-
Έχω καιρο να ανοίξω θέμα και μην τολμήσει κανείς να τι κλειδώσει γιατί θα τα πάρω στο κρανίο.
Πριν λίγο έβλεπα Σκάϊ ακριβώς το ίδιο πράγμα με τον τίτλο του θέματος.
Το Νισσαν έριξε 2 νομίζω δευτερόλεπτα στο Audi στη συγκεκρημένη πίστα που τα 'τεστάρισαν'.
Γενικά το Audi το ψιλοέθαψαν ως 'βαρετό' οδηγικα.
Εσείς τί λέτε -
Έχω καιρο να ανοίξω θέμα και μην τολμήσει κανείς να τι κλειδώσει γιατί θα τα πάρω στο κρανίο.
Το Νισσαν έριξε 2 νομίζω δευτερόλεπτα στο Audi στη συγκεκρημένη πίστα που τα 'τεστάρισαν'.
Εσείς τί λέτε -
Εσείς τί λέτε -
Το ειδα κι εγω...το επεισοδιο ηταν αρχαιο...ειχαν το προηγουμενο ΤΤ με τον 1.8 στα 240αλογα...και ειχαν την αρχαια εκδοση του 350Ζ με τα 280 αλογα επισης...
-
335...
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Εσείς τί λέτεΤο ΤΤ είναι χρήσιμο μόνο σε μπλε μεταλλικό. Έτσι το ρίχνεις από το Σούνιο και είσαι σίγουρος ότι δε θα το ξαναβρείς.
Πώς λεγόταν εκείνο το thread...'θάψτε ατιμωρητί...;'
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Εσείς τί λέτε
Το ΤΤ είναι χρήσιμο μόνο σε μπλε μεταλλικό. Έτσι το ρίχνεις από το Σούνιο και είσαι σίγουρος ότι δε θα το ξαναβρείς.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Εσείς τί λέτε
Το ΤΤ είναι χρήσιμο μόνο σε μπλε μεταλλικό. Έτσι το ρίχνεις από το Σούνιο και είσαι σίγουρος ότι δε θα το ξαναβρείς.
Γεια σου Θέμη!
Μαζί σου -
ΤΤ-S και τα λεγαμε...
-
Μωρέ και το απλό 2.0Τ με ένα προγραμματάκι πάλι 'τα λέγαμε' είναι για το 280άρι 350 όσον αφορά σε χρόνους πίστας...
Σε fun2drive όμως δεν συγκρίνεται ένα fwd με ένα rwd... -
335 και ΤΤS είναι μεν πανίσχυρα αλλά ξενέρωτα (για τα δικά μου γούστα). Οπότε εκτός από την πολύ σωστή πρόταση για το μπλε χρώμα του opteriou για το ΤΤ έχω να προσθέσω ότι για τους ίδιους λόγους ένα montego blue ταιριάζει γάντι **και **στη 335 !
Για μένα τυλίξτε μου ένα 350Ζ αλλά αφαιρέστε αν γίνεται και τα διακριτικά 'Nissan' για να μη με κοροϊδεύουν οι γείτονες ότι έδωσα 20 παρά μύρια για Νισαν ! (Στην ΕΛΛΑΝΤΑ ζούμε έτσι ??)
-
Έλα ντε το ΤΤς πρέπει να συγκρίνεται και όχι το απλό με βάση την τιμή...
Μεταξύ των δύο θεωρητικά θα προτιμούσα το Ζ λόγω προδιαγραφών και πίσω κίνησης. Και το άουντι όμως είναι ένα πολύ ωραίο σπορ αμάξι πιθανότατα γρηγορότερο σε ανοικτό δρόμο με μόνο μείον πως έχει πουλήσει πολύ για να ξεχωρίζει όπως το Ζ
Η 335 έχει 4 πραγματικές θέσεις και μοτερούκλα αλλά τα καμμένα τούρμπο ενός γνωστού μου θα με προβλημάτιζαν...
και τα 3 είναι αμαξάρες πάντως...
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
335 και ΤΤS είναι μεν πανίσχυρα αλλά ξενέρωτα (για τα δικά μου γούστα). Οπότε εκτός από την πολύ σωστή πρόταση για το μπλε χρώμα του opteriou για το ΤΤ έχω να προσθέσω ότι για τους ίδιους λόγους ένα montego blue ταιριάζει γάντι **και **στη 335 !Για μένα τυλίξτε μου ένα 350Ζ αλλά αφαιρέστε αν γίνεται και τα διακριτικά 'Nissan' για να μη με κοροϊδεύουν οι γείτονες ότι έδωσα 20 παρά μύρια για Νισαν ! (Στην ΕΛΛΑΝΤΑ ζούμε έτσι ??)
Τα θες και τα λες ή σου ξεφεύγουν? Εκτός και αν είσαι πιλότος της F1 και δεν το ξέραμε ή δεν έχεις ιδέα για τα εν λόγω οχήματα.
-
Πιλότος της F1 δεν είμαι αλλά ούτε και τον υποκρίνομαι.
ΑΠΛΑ έπαψε εδώ και καιρό να με θαμπώνει η υπερπροσφορά αλόγων. Ψάχνω και άλλα πράγματα (στήσιμο, τιμόνια κ.α.) πέρα από τα άλογα. Προσωπικά έχω κατατάξει αυτά τα δύο οχήματα στην κατηγορία GT η οποία και με αφήνει αδιάφορο. Αν εσύ θεωρείς ότι απλά 300 άλογα κάνουν ένα αυτοκίνητο υπερόπλο δεν μπορώ να σε πω λάθος αλλά απλά έχεις άλλες προτεραιότητες.
Τώρα αν με ρωτήσεις αν έχω συμβιώσει μαζί τους τουλάχιστον ένα εξάμηνο για να έχω δικαίωμα άποψης (όπως μου είπε κάποιος σε άλλο θρεντ για άλλο θέμα) θα σου πω όχι καθώς δεν είμαι ο Σεΐχης του Μπρούνει για να κατέχω κάθε όχημα που κυκλοφορεί. Αλλά από τη αλλη για να το πω αλληγορικά για να λύσεις την εξίσωση : 5χ+7=22 =>5χ=22-7=>5χ=15=>χ=3 , χρειάζεται να έχεις πτυχίο μαθηματικών ή να έχεις σπίτι σου βιβλία μαθηματικών?
Εσύ αλήθεια γιατί θεωρείς ΥΠΕΡΟΠΛΑ (γιατί έτσι κατάλαβα από το επιθετικό σου ύφος) τα 335, TTS ??
-
οτιδηποτε κατω των 100.000ευρώ,ειναι τιμητικο να σταθμευει διπλα στο Ζ,που κοστιζει και τα μισα συνηθως λεφτα,αξιζοντας τα ιδια και περισσοτερα..
ως ανεκδοτο,η ψηφοφορια ειναι καλη και διασκεδαστικη.σοφα τοποθετημενη θα λεγα!... -
ενταξει καλο το Ζ,αλλα μη χανουμε και τη πραγματικοτητα..κανει τα ιδια λεφτα με ενα ΤΤS το οποιο ειναι πιο γρηγορο,πιο ομορφο,πιο αποτελεσματικο πιο ποιοτικο και μπορει να υστερει μονο σε αισθηση τιμονιου και πεταγμα κωλων...
καποιοι φορατε παρωπιδες οταν μιλατε για αυτοκιντα του vag..ξεκολληστε λιγο... για γρηγορα αυτοκινητα μιλαμε που μπορουν και γραφουν χρονους,ποσο ξενερωτα μπορει να ειναι δηλαδη???
-
Τοσο ωστε να τα βαψεις (ΤΤ) ενα montreal balu metallic και βουρ για σουνιο..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τοσο ωστε να τα βαψεις (ΤΤ) ενα montreal balu metallic και βουρ για σουνιο..Αν ξεκινήσουν ένα S και ένα Z για Σούνιο, με την προϋπόθεση να το βάψει ο τελευταίος, μάλλον το 2ο θα χάσει το χρώματάκι του...
-
Θεωρητικά κάπως έτσι είναι. Αλλά από το Ζ ο οδηγός θα κατέβει χαμογελώντας ενώ από το Τ θα κατέβει αδιάφορος !
Άλλωστε δεν έχει μόνο σημασία αν φτάνεις γρήγορα ή με 'ασφάλεια' αλλά και πόσο 'διασκεδάζεις' στη διαδρομή. Αλλά όπως έχουμε ξαναπεί όλα αυτά είναι θεωρητικά και εναπόκεινται στα γούστα του καθενός μας.Ασχετο, αυτό το ΤΤ με τον 1.8 240 άλογα ήταν καταπληκτικό αυτοκίνητο. Γνωρίζετε αν αυτός ο κινητήρας μπήκε και σε κάποιο άλλο μοντέλο πριν αποσυρθεί ή μόνο στο TT Sport?
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Τοσο ωστε να τα βαψεις (ΤΤ) ενα montreal balu metallic και βουρ για σουνιο..
Αν ξεκινήσουν ένα S και ένα Z για Σούνιο, με την προϋπόθεση να το βάψει ο τελευταίος, μάλλον το 2ο θα χάσει το χρώματάκι του...
Θεωρητικά κάπως έτσι είναι. Αλλά από το Ζ ο οδηγός θα κατέβει χαμογελώντας ενώ από το Τ θα κατέβει αδιάφορος !
Nissan 350Z Vs AUDI TT