-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
σ αλλες χωρες πρωτα πυροβολανε οι αστυνομικοι κ μετα ρωτανε...τωρα εσεις που δωσατε οπλα στους αστυνομικους, τι τα δωσατε για να τα βλεπουν και να τα γυαλιζουν?
το παλικαρακι που εφυγε αδικα, ηταν καλος μαθητης? απο καλη οικογενεια? μηπως θα επρεπε να ειναι στο
σπιτι διαβαζει τα μαθηματα του και να πινει γαλατακι? οι γονεις του τι λενε γι αυτο? το ιδιο υπευθυνοι
με τους αστυνομικους που το αφηνουν κ αλωνιζει....
ποιοι ειναι οι γνωστοι αγνωστοι? αλλου θα τους ειχαν διαλυσει τα ΜΑΤ..πριν απο λιγο καιρο ετυχε να
περναει απο διπλα μας διαδηλωση στη γερμανια..ειταν 100 διαδηλωτες και 500 ΜΑΤ απο γυρω τους...
που ειναι ρε το Ελικοπτερο να σηκωθει πανω απο το πληθος....? βαζετε ανθρωπους με 1000 ευρω να
κανουν τι? να τα βαλει 1 με 20 αγριεμενα ατομα?
μηπως ομως ολο αυτο ειναι ενα θεατρο του παραλογου? οι κατευθυντηριες γραμμες (Αμερικα) θελουν να
πεσει η παρουσα κυβερνηση με καθε τροπο, και ειτε βγαζουν το Βατοπαιδι στη φορα, ειτε γινονται τετοια
περιστατικα και φυσικα μεσα σε ενα γενικα κλιμα δυσφοριας λογω της οικονομικης κρισης, απ οσο
διαισθανομαι το καταφερνουν πολυ καλα.. γιατι μην μου πειτε οτι το Βατοπαιδι δεν υπηρχε σαν σκανδαλο
εδω και χρονια? απλα τωρα το βγαλανε που ο Καραμαν-αλης εκανε τις συμφωνιες με τον ρασ-Πουτιν ...
Τελος παντων.. ειναι αδικο να χαλανε την περιουσια του κοσμακη, οποιος θελει μπορει να μεινει στην
καπιταλιστικη κοινωνια οποιος δεν θελει μπορει να αλλαξει χωρα η να παει να αυτοκτονησει...τοσο απλα..
ποστ που θα ζήλευε και ο ίδιος ο Βύρωνας
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Τελος παντων.. ειναι αδικο να χαλανε την περιουσια του κοσμακη, οποιος θελει μπορει να μεινει στην
καπιταλιστικη κοινωνια οποιος δεν θελει μπορει να αλλαξει χωρα η να παει να αυτοκτονησει...τοσο απλα..Εγώ θα πάρω την κουρτίνα 3
που ειναι ποια φιλε μ και συνομιλητη μου απο το gtc κοσμογυρισμενε μου ιαπωνα?
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ποιος Βυρωνας ομως φιλε μου?σορρυ αλλα δν σε πιανω..
-
ο λόρδος...
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
ο λόρδος...
τωρα αυτο ειναι θετικο η αρνητικο..σορρυ αλλα δν σε πιανω..μαλλον θα φταινε τα χλμ αποστασης π μας χωριζουν..
-
...το παλικαρακι που εφυγε αδικα, ηταν καλος μαθητης? απο καλη οικογενεια? μηπως θα επρεπε να ειναι στο
σπιτι διαβαζει τα μαθηματα του και να πινει γαλατακι? οι γονεις του τι λενε γι αυτο? το ιδιο υπευθυνοι
...
Εσύ έχεις φτάσει στο άλλο άκρο. Τι σχέση έχει αν ήταν καλός μαθητής και από καλή οικογένεια. Όλα μα όλα τα στοιχεία συνηγορούν στο ότι ΔΕΝ έκανε κάτι που να του άξιζε όχι να πεθάνει αλλά ούτε καν να φάει μια γκλομπιά.
Η έκφραση 'πήγαινε-γυρεύοντας' δεν μπορεί να σταθεί στη συγκεκριμένη περίπτωση. -
ο λόρδος...
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
...
το παλικαρακι που εφυγε αδικα, ηταν καλος μαθητης? απο καλη οικογενεια? μηπως θα επρεπε να ειναι στο
...
Εσύ έχεις φτάσει στο άλλο άκρο. Τι σχέση έχει αν ήταν καλός μαθητής και από καλή οικογένεια. Όλα μα όλα τα στοιχεία συνηγορούν στο ότι ΔΕΝ έκανε κάτι που να του άξιζε όχι να πεθάνει αλλά ούτε καν να φάει μια γκλομπιά.
Η έκφραση 'πήγαινε-γυρεύοντας' δεν μπορεί να σταθεί στη συγκεκριμένη περίπτωση.όποιος την ξέρει την περιοχή αυτή θα έχει σίγουρα διαπιστώσει ότι κάθε Π/Σ/Κ γίνονται τέτοια σκηνικά. Ειδικά στη Ζ. Πηγής τα πράγματα ήταν στα όρια του χαβαλέ.
-
Bayron aka Πολυδωρ.
Να ζήσω όπου γουστάρω και να παλέψω, την αυτοκτονία μου δεν θα τη χαρίσω σε κανέναν
-
ο λόρδος...
His excelency Lord Byron the Multi-gift.
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
ο λόρδος...
λειπω αρκετο καιρο απο το ελλαντα οποτε δν τα πιανω τα αστεια σας...δν τα εξηγειτε και σ μενα τον μωρό..?
-
Bayron aka Πολυδωρ.Να ζήσω όπου γουστάρω και να παλέψω, την αυτοκτονία μου δεν θα τη χαρίσω σε κανέναν
σας φαινονται δυσκολονοητα αυτα που γραφω, οπως οταν βγαινει ο Πολυδωρ στην TV?
-
Ακατανόητα νομίζω όχι, απαράδεκτα σίγουρα, εκτός κι αν μας έκανες πλάκα
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Φίλε silencer51 μην προσπαθείς, δεν έχει νόημα.
Εδώ ο άλλος σε λέει στα ίσα χουλιγκάνι ή στη καλύτερη φανατισμένο και σε παρομοιαζει με οπαδό αίρεσης!
Που το είδες γραμμένο αυτό παλικάρι 'μ;
η επισήμανση μου είναι ότι η αλληλεγγύη ανάμεσα στα μέλη μιας ομάδας δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των διαδηλωτών.
Κανε μου τη χαρη τωρα και μην παίζεις με τη νοημοσύνη μας.
Δε θα παίζουμε με τις λέξεις.Επειδή πράγματι δεν έχω όρεξη να παίξω με την νοημοσύνη σου , καλύτερα μην ασχολείσαι με σχόλιο μου προς άλλο χρήστη. Είμαι σίγουρος ότι αυτός κατάλαβε πολύ καλά τι θέλω και τι δεν θέλω να πω.
-
Bayron aka Πολυδωρ.Να ζήσω όπου γουστάρω και να παλέψω, την αυτοκτονία μου δεν θα τη χαρίσω σε κανέναν
φιλαρακι εσυ εισαι βολεμενος στη Ολλανδια... με το πανεμιστημιακι σου, το αυτοκινητακι σου, τα ταξιδακια σου...εισαι αλλιως κ εισαι ωραιος...
εγω που μενω στα πανεπιστημια γιατι να πρεπει να αλλαξω γειτονια...?
-
...
...
Η έκφραση 'πήγαινε-γυρεύοντας' δεν μπορεί να σταθεί στη συγκεκριμένη περίπτωση.όποιος την ξέρει την περιοχή αυτή θα έχει σίγουρα διαπιστώσει ότι κάθε Π/Σ/Κ γίνονται τέτοια σκηνικά. Ειδικά στη Ζ. Πηγής τα πράγματα ήταν στα όρια του χαβαλέ.
Το πήγαινε-γυρεύοντας το εννοούσα ως 'πετούσε πέτρες/δοκάρια/μολότωφ' σε αστυνομικούς, δλδ απείλησε τη σωματική τους ακεραιότητα και άρα έπρεπε να περιμένει κάποια βίαιη αντίδραση.
-
Ακατανόητα νομίζω όχι, απαράδεκτα σίγουρα, εκτός κι αν μας έκανες πλάκαπλακα δν κανω καθολου...απο τη θεση του βολεμενου λεμε οτι θελουμε...απο τη θεση του ξεβολεμενου να δουμε τι θα ελεγες....LOL
-
εγω που μενω στα πανεπιστημια γιατι να πρεπει να αλλαξω γειτονια...?
Δεν καταλαβαίνω τί εννοείς.
Δεν περνάς τις τάξεις? Σου ζήτησα εγώ να αλλάξεις γειτονιά? Θες τη βοήθεια μου σε κάτι? -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
...
...
Το πήγαινε-γυρεύοντας το εννοούσα ως 'πετούσε πέτρες/δοκάρια/μολότωφ' σε αστυνομικούς, δλδ απείλησε τη σωματική τους ακεραιότητα και άρα έπρεπε να περιμένει κάποια βίαιη αντίδραση.
φιλε πετουσε δν πετουσε καδρονια, a priori 15 χρονων πιτσιρικι επρεπε να ειναι σπιτι του και να διαβαζει...και αφηστε τις μαλακιες τωρα...γι αυτο εχουμε καταντησει οι χειροτεροι...ολοι ειναι εξω και τον παιζουν καθημερινα...καφεδες, κλαμπακια, και ας καλα ο μπαμπακας και η μαμακα, η νουνα και η γιαγια που μας χαρτζιλικωνουν...τζαμπα μαγκες με τα λεφτα των αλλων....
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πιο πιθανό θεωρώ να προσγειωθεί διαστημόπλοιο στον κήπο, παρά να κινδυνεύσω εγώ και η οικογένεια μου από αστυνομικούς.Μακάρι να είναι έτσι. Εγώ πιο πολύ φοβάμαι αυτούς παρά οποιονδήποτε 'αναρχικό' ή αντιεξουσιαστή. ('Αναρχικό' σε εισαγωγικά, έχει αλλάξει η έννοια της λέξης πλέον από τα ΜΜΕ...)
Και πάω ότι στοίχημα θέλεις ότι οι περισσότεροι χρήστες του forum δεν είχαν ποτέ το παραμικρό πρόβλημα με την αστυνομία, εκτός από τα κλασικά πάρε δώσε με την τροχαία.
Στα 'κλασικά πάρε-δώσε' βάζεις και αυτό που πλάκωσαν στο ξύλο γνωστό moderator;
- Το indymedia δεν είναι αξιόπιστη πηγή πληροφοριών. Μην παραθέτεις εδώ αποσπάσματα απαιτώντας να τα πάρουμε στα σοβαρά. Όση σημασία δίνω στον Λιακόπουλο και τον Καρατζαφέρη, άλλη τόση δίνω και σε αυτούς.
Σίγουρα δεν είναι αξιόπιστο, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι περιέχει πολλές αλήθειες και μπορεί κάποιος να αποκομίσει από αυτό πράγματα που δεν προβάλλονται. Δε μού αρέσουν πολλά πράγματα σχετικά με το indymedia, δε θα κάνω τον κόπο να τα παραθέσω εδώ τώρα... Αλλά παρ'όλα αυτά, το θεωρώ ένα αξιόλογο κομμάτι του 'παζλ' για σφαιρική ενημέρωση.
Δολοφονια του 16χρονου Αλεξανδρου