-
Ντίκινσον και Μέρκιουρι...
-
Φρέντι, Ντίκινσον και Ντίο...
-
Ian GIllan.
Γιατί στα 63 του συνεχίζει να έχει φωνάρα, να είναι προσιτός και όχι βεντέτα και να είναι πολύ πιο δραστήριος από πολλούς άλλους αρκετά νεότερούς του..
Στο κάτω κάτω μερικοί δεν το βάζουν κάτω ποτέ.Γιατί κάνουν απλά αυτό που τους αρέσει.. -
Καλα που δεν ειδα τον κλαψα τον Μάινε να ξενερωσω ντιπ-καταντιπ.
Για μενα ΚΟΡΥΦΑΙΑ ροκ φωνη ειναι η Dolores O'Riordan. Αναπληρωματικοι ο Stuart Murdoch, ο Eddie Veder και η μεγιστη Pattie Smith.
Αρα μονο ο Εντι πηρε ενα ψηφαλακι απο μενα στην ψηφοφορια υμνος στην παλαιοντολογια.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Για μενα ΚΟΡΥΦΑΙΑ ροκ φωνη ειναι η Dolores O'Riordan. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Για μενα ΚΟΡΥΦΑΙΑ ροκ φωνη ειναι η Dolores O'Riordan.
Είναι πολύ ιδιαίτερη για να μπει σε τέτοια ψηφοφορία-σούπα.
-
Βρε cavallino τι μούφα ψηφοφορία είναι αυτή;
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Βρε cavallino τι μούφα ψηφοφορία είναι αυτή;funniest!!!
-
E όχι και ο B Dick-inson φωναρα ο σκύλος μου ποιό ωραία ουρλιάζει.Αμάν ποιά με αυτο το κόλλημα στα τότες.
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
E όχι και ο B Dick-inson φωναρα ο σκύλος μου ποιό ωραία ουρλιάζει(δεν τον ψήφισα, φυσικά)
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
E όχι και ο B Dick-inson φωναρα ο σκύλος μου ποιό ωραία ουρλιάζει.Αμάν ποιά με αυτο το κόλλημα στα τότες.Oυρλιαζει επιτηδευμενα, αλλωστε το απαιτει το ειδος της μουσικης. (Ηeavy Metal, οχι rock)
Tον εχεις ακουσει στους Samson ας πουμε?Η φωνη του εχει μεγαλη εκταση και καθαροτητα.
-
Ειλικρινα μιλώντας πάντως,ποτε μου δεν συμπάθησα τους τραγουδιστες της ρόκ,που τραγουδανε με καλλιτεχνικά σωστη φωνη.
Στα ροκ (και στα μπλούζ) κομματια,μετραω μονο την εκφραστικοτητα της φωνης,να σου μεταφερει σωστα τη ροκ (η μπλούζ) αποψη,με σωστο τσαμπουκά και χωρις φωνητικές 'περικοκλάδες'
Ποτε μου δεν γουσταρησα να ακούω τον Μερκιουρυ.Μπορει να ειχε φωνη,αλλα δεν ειχε ροκ-φήλινγκ.Ισως να μου αρεσε αν τραγουδούσε κατι διαφορετικο.Τζανις Τζοπλιν ψηφισα.Μια φωνη πραγματικα 'Spot-on' στο ροκ,τουλάχιστον για τα δικα μου δεδομενα.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
η μεγιστη Pattie Smith.Πώς την ξέχασα αυτή...
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
η μεγιστη Pattie Smith.
Πώς την ξέχασα αυτή...
Και αυτη φυσικά,και η Μελίσα Εθεριντζ κατα τη γνωμη μου θα ητανε μεσα στο 'τόπ'
-
από τη λίστα ο bowie ο vedder και ο plant. επιλογή εκτός συναγωνισμού ο LEMMY
Κατά τ'άλλα λείπουν πάρα πολλοί, όπως σε κάθε λίστα (γι αυτό είναι και ανούσιες τελικά)
-
Ανουσια δεν ειναι ,αλλα θα ειχε περισσοτερο ενδιαφερον αν την λιστα την φτιαχναμε ολοι μαζι .Δηλαδη θα προεκυπτε η λιστα απο τις προτιμησεις μας .Βλεπεις ομως μερικοι εχουν μαθει να αποφασιζουν κ να διαταζουν κ να κλεβουν κ ιδεες αλλων
-
Eγω λεω οτι πάντα τετοιου ειδους λιστες ειναι ανούσιες.Ειδικα εφ'όσων δεν υπάρχουν αντικειμενικα κριτηρια,παρα μονο τα προσωπικα μας γούστα.
Απλα,κουβεντα να γινεται. -
ναι μωρέ, χαλαρή κουβέντα!
Χθες πάντως ο Θεοδωράκης είχε αφιέωμα σε Γώγου, Παυλάρα, Άσιμο...Αυτοί κι αν ήταν ροκ... -
να ειμαστε σοβαροι1. πλαντ 2. πλαντ 3. πλαντ..............................
-
Νταξ, δύσκολη ψηφοφορία.
Εγώ, ως νεότερος, θα έλεγα τον James Hetfield των Metallica και, φυσικά, τον Dickinson. Αυτά, αν μιλάμε για φωνές. Γιατί αν μιλάμε για μουσικές ιδοφυίες, κατά την ταπεινή μου άποψη δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να ξεπεράσει τον Freddie Mercury.
Ποια θεωρείτε τη μεγαλύτερη φωνή της ροκ εποχής; (ΝΟΝ ΜΟUFA)