-
+1. Oύτε απ' έξω.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Η καραμέλα του 'εγώ ακούω όλες τις απόψεις' αγγίζει τα όρια της ευήθειας αν εφαρμοστεί
Ιδιαιτερα αν ισχυει το οτι 'οι αποψεις ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες'
Χωρια που, αν αναλωθεις στο να ακους ολες τις αποψεις, δε θα εχεις χρονο να αποκτησεις δικη σου. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Πάντως, όσο πλησιάζουμε στις γιορτές το αρχικό μας θέμα ακούγεται όλο και λιγότερο. Με τις φασαρίες του κέντρου μάλιστα, έκατσε κουτι στα Mall, Golden House(η πως διάολο λέγεται), κλπ
στο Mall γινοταν σφαγη σημερα, ειχε ουρα απο την ΑΟ....
δε πηγα, μου το ειπαν
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ!!!!
Τα ειδατε ωρε??
Με την 'επανασταση' της γης οι κολασμενοι βρηκαν ως εκ θαυματος λεφτα και κατεκλυσαν τα Μωλλ!!!ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ...
Εν τω μεταξυ η 'επανασταση' διακοπτεται λογω... εορταστικων διακοπων.
Οι 'επαναστατες'' θα βγαλουν τις κουκουλες και θα φορεσουν τα σινιε τους ωστε να γιορτασουν τα Χριστουγεννα και τη Πρωτοχρονια με τους οικειους τους στην οικογενειακη θαλπωρη διπλα στο Δεντρο.
Θα κρεμασουν και τη καλτσα στο τζακι ωστε ο Αη Βασιλης να μη δυσκολευτει να τους φερει το δωρο τους.
Φετο ακουστηκε οτι ο Αη Βασιλης δεν ερχεται ουτε απο τη Καισαρεία ουτε απο τη Λαπωνια αλλα απο την Οδο Στουρναρη.Αρα ολο και καποιο iphone θα φερει ή κανα navigator....H 'επανασταση' θα συνεχιστει ομως μετα τις γιορτες αμεσως μετα την επιδειξη των δωρων και αφου βεβαια γινει αυτοκριτικη απο της γης τους κολασμενους ως προς τη στρατηγικη που ακολουθηθηκε και ο ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ της καταστροφης του ΔΕΝΤΡΟΥ του Κακλαμανη απετυχε.
Μετα τις γιορτες θα δουμε...
Μπορει να καψουμε το αλλο συμβολο της μπουρζουαζιας και του μικροαστισμου στην Ελλαδα:
Τον Εθνικο (πρωην ΒΑΣΙΛΙΚΟ αρα φασιστικο) Κηπο!!!!! -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Η καραμέλα του 'εγώ ακούω όλες τις απόψεις' αγγίζει τα όρια της ευήθειας αν εφαρμοστεί στην πράξη : σιγά μην κάνω διάλογο και με τα νηπιαγωγείαΞέρεις τι λένε μερικοί όταν φτάνουμε στο άλλο άκρο (νηπιαγωγεία?!... ) για να δείξουμε ότι έχουμε δίκιο σε κάτι...
-
...και πρότεινε:'Ιδιώνυμο αδικημα' η κουκούλα.
-
Έχει κανείς link με το κείμενο του Γιανναρά με τα σκυλιά;
Ευχαριστώ προκαταβολικά. -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Ευχαριστώ προκαταβολικά. -
Αγέλες αδέσποτων σκυλιών λυμαίνονται και τον Βασιλικό Κήπο, το αλσύλλιο της Ριζαρείου, το Πεδίον του Αρεως, τον λόφο του Αρδηττού, του Στρέφη, του Φιλοπάππου, τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, κάνουν πια αδύνατο τον περίπατο στον Λυκαβηττό, στην Καισαριανή, στον Υμηττό. Το ίδιο συμβαίνει και στην παραλία της Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Αριστοτέλους, στην παραλία του Βόλου. Φόβος και τρόμος για τις μητέρες με τα βρέφη στα καροτσάκια, για τους ηλικιωμένους με βακτηρία, για κάθε μοναχικό διαβάτη μόλις νυχτώσει. Θα άξιζε μια ιδιωτική πρωτοβουλία να συγκεντρώσει τις μαρτυρίες των ανθρώπων που έχουν υποστεί επιθέσεις, τραυματισμούς, ξέσκισμα των ρούχων από τα αδέσποτα στις πόλεις σκυλιά
Στη συνέντευξη του που δημοσιεύτηκε κάποιες μέρες πριν ομολογώ ότι βρήκα τα περισσσότερα από αυτά που άκουσα (δεν την άκουσα όλη) λογικά και σωστά.
Όπως και αυτό που λέει για τις προσφυγικές κατοικίες (ότι θα ήταν προτιμότερο να γκρεμιστούν και να γίνει ένα μεγάλο πάρκο).
Όμως αυτό για τα σκυλιά είναι υπερβολή. Δεν ξέρω για Θεσσαλονίκη αλλά όλα τα άλλα που λέει δεν πολυυφίστανται. Ματάκηδες, μπανιστηρτζήδες, ανώμαλοι, gays in search of και αλλοδαποί offering ναι. Αλλά τα σκυλιά είναι λίγο άκυρο. Κάποιος να του πει ότι τα μαζέψανε το 2004... -
Thnx Χάρη.
Καλό άρθρο για έκθεση στις πανελλήνιες -ή και λίγο πριν.
Τα αποσπάσματα με τα σκυλιά είναι όμως πραγματικά ξεκαρδιστικά.
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
...και πρότεινε:'Ιδιώνυμο αδικημα' η κουκούλα.Το καλύτερο όμως είναι στο τέλος:
Μετά το πέρας της ψηφοφορίας η Βουλή διέκοψε τις εργασίες της για μετά τις Γιορτές, 7 Ιανουαρίου 2009.Να κάνουν γιορτές σαν άνθρωποι.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.Αν κυκλοφορείς με ποδήλατο ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ πρέπει να είσαι οπλισμένος με ρόπαλο για να αντιμετωπίσεις τις συχνές επιθέσεις κοπρόσκυλων.
Έξω από τη πόλη δεν το συζητάμε, μόνο με καραμπίνα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αν κυκλοφορείς με ποδήλατο ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ πρέπει να είσαι οπλισμένος με ρόπαλο για να αντιμετωπίσεις τις συχνές επιθέσεις κοπρόσκυλων.
Έξω από τη πόλη δεν το συζητάμε, μόνο με καραμπίνα.
Είμαι σίγουρος ότι αστειεύεσαι...
-
Καθόλου. Με το μηχανάκι ουκ ολίγες φόρες τη γλίτωσα παρατρίχα από σκύλους. Έχω σταμπάρει έναν στην Πολυτεχνείου εμπρός από τα Λαδάδικα αυτός είναι άχαστος. Προχθές είδα μπροστά μου έναν κύριο με παπάκι στην Πρ.Κορομηλά να δέχεται δάγκωμα στη γάμπα από σκύλο μερα μεσημέρι.Τον λυπήθηκα τον άνθρωπο.
Γυρνούσα από την παραλία βράδυ και δέχθηκα επίθεση από σκυλιά. Δεν ήταν η πρώτη φορά. Μια φορά μάλιστα ανέβηκα επάνω σε ενα αγροτικό στην καρότσα. Λίγο μετά το Μακεδονία παλάς. Η κατάσταση με τα αδέσποτα είναι τριτοκοσμική. Μπόγιες δεν υπάρχουν?
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Καθόλου. Με το μηχανάκι ουκ ολίγες φόρες τη γλίτωσα παρατρίχα από σκύλους. Έχω σταμπάρει έναν στην πολυτεχνείου εμπρός από τα Λαδάδικα αυτός είναι άχαστος. Προχθές είδα μπροστά μου έναν κύριο με παπάκι στην Πρ.Κορομηλά να δέχεται στη γάμπα από σκύλο.Τον λυπήθηκα τον άνθρωπο.Γυρνούσα από την παραλία βράδυ και δέχθηκα επίθεση από σκυλιά. Δεν ήταν η πρώτη φορά. Μια φορά μάλιστα ανέβηκα επάνω σε ενα αγροτικό στην καρότσα. Λίγο μετά το Μακεδονία παλάς. Η κατάσταση με τα αδέσποτα είναι τριτοκοσμική.
Το να σε δει με το αυτοκίνητο/μηχανάκι και να σε πάρει στο κυνήγι είναι συχνά μια ενστικτώδης αντίδραση του σκύλου, είτε είναι ένας, είτε σε αγέλη. Αυτό δεν σημαίνει και ότι σκοπεύει να σε αρπάξει. Δεν έχω λόγο να μην πιστέψω την μαρτυρία σου, αλλά εκδηλώνεται πραγματικά σπάνια τέτοια επιθετική συμπεριφορά από αδέσποτο σκύλο. Συχνά είναι τόσο ταλαιπωρημένος, πεινασμένος και φοβισμένος που διστάζει και να σε πλησιάσει.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Είμαι σίγουρος ότι αστειεύεσαι...Κάνε μια βόλτα με ποδήλατο (μέσα στη πόλη, έξω από το κέντρο της πόλης είναι επικίνδυνο για τη ζωή σου) να δεις πως τα κοπρόσκυλα που κάθονται στα πάρκα τρέχουν να σου ορμήξουν.
-
Να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από τον 888888 για την παρανόηση!
Κατάλαβα λάθος κ απάντησα λάθος!
Νάσος!
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Έχω σταμπάρει έναν στην Πολυτεχνείου εμπρός από τα Λαδάδικα...Το ξέρω αυτό το κοπρόσκυλο, το ταΐζει ο περιπτεράς (είναι 2 σκυλιά). Κατεβαίνει και κάτω στα μπακαλιαράκια. Το έχω περιποιηθεί πριν χρόνια με ξύλο και κυνήγημα και με φοβάται ακόμα, γαυγίζει από μακριά αλλά δεν ορμάει στο ποδήλατο.
-
Aς αλλαξει καποιος απο τους διαχειριστες το τιτλο του θεματος.
Ας το πει 'περι επαναστασης, δεντρου του Κακλαμανη, και λοιπων αδεσποτων', π.χ.Ειναι κριμα να προσβαλλουμε τη μνημη του παιδιου συζητωντας περι αδεσποτων εκτος κι αν τα αδεσποτα συμμετεχουν κι αυτα στις κινητοποιησεις οι οποιες γινονται για να τιμηθει η μνημη του μαθητη, ή ειναι αναποσπαστο μερος της 'επαναστασης' και του λαϊκου ξεσηκωμου που περιμεναν μπλα μπλα μπλα τη σπιθα να αναψει τα αιματα (και το δεντρο του Κακλαμανη)....
-
leonp, συνηθίζω να πηγαίνω εδώ και χρόνια για τρέξιμο σε μεγάλα άλση/δάση της Αττικής, π.χ. Ν.Φιλαδέλφειας, κτήμα Συγγρού κ.λπ., όπου συχνάζουν αρκετοί σκύλακες και δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα. Αντιθέτως είναι όλοι πολύ φιλικοί και με μερικούς τρέχουμε και παρέα κατά διαστήματα.
-
Είναι αλήθεια πως το πρόβλημα των αδέσποτων σκυλιών είναι από τα σημαντικότερα προβλήματα της χώρας. Ειδικοί μάλιστα έχουν υπολογίσει ότι έρχεται 5ο στη Μεγάλη Λίστα Σημαντικών Προβλημάτων μετά τα εξής:
- Δεν υπάρχει αρκετή σοκολάτα στα γεμιστά μπισκότα
- Τα πατατάκια που φέρνουν με το ποτό στα μπαρ δεν είναι ποτέ αρκετά
- Η λάντσια δέλτα δεν είναι αρκετά μαλακή ( )
- Αργεί να προβληθεί η νέα σεζόν του Lost
Υπάρχουν φήμες πως η λίστα αρχικά είχε συμπυκνωθεί στην φράση 'Τα ναρκωτικά δεν είναι φτηνά, αρκετά για όλους και νόμιμα' αλλά αναθεωρήθηκε για ευνόητους λόγους.
και δεν είμαι πιωμένος
-
Χριστουγεννιάτικος χορός... στο Σύνταγμα
Διαδηλωτές χορεύουν γύρω από τους αστυνομικούς που περιφρουρούν το Χριστουγεννιάτικο δένδρο του δήμου Αθηναίων στην πλατεία Συντάγματος, το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου. Στη συνέχεια η αστυνομία διέλυσε τη διαμαρτυρία, χρησιμοποιώντας δακρυγόνα.
http://www.tvxs.gr/v2121
Δολοφονια του 16χρονου Αλεξανδρου