-
εύλογη η απορία σου και το σενάριο πο περιγράφεις είναι μια πιθανότητα.
μένει να δούμε τι θα γίνει -
Ο υπουργός απο την άλλη δήλωσε πρόσφατα κατηγορηματικά ότι δεν θα παραταθεί το μέτρο μείωσης των τελών...Ειναι μια πιθανότητα σημαντική μιας και οι περισσότερες αντιπροσωπείες πέτυχαν τον σκοπό που έιχαν δηλαδή να 'ξεφορτωθουν' το στοκ των αυτοκινήτων που είχαν στις αποθήκες τους...
Πλέον οι περισσότερες σου λένε ότι πρέπει να παραγγελθεί κάποιο αμάξι οποτε και να περιμένεις
κανα τριμηνο στο νερο να σου έρθει...Και βέβαια θα έχεις χάσει και την μειωση του τέλους ταξινόμησης... -
Είναι πολύ λαλακία νομίζω το μέτρα της μείωσης του τέλους ταξινόμησης. Οι μονοι που ωφελήθηκαν τελικά είναι όσοι αγοράζουν μεγάλα - ακριβά αυτοκίνητα. Τα πιο μικρά πόσο πιο φτηνά έγιναν, 200, 300, 400 ευρώ?
Έχει γεμίσει ο τόπος BMW X3, X5 και δε ξέρω κι εγώ τί άλλο. -
Ο χρήστης g_kor06 έγραψε:
Ο υπουργός απο την άλλη δήλωσε πρόσφατα κατηγορηματικά ότι δεν θα παραταθεί το μέτρο μείωσης των τελών...Εσύ τι θα έκανες στην θέση του; Σκέψου ότι άμα έλεγε ναι θα παραταθεί ή ακόμα χειρότερα ναι θα μειωθεί πιστεύεις ότι θα συσορεύοντας τόσα πολλά άτομα αυτό τον καιρό να αγοράσουν αμάξι;
Οκ το στοκ έφυγε αλλά δεν θα ξαναφέρουν άλλα; Μετά δηλαδή κατά σεπτέμβρη πλευρά που θα θα βλέπεις ένα αμάξι 20000ε να κάνει και πάλι 21000 θα έχεις την ίδια όρεξη να αγοράσεις; Εκεί είναι η απορρία μου.
Δεν μπορώ να πω, παίζουν καλό παιχνίδι στο υπουργείο οικονομικών. Και ευτυχώς που είμαστε...ελληνάρες και τσιμπάμε σε κάθε δόλωμα. Anyway το μόνο σίγουρο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή μέχρι το καλοκαίρι δούμε την εξέλιξη.
-
Ένας από τους στόχους (αν όχι ο μόνος), ήταν το ξεστοκάρισμα για να μην πέσει το ένα λουκέτο μετά το άλλο ...
Από εκεί και πέρα...
_
-
Δεν μπορεί να παραταθεί η έκπτωση του τέλους ταξινόμησης. Εάν θυμάστε είμαστε από τις λίγες χώρες που επειδή έχουμε υψηλη φορολογία στα αυτοκίνητα οι βιομηχανίες μας τα δίνουν με χαμηλότερη τιμή ώστε με το φόρο να μην ξεφύγουν.
ΕΕ & αυτοκινητοβιομηχανίες are watching
-
Citroen, Jeep, Dodge αντιπροσωπία στο Ηράκλειο ΤΕΛΟΣ!!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Citroen, Jeep, Dodge αντιπροσωπία στο Ηράκλειο ΤΕΛΟΣ!!!!πτώχευση.... ?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
πτώχευση.... ?
Ξέρω ότι μπήκε λουκέτο. Τώρα ποιός ο λόγος δε ξέρω.
-
Και στην Συγγρού, η Λαμδα που υπήρχε εκεί με Fiat και AR βλέπω ότι έχει κλείσει... στην θέση της μπήκε μία ταμπέλα της Toyota. Μπορεί να είναι η ίδια εταιρεία και να άλλαξε μάρκα αυτοκινήτου;
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
πτώχευση.... ?
οχι, δε προλαβαιναν να καλυψουν τη μεγαλη ζητηση
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
πτώχευση.... ?
οχι, δε προλαβαιναν να καλυψουν τη μεγαλη ζητηση
-
Ας μείνουν τουλάχιστον στον χώρο των αντιπροσωπιών σωστοί επαγγελματίες και να ξεβρομίσει ο χώρος από κάτι αληταριά που από το πρωί που ξυπνάνε σκέπτονται ποιον θα ‘δαγκώσουν’ για να επιβιώσουν.
-
Ο Λαϊνόπουλος μάλλον μας αποχαιρετά. Οι λευκοί καρχαρίες* έχουν ήδη κινήσει διαδικασίες.
- Τράπεζες.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Ο Λαϊνόπουλος μάλλον μας αποχαιρετά. Οι λευκοί καρχαρίες* έχουν ήδη κινήσει διαδικασίες.- Τράπεζες.
Αν επιτρέπεται από πού έχεις αυτές τις πληροφορίες; Ρωτάω γιατί το 2008 έστω και οριακά ήταν κερδοφόρα η επιχείρηση και διέθετε καθαρή θέση ~10 εκ € η οποία είχε αυξηθεί μάλιστα μέσα στο 2008 κατά 13%.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Ο Λαϊνόπουλος μάλλον μας αποχαιρετά. Οι λευκοί καρχαρίες* έχουν ήδη κινήσει διαδικασίες.- Τράπεζες.
εντελώς υποκειμενικά καλώς να πάρει το πούλο που τόσο ευλαβικά χάριζε σε πελάτες και υποψήφιους πελάτες του τόσο καιρό.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
...το 2008 έστω και οριακά ήταν κερδοφόρα η επιχείρηση και διέθετε καθαρή θέση ~10 εκ € η οποία είχε αυξηθεί μάλιστα μέσα στο 2008 κατά 13%.Για να προσθέσω σε αυτό, σύμφωνα με το παρακάτω:
http://www.statbank.net/balance.php?CD= ... PageIndex=
από το 1995 και μετά που υπάρχουν οικονομικά στοιχεία η εταιρία ήταν συνεχώς κερδοφόρα και με συνεχή αύξηση των ιδίων κεφαλαίων. Πρέπει να έχουν κάνει χοντρές επιχειρηματικές πατάτες έτσι ώστε με μια κακή χρονιά (ζημιογόνο) να πάνε για φούντο.
-
wannabe με βρίσκεις απολύτως σύμφωνο με την άποψη σου περί πούλου.. ας πρόσεχε.. δες τελευταίες δημοσιεύσεις στο θέμα ΑΠΟΣΥΡΣΗ και θα καταλάβεις αν πρέπει ορισμένοι να πάρουν τον πούλο.
viewtopic.php?f=5&t=29566&start=300 -
κι εγω αυτής της φιλοσοφίς είμαι
Πουλησα μοντέλο του 2006.
Αν περίμενε τι θα έκανα. θα μοιράζαμε τα 500 ευρω....
και θα καθόμουνα αλλους 2 μηνες με κίνδυνο να πληρώσω τελη κυκλοφορίας
Το πουλάω στην ίδια τιμή και εφυγε. Αυτά ειναι για τις εταιρίες που θέλουν να τα κλωσάνε -
τι πούλησες και ποσο.. αν θελεισ βεβεα απαντας
Σε ύφεση η αγορά αυτοκινήτου