-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
τι σχέση έχει το γεγονός οτι οι έλληνες καταναλώνουν δυσανάλογα πολλά σε σχέση με αυτά που βγάζουν με το γεγονός οτι όποιος έχει καλό αυτοκίνητο την έχει μικρή??
αντλείς στοιχεία από κάποιο σωματίο ιεροδούλων? callgirls??δεν καταναλώνουν όλοι δυσανάλογα πολλά...στην οικογενειά μου ας πούμε έχουμε ανάποδα ποσοστά από τα γραφόμενά σου...
Επειδη θα το γυρισουμε σε συζητηση κοινωνικης πολιτικης,αστο καλυτερα...
-
Ο χρήστης sthom έγραψε:
τι σχέση έχει το γεγονός οτι οι έλληνες καταναλώνουν δυσανάλογα πολλά σε σχέση με αυτά που βγάζουν με το γεγονός οτι όποιος έχει καλό αυτοκίνητο την έχει μικρή??
αντλείς στοιχεία από κάποιο σωματίο ιεροδούλων? callgirls??δεν καταναλώνουν όλοι δυσανάλογα πολλά...στην οικογενειά μου ας πούμε έχουμε ανάποδα ποσοστά από τα γραφόμενά σου...
Επειδη θα το γυρισουμε σε συζητηση κοινωνικης πολιτικης,αστο καλυτερα...
εγώ το αφήνω , αλλά χωρίς να έχω κάτι μαζί σου, να ξέρεις οτι αυτό που λες βγάζει κομλεξ...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
(δεν νομίζω πως πρέπει να πω τι νομίζω για τα vag ... )
μα τα vag δεν θελουν να ειναι σκληροπυρηνικα και εγω για αυτο το λογο τα προτιμω
μου αρεσει η ανεση, η ησυχια και η ευκολιατωρα για τις ιπποδυναμεις που ειπες ειναι σχετικο το θεμα
ναι τα αλογα που λεμε ειναι πολλα
ναι ελαχιστοι θα τα πανε οπως πρεπειΑλλα ειναι θεικα εγω το παραδεχομαι δε παω γρηγορα το αυτοκινητο μου, αλλα οσο μπορω το παω (χωρις να κανω ακροτητες) και το ευχαριστιεμαι
επισης οχι μονο δεν πηρα σκληροπυρηνικο αυτοκινητο , αλλα αναγνωριζοντας τη κουλαμαρα μου πηρα και ενα αρκετα ευκολοδηγητο (οχι βεβαια στο απολυτο οριο, αλλα μεχρι ενα σημειο και αναπηρος το παει)
ειμαι ευχαριστημενος με την επιλογη μου και για να μην με κατηγορησουν για φανμποισμο, δεν ειναι η καλυτερη για ολους
εσενα ισως να σε ξενερωνε και το δεχομαιο καθενας πρεπει να αγοραζει με βαση το γουστο του και αφου εχει ξεκαθαρισει μεσα του κυριως τι θελει
πολλες φορες οταν προτεινω αυτοκινητα σε 3ους ,προτεινω αυτοκινητα που δε θα παιρνα ποτε, οχι για να καψω τον αλλον , αλλα γιατι καταλαβα εστω και μετα απο καιρο οτι δεν ειμαστε ολοι ιδιοι
Εγώ πάλι πήρα 'σκληροπυρηνικό' αυτοκίνητο (παρόλο την κουλαμάρα μου) και τώρα που πρέπει να το αλλάξω (δεν θέλω... ) είμαι σε δίλημμα να έχω ένα ή 2 'σκληροπυρηνικά' ?
Ευτυχώς δεν είμαστε όλοι ίδιοι θα ήταν όλα πολύ βαρετά
Ποτέ δεν με ένοιαξε αν με πέρασε κάποιος στο δρόμο. Έτσι κι αλλιώς δεν χρησιμοποιώ τους δρόμους που προτιμούν οι περισσότεροι.Πάντως για την προκατάληψη μου απέναντι στους vag έλληδες ίσως φταίει ότι έφαγα για πολύ καιρό στη μάπα τα seat .
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
εγώ το αφήνω , αλλά χωρίς να έχω κάτι μαζί σου, να ξέρεις οτι αυτό που λες βγάζει κομλεξ...
Κοιτα,δεν ξερω αν βγαζει κομπλεξ ή οχι,συνειδητα παντως ενω θα μπορουσα να εχω αυτοκινητο αξιας καποιων δεκαδων χιλλιαδων ευρω,προτιμησα ενα που δεν κοστιζει ουτε 2 χιλιαρικα(πια).
Σε καμια περιπτωση δεν ειναι προσωπικο το θεμα απλα τετοια πραγματα χαρακτηριζουν το εθνος μας. -
Ο χρήστης sthom έγραψε:
Κοιτα,δεν ξερω αν βγαζει κομπλεξ ή οχι,συνειδητα παντως ενω θα μπορουσα να εχω αυτοκινητο αξιας καποιων δεκαδων χιλλιαδων ευρω,προτιμησα ενα που δεν κοστιζει ουτε 2 χιλιαρικα(πια).
Σε καμια περιπτωση δεν ειναι προσωπικο το θεμα απλα τετοια πραγματα χαρακτηριζουν το εθνος μας.εδώ έχεις απόλυτο δίκιο και συμφωνό μαζί σου...
δεν νοείται να έχεις οικογένεια και το 1/4 του μισθού σου να πηγαίνουν σε δόση αυτοκινήτου...
οτι είναι φιγουρατζίδες οι έλληνες ισχύει...
προσωπικά δεν θα έβαζα ποτέ δόσεις για να αγοράσω αυτοκίνητο...γενικά δεν θα έβαζα δόσεις στην ζωή μου...
εξαίρεση αποτελεί η επιχειρηματική κίνησηείμαστε αρκετά
-
Ο χρήστης sthom έγραψε:
ο σιροκακιας μπηκε στο φορουμ ,εγραψε την πατατα του και την εκανε λαου λαου
Ρε συ italakias η επιχειρηματολογια σου παει συννεφο.Μιλαμε εχεις γραψει την τρελη απαντηση!Ωραιος.
Οντως μλκια εγραψες και μετα κανεις και την κοτα,μην κοιτας που οι υπολοιποι εχουν ξεχασει οτι ο τιτλος του topic ειναι 'Renault Clio RS η VW Scirocco 2.0 ;'...
Τουλαχιστον οσο αφορα τον σπορ χαρακτηρα της καθε κατασκευης,το Scirocco ειναι καλο μονον για κανενα καφε ή ταξιδι Αλεξανδρουπολη-Αθηνα.
Τωρα αμα εσυ εννοεις 'σπορ χαρακτηρα' το ποσο γρηγορα ανεβαζει 0-250 στην ευθεια τοτε πες οτι ειναι πολυ πιο γρηγορο για κοντρες,οχι ομως και σπορ.Καταρχην εχεις καβαλησει καποιο απο τα δυο?Δεν συγκρινονται οι καροτσες των δυο φιλε μου.Με διλιτρο TSi με P Zero 18' ζεστα, που εφερα απο Γερμανια,και το DCC στο Sport το αμαξι πυροβολαγε απο φουρκετες μεχρι ευθειες.Το Clio RS ειναι κατωτερο αυτοκινητο,πιο αργο,πιο θορυβωδες,και κοπαναει σαν τενεκες.Μην αναμασατε οτι διαβαζετε στα περιοδικα,γιατι αυτοι τα παιρνουν απο τις εκαστοτε εταιριες.Οσο για την αισθηση που αποκομιζεις(θεση οδηγησης,ποιοτητα,ηχομονωση,ανεση,τιμονι)ειναι σαν να μπερδευεις την π*@τσα με την βουρτσα.Τελος ενα αυτοκινητο δεν μπορει να θεωρηθει καλυτερο με μοναδικο γνωμονα την δηθεν 'αγωνιστικη' αισθηση.Το Clio RS το μονο που κανει παραπανω ειναι θορυβος.Και ειδικα μετα την τριετια τριζει σαν ξεγρασαριστος μεντεσες.
-
Τι διάλο έχει καμμιά φωλιά ???
-
*Ο χρήστης *Sciroccocakias ** έγραψε:
Μην αναμασατε οτι διαβαζετε στα περιοδικα,γιατι αυτοι τα παιρνουν απο τις εκαστοτε εταιριες.Τελος ενα αυτοκινητο δεν μπορει να θεωρηθει καλυτερο με μοναδικο γνωμονα την δηθεν 'αγωνιστικη' αισθηση.Το Clio RS το μονο που κανει παραπανω ειναι θορυβος.ειδικά αυτό με τα περιοδικά...
-
Sciroccocakias
να ριξω ζαρια;
ρε εκανα αντιγραφη το ονομα σου κα ιβγηκε κα ιτο εικονιδιο διπλα
-
Καταρχην εχεις καβαλησει καποιο απο τα δυο?Δεν συγκρινονται οι καροτσες των δυο φιλε μου.Με διλιτρο TSi με P Zero 18' ζεστα, που εφερα απο Γερμανια,και το DCC στο Sport το αμαξι πυροβολαγε απο φουρκετες μεχρι ευθειες.Το Clio RS ειναι κατωτερο αυτοκινητο,πιο αργο,πιο θορυβωδες,και κοπαναει σαν τενεκες.Μην αναμασατε οτι διαβαζετε στα περιοδικα,γιατι αυτοι τα παιρνουν απο τις εκαστοτε εταιριες.Οσο για την αισθηση που αποκομιζεις(θεση οδηγησης,ποιοτητα,ηχομονωση,ανεση,τιμονι)ειναι σαν να μπερδευεις την π*@τσα με την βουρτσα.Τελος ενα αυτοκινητο δεν μπορει να θεωρηθει καλυτερο με μοναδικο γνωμονα την δηθεν 'αγωνιστικη' αισθηση.Το Clio RS το μονο που κανει παραπανω ειναι θορυβος.Και ειδικα μετα την τριετια τριζει σαν ξεγρασαριστος μεντεσες.
Το Clio σε ολες του τις μορφες,και βολτας και αγωνιστικη.
Το Scirocco μονον σε βολτισια μορφη(με πηγαν βολτα συγκεκριμενα).Βεβαια το οτι ανεφερες εισαγωγη απο Γερμανια,αμεσως με προιδεαζει περι τινος προκειται αλλα τελοσπαντων...
Διαβασε τις προηγουμενες 10 σελιδες,πες μας τι δεν καταλαβες και μετα πες μας που δεν συμφωνεις(αν και αφου δεν εχεις οδηγησει Clio,μαλλον δεν εχεις σφαιρικη αποψη)... -
Ο χρήστης sthom έγραψε:
Καταρχην εχεις καβαλησει καποιο απο τα δυο?Δεν συγκρινονται οι καροτσες των δυο φιλε μου.Με διλιτρο TSi με P Zero 18' ζεστα, που εφερα απο Γερμανια,και το DCC στο Sport το αμαξι πυροβολαγε απο φουρκετες μεχρι ευθειες.Το Clio RS ειναι κατωτερο αυτοκινητο,πιο αργο,πιο θορυβωδες,και κοπαναει σαν τενεκες.Μην αναμασατε οτι διαβαζετε στα περιοδικα,γιατι αυτοι τα παιρνουν απο τις εκαστοτε εταιριες.Οσο για την αισθηση που αποκομιζεις(θεση οδηγησης,ποιοτητα,ηχομονωση,ανεση,τιμονι)ειναι σαν να μπερδευεις την π*@τσα με την βουρτσα.Τελος ενα αυτοκινητο δεν μπορει να θεωρηθει καλυτερο με μοναδικο γνωμονα την δηθεν 'αγωνιστικη' αισθηση.Το Clio RS το μονο που κανει παραπανω ειναι θορυβος.Και ειδικα μετα την τριετια τριζει σαν ξεγρασαριστος μεντεσες.
Το Scirocco μονον σε βολτισια μορφη(με πηγαν βολτα συγκεκριμενα).Βεβαια το οτι ανεφερες εισαγωγη απο Γερμανια,αμεσως με προιδεαζει περι τινος προκειται αλλα τελοσπαντων...
Διαβασε τις προηγουμενες 10 σελιδες,πες μας τι δεν καταλαβες και μετα πες μας που δεν συμφωνεις(αν και αφου δεν εχεις οδηγησει Clio,μαλλον δεν εχεις σφαιρικη αποψη)...το κλιο είναι σπορ
το σιρόκο είναι gt... -
-
Ο χρήστης sthom έγραψε:
Διαβασε τις προηγουμενες 10 σελιδες,πες μας τι δεν καταλαβες και μετα πες μας που δεν συμφωνεις(αν και αφου δεν εχεις οδηγησει Clio,μαλλον δεν εχεις σφαιρικη αποψη)...Φιλαρακο επειδη βαριομουν να περιμενω 6 μηνες παραδοση,το εφερα καινουριο.Και να μην προιδεαζεις για τιποτα.Εχω oδηγησει to Clio 172 το παλιοτερο μοντελο και ειναι ψοφιμι.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Sciroccocakiasνα ριξω ζαρια;
Ωραιος.Με αποστομοσες.Συγχαρητηρια.
-
Φιλαρακο επειδη βαριομουν να περιμενω 6 μηνες παραδοση,το εφερα καινουριο.Και να μην προιδεαζεις για τιποτα.Εχω oδηγησει to Clio 172 το παλιοτερο μοντελο και ειναι ψοφιμι.
Το 172αρι εχει σταματησει απο το 2003,το 197αρι βγηκε το 2006,παραυτα εσυ εχεις ορθη διαμορφωμενη αποψη για ενα αυτοκινητο που βελτιωθηκε(σαν facelift) το 2009,ασχετα αν δεν το εχεις οδηγησει ποτε...
Ναι,οντως μπορω να πω οτι εχεις σφαιρικη αποψη. -
Ο χρήστης sthom έγραψε:
Φιλαρακο επειδη βαριομουν να περιμενω 6 μηνες παραδοση,το εφερα καινουριο.Και να μην προιδεαζεις για τιποτα.Εχω oδηγησει to Clio 172 το παλιοτερο μοντελο και ειναι ψοφιμι.
Το 172αρι εχει σταματησει απο το 2003,το 197αρι βγηκε το 2006,παραυτα εσυ εχεις ορθη διαμορφωμενη αποψη για ενα αυτοκινητο που βελτιωθηκε(σαν facelift) το 2009,ασχετα αν δεν το εχεις οδηγησει ποτε...
Ναι,οντως μπορω να πω οτι εχεις σφαιρικη αποψη.Ιδιο πλαισιο?Μηπως?Ιδιες αναρτησεις?Μηπως?Ναι,μαλλον ειναι το ιδιο αμαξι με διαφορετικο σχημα λαμαρινας.Ωραιος.
-
Sciroccocakias
να ριξω ζαρια;
μα δεν ειχα τετοιο σκοπο.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Sciroccocakias
να ριξω ζαρια;
μα δεν ειχα τετοιο σκοπο.
Και να χες ...
-
Ρε φιλε,ασε τα αυτοκινητα και πιασε καμια κατσαρολα,εκεινη τουλαχιστον δεν εχει αναρτηση και ηλεκτρικους καθρεφτες για να το μπερδευεις με το cruise control...
Που να ανοιγαμε και συζητηση για ημιακαμπτο και multi link δηλαδη...
-
φιλε σιροκακια μπορεις να μου εξηγησεις γιατι το δικο μου ροκο τριζει απο τους 6 μηνες κ δεν περιμενε καν τα 3 χρονια που τριζει το κλιο?κ χωρις να το εχω κακομεταχειριστει στο ελαχιστο(κυριολεκτικα)..οσο για το τιμονι κ την ποιοτητα(ειδικα),θα μου επιτρεψεις να εχω αλλη αποψη..
κ πριν το παρεις προσωπικα κτλ,δεν ειμαι εναντιον του ροκο,ισα ισα θεωρω οτι η μεταξυ τους συγκριση ειναι διχως νοημα καθοτι διαφορετικης φιλοσοφιας..
Renault Clio RS η VW Scirocco 2.0 ;