Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
(δεν νομίζω πως πρέπει να πω τι νομίζω για τα vag ... )
μα τα vag δεν θελουν να ειναι σκληροπυρηνικα και εγω για αυτο το λογο τα προτιμω
μου αρεσει η ανεση, η ησυχια και η ευκολια
τωρα για τις ιπποδυναμεις που ειπες ειναι σχετικο το θεμα
ναι τα αλογα που λεμε ειναι πολλα
ναι ελαχιστοι θα τα πανε οπως πρεπει
Αλλα ειναι θεικα εγω το παραδεχομαι δε παω γρηγορα το αυτοκινητο μου, αλλα οσο μπορω το παω (χωρις να κανω ακροτητες) και το ευχαριστιεμαι
επισης οχι μονο δεν πηρα σκληροπυρηνικο αυτοκινητο , αλλα αναγνωριζοντας τη κουλαμαρα μου πηρα και ενα αρκετα ευκολοδηγητο (οχι βεβαια στο απολυτο οριο, αλλα μεχρι ενα σημειο και αναπηρος το παει)
ειμαι ευχαριστημενος με την επιλογη μου και για να μην με κατηγορησουν για φανμποισμο, δεν ειναι η καλυτερη για ολους
εσενα ισως να σε ξενερωνε και το δεχομαι
ο καθενας πρεπει να αγοραζει με βαση το γουστο του και αφου εχει ξεκαθαρισει μεσα του κυριως τι θελει
πολλες φορες οταν προτεινω αυτοκινητα σε 3ους ,προτεινω αυτοκινητα που δε θα παιρνα ποτε, οχι για να καψω τον αλλον , αλλα γιατι καταλαβα εστω και μετα απο καιρο οτι δεν ειμαστε ολοι ιδιοι
Εγώ πάλι πήρα 'σκληροπυρηνικό' αυτοκίνητο (παρόλο την κουλαμάρα μου) και τώρα που πρέπει να το αλλάξω (δεν θέλω... ) είμαι σε δίλημμα να έχω ένα ή 2 'σκληροπυρηνικά' ?
Ευτυχώς δεν είμαστε όλοι ίδιοι θα ήταν όλα πολύ βαρετά
Ποτέ δεν με ένοιαξε αν με πέρασε κάποιος στο δρόμο. Έτσι κι αλλιώς δεν χρησιμοποιώ τους δρόμους που προτιμούν οι περισσότεροι.
Πάντως για την προκατάληψη μου απέναντι στους vag έλληδες ίσως φταίει ότι έφαγα για πολύ καιρό στη μάπα τα seat .