-
Οι μηνιαίες ταξινομήσεις από τον Αύγουστο και μετά κινούνται σε νούμερα κάτω των 10κ (μονοψήφιο). Το γεγονός αυτό σε συνάρτηση με τις υπάρχουσες δυσμενείς συνθήκες στην αγορά και στην οικονομία γενικότερα, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για βελτίωση των αριθμών. Για την επόμενη χρονιά θεωρώ πως στόχος είναι οι 100.000 (max).
-
Δεν πειράζει ας μαζευτούμε λίγο, ας κρατήσουμε το αμαξάκι μας και 10+ χρόνια δεν θα πάθουμε τπτ άλλωστε πίτα στους αερόσακους είναι
-
Ma γιατι εχετε φαγωθει ολοι με τον φορο πολυτελειας , αυτο τον φορο τον γλυτωνουν μονο τα πανακριβα αυτοκινητα.
-
Θα θυμηθούμε τη δεκαετία του 80' που ακούγαμε τους πατεράδες μας να λένε:
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Θα θυμηθούμε τη δεκαετία του 80' που ακούγαμε τους πατεράδες μας να λένε:Θεωρείται παλιό ένα αυτοκίνητο με 50000 χιλιόμετρα
-
Του κουτιού.
-
Του κουτιού.Οk , ετοιμάζομαι για απόσυρση αφού σε 800 χλμ. κλείνω τα 40000.
Κάπως έτσι δημιουργούνται οι στρεβλώσεις στην αγορά. -
Το πήγες στα άκρα.
Με 50χιλ. μπορείς να επικαλεστείς την , αλλά όχι και την . -
Το πήγες στα άκρα.
Με 50χιλ. μπορείς να επικαλεστείς την , αλλά όχι και την .Σίγουρα , δεν μυρίζει νάυλον ,αλλά δεν χρήζει και αντικατάστασης.
Εκτός φυσικά και αν συντρέχουν ειδικοί λόγοι. -
Γενικα ενα αυτοκινητο δεν χρίζει αντικαταστασης εφοσον δεν το χεις βαρεθει,δεν θες κατι καινουργιο η δεν καλυπτει πλεον τις αναγκες σου.Βεβαια οσο ποιο νωρις το πουλησεις τοσο καλυτερη μεταπωλητικη θα χει αλλα αν δεν εχεις την οικονομικη ανεση και μεχρι τα 200.000χλμ αν δεν παρουσιαζει προβληματα καλο ειναι.
-
Αν συντηρεις το αμαξι σωστα σου βγαζει ανετοτατα απο 300.000χμ και πανω. Εκτος και αν εχεις ιταλικο ή κανα vw
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Αν συντηρεις το αμαξι σωστα σου βγαζει ανετοτατα απο 300.000χμ και πανω. Εκτος και αν εχεις ιταλικο ή κανα vwΉ αν το ταιζεις φολες συνεχεια!
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Αν συντηρεις το αμαξι σωστα σου βγαζει ανετοτατα απο 300.000χμ και πανω. Εκτος και αν εχεις ιταλικο ή κανα vwΟι κατοχοι Ιταλικων και VW ποσα χλμ να υπολογιζουν πανω κατω?
-
Οπως ειπε ο kon5 προβλεπεται το θεμα 'ποσο αντεξαι ο κινητηρας του αυτοκινητου σας' να γινεται ποιο επικαιρος απο ποτε
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Αν συντηρεις το αμαξι σωστα σου βγαζει ανετοτατα απο 300.000χμ και πανω. Εκτος και αν εχεις ιταλικο ή κανα vw
Οι κατοχοι Ιταλικων και VW ποσα χλμ να υπολογιζουν πανω κατω?
αν υπολογίσω βάσει του προηγούμενου , έχει ακόμα 267000 χλμ.
-
Οι κατοχοι Ιταλικων και VW ποσα χλμ να υπολογιζουν πανω κατω?
Υπολογιζε καμια 180.000χμ και θα εισαι και ευχαριστημενος. Θυμαμαι φιλο με alfa 33 που σχεδον διαλυθηκε μετα τα 150.000χμ. Του εκαιγε ενα σωρο λαδι, εβγαζε ηλεκτρικα προβληματα, ειχε προβλημα με την κρεμαγιερα και αλλα πολλα. Τα ιδια και με fiat punto ξαδερφου.
Θυμαμαι οτι πριν αγορασω το rallye σκεφτομουν και το punto gt. Παναγια μου πως και δεν εκανα την λαλακια να το αγορασω. Στα συνεργεια ολη μερα θα ημουν. Υπαρχει κατοχος punto gt οπου δεν εχει προβληματα με τουρμπινα, ηλεκτρικα και αλλα?
Επισης εχω παραδειγματα και φωτογραφιες με atos με 400.000χμ στην πλατη
-
Ολοι εχουν παραδειγματα για καθε χωρα....
-
Υπολογιζε καμια 180.000χμ και θα εισαι και ευχαριστημενος. Θυμαμαι φιλο με alfa 33 που σχεδον διαλυθηκε μετα τα 150.000χμ. Του εκαιγε ενα σωρο λαδι, εβγαζε ηλεκτρικα προβληματα, ειχε προβλημα με την κρεμαγιερα και αλλα πολλα.
Εχω ηδη 114000χλμ. Οποτε μενουν περιπου 65000χλμ ακομα.
Βεβαια δε μου καιει σταγονα λαδι, λες να χαλασε?To Atos που αναφερεις ειναι πολυ αξιοπιστο? Σαν τα KIA ας πουμε?
Κι εκεινο το παλιοzx ρε συ ακομα να σκορπισει? Ποσα εχει? 250000?
-
viewtopic.php?f=6&t=32880&start=240
Συνεχεια στο λινκ για τα χιλιομετρα των κινητηρων σας -
Υπολογιζε καμια 180.000χμ και θα εισαι και ευχαριστημενος. Θυμαμαι φιλο με alfa 33 που σχεδον διαλυθηκε μετα τα 150.000χμ. Του εκαιγε ενα σωρο λαδι, εβγαζε ηλεκτρικα προβληματα, ειχε προβλημα με την κρεμαγιερα και αλλα πολλα.
Εχω ηδη 114000χλμ. Οποτε μενουν περιπου 65000χλμ ακομα.
Βεβαια δε μου καιει σταγονα λαδι, λες να χαλασε?To Atos που αναφερεις ειναι πολυ αξιοπιστο? Σαν τα KIA ας πουμε?
φυσικα και θα διαλυσει το φιατ !!
εγω την αλφα 146 που εχω με 220.000 χλμ να την κανω δωρο στο μουσειο της αλφα για τα 100 χρονια???
Σε ύφεση η αγορά αυτοκινήτου