-
Μικρότερη (Θεωρητικά) αναμονή συν το γεγονός ότι έχει γεμίσει ο κόσμος ιδιωτικά και δε χρειάζεται να ξενιτευτείς.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Περασα ΚΤΕΟ σημερα και ημουν αναμεσα σε Ηνιοχο και Autovision. Οι προσφορες που πηρα ηταν 49,5€ και 55€ αντιστοιχα, οποτε οπως καταλαβαινεται πηγα στον πρωτοΘωμά μήπως γνωρίζεις αν σε περίπτωση επανελέγχου χρεώνει κάτι ο Ηνίοχος;
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Μικρότερη (Θεωρητικά) αναμονή συν το γεγονός ότι έχει γεμίσει ο κόσμος ιδιωτικά και δε χρειάζεται να ξενιτευτείς.Thx, παραδόξως έχω δημόσιο ΚΤΕΟ πολύ πιο κοντά από οποιοδήποτε ιδιωτικό και αναρρωτιόμουν αν έχει νόημα να κάνω το ανάποδο, δλδ να ξενιτευτώ για να πάω σε ιδιωτικό. Απ' ότι φαίνεται θα πάω για δημόσιο, αν και θα σαπίσω στην αναμονή όπως θυμάμαι απ όταν είχα πάει το Sunny παλιότερα που περίμενα ένα 2ωρο τουλάχιστον
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Πρέπει να περάσω ΚΤΕΟ
Υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να επιλέξω κάποιο ιδιωτικό αντί για δημόσιο;Εγω περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους πρωτοεπελεξα το ιδιωτικό. Από την στιγμή που είχα ένα καλοσυντηρημένο αυτοκίνητο και δεν θα έμπαινα σε διαδικασίες επανεξέτασης κλπ το μόνο θέμα ήταν η ευκολία στα ραντεβού και το πιο 'ευγενικό' περιβάλλον.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Περασα ΚΤΕΟ σημερα και ημουν αναμεσα σε Ηνιοχο και Autovision. Οι προσφορες που πηρα ηταν 49,5€ και 55€ αντιστοιχα, οποτε οπως καταλαβαινεται πηγα στον πρωτο
Θωμά μήπως γνωρίζεις αν σε περίπτωση επανελέγχου χρεώνει κάτι ο Ηνίοχος;
Κατι πρεπει να χρεωνει αλλα δεν νομιζω να ξεπερναει τα 10€, ο τιμοκαταλογος τους παντως ειναι λιγο αρχαιος στην ιστοσελιδα .
Παντως κατι που παρατηρησα στο αυτοκινητο μου αλλα και σε οσα = περασαν κατα την αναμονη δεν τους κολλησαν το αυτοκολλητακι στην πινακιδα. Το ιδιο ειχε συμβει και δυο χρονια πριν στο δικο μου . Βασικα καλυτερα -
Και εγώ την ίδια άποψη είχα για το αυτοκολλητάκι μέχρι που κατάλαβα πως είναι μακροσκοπικός έλεγχος για την τροχαία...Με σταμάτησαν μου ζήτησαν το κτέο και όταν τους το έδειξα και είδαν πως δεν μπορούσαν να με γράψουν έψαχναν μία ώρα αφορμή να με γράψουν για κάτι άλλο.Αλήτες...Από τότε αυτοκολλητάκι και πάλι αυτοκολλητάκι...
Μήπως έχουν έλλειψη από αυτοκόλλητα στο υπουργείο?Από έντυπα αδειών έχουν πάντως....Μάλλον είναι και αυτά μέσα στις περικοπές του μνημονίου.... -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
...και το ταξίμετρο εντάξει ήταν δηλαδή ;δεν εχει ταξιμετρο, ειναι αγοραιο
-
Πέρασα το σμαρτάκι από ΚΤΕΟ σήμερα. Όλα ΟΚ εκτός του ότι μου το έσβησε με ταχύτητα και μου 'ρθε να τον
Για να μην πω για το σεξ που έκαναν σε άλλα αυτοκίνητα τα οποία δεν παρακολουθούσαν οι ιδιοκτήτες τους. Τελευταία φορά που τους δίνω τα κλειδιά. -
να το περνας εσυ απο τα μηχανηματα
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
να το περνας εσυ απο τα μηχανηματαΕννοείται πως θα το κάνω από εδώ και στο εξής.
-
Περασα σε δημόσιο ΚΤΕΟ, η συνολική διαδικασία πήρε 2 ώρες
-
Εμεις στα ειπαμε
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Περασα σε δημόσιο ΚΤΕΟ, η συνολική διαδικασία πήρε 2 ώρες -
Μιλάμε το ρημάδι είχε ουρά για τα πάντα: ουρά για να μπεις, ουρά για να κόψεις παράβολο, ουρά για να το συμπληρώσεις, ουρά για να σου το σφραγίσουν, ουρά για να περάσεις τα τεστ, ουρά για να σου κολλήσουν το σηματάκι...
Έλεγχος νεύρων οδηγού είναι και φυσικά τσέπωμα ένα 40άρι το κράτος για την πλάκα του -
Ρε παιδιά να κάνω μία ερώτηση; Τα αποδεικτικά χαρτιά του προηγούμενου ελέγχου που είχα κάνει πριν δύο χρόνια γράφουν 'επόμενος έλεγχος 7 - 7 - 2011'. Χρειάζεται να κλείσω ραντεβού ή απλά πηγαίνω στο ΚΤΕΟ χωρίς ραντεβού στις 7 - 7 - 2011 για τον έλεγχο όπως γράφει και το αποδεικτικό; Και κάτι άλλο. Ισχύει το μία εβδομάδα πριν και μία μετά από την αναγραφόμενη ημερομηνία ελέγχου σαν περιθώριο ή όχι;
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Ρε παιδιά να κάνω μία ερώτηση; Τα αποδεικτικά χαρτιά του προηγούμενου ελέγχου που είχα κάνει πριν δύο χρόνια γράφουν 'επόμενος έλεγχος 7 - 7 - 2011'. Χρειάζεται να κλείσω ραντεβού ή απλά πηγαίνω στο ΚΤΕΟ χωρίς ραντεβού στις 7 - 7 - 2011 για τον έλεγχο όπως γράφει και το αποδεικτικό; Και κάτι άλλο. Ισχύει το μία εβδομάδα πριν και μία μετά από την αναγραφόμενη ημερομηνία ελέγχου σαν περιθώριο ή όχι;Ευχαριστώ.
'Οι επόμενοι έλεγχοι (μετά τον πρώτο), είναι κάθε δύο χρόνια (με περιθώριο τρεις ( 3 ) εβδομάδες πριν ή μία ( 1 ) εβδομάδα μετά από την ημερομηνία που αναγράφει το δελτίο τεχνικού ελέγχου ).'
'Μόνο για τα Δημόσια ΚΤΕΟ του Ν. Αττικής και για όλες τις κατηγορίες οχημάτων που είναι εφοδιασμένα με Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου ο επόμενος έλεγχος πραγματοποιείται χωρίς ραντεβού στο ίδιο Δημόσιο Κ.Τ.Ε.Ο στις ακόλουθες δύο περιπτώσεις:
● Όταν το όχημα είναι εμπρόθεσμο δηλαδή για το χρονικό διάστημα τρεις ( 3 ) εβδομάδες πριν ή μία ( 1 ) εβδομάδα μετά από την ημερομηνία που αναγράφεται στο δελτίο τεχνικού ελέγχου.
● Όταν το όχημα είναι εκπρόθεσμο μέχρι δέκα πέντε (15) ημερολογιακές ημέρες.' -
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Ρε παιδιά να κάνω μία ερώτηση; Τα αποδεικτικά χαρτιά του προηγούμενου ελέγχου που είχα κάνει πριν δύο χρόνια γράφουν 'επόμενος έλεγχος 7 - 7 - 2011'. Χρειάζεται να κλείσω ραντεβού ή απλά πηγαίνω στο ΚΤΕΟ χωρίς ραντεβού στις 7 - 7 - 2011 για τον έλεγχο όπως γράφει και το αποδεικτικό; Και κάτι άλλο. Ισχύει το μία εβδομάδα πριν και μία μετά από την αναγραφόμενη ημερομηνία ελέγχου σαν περιθώριο ή όχι;
Ευχαριστώ.
'Οι επόμενοι έλεγχοι (μετά τον πρώτο), είναι κάθε δύο χρόνια (με περιθώριο τρεις ( 3 ) εβδομάδες πριν ή μία ( 1 ) εβδομάδα μετά από την ημερομηνία που αναγράφει το δελτίο τεχνικού ελέγχου ).'
'Μόνο για τα Δημόσια ΚΤΕΟ του Ν. Αττικής και για όλες τις κατηγορίες οχημάτων που είναι εφοδιασμένα με Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου ο επόμενος έλεγχος πραγματοποιείται χωρίς ραντεβού στο ίδιο Δημόσιο Κ.Τ.Ε.Ο στις ακόλουθες δύο περιπτώσεις:
● Όταν το όχημα είναι εμπρόθεσμο δηλαδή για το χρονικό διάστημα τρεις ( 3 ) εβδομάδες πριν ή μία ( 1 ) εβδομάδα μετά από την ημερομηνία που αναγράφεται στο δελτίο τεχνικού ελέγχου.
● Όταν το όχημα είναι εκπρόθεσμο μέχρι δέκα πέντε (15) ημερολογιακές ημέρες.'Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!
-
Πήγα σήμερα στο ΚΤΕΟ Χολαργού και όπως πριν από δύο χρόνια, καθάρισα μέσα σε 15 λεπτά!! Μόνο τρία αυτοκίνητα ήταν να περάσουν, στο διάδρομο ένα εγώ μόνος και στον δύο άλλα δύο αμάξια!!! Οι υπάλληλοι ευγενέστατοι όπως και τις άλλες φορές. Δημόσιο ΚΤΕΟ στο Χολαργό μέσα στον Ιούνιο είναι η καλύτερη περίπτωση να καθαρίσεις γρήγορα και ωραία.... Και βρήκαν και το αμάξι μου άψογο αν και 20ετίας. Το διατηρώ βέβαια στην πένα πάντα.
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Πήγα σήμερα στο ΚΤΕΟ Χολαργού και όπως πριν από δύο χρόνια, καθάρισα μέσα σε 15 λεπτά!!Θές 5 λεπτά μόνο να πας και να έρθεις στο 'παραβολατζίδικο' που είναι απέναντι απο το κτίριο ελέγχου ΚΤΕΟ.
Και 10 λεπτά ο έλεγχος και 10 λεπτά η 'χαρτούρα', μας κάνουν 25 λεπτά.
15 λεπτά δεν κάνεις στα ιδιωτικά, που η 'χαρτούρα' τελειώνει όσο γίνεται ο έλεγχος, πλην έκδοσης δελτίου ελέγχου και πληρωμής, που γίνονται στο τέλος.
Πριν 10 ημέρες πήγα στην AUTOVISΙON Σταυρού, ήμουν μόνος και μπήκα-βγήκα απο τον χώρο του ΚΤΕΟ σε 20 λεπτά.
Πάντως, έστω και 25 λεπτά σε Δημόσιο ΚΤΕΟ, είναι πράγματι πολύ καλός χρόνος! -
15 λεπτά σε δημόσιο ΚΤΕΟ αποτελεί ρεκόρ guinness.
Εγώ στα ΚΤΕΟ Αλίμου ήθελα 2 ώρες και 15 λεπτά.
βέβαια, γνωρίζω πολλούς συνάδελφους στη δουλειά που δεν περνάνε τα αυτοκίνητά τους από έλεγχο ΚΤΕΟ.
Edit: διόρθωσα ορθογραφικό λάθος -> ο δαίμων του iPad.
ΚΤΕΟ -Πότε?