-
Πάντως το golf υπερτερεί και σε ακαμψία από την MiTO. Αν θέλετε να ποστάρω αναλυτικά νούμερα
-
-
-
Κατ'αρχήν θεωρώ οτι οι Ευρωπαίοι δεν έχουν αυτοκινητιστική κουλτούρα (αντικείμενο συζήτησης για αλλο θέμα, οποτε ) και αν δεν κάνω λάθος και το χιουντάι αξεντ ήταν πρώτο κάποτε..
Συγγνώμη, σε καμια διαδρομή με στροφιλίκια ήθελα να πώ....
Δεν έχω την εντύπωση, έτσι είναι...
Κύριοι των 4Τ, τολμήστε αυτό το τεστάκι,αλλα αμερόληπτα ετσι;
Αντε να το ζωντανεψετε το έντυπο λιγο... -
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Τελος λες αναρτηση δεκαετιας. Δεν καταβαινω που το στηριζεις αυτο... Δηλαδη εχει την αναρτηση του Punto εκδοσης 1999;Το Punto MK1, (μεχρι το '99) δεν ειχε ημιακαμπτο...
-
να βγάλω το rallaki από την ναφθαλίνη να σας ράψω όλους με το σχεσάτο και τα semi....
άκου DSG .. και DNA .....
κι αν μου πείτε για την παθητική ασφάλεια του και την ακαμψία του ..... παλιό ΚΑΚΕΝΤΡΕΧεις
θα το ράψω και θα του βάλω κι ένα cage ..... -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
να βγάλω το rallaki από την ναφθαλίνη να σας ράψω όλους με το σχεσάτο και τα semi....άκου DSG .. και DNA .....
Έχεις δίκιο και μήν το γελάς καθόλου.
Ανθρωποι που επέλεγαν γκόλφ την έκαναν αυτή την κατάσταση... -
Προς τι τόσο μένος; Και να περάσει η MiTo το Golf σε μια στροφή ή το ανάποδο, ποιος χέστηκε; Αυτοκίνητο αγοράζεις για να περνάς τους άλλους; Ευχαριστώ πολύ τότε, να μαζεύουμε όλοι λεφτά να πάρουμε ένα Ζόντα να γουστάρουμε.
Συνέλθετε. Το θέμα είναι τι αγοράζεις με τα 21-22 χιλιάρικα του κάθε αυτοκινήτου. -
αγοράζεις αυτό που εκφράζει καλύτερα τα 'ΘΕΛΩ' σου ....
και ευτυχώς που είναι ακόμα ? διαφορετικά από καταναλωτή σε καταναλωτή ....
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
αγοράζεις αυτό που εκφράζει καλύτερα τα 'ΘΕΛΩ' σου ....και ευτυχώς που είναι ακόμα ? διαφορετικά από καταναλωτή σε καταναλωτή ....
+1
Γι'αυτο θα επελεγα τη ΜΙΤΟ στο συγκεκριμενο διλλημα, χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι καλυτερη απο το Golf ή οτι το Golf δε στριβει.
Τωρα που το σκεφτομαι με τα ιδια €, το Punto Abarth SS ειναι μονοδρομος...
-
Ο χρήστης ak20 έγραψε:
Kαλά συγκρίνεις πάτωμα ...Punto με Golf;
Ή επειδή και τα δύο έχουν 6άρι και τούρμπο;
Δίκιο έχεις...
Όταν η Αλφα έφτιαχνε ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ για ΟΔΗΓΟΥΣ η VW έφτιαχνε σκαραβαίους, βεντο και... τζετα.Αυτό μου θυμίζει κάτι δηλώσεις κάποιων που ήταν ως εξής: 'όταν εμείς ανακαλύψαμε τη δημοκρατία στην Ελλάδα, οι Αμερικάνοι ζούσαν στα δέντρα' ...αλλά η ουσία είναι ότι αυτοί που ζούσαν στα δέντρα τότε...τώρα είναι κάποια έτη φωτός μπροστά από την Ελλάδα
άρα...
Καθήστε και θα το δείτε. Πάλι θα έχουμε τεράστιες λιστες αναμονής για αυτό το παραφουσκωμένο κουτι...
Που είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο αυτοκίνητο με το παλιο, ασχετα με όσα μας πασαρουν τα περιοδικά...
Όπως ακριβώς γινόταν μια δεκαετία πρίν που περίμενες 8 μηνες για το golf 4 1,4 άδειο!
Κ ναι, κάποιοι περίμεναν!!!
Ε ρε μαζοχισμός....Αυτό μόνο καλό μπορεί να χαρακτηριστεί και σαφώς προς το συμφέρον της VW που κάποιοι περιμένουν ένα αυτοκίνητο τόσους μήνες, χωρίς ψυχή και ψήγματα χρυσού
VWάδες, Αν σε καμια στροφή σαν ξεσκίσει καμια ΜιΤο μήν ανησυχείτε, ΔΕΝ θα την περασετε, κ ας έχετε όσα dsg (αντικατάστατο κουλαμάρας το λέω εγώ),dcc,sbs,fbi,cia θέλετε!
Ενημερωτικά, πληροφορίες για το DSG εδώ
Ναι στο πολυ κολλαμε και επειδη η διαφορα στην ουσια ειναι πολυ μικρη για μενα και επειδη η MiTo ειναι πολυ πιο ελκιστικη εμφανισιακα, τουλαχιστον σε αυτη την ηλικια θα επελεγα MiTo. Α και οσον αφορα την αναρτηση μπορει το Golf να εχει πολλαπλους συνδεσμους, μια καλυτερη λυση απο τον ημιακαμπτο, αλλα αυτο δεν σημαινει πως θα εχει και καλυτερη οδικη συμπεριφορα.
Στην ουσία λοιπόν είναι καλύτερο κατά τη γνώμη σου το Golf VI λοιπόν...απλά το ΠΟΣΟ πολύ, διαφέρει.
Το Golf πέρα από την ανάρτηση πολλαπλών που φοράει, σου υπενθυμίζω ότι υπάρχει δυνατότητα να μπει και η DCC ανάρτηση, άρα μιλάμε για μια ΣΑΦΩΣ πιο προηγμένη λύση.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Προς τι τόσο μένος; Και να περάσει η MiTo το Golf σε μια στροφή ή το ανάποδο, ποιος χέστηκε; Αυτοκίνητο αγοράζεις για να περνάς τους άλλους; Ευχαριστώ πολύ τότε, να μαζεύουμε όλοι λεφτά να πάρουμε ένα Ζόντα να γουστάρουμε.
Συνέλθετε. Το θέμα είναι τι αγοράζεις με τα 21-22 χιλιάρικα του κάθε αυτοκινήτου.Μάλλον πικραμένος είναι και το αντίθετο έχει συμβεί. Τον έχει τσαγιάσει Golf.
Ελπίζω αυτός με την Αλφα που τσάγιασα την τελευταία φορά να μην ήταν ο Giuseppe.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Στην ουσία λοιπόν είναι καλύτερο κατά τη γνώμη σου το Golf VI λοιπόν...απλά το ΠΟΣΟ πολύ, διαφέρει.
Το Golf πέρα από την ανάρτηση πολλαπλών που φοράει, σου υπενθυμίζω ότι υπάρχει δυνατότητα να μπει και η DCC ανάρτηση, άρα μιλάμε για μια ΣΑΦΩΣ πιο προηγμένη λύση.
Και εγω σου υπενθυμιζω οτι απο το 2009 και μετα θα εφοδιαζεται και η MiTo με ενεργητικη αναρτηση...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Τελος λες αναρτηση δεκαετιας. Δεν καταβαινω που το στηριζεις αυτο... Δηλαδη εχει την αναρτηση του Punto εκδοσης 1999;
Το Punto MK1, (μεχρι το '99) δεν ειχε ημιακαμπτο...
Το Punto ΜΚ2 ηρθε στην Ελλαδα Οκτωβρη 1999 και ειχε ημιακαμπτο. Εχω το HGT, νομιζεις οτι δεν ξερω τι λεω;
-
Και εγω σου υπενθυμιζω οτι απο το 2009 και μετα θα εφοδιαζεται και η MiTo με ενεργητικη αναρτηση...
Και το 2012 στο καινούριο Golf VII θα δούμε 200 άλογα από 1.400 κκ και ανάρτηση από F1
Μπορούμε να επικεντρωθούμε λίγο στο παρόν?
-
Τελος λες αναρτηση δεκαετιας. Δεν καταβαινω που το στηριζεις αυτο... Δηλαδη εχει την αναρτηση του Punto εκδοσης 1999;
Το Punto MK1, (μεχρι το '99) δεν ειχε ημιακαμπτο...
Το Punto ΜΚ2 ηρθε στην Ελλαδα Οκτωβρη 1999 και ειχε ημιακαμπτο. Εχω το HGT, νομιζεις οτι δεν ξερω τι λεω;
Εγω καταλαβα οτι εννουσες το ΜΚ1 που σταματησε να παραγεται επισης το 1999. Και αναφερθηκα σε αυτο.
ΜΚ2 εχω και εγω (και σας 'ραβω' ολους) , ξερω οτι εχει ημιακαμπτο. (Οι πισω επιβατες μου το τονιζουν συνεχεια)
-
Και το 2012 στο καινούριο Golf VII θα δούμε 200 άλογα από 1.400 κκ και ανάρτηση από F1
Μα με δουλευεις ρε φιλε; Εσυ μιλησες για την αναρτηση DCC του Golf και σου λεω οτι απο το 2009 (σε ενα μηνα μπαινει) θα εχει και η MiTo ενεργητικη αναρτηση. Μιλας πρωτος για ενεργητικη αναρτηση, μου τη λες μετα που σου απανταω; Θα με τρελανεις;
-
Μα με δουλευεις ρε φιλε; Εσυ μιλησες για την αναρτηση DCC του Golf και σου λεω οτι απο το 2009 (σε ενα μηνα μπαινει) θα εχει και η MiTo ενεργητικη αναρτηση. Μιλας πρωτος για ενεργητικη αναρτηση, μου τη λες μετα που σου απανταω; Θα με τρελανεις;
Με τη μόνη διαφορά ότι το Golf προσφέρεται ΤΩΡΑ με τη DCC και εσύ λες ότι ΑΠΟ το 2009 ΘΑ βγει ενεργητική ανάρτηση στη Μίτο (που δε το έχω διαβάσει πουθενά βασικά, αλλά ας πούμε πως θα γίνει).
Γιαυτό λέω να μείνουμε στο παρόν...
-
Εδω δε μπορουμε να επικεντρωθουμε στην ουσια, στο παρον πως να επικεντρωθουμε?
αγοράζεις αυτό που εκφράζει καλύτερα τα 'ΘΕΛΩ' σου ....
και ευτυχώς που είναι ακόμα ? διαφορετικά από καταναλωτή σε καταναλωτή ....
Η ουσια που λεγαμε...
Αλλα και εσυ ρε Νικο, σε καθε θεμα που υπαρχει Alfa, μονιμως τις βγαζεις σκαρτες...
-
Με τη μόνη διαφορά ότι το Golf προσφέρεται ΤΩΡΑ με τη DCC και εσύ λες ότι ΑΠΟ το 2009 ΘΑ βγει ενεργητική ανάρτηση στη Μίτο (που δε το έχω διαβάσει πουθενά βασικά, αλλά ας πούμε πως θα γίνει).
Γιαυτό λέω να μείνουμε στο παρόν...
Ε σιγα. σε 3 βδομαδες και 3 μερες θα εχουμε 2009 .
Θα αναστενάξουν οι στροφές! Golf VI 160ps vs MiTo 155ps