στα Εξάρχεια και κάνει τσαμπουκάδες σε αστυνομικούς. Εδώ υπάρχει ευθύνη των γονιών.ξεχνας οτι τα εξαρχεια ειναι γεματα καφε,σινεμαδες,καταστηματα που δεν τα βρισκεις αλλου οπως για υπολογιστες,καμερες,βιβλιοπωλεια
-
Μάλλον δεν διαβάζεις προσεκτικά, zastava. Δες πάλι τα μπλε γράμματα, δεν έχω αλλάξει τίποτα.
-
Newsroom ΔΟΛ
Αν θες την προσωπική μου άποψη, αμα είναι κάτι να αλλάξει στο θέμα της κρατικής βίας, τζάμπα πράμα είναι. Και μην ζητάς συναισθηματισμούς, θεωρώ πολύ πιο βαρύ τίμημα την ζωή του πιτσιρικά.
Τα μαγαζιά που θα κλείσουν είναι ελάχιστα μπροστά σ αυτά που θα κλείσουν απο τις ρυθμίσεις του Αλογοσκούφη, τα αυτοκίνητα ελάχιστα μπροστά που θα κατασχεθούν φέτος απ τα χτυπημένα δάνεια, και οι τράπεζες .... μια τρίχα απ τα τέτοια τους ούτως η άλλως.
Και απ αυτά δεν ξέρω πόσα είναι προβοκάτσιες και πόσα αληθινά.
Και για να προλάβω καμμια ηλίθια προτροπή για αναγωγή στυλ 'Αμα ήταν δικά σου τα ίδια θα έλεγες' απαντώ: Η μόνη αναγωγή που μπορώ να κάνω και με ενδιαφέρει είναι 'αν ήταν το παιδί μου αυτό'. Είναι το μόνο που δεν θα μπορούσα να αντιμετωπίσω. -
Στην Αμερική για να σε σκοτώσει αστυνομικός θα πρέπει να έχεις βγάλει όπλο εναντίον του!!!
Δεν ξερω παντως ποσοι θα ηθελαν μια αστυνομια σαν των ΗΠΑ, ή της Γαλλιας / Γερμανιας.
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
λοκατζης:οχι απλα συμπληρωσα εγω για τις τραπεζες γιατι ξεχασε να τις μαρκαρει
ειναι δυνατον να καιγονται οι τραπεζες που στηριζουν την οικονομια και εμεις να ασχολιομαστε με το κεπ και τις στασεις;Οκ, δεν έπιασα την ειρωνεία σου (άσχετα με το αν συμφωνώ ή όχι).
Δολοφονια του 16χρονου Αλεξανδρου