-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αν το μπορείς οικονομικά το ΑllRoad , πάρτο χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν σου πέσει ακριβό, πήγαινε για το Α6 quattro, που νομίζω λαθεύεις πως είναι στα ίδια λεφτά, είναι αρκετά φθηνότερο...Το Allroad αξίζει πάντως την διαφορά, λόγω ανάρτησης, ύψους και εμφάνισης! Έχω εικόνα από το Α6 2.5 TDI και είναι καταπληκτικό όχημα!
Επείδή μιλάμε για μτχ από Γερμανία, η διαφορά τους δεν είναι μεγάλη.
-
Κανείς ιδιοκτήτης να δώσει πληροφορίες;
-
Το allroad είαι καλή επιλογή και σίγουρα ξεχωρίζει απο Α4 που έχει παραφορεθεί.
Μπορείς να δείς και προς Volvo το XV70 3,2 . Καλη η αερανάρτηση αλλά ποιο άνετο το 70 σε ηχομόνοση και στο ταξίδι. Εχουν μεγάλη διαφορά σε καινούργιο σε μεταχειρισμένο δεν ξέρω.
Το outback φαντάζομαι το απορίπτεις. ?
Χ3 - XC60 δεν τα κοιτάς ? -
+1 στο outback ...
-
outback και από μένα. Πολύ καλό αυτοκίνητο και εμένα προσωπικά μου φαίνεται και αρκετά όμορφο για γιαπωνέζικο. Επιπλέον θα έλεγα ότι δεν υστερεί σε κάτι σε σχέση με A4 quattro. Λίγο στην πολυτέλεια μόνο. Υπάρχει και το octavia scout αλλά δυστυχώς δε συνοδεύεται από κάποιον αξιόλογο κινητήρα.
-
Θεωρώ υπερβολη να πας για το Α6 allroad 4.2 . Αυτο το αμαξι ουσιαστικα θα το παντρευτεις γιατι οταν θα πας μετα απο χρονια να το πουλησεις κανεις δεν θα το πλησιαζει. Για μενα καλη λυση περαν του Α6 allroad 3.2 ειναι η BMW 5.25 xi και αμα θες χωρους, BMW 5.25 xi touring .
-
Πολύ καλή επιλογή αν αντέχει η τσέπη σου πάρτο!
Μεταξύ 3.2 και 4.2 οι διαφορές είναι οι ροπές στις ευθείες γιατί στις στροφές νομίζω με το αμάξωμα στον ημι-όροφο τα όρια θέτουν οι αναρτήσεις και όχι τα κυβικά! Το 3.2 το εκμεταλλεύεσαι καλύτερα εστω αν το στίβεις στις ευθείες!
Πετρέλαιο 3.0 TDI is the best
Είναι αξιόπιστο!
Όμως για χιόνι και βουνο όσο καλή και να είναι η τετρακίνηση και η αερανάρτηση θέλεις τα κατάλληλα λάστιχα! Με δρόμου υψηλών επιδόσεων θα είσαι επικίνδυνος στο βουνο και θα ρισκάρεις και λόγο αυξημένου βάρους.
Αν δεν βγαίνεις σε χώμα - νεροφαγώματα, δεν θέλεις το έξτρα ύψος σου αρκεί Α6 Avant!!PS
Στα ίδια λεφτά στην Γερμανία μπορεί να βρεις τα πρώτα μεταχειρισμένα S4 Avant 3.0T. Που έχουν παρόμοιους χώρους με το 'γερασμένο' πλέον Α6 και πολύ καλύτερη συμπεριφορά στο δρόμο. Και τα δυο θα σε πάνε στο χιονοδρομικό άνετα
Audi A6 Allroad