-
Ο χρήστης sosna έγραψε:
υγ:να χαρώ εγώ αντμίν πάουερ!
oi mods είναι εδώ για να λογοκρίνουν απόψεις;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ερώτηση: Όποιος θεωρεί άδικη την επίθεση των διαδηλωτών απέναντι στην αστυνομία σημαίνει ότι οπωσδήποτε δίνει δίκιο στον κατηγορούμενο για φόνο ειδικό φρουρό;
Από την άλλη όποιος θεωρεί απαράδεκτη και εγκληματική την ενέργεια του εν λόγω κατηγορύμενου, σημαίνει αυτόματα ότι συμφωνεί ότι η αστυνομία ευθύνεται συνολικά για το φόνο αυτό και άρα όποιον βλέπουμε με στολή μπάτσου θεωρούμε ότι είναι ηθικός αυτουργός, συνένοχος και εν δυνάμει δολοφόνος;Αυτή η λογική πάντως επικρατεί στις 200 σελίδες του θέματος και θυμίζω στο αγαπητό ακροατήριο ότι κάτι τέτοια νταβατζηλίκια μόνο ο Bush τα έκανε πρόσφατα (αν δεν είσαι μαζί μας, είσαι εναντίον μας).
Δηλώνει κάποιος ότι είναι άδικες οι επιθέσεις στους αστυνομικούς; Φασίστας.
Δηλώνει κάποιος ότι οι διαδηλώσεις από ένα σημείο και μετά είναι ανούσιες και κανιβαλιστικές; Ταγματασφαλίτης.
Δηλώνει κάποιος ότι οι κομματικές νεολαίες κάνουν κακό και στην συγκεκριμένη περίπτωση απλά χορεύουν στο τσιφτετέλι που τους παίζουν τα κόμματα; Επίτιμο μέλος της Γκεστάπο.Δηλαδή κάτι ενδιάμεσο αποκλείεται να υπάρχει. Ή κάψτε τα πάντα και τους πάντες ή απαγορέψτε την κυκλοφορία μετά την 9η βραδυνή.
+1!
έτσι πάει το σύστημα,βάζεις μια ταμπελίτσα κ τέλειωσε το θέμα.Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να σκεφτείς κιόλας.Απλά απορρίπτεις.Όχι,δεν ακούς,δεν προσπαθείς να κατανοήσεις μια συλλογιστική,απλά την πετάς στον κάλαθο των αχρήστων:η δημοκρατία σε όλο της το μεγαλείο!
-
στη δημοκρατια εχεις δικαιωμα να μιλησεις, αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν εχω δικαιωμα να ΜΗΝ σε ακουσω
εσεις ειστε οι δημοκρατες στην τελικη, μην παραπονιεστε
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μάλιστα.Δεν έδωσες σημασία στο επίλοιπο κατεβατό που έγραψα αλλά στάθηκες σε αυτό.
Θεωρείς άποψη την καταστροφή του πολιτισμού σου?
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
στη δημοκρατια εχεις δικαιωμα να μιλησεις, αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν εχω δικαιωμα να ΜΗΝ σε ακουσωεσεις ειστε οι δημοκρατες στην τελικη, μην παραπονιεστε
Δυστυχώς λόγω επαγγέλματος πρέπει να ακούσω όλες τις πλευρές πριν προσπαθήσω να καταλήξω κάπου.(αν καταλήξω κάπου)
Επίσης με την επιλογή σου να μην με ακούσεις ενδέχεται να οδηγηθείς ευκολότερα σε μια λάθος κρίση,μια ελλειματική επιλογή με λίγα λόγιια.-το οποίο φυσικά είναι δικαίωμά σου!-
-
Ο χρήστης sosna έγραψε:
Μάλιστα.Δεν έδωσες σημασία στο επίλοιπο κατεβατό που έγραψα αλλά στάθηκες σε αυτό.
Θεωρείς άποψη την καταστροφή του πολιτισμού σου?
Δεν σχολίασα καθόλου το άρθρο απ' το λινκ που παρέθεσες, δεν το διάβασα κιόλας.
Αν και ο πολιτισμός δεν είναι δικος ΜΟΥ, είναι γενικά πολιτισμός, διαφωνώ κάθετα με την καταστροφή του (φαντάζομαι πως αναφερόμαστε σε αρχαιότητες, ιστορικά κτήρια κλπ και όχι στο δέντρο)
-
Ο χρήστης sosna έγραψε:
Επίσης με την επιλογή σου να μην με ακούσεις ενδέχεται να οδηγηθείς ευκολότερα σε μια λάθος κρίση.-το οποίο φυσικά είναι δικαίωμά σου!-
και λοιπον;
-
Το τελευταίο δισέλιδο πρέπει να το σώσει κάποιος και να το δείχνει ως χαρακτηριστικότατο παράδειγμα του πως ένας άνθρωπος (ο Γιανναράς) έγκριτος, μορφωμένος, σοβαρός κι όχι φωνακλάς, καταρτισμένος κι όχι ημιμαθής, θαρραλέος κι όχι διπλωμάτης οπορτουνιστής, ΑΠΟΔΟΜΕΙΤΑΙ ΩΣ ΑΤΟΜΟ και ως ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ και ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ από μια κοινωνικοπολιτική ομάδα επειδή ΤΟΛΜΗΣΕ να τη θίξει. Που στο κάτω-κάτω, ακόμα κι αν έχει κάπου άδικο ή έχει υπερβάλει, μπορεί κάποιος να αντιπαραθέσει αντίθετα επιχειρήματα.
ΟΧΙ ΟΜΩΣ! Με υπερτονισμό μικρών φράσεων (όπως κάνουν οι ειδικευμένοι ζωγράφοι καρικατούρων), με ειρωνείες γηπεδοπαδικού επιπέδου, επιχειρείται συστηματικά και φασιστικά να οδηγηθούν όλοι όσοι ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ με ορισμένους στο περιθώριο.
Έχουν στηθεί με 'αγωνιστική' δόξα και τιμή πνευματικά γκούλαγκ. Γι' αυτό σήμερα παρακολουθούμε αντί για διάλογο, φωνές, ύβρεις και αμοιβαίους μονόλογους. Είναι κι αυτό ένα ποιοτικό κριτήριο της κοινωνίας.
Προτείνω συνάθροιση μετά τείου και μουσικής δωματίου προκειμένου να αναλυθούσι και να τεθούν επί τάπητος αι απόψεις του αξιοτίμου κυρίου Γιανναρά.
Τι επιχειρήματα να προτάξει ένας απλός, ουσιωδώς αγράμματος φορουμάς έναντι στις αγέλες αδέσποτων;
Εγώ είμαι όντως αμόρφωτος και δεν ήξερα από χθες τον Γιανναρά (μόνο ακουστά). Τι έχει προσφέρει ο κύριος και δικαιούται απεριόριστο σεβασμό, ό,τι και να γράψει; Ο Μίκης πάντως, γηραιός πλέον και αυτός, δεν στέκεται στο απυρόβλητο, όσα κι αν έχει προσφέρει. Ίσα-ίσα προσπαθεί εντόνως να μπει στο πεδίο βολής με τις παρεμβάσεις που κάνει κάθε τόσο.
Άλλο πράγμα το 'απυρόβλητο' κι άλλο η αγελοειδής επίθεση, χωρίς επιχειρήματα, πλην όμως με πλείστους χαρακτηρισμούς και απειλές.
Ας πει κάποιος 'Γιανναρά, δεν έχεις δίκιο γιατί 1-2-3', όχι 'Γιανναρά, σκάσε φασίστα μη σου σπάσουμε το κεφάλι' ή 'Δεν ξέρεις τι λες ρε γέρο, το έχεις κάψει'.
Και δεν είναι ο 'Γιανναράς' που δικαιούται σεβασμό, αλλά ο οποιοσδήποτε άνθρωπος λέει δέκα πράγματα. Γιατί αν δεν σέβεσαι τον άλλον και τον κατεβάζεις με το ζόρι από το βήμα ή τον πετάς έξω από ένα ΑΕΙ, γίνεσαι ίδιος με τους παρακρατικούς και τους φασίστες που υποτίθεται ότι έχεις απέναντι. (το β' ενικό δεν απευθύνεται σ' εσένα)Εν πάσει περιπτώσει, επιμένω σε όσα έγραψα και τέλος από εμένα. Σε κοκορομαχίες με χαχαχα-χουχουχου και προσωπικές επιθέσεις με σκοπό τη μείωση του συνομιλητή και όχι των επιχειρημάτων του έχω ψιλοκουραστεί να συμμετέχω. (πάλι δεν αναφέρομαι σ' εσένα, το τονίζω γιατί είσαι λίγο παρεξηγιάρης )
-
@charmak66:προφανώς κ ο πολιτισμός είναι όλου του κόσμου(το έγραψα κ παραπάνω).Για χάρη της συζήτησης χρησιμοποίησα το ''σου''.
Απλά χωρίς να τραγικοποιώ το θέμα,προσεβλήθην(όπως πιστεύω κ κάθε εχέφρων) όσο να πείς από τις ανοησίες περί καταστροφής!-γιαυτό αναφέρθηκα κ στους αντμίν-
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Επίσης με την επιλογή σου να μην με ακούσεις ενδέχεται να οδηγηθείς ευκολότερα σε μια λάθος κρίση.-το οποίο φυσικά είναι δικαίωμά σου!-
και λοιπον;
απλά ενδέχεται να λές μακακίες!
αν με ξαναρωτήσεις πάλι ''κ λοιπόν'' μάλλον θα το βουλώσω!
-
Ο χρήστης sosna έγραψε:
και λοιπον;
και λοιπον;;
αντε να μη σε κουραζω: προφανως η καθε αποψη δεν εχει την ιδια βαρυτητα για τη σκεψη του καθενος. αλλιως δεν θα υπηρχε συγκρουση ιδεων και αρα εξελιξη
-
Ο χρήστης sosna έγραψε:
@charmak66:προφανώς κ ο πολιτισμός είναι όλου του κόσμου(το έγραψα κ παραπάνω).Για χάρη της συζήτησης χρησιμοποίησα το ''σου''.Απλά χωρίς να τραγικοποιώ το θέμα,προσεβλήθην(όπως πιστεύω κ κάθε εχέφρων) όσο να πείς από τις ανοησίες περί καταστροφής!-γιαυτό αναφέρθηκα κ στους αντμίν-
Αν ο κάθε φούφουτος του forum (του εαυτού μου συμπεριλαμβανομένου) κάθε φορά που ένιωθε προσβεβλημένος, για την κάθε πετριά που κουβαλάει, ζήταγε την 'παρέμβαση' των administrators θα το κάναμε παιδική χαρά (ακόμα περισσότερο δηλ. )
-
Πάντως, όσο πλησιάζουμε στις γιορτές το αρχικό μας θέμα ακούγεται όλο και λιγότερο. Με τις φασαρίες του κέντρου μάλιστα, έκατσε κουτι στα Mall, Golden House(η πως διάολο λέγεται), κλπ
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Πάντως, όσο πλησιάζουμε στις γιορτές το αρχικό μας θέμα ακούγεται όλο και λιγότερο. Με τις φασαρίες του κέντρου μάλιστα, έκατσε κουτι στα Mall, Golden House(η πως διάολο λέγεται), κλπΜη το συζητάς. Πήγα χτες Mall και ήταν μια σκέτη ταλαιπωρία με τόσο κόσμο. Αλλά και σήμερα στη Γλυφάδα γινόταν επίσης χαμός. Πιο εύκολα έβρισκες 20€ κάτω παρά θέση να παρκάρεις...
-
oi mods είναι εδώ για να λογοκρίνουν απόψεις
Ο Σπύρος πάντως είναι ο πιο ακαταλληλος , μια και έχει κατοικίδιο , που μάλιστα το βρήκε ... αδέσποτο. Άρα η αγέλη του Ζαππείου μειώθηκε από 22 σε 21 άτομα
Το καίριο βέβαια ερώτημα των ημερών , είναι το ακόλουθο :Τι σκ@ατ@ πάει να κάνει νυχτιάτικα στον βασιλικό κήπο ένας ...ηλικιωμένος , ώστε να κινδυνεύει από τις αγέλες των αδέσποτων???
Αναμένω με αγωνία την 'Κ' της επόμενης Κυριακής
-
Πάντως, όσο πλησιάζουμε στις γιορτές το αρχικό μας θέμα ακούγεται όλο και λιγότερο. Με τις φασαρίες του κέντρου μάλιστα, έκατσε κουτι στα Mall, Golden House(η πως διάολο λέγεται), κλπστο Mall γινοταν σφαγη σημερα, ειχε ουρα απο την ΑΟ....
δε πηγα, μου το ειπαν
-
Δεν την παλεύω καθόλου σε αυτά τα μεγάλα εμπορικά, βγάζω καντήλες
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
και λοιπον;
και λοιπον;;
αντε να μη σε κουραζω: **προφανως η καθε αποψη δεν εχει την ιδια βαρυτητα για τη σκεψη του καθενος. **αλλιως δεν θα υπηρχε συγκρουση ιδεων και αρα εξελιξη
Σωστά,ναι.Άλλο όμως η βαρύτητα κ άλλο το δεν ακούω.-αν δεν κάνω λάθος αυτό θυμάμαι να έγραψες,το δικαίωμα κάποιου να μην ακούει-.
1.Η σύγκρουση έρχεται μέσω της αντιπαραβολής,πράγμα που προυποθέτει κοινωνία με τον άλλο.
2.Η σύγκρουση δηλαδή με ένα επικριτικό πνεύμα,βλέποντας τα ψεγάδια του άλλου κ προσπαθώντας να τα διορθώσεις,κάνοντας βήμα εξέλιξης.
Αν δεν τον έχεις ακούσει όμως απλά μιλάς.Δεν μπορώ να καταλάβω πώς το να μην ακούς συνδέεται με την εξέλιξη?Αφού έτσι είσαι μόνος,ή έστω με τους ομοιο-γνωμούντες.
-
Κοίτα επειδή η ζωή είναι περιορισμένη - πεπερασμένη, όπως και ο καθημερινός μας χρόνος, δεν μπορείς να διαβάζεις και να τα ακούς όλα : επιλέγεις εκ των πραγμάτων...Όταν κάποιοι άνθρωποι έχουν δώσει δείγματα γραφής πολλά χρόνια τώρα απλά τους αγνοείς, έχουμε και σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε από το να διαβάζουμε τις @@ριες του Χρήστου Γιανναρά ή του Χρήστου Σαρτζετάκη
Η καραμέλα του 'εγώ ακούω όλες τις απόψεις' αγγίζει τα όρια της ευήθειας αν εφαρμοστεί στην πράξη : σιγά μην κάνω διάλογο και με τα νηπιαγωγεία -
Δεν την παλεύω καθόλου σε αυτά τα μεγάλα εμπορικά, βγάζω καντήλες+1 δεν έχω πάει ποτέ και ούτε πρόκειται
Δολοφονια του 16χρονου Αλεξανδρου